Nyheder

Rundens hold

27.11.2013

I den forgangne weekend blev 9. spillerunde afviklet i Dameligaen, hvilket bringer os halvvejs gennem sæsonens grundspil.

I den forbindelse har trænerne været i gang med at stemme og vælge ”Rundens hold”.

De 5 spillere, som har fået flest stemmer hos trænerne er:

 De 5 valge spillere har følgende stats efter 9 kampe:

 

  • Camilla Blands, SISU - 13.0 pts, 8.1 reb, 3.6 ass, 18.9 eff
  • Maja Gerlyng Hansen, Hørsholm 79ers - 14.4 pts, 3.1 reb, 2.8 ass, 12.3 eff
  • Julie Forster, Stevnsgade BBK - 22.1 pts, 19.1 reb, 3.8 ass, 38.2 eff
  • Catharina Palm Jensen, BK Amager - 18.3 pts, 10.0 reb, 3.7 ass, 21.4 eff
  • Keyona Bryant, BK Amager - 20.9 pts, 10.6 reb, 0.7 ass, 26.7 eff

Stort tillykke til alle fem spillere med udnævnelsen til ”Rundens hold” - alle vil snarest muligt modtage en gave fra Dameligaen.

Ugens preview

26.11.2013

Oprykkerne fra Virum Vipers har fået en godkendt start på sæsonen og har allerede vundet 2 af de første 9 kampe. De 4 point placere holdet på en 8. plads i tabellen.

Vipers skal i denne weekend spille om 2 meget vigtige point mod bundholdet fra Værløse BBK. Turi Høgh der er head coach for holdet giver her sit bud på den kamp og de 4 øvrige kampe i 10. spillerunde.

Falcon mod BK Amager lørdag kl. 13.30

I holdenes første kamp vandt Amager hjemme med 11 point.

Siden da har Falcon været ramt af skader og to spillere der har forladt holdet. Amager har efter en forrygende start også været ramt af skader og har ikke vundet så stort da bænken er blevet noget smallere.

Falcon er ved at finde sig selv som hold igen, og har fået Simona Bartkova tilbage der spillede sin første kamp sidste weekend. Jeg tror stadig at Amager er det stærkeste hold og vinder med 10.

Horsens BC mod SISU lørdag kl. 14.00

Horsens er ligeledes ramt af mange skader og kæmper for at stille med et fuldt hold. Sidste weekend blev det til en tæt kamp mod Virum, men de kunne ikke holde tempoet hele kampen igennem.

SISU var meget uheldige i sidste kamp og mistede to indestartere efter få minutter. På trods af dette er holdet stadig så rutineret og har Camilla Blands og Kiki Lund som holder et meget højt niveau.

Selvom Horsens altid fighter hele kampen bliver det til en klar SISU sejr på +15.

Åbyhøj IF mod Stevnsgade BBK lørdag kl. 14.00

I holdenes første kamp blev det til en klar sejr til Stevnsgade på 18 point.

Stevnsgade har haft en flot sæsonstart som oprykkere og har to amerikanere som ikke rigtig nogen har formået at lukke ned endnu.

Åbyhøj spiller aggressivt og hurtigt og har vundet deres sejre på hjemmebane, men jeg tænker det bliver en svær matchup og holde Julie Forster og Sarah Eichler. Iben Soltau er spilleberettiget på lørdag og det tilfører holdet endnu en dygtig spiller.

Jeg tror Stevnsgade vinder med +10.

Virum Vipers mod Værløse BBK lørdag kl. 14.30

De to hold mødte hinanden for bare to uger siden, så det er to hold med stort kendskab til hinanden.

Virum har vundet de sidste to kampe i træk og begge på udebane, og har masser af gejst og glæde på holdet efter en hård start på Dameligaen med syv nederlag.

Værløse derimod kæmper med at finde deres eget spil og få selvtilliden til at vinde nogle kampe.

Virum vil kæmpe hårdt for at holde sig på den 8. plads der giver adgang til slutspillet, og det kræver endnu en sejr over Værløse. Virum vinder med 7 igen.

Hørsholm 79ers mod Lemvig Basket lørdag kl. 15.00

Jeg tror det bliver rundens mest spændende kamp. Hørsholm vandt den første kamp med 11 point.

Begge hold har en opadgående form, og slås for at holde sig i toppen af tabellen. Hørsholms unge spillere skal steppe op og lægge det hårde forsvarspres på Lemvigs mere rutinerede udlændinge, omvendt skal Emily Hatch og raven Berry bruge deres styrke inside.

Jeg tror Hørsholm vinder med 3 point.

En dyr sejr for SISU

25.11.2013

To spillere måtte på skadestuen når Sisu vandt over Stevnsgade 77-71, søndag eftermiddag i Kildeskovshallen.

Der var kun spillet halvandet minut når Sisu's starter Tea Jørgensen, måtte bede om udskiftning, fordi at hun havde landet forkert på sin fod. Det gjorde rigtig ondt og hun kunne slet ikke stå på højre benet. Sandsynligvis drejer det sig om fibersprængning i læggen, en gentagelse af en skade Tea havde for to år siden.

I stedet for Tea kom Nathalie Reshard på banen og efter lige præcis de næste halvanden minut landede også hun forkert og vred om på sin ankel. Røntgen billeder på skadestuen viste dog, at intet var brækket. Det forventes ikke, at de to spillere vender tilbage på banen før januar. 

Men uanset skadeshistorier, så begyndte kampen i højt tempo fra begge hold. Hjemmeholdet var varmere i starten, især Kiki Lund der sætte tre 3-ere i første periode som endte med 13 points føring, 31-18.

I anden periode gik hjemmeholdets angreb i stå, mens gæsterne fra Nørrebro formåede at finde vejen til kurven. Julie Forster og Sarah Eichler kørte igennem Sisu's forsvar, igen og igen, og enten scorede selv, eller fandt frie spillere under kurvene. Stevnsgade vandt anden periode 18-11 og halvlegsstilling var dermed 42-36 til Sisu. 

Tempoet blev lavere i anden halvleg, men Sisu´s lille føring på mellem 5 og 12 points var forholdsvis sikker hele kampen. Med to minutter igen førte Sisu 71-59 men Stevngade fik reduceret føringen med skud udefra fra Sarah Eichler og Pauline Schulz. Resultatet blev en Sisu sejr på 6 point, 77-71. 

Som sadvænlig spillede Julie og Sarah de største roller for Stevnsgade. Julie scorede 26 points på en 11/17 skydning og tog 16 rebounds. Sarah scorede 16 men fik desværre ikke ramt sine 3'ere i dag. Pauline Schulz scorede 10 points. Gabriella Nedic spillede også en fin kamp, ramte på alle af hendes 3 skud og scorede 7 points. Stevnsgade dominerede reboundsspillet, de tog 45 rebounds imod kun 27 hos hjemmeholdet. Begge hold var forholdsvis godt skydende i en vel spillet kamp, men Stevnsgade lavede, som mange andre hold, lidt for mange turnovers mod Sisus forsvar, 24 i alt. 

Sisu holdet startede godt men de fik ikke stoppet de to amerikaner hos gæsterne, selvom Katrina Dyszkant gjorde en god indsats i anden halvleg hvor hun holdt Julie Forster på "kun" 8 points. Katrina spillede hele 37 minutter, scorede 11 points, tog 6 rebounds og stjal 6 bolde. Derudover scorede Kiki Lund, (13 points plus 8 assists), Heidi Anton (13) og Camilla Blands (11) de fleste points for Sisu. Med både Tea og Nathalie ude måtte de unge Sisu spillere, Mathilde Colding-Poulsen, Julie Ilsby og Clara Laursen tage et større ansvar. Det gjorde de rigtig godt, alle tre. Mathilde og Julie scorede 9 points hver, og Clara scorede 2 points og tog 3 rebounds. Charlotte Jørsboe spillede også en fin kamp og scorede 7 points.  

Hrannar Holm efter kamp: "Det var en dyr kamp. Det gør mig ondt for både Tea og Nathalie at de blev skadet i dag. Jeg håber virkelig på, at de snart kommer tilbage, på deres egen vegne og holdets. Vi har fire kampe indtil jul og det bliver er hård periode for os, ingen tvivl om det. Vores fokus er på pokalkampen i midten af december, men selvfølgelig vil vi gøre alt til at spille så godt vi kan indtil de vender tilbage. Måske bliver vi tvunget til at ændre på et par ting. I dag fik vi slet ikke styr på Stevnsgades amerikanere, vores forsvar kunne ikke stoppe dem. Vi har tid nok til at tænke på det inden vi spiller imod dem igen. Men Stevnsgade holdet havde masser af energi, det fortjener de et stor ros for." 

Værløse BBK har ondt i selvtilliden

24.11.2013

Det var niende gang i træk – ud af lige så mange mulige – at Værløses unge damehold måtte forlade banen som tabere. Denne gang var det Hørsholm, der svingede kniven, og forlod Søndersøhallen med en 48 – 84 sejr i bagagen.

At tabe så mange kampe i træk, gør noget ved en spiller. Det giver konstant pres og usikkerhed. Og det fører til forkerte beslutninger, der igen fører til statistiker langt under vanligt niveau.

Det var præcis, hvad der skete i kampen mod Hørsholm. Da Hørsholm trådte på speederen og kørte frem til en 18 – 2 føring, var det klart at Værløse var på en rejse op ad en meget stejl bakke. Hvor stejl den var, kan ses på skudstatistikken.

Værløse ramte 11 ud af 54 2’ere (!) og 5 ud af 20 3’ere. Når man så møder et Hørsholmhold med 20 ud af 40 på 2’erne og 9 ud af 22 på 3’erne, ja så har man altså den slags statistikker der grundlægger tabte kampe.

Det var hele kampen igennem et overlegent Hørsholm-hold der satte dagsordenen og kørte sejren hjem på egne præmisser. De var hurtigere, mere boldsikre og færdedes mere hjemmevant i systemerne. 1 halvleg endte 21 – 43 i Hørsholm-favør, og det fremgik tydeligt af de to holds humørbarometre, da de gik ud til pausethe.  2. halvleg sluttede 27 – 41 og en kamp hvor den væsentligste usikkerhed bestod i, om kiosken havde kanelsnegle nok til alle, sluttede med Hørsholmsejr på 48 – 84.

Tilskuerne valgte canadiske Janet Hatfield som kampens Værløse-spiller. Janets vilje og energi resulterede bl.a. i 16 rebounds.

Det blev også Janet Hatfield der sluttede som Værløses topscorer med 13 point, fulgt af Safia Sheikh med 9.

For Hørsholm blev det Anemone Scheel med 16 point fulgt af Ivana Jovanovic med 14 point.

Skrevet af Tom Espensen

En tæt kamp ender med sejr til Virum Vipers

24.11.2013

Der var lagt op til en jævnbyrdig kamp, da Virum Vipers gæstede Horsens BC i Højvangshallen denne lørdag.

Horsens BC stillede op uden Sarah Bersang, mens Rebecca Houmøller så småt var tilbage efter sin skade. 

Første periode startede lovende for Piraterne i hvidt. De første minutter bestod af et stærkt helbanepres fra deres side, som også førte til mange gode steals og transitions lay-ups for hjemmeholdet. Bl.a. Dicte Houmøller viste vejen med flere steals og sikre drives for Horsens. 

Energien fra hjemmeholdet var at mærke langt ud på tilskuerrækkerne i en velbesøgt Højvangshal. Dog var et højt tempo ikke nok til at ryste Virum. De fulgte med både i forhold til energiniveauet og på pointtavlen - især Ivana Kostic udmærkede sig med hurtigt tempo og flotte lederegenskaber.

Perioden slutter 18 – 15 til Horsens BC, der kunne være tilfredse med et lille forspring og en velspillet start på kampen.

 Anden periode var en forlængelse af første. Igen  med  højt tempo og godt sammenspil i begge ender af banen. Horsens holder ved deres helbanepres i forsvaret, men Virum virker til at have fået bedre styr på deres turnovers, og kampen fortsætter dermed med at være jævnbyrdig. Begge hold har flere spillere, der bidrager til succesfulde possesions, og der er generelt et godt sammenspil at se i hallen, dog er Ivana Kostic stadig en tydelig styrke for udeholdet, også selvom hun bliver presset hårdt af Eva Bonde i forsvaret. Horsens spillerne svinger bolden inside, og Emily White spiller en af sine bedste kampe med flotte moves og scoringer. Stillingen før halvleg er  40 -38.

I tredje periode begynder trætheden at vise sig hos Horsens. Rebecca Houmøller er mærket af sin skade og spiller kun et minut i denne periode. Presset virker ikke så effektivt længere, og Virum kommer frem til flere frie chancer i angrebet.

Cecilie Glob Klussmann og Louise Bolvig Hansen træder i karakter, og Horsens får hverken stoppet deres drives eller skud. Dog er det stadig en tæt kamp, hvor Pernille Weiland, Emma Dorph og Emily White holder hjemmeholdet nogenlunde inde i kampen.

En spændende periode i forlængelse af de foregående ender dog med et forspring på 5 point til et velspillende Virum hold. Perioden ender: 58 – 63.

Horsens kommer ud til den sidste periode med en stærk gejst, og efter et par angreb afsluttet med en flot og presset 3 points scoring fra Rebecca Houmøller, der igen er på banen, står kampen helt lige igen. 65 – 65. Stemningen syder i Højvangshallen. Emily White fortsætter sit gode spil, men Horsens misser nu generelt mange vigtige chancer under kurven, hvilket Virum tager fordel af  i form af hurtige fastbreaks og frie lay-ups.

Ivana Kostic, Cecilie Glob Klussmann og Louise Bolvig spiller endnu en flot periode. Horsens vælger at fejle i de sidste minutter.  Perioden ender: 14-14.

En tæt og spændende kamp ender derfor med en sejr til Virum Vipers, og et slutresultat på 72 – 77.

Topscorer for Horsens BC: Emily White: 20 point
Topscorere for Virum Vipers: Ivana Kostic: 19 point ,Louise Bolvig: 18 point.

Skrevet af Bente C.Sanchez

Aabyhøj IF tog god skalp i Aabyhallen

24.11.2013

 Falcon gæstede lørdag Åbyhallen, og der var stor usikkerhed om, hvilket hold Falcon ville stille med. To spillere har forladt holdet, og Simona Bartkova, som har været skadet i lang tid, skulle i dag på banen for første gang. Åbyhøj måtte til dagens kamp undvære Julie Høier som var på studietur.

Åbyhøj lægger stærkt ud med flot forsvar, og i angrebet bliver bolden spillet godt inside, hvor der i dagens kamp bliver spillet med musklerne – hvilket dog ikke generer Britt Harris, som udviser stor effektivitet. 1. periode ender 29-14 til Åbyhøj.

2. periode ligner meget den første, og Åbyhøj øger stille og roligt føringen. Bolden går fortsat meget inside, hvor Falcon ikke virker til at have fundet et svar på Britt Harris. Ved halvleg er stillingen 50-30 til Åbyhøj.

Tredje periode minder til forveksling om de to første perioder, dog lægger Falcon bedst ud med et par scoringer. Åbyhøj får dog hurtigt kontrolleret kampen, og efter en tredje periode hvor Britt Harris netter 14 point, fører Åbyhøj 71-47.

I fjerde periode virker Falcon slået, og der går 5 minutter af perioden før Falcon får scoret første gang. I den periode laver Åbyhøj et 11-0 run og skaber en føring på 82-47. Falcon får lidt gang i scoringerne til sidst i kampen, men Åbyhøj kører en sikker sejr hjem på 95-57.

Topscorere i kampen bliver Britt Harris fra hjemmeholdet med 24p og Elisabeth Brynaa, Falcon med 16p.

Åbyhøj er stadig ubesejret på hjemmebane, men desværre også stadig uden sejr på udebane.

Referat skrevet af Fie Husted

Lemvig Basket ramte dagen mod BK Amager

24.11.2013

Lemvig Basket vandt lørdag over topholdet BK Amager så klart som 96-77.

Dermed er toppen af Dameligaen åbnet en tand mere op, og hele fem hold dyster lige nu op de øverste pladser.

Det var første gang Lemvig slog et af de øvrige tophold, og det var en klar forløsning for holdet. Ikke mindst fordi sejren kom i hus efter den bedste kamp i sæson for Lemvig. Efter gode resultater på det seneste lykkedes det for alvor at få kollektivet til at fungere og ramme en dag, hvor samtlige spillere udfyldte deres rolle og bidrog på højt niveau. BK Amager, som eller har haft en fantastisk sæsonstart, kom aldrig i nærheden af sejr, selvom de fik spillet sig op og vandt de to sidste perioder.

Sejren blev grundlagt allerede i første periode, hvor BK Amager godt nok starter godt og udstråler den sikkerhed, der har præget dem i denne sæson, men hvor Lemvig også svarer hurtigt igen i form af Ivana Udovalieva. Med to hurtige 3ere skaber hun en føring på 12-8, og da hun kort efter rammer yderligere to 3ere til 19-10, så er der tændt op under hjemmeholdet og sat gang i skydeteltet. Samtidig får hjemmeholdet lukket godt af i forsvaret og gør det svært for gæsterne at komme til gode afslutninger. Det skaber lidt usikkerhed hos topholdet, og Lemvig udnytter effektivt chancen. Ivana Udovalieva er den store spiller i perioden, men hun bliver godt suppleret af blandt andet Helle Kristiansen og Okako Adika som også er med til at bidrage til føringen på 31-15 efter de første 10 minutter.

I anden periode er det Emily Hatchs tur til at overtage scenen. Hun scorer de første 10 point for Lemvig og udbygger føringen til 41-22 efter 4 minutter. Lemvig holder konstant et højt tempo i begge ender af banen, og udnytter dermed godt forsvarsspil til scoringer gang på gang. Ved halvleg er afstanden øget til 54-31 og Lemvig skudprocenter er så høje som 67% på 2p-skud og 60% på 3ere.

BK Amager er naturligvis ikke tilfredse med kampens udvikling og som forventet kommer de aggressivt ud efter pausen. Lemvig bevarer dog roen og kommer stadig frem til gode afslutninger og holder den sikre føring. Det er dog gæsternes Emilie Fogelstrøm som er periodens profil. Gang på gang rammer hun vigtige skud og sætter Lemvig under pres. Hele 17 point scorer hun i perioden, og det er med til at give BK Amager et overtag. Det styrkes af, at presset over hele banen begynder at give udbytte i form af flere turn-overs til Lemvig. Alligevel henter BK Amager ikke for alvor ind på hjemmeholdet og gode scoringer af Okako Adika og Helle Kristiansen mod slutningen betyder at føringen er på 79-59 inden sidste periode.

Det står hurtigt klart, at BK Amager ikke er i stand til at knække Lemvig, så de sidste 10 minutter fører ikke til væsentlige ændringer i spillet. Lemvig holder afstanden på omkring 20 point og den høje effektivitet. BK Amager spiller godt med og får vist, hvad de har at byde på, men på dagen var Lemvig bedst og får en fortjent sejr – og et det bedst mulige udgangspunkt inden næste uges vanskelige udekamp mod Hørsholm 79ers.

Lemvigs point: Emily Hatch 24p (10 reb), Helle Kristiansen 22p, Ivana Udovalieva 19p (8 as), Raven Berry 16p, Okako Adika 9p, Tina Nesse 4p og Grace Gardner 2p

BK Amagers point: Emilie Fogelstrom 25p, Keyona Bryant 18p (11 reb), Catharina Palm Jensen 14p, Cecilie Hansen 5p, Maria Brask 5p, Maria Dinesen 5p (9 as), Emilie Keller 3p og Ida Klussmann 2p

Referat skrevet af Rene Jacobsen

Ugens preview

21.11.2013

9. spillerunde står for døren i årets Dameliga og denne gang er det headcoach Mogens Tygesen, fra oprykkerne fra Stevnsgade Basketball Klub der har kigget på weekendens 5 kampe.

Åbyhøj IF – Falcon lørdag kl. 14:00

Begge hold kommer med et nederlag til Hørsholm 79’ ers efter en tæt kamp.  Åbyhøj har tabt en række tætte kampe, men synes ikke at have ladet sig påvirke af dette. Holdets nøglespillere er Maria Jespersen, der har leveret på et højt niveau i stort set alle kampe, dernæst er der Britt Harris som ligeledes har spillet gode kampe med mange rebounds og point.  Rundt om dem finder man en lang række spillere, der alle har potentialet til blive topscorere.

Falcon har været igennem en svær tid, men senest mod Hørsholm viste man gode takter. En sejr kræver at Falcon spillere som Elisabeth Brynaa, Sofie Vincents, Freja Christensen og Maria Gadeberg kan præstere offensivt, samt at man finder måder at stoppe Maria og Britt på. I skrivende stund vides ikke om Simona Bartkova når at blive klar for Falcon. Bliver hun klar vil hun være en forstærkning.

Åbyhallen er et svært sted at spille for udehold. Det kan godt gøre udslaget, så resultatet må blive en kneben sejr til Åbyhøj med.

Lemvig Basket – BK Amager lørdag kl. 14:00

Lemvig har vundet sine 3 seneste kampe. Trioen Ivana Udovalieva, Emilly Hatch og Raven Berry har været en væsentlig factor, men også Helle Kristiansen har vist stigende form, så der er tegn på at Lemvig er på vej op.

Amager tabte forrige runde til Sisu og så nærmest ud som om man ikke helt troede på chancen. Sidst blev det til en sejr mod Stevnsgade i en kamp, der var helt lige indtil 2 minutter igen og et  points nederlag til Sisu i pokalen. Amager har i Katharina Palm, Keona Bryant og Maria Dinesen tre yderst rutinerede spillere. Desuden bliver de suppleret rigtig godt af unge spillere som Emilie Fogelstrøm og Ida Klussmann.

Kampen i kampen bliver mellem Katharina, Keona, Maria og Emilie og Emily, Raven og Ivana, med Helle som dark Horse. Jeg tipper en tæt kamp, som BK Amager vinder med 5.

Horsens BC – Virum Vipers lørdag kl. 14:00

Det unge Horsens hold har haft det svært på det seneste. Hertil kommer at man har været ramt af en lang række skader på vigtige spillere. Det til trods er jeg imponeret over hvordan Horsens spillerne altid giver alt hvad de har. Man gør ikke tingene sværere end de er.

Virum kommer lige fra deres første sejr i denne sæson og rider vel på en lille bølge. Spørgsmålet er om bølgen er stor nok til at bære dem forbi Horsens.  Ivana Kostic har de seneste kampe forøget sin pointhøst markant og tog senest også 15 rebounds. Skal Virum vinde kampen, kræver det at Ivana kan lave en lignende præstation i Horsens.

En tæt kamp, der meget vel kan blive afgjort af hvor mange spillere Horsens får klar. Virum er svag favorit, men Horsens overrasker og vinder med 2.

Værløse BBK - Hørsholm 79’ers søndag kl. 14:15

Selvom Værløse har tabt alle kampe indtil nu, er det ikke et hold man skal undervurdere. På et eller andet tidspunkt, klikker det for Værløse og så bliver det ikke sjovt at være modstander i Søndersøhallen.

Det bliver dog næppe i kampen mod Hørsholm. Hørsholm har gennemgået en flot udvikling, siden de startede med 2 nederlag. I Maja Gerlyng og Anemone Scheel har de 2 spillere, der har præsteret på et højt niveau og tilgangen af serbiske Ivana Jovanovic har man fået en høj atletisk spiller, der både kan dække store spillere op og score.

Hørsholm vinder med +15

SISU – Stevnsgade Basketball Klub søndag kl. 15:00

Det store spørgsmål igen i år, er om SISU kan gå ubesejret igennem igen, eller der vil være et hold som kan slå SISU. Ganske vist er bredden ikke den samme som sidste år. Men når man råder over spillere som Camilla Blands, Kiki Lund, Katrine Dyskant, Thea Jørgensen der alle er spillere i deres bedste alder og med meget stor erfaring suppleret med talentfulde unge spillere og 2 amerikanere, så bliver det en meget svær opgave for de andre hold.

Stevnsgade har som oprykker gjort det over al forventning (også vores egen) og var også i stand til at presse BK Amager i seneste kamp. Skal vi slå SISU kræver det en kamp, hvor alting fungerer 100% for os, og SISU har  en halvskidt dag. Vi spiller selvfølgelig vores chance 100 %.

Lodtrækning til pokalsemifinalerne

20.11.2013

Her til aften blev der i forbindelse med kanal sport kampen mellem Aalborg Vikings og Værløse BBK fra Basketligaen trukket lod til semifinalerne i årets pokalturnering.

Lodtrækningen for damer blev således:

Hørsholm 79ers – Lemvig Basket
Aabyhøj IF - SISU

Lodtrækningen for herrer blev således:

Svendborg Rabbits – Aalborg Vikings
SISU – Bakken Bears


Kampene som spilles over 1 kamp (knald eller fald) skal være afvikles senest den 12. december og pokalfinalerne afvikles i Forum Horsens den 19. januar 2014.