Nyheder

14 point nederlag til de grønne i Aabyhallen

15.12.2013

Lørdagens kamp mellem gæsterne fra SISU og værterne fra Aabyhøj var 2. opgør indenfor 24 timer, da de to hold netop havde mødtes fredag aften i pokal-semifinalen. Samme udfald - men to meget forskellige kampe.

Fredag aften bød på et nederlag efter en utilfredsstillende kamp, set med Aabyhøj-øjne.

Lørdag bød på helt andre takter fra hjemmeholdet, som spillede i højt tempo, og med en hel anden kontrol. Åbyhøj var foran med ca. ti point inden fjerde periode, men så skruede SISU op for tempoet, og presset op ad banen blev for stort for det unge Aabyhøj-hold. Britt Harris var en vigtig faktor under kurven, og trak en del fejl i kampen om position.

Fra SISU var det fem-kløveret Tea Jørgensen, Kiki Lund, Camilla Blands, Katrine Dyszkant og Nathalie Reshard, der blev den afgørende faktor i fjerde periode og lukkede og slukkede for det unge Aabyholds mulighed for at gå på juleferie med en sejr i den sidste kamp.

Ved slutfløjtet viste tavlen 85-71 i SISU-favør, men en godkendt indsats af det unge Aaby-mandskab, som nu kan gå på juleferie frem til den 11/1, hvor de møder Virum på udebane.

Stats fra kampen er forsinket.

Referat skrevet af Fie Husby

Revanche til BK Amager

15.12.2013

Efter sejren over Sisu i sidste uge var Amagerholdet stærkt opsatte på at få revanche for nederlaget på 19 point i Lemvig for 3 uger siden.

Efter en helt lige 1. periode var hjemmeholdet i kontrol resten af kampen og kunne trække sig tilbage med en 84-66 sejr (23-22, 25-17, 24-15, 12-12).

BK Amager er hermed stadig ubesejret på hjemmebane og har nu slået alle hold i ligaen i denne sæson. Kampen blev overværet af 72 tilskuere.

Lemvig starter kampen stærkt og bringer sig hurtigt foran 0-5. Ida Klussmann sætter hjemmeholdet i gang med en tre’er, men Lemvig holder trykket og holdet fører 7-14 midtvejs i perioden. Amager kommer langsomt mere med, og med 2 minutter tilbage af perioden reducerer Keyona Bryant Lemvig’s føring til 18-20. På en god afslutning vinder Amager perioden 23-22.

Amager er for alvor kommet i gang og indleder 2. periode med et 8-0 run til stillingen 31-22. Amager kontrollerer nu kampen og holder forspringet gennem perioden til en halvlegsstilling på 48-39. Amager vinder perioden 25-17.

Ivana Udovalieva indleder 3. periode med en tre’er (af i alt 6 tre’ere) efterfulgt af 2 point af Okako Adika og Lemvig er kun bagud med 4 point 48-44. Men herefter står der Amager på resten af perioden. Med et 14-2 bringer Amager sig foran 62-46 midtvejs i perioden, og hjemmeholdet fortsætter det gode spil den resterende del af perioden. Amager vinder 3. periode 24-15 efter stærkt spil og fører 72-54 inden sidste periode.

Så skulle man tro at den kamp var afgjort, men Lemvig kæmper deres chance, og hjemmeholdet får ikke scoret. Efter 5 minutter har Lemvig reduceret til 72-62, men en tre’er af Emilie Keller efterfulgt af 2 point af en helt frispillet Keyona Bryant slukker lyset for Lemvig. Sidste periode ender 12-12, og Amager vinder dermed 84-66 (23-22, 25-17, 24-15, 12-12).

Den mest iøjnefaldende spiller hos Lemvig var helt klart Ivana Udovalieva med 25 point og en masse energi, mens Keyona Bryant var den mest fremtrædende for hjemmeholdet på en dag hvor mange bidrog.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:
BK Amager: Keyona Bryant 22, Catharina Palm 16, Ida Klussmann 14
Lemvig Basket: Ivana Udovalieva 25, Okako Adika 14, Emily Hatch 10

Kampens spiller WOM: Keyona Bryan 22 point (9 af 11 fra to’ere og 4 af 4 straffelinjen), 8 rebounds, 2 assists

Referat skrev af Theis Olsen

Ny sponsor til DL

10.12.2013

Dommerne i DL har fået nye dommertrøjer. Aftalen omkring dette er kommet i hus ved hjælp af en sponsoraftale med OK.

På fotoet viser DL-dommerne Christian Hansen og Brian Damgaard de nye trøjer frem.

79ers - Horsens BC flyttes

09.12.2013

Lørdagens kamp i Fire Arena mellem Hørsholm 79ers og Horsens BC er blevet flyttet.

Kampen spilles nu den 29. januar kl. 18:30 i Fire Arena.

Et skadesramt Horsens BC hold taber til Værløse BBK

08.12.2013

Igen stillede Horsens BC op uden Sarah Bersang, Eva Bonde og Rebecca Houmøller.

Man havde tippet hjemmeholdet til at tabe med 15- 20 point, hvis de ikke var kommet deres skader kvit. Det kom til at holde stik, selvom det indtil sidste periode var håb om en overraskelse.

1. periode: Emily White og Anne Helene Eskholm gør det rigtig godt i angrebet for hjemmeholdet. Desværre er forsvaret ikke helt på plads og Værløse kommer til et par for lette scoringer. Perioden slutter: 16-24.

2. periode: Men så beslutter hjemmeholdet sig for, at så let skal det heller ikke være. Man scorer hurtigt vigtige point og bolden bliver spillet rundt.

Flere kommer på scoringstavlen. Samtidig formår forsvaret at dække Værløses skytter. Faktisk presses Værløse i starten af perioden til forkerte beslutninger og brænder igen og igen og først til sidst lykkes det for dem at ramme kurven. Få sekunder før halvleg rammer de en 3’ er. Bolden bliver givet op fra linjen og Emma Dorph rammer en buzzer beater fra midten. Så jublen er stor. 22- 11 slutter perioden.

Resultatet før halvleg er således 38-35 til hjemmeholdet.

3. periode: Anne Helene Eskholm gør det overalt set godt som guard og har mange assists. Hun finder bl.a. Emily White under kurven. Dicte Houmøller sætter et par 3’ere i denne periode. Holdene følges egentlig godt ad, indtil trætheden melder sig hos det lille Horsens BC mandskab. Bænken er meget smal denne lørdag. Perioden slutter 18- 23.

4. periode: Der er for hjemmeholdet ikke meget der lykkes i fjerde periode, selvom der stadig  kæmpes og Pernille Weiland rammer et par 3’ere. Men flere skud er ikke præcise nok, mens Værløse igen rammer nogle flotte skud. Reelt set er kampen afgjort, da forsvaret hos hjemmeholdet nok kan forhindre Alberte Dokkedal og Hanna Sheik i at score, men ikke også Safia Sheik og Devon Quattrochi. Perioden ender 12- 23.

Kampens resultat bliver således: 68-81. Hvilket må siges at være atter et ærgerligt nederlag for Horsens BC. Men holdet spillede alt taget i betragtning en god en flot og jævnbyrdig kamp. Vi håber snart, at holdet er skaderne kvit, så de kan nå at hente et par point mere.

Holdet sagde denne lørdag farvel til Emma Dorph, der har spillet 8 sæsoner for Horsens BC. Et smukt punktum var hendes buzzer beater. Hun vil på alle måder blive savnet i Horsens BC.

Topscorer for Værløse: Safia Sheik: 23 point og 12 rebounds

Topscorer for Horsens BC: Emily White: 22 point og 13 rebounds.

Stevnsgade spiller stabilt, solidt og sejrer over 79´ers

08.12.2013

Stevnsgade var virkelig opsatte på revanche i lørdagens kamp mod Hørsholm, da de i første runde af grundspillet tabte klart i Hørsholm og for et par uger siden tabte kvartfinalen i pokalturneringen efter over time i Hørsholmhallen.

Der skulle solidt forsvarsarbejde og gode solide indsatser hele vejen rundt for at slå et Hørsholm hold, der kom på besøg i Nørrebrohallen med 8 sejre i streg - og det blev leveret.

Stevnsgade kommer flyvende fra start og  bringer sig i det første minut foran 6-1. Men Hørsholm svarer igen og laver et 12-3 run på Stevnsgade på fire minutter til stillingen 9-13. Stevnsgade kommer i gang igen så stillingen efter første periode er 17-20 til Hørsholm.

Hørsholm starter anden periode bedst og derefter byttes der point indtil det 5. min, hvor stillingen er 22-28 til Hørsholm. De resterende fem minutter af perioden scorer Hørsholm ikke på grund af solidt Stevnsgade forsvarsarbejde. Hørsholm tvinges til svære skud og Stevnsgade laver et 12-0 run til halvlegsstilling 34-28 til Stevnsgade.

Tredje periode er fyldt med tempo, fight og ind i mellem flot spil. Men det er en forsvarskamp hvor begge hold indædt arbejder på at slå spillet i stykker for modstanderne. Perioden er meget lige, der byttes point og det ender 16-20 til Hørsholm, så stillingen inden sidste periode er 50-48.

Fjerde periode starter intenst. Hørsholm bringer sig efter 1. min 44 sekunder foran med 50-54 og det skulle vise sig, at det var det deres næstsidste scoring i kampen. Stevsngade leverer i sidste periode en solid holdindsats og en koncentreret forsvars indsats, hvilket betyder at de vinder de sidste 8 minutter af kampen 17-2. Perioden vindes af Stevnsgade 17-8 til en sejr på 67-56 (17-20, 17-8, 16-20, 17-8).

Stevnsgade viste større stabilitet i forsvar og angreb end Hørsholm, hvilket afgjorde kampen. Stærkt medvirkende for nederlaget var afgjort også Hørsholms skudprocent fra 3´eren på kun 12%. De sidste 8 minutter af kampen brændte Hørsholm 15 skud og scorede på et.

For Hørsholm var Ivana Jovanovic med 15 point, Maja Gerlyng med 12 point og Emilie Schirmer med 10 point de mest scorende.

Hos Hørsholm 79´ers gjorde Ivana Jovanovic det virkelig godt, men havde svære betingelser.

Hos Stevnsgade var det en gedigen holdindsats, hvor der var flotte præstationer vejen rundt. Særligt imponerende forsvarsindsats af Mie Ceccardi og ellers meget flotte præstationer af Mia Obbekjær, Anne Horsfall, Iben Soltau og Julie Forster.

For Stevnsgade scorede Iben Soltau 20 point, Julie Forster 16, Sarah Eichler 15, Mia Obbekjær 7, Anne Horsfall 4, Pauline Schulz, Caroline Dan 2 og Josephine Kjøller 2.

Referat skrevet af Peter Kjøller

Lemvig havde styr på Virum Vipers

08.12.2013

Der blev aldrig den store spænding om udfaldet i kampen mellem Lemvig og Virum lørdag eftermiddag.

Lemvig satte sig på spillet ved at udnytte et fysisk overtag i form af Raven Berry og Emily Hatch, og sejren på 87-67 kunne godt være blevet større, hvis Lemvig havde holdt koncentrationen og udnyttet deres muligheder.

I første periode havde Lemvig dog lidt vanskeligt ved at ryste Virum af sig. Selvom man havde en fornemmelse af, at hjemmeholdet havde styr på kampen, så viste cifrene på tavlen ikke den stor forskel på de to hold.

Midt i perioden er afstanden blot 15-14, hvilket især skyldes at Virum er meget effektive på deres skud, mens Lemvig allerede tidligt i kampen får deres point tæt på kurven. Det skulle også blive billedet gennem resten af kampen, hvor Lemvig blot scorer en 3ere mod Virums seks. Sidst i første periode trækker hjemmeholdet dog lidt fra til en føring på 23-17.

Fra starten af anden periode laver Lemvig kampens afgørende ryk og kommer foran 38-21 efter blot tre minutter af perioden. Herefter slækker værterne igen lidt på koncentrationen og Virum får begrænset afstanden til 10 point igen, og den afstand holdes til pausen hvor stillingen er 47-36.

Lemvig forstår kampen igennem at udnytte deres fysik under kurven, det betyder at reboundkampen slutter 58-28 til Lemvig og Raven Berry tager i den sammen godt for sig med hele 22 rounds. Udover de pæne tal, så betyder det også, at Lemvig får mange nemme point tæt på kurven, og det er reelt her kampen afgøres.

I tredje perioder skruer Lemvig så også lidt mere op for tempoet, hvilket både giver flere point på fast break, og en del steals. Hjemmeholdet kæmper dog lidt med koncentrationen og derfor bliver spillet aldrig rigtig godt, men det er godt nok til at udbygge føringen til 66-48 inden sidste periode.

De sidste 10 minutter bliver præget af, at kampen er afgjort. Virum skal dog have ros for at kæmpe til det sidste, så kampen går aldrig helt i stå, men spændende bliver det ikke. Lemvig holder sin føring, og slutter fortjent årets sidste hjemmekamp med en sejr.

Lemvigs Point: Raven Berry 26p (22 reb), Emily Hatch 21p (14 reb), Ivana Udovalieva 18p (5 as), Grace Gardner 5p, Okako Adika 4p (5 as), Helle Kristiansen 4p (5st/5as), Rikke Andersen 4p, Nanna Hansen 3p, Tina Nesse 2p

Virums Point: Ivana Kostic 19p, Stine Bucholdt 10p, Emma Bendix 9p, Cecilie Klussmann 8p (7as), Jeanett Sørensen 5p, Anna kathrine Jørgensen 5p, Louise Godtfredsen 5p, Louise Hansen 4p, Malene Nygaard 2p

Referat skrevet af Rene Jakobsen

Mestrene er ikke længere ubesejrede

08.12.2013

Et skadesramt Sisu hold måtte lørdag eftermiddag i Amagerhallen se sig besejret af hjemmeholdet BK Amager med 67-59 efter en Amagerføring på 39-26 ved halvleg.

Efter sigende er det Sisu første nederlag i grund- og mellemspillet siden marts 2010 – en vildt imponerede rekord.

BK Amager kunne til denne kamp byde velkommen tilbage til Julie Kongeskov. Julie spillede som ungdomsspiller i Amager inden hun tog på college i USA og herefter fortsatte karrieren i Tyskland og Holland. Julie spillede sidst for Amager i sæsonen 2010-2011.  Lidt skuffende var kun 51 mødt op for at overvære topopgøret.

Kampen starter lidt forsigtigt fra begge sider. Efter 3 minutter er stillingen 4-4. Der kommer lidt mere gang i scoringen i anden halvdel af perioden, men holdene følges stadig ad. Amager vinder en tæt periode med 21-18.

Sisu starter 2. periode i zoneforsvar, men Amager flytter bolden godt og Emilie Fogelstrøm åbner perioden med en tre’er efterfulgt af endnu en tre’er af Maria Dinesen og 2 point af Catharina Palm. Så fører Amager 29-18. Mathilde Colding-Povlsen svarer igen for Sisu med en tre’er efter små 5 minutter og får reduceret til 29-23.

I den resterende af perioden scorer Sisu kun fra straffelinjen. Camilla Blands rammer 3 af 4 straffe, og Amager kan gå til pause med en 39-26 føring. Amager vinder perioden 18-8.

Der virker som om Sisu’s coach har talt med store bogstaver i pausen. Sisu starter som lyn og torden i deres vanlige zonepres, og efter godt 3 minutter har de reduceret Amager’s føring til 39-33.  Amager får rystet forskrækkelsen af sig og får styr på spillet igen. Amager rykker via stillingen 41-35 til 47-35 med 3 minutter tilbage af perioden.

Sisu vinder den resterende del af perioden med 4-6, og dermed vinder Sisu perioden 12-15. Amager fører således 51-41 inden 4. og sidste periode.

Amager’s føring holder til midt i 4. periode, hvor stillingen er 55-46, men med en tre’er af Kiki Lund efterfulgt af 2 point af Katrine Dyszkant får Sisu reduceret til 55-51.

Sisu kommer dog ikke tættere på en sejr. Med et lille minut tilbage på uret sætter Emilie Fogelstrøm endnu en tre’er til stillingen 62-53. Sisu fejler herefter for at stoppe uret, men Amager sætter 5 af 6 fra straffelinjen i det sidste minut og vinder fortjent med 67-59 (21-18, 18-8, 12-15, 16-18).  Sisu vinder 4. periode med 16-18.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:
BK Amager: Catharina Palm 22, Emilie Fogelstrøm 15, Keyona Bryant 13  
Sisu: Katrine Dyszkant 23, Camilla Blands 11, Heidi Anton 9

Kampens spiller WOM: Catharina Palm 22 point, 13 rebounds og 8 assists.

Referatet skrevet af Theis Olsen

Ugens preview

03.12.2013

Headcoach fra SISU, Hrannar Holm har kigget i krystalkuglen og forudser disse kampe i 11. spillerunde.

Der er mange interessante kampe i weekenden. På grund af mellemspillet som starter efter grundspillet, så forventer jeg en hård kamp om pladserne i grundspillet.

Især om pladser nr. 4 og nr. 8. Som det der ud nu, så sidder Amager og Hørsholm på pladser 2 og 3 men der er yderligere 3 klubber der godt kunne tænke sig, at ende bland de top fire i grundspillet; Lemvig, Åbyhøj og Stevnsgade.

I den anden ende har vi nu fire hold der alle sammen kæmper om de to sidste pladser ind i mellemrunden (pladser 7 og 8), dvs. Falcon, Virum, Værløse og Horsens. Mit bud er at kampen om pladserne vil blive rigtig spændende, forhåbentlig indtil grundspillets sidste runde. 

Lørdag kl. 14.00: Horsens BC vs. Værløse BBK

Værløse vandt sin første kamp i weekenden mens Horsens tabte stort mod Sisu. Horsens er pt rigtig hård ramt af skader. Uheldet fortsatte i lørdagskampen mod Sisu, hvor Eva Bonde måtte på skadestuen med knæskade. Skadessituationen betyder at selvom Horsens kæmper og gør alt de kan, så bliver det svært at vinde kampe.

Hvis Horsens har alle spillerne til rådighed, så kan de på en god dag slå Værløse, det har de jo gjort en gang før, men nu ser det ikke så godt ud for dem.

På den anden side har Værløse endelig leveret varen på banen efter en svær start og kommer uden tvivl til kampen med optimisme og selvtillid. Kampen er vigtig for begge hold, men medmindre at de skadesramte Horsensspillere bliver rask i løbet af de næste dage, så vinder Værløse en sikker sejr på måske 15-20 points. 

Lørdag kl. 14.00: Lemvig Basket - Virum Vipers

Virum tabte uventet stort mod Værløse i sidste runde, de havde ellers spillet godt på det sidste. Lemvig er på vej op efter en ikke så god start, selvom de tabte mod Hørsholm.

Emily Hatch og Raven Berry er for store og stærke for Virum, tror jeg, og netop fysikken kan blive afgørende i kampen. Virum prøver at spille aggressivt, og hvis det lykkes dem at stresse guardsene hos Lemvig kan de spille med, et stykke tid, men det bliver hjemmeholdet der kører en komfortabel sejr hjem, måske med 20 points forskel. 

Lørdag kl. 14.30: Falcon - Aabyhøj IF

Her har vi to hold der kører i modsatte retninger. Falcon tabte deres to mest scorende spillere, Iben Soltau og Julie Kongeskov, og har haft det svært et stykke tid, bl.a. tabt fem kampe i streg. De har nu fået Simona Bartkova tilbage og finder måske snart ud af det hvad der skal til at vinde kampe igen. På den anden side af banen er det unge Åbyhøj hold, der helt klart er på vej op, efter to storsejre i træk mod Stevnsgade og netop Falcon.

Åbyhøj har tre virkelig gode spillere i Maria, Britt og Bianca, og derudover masser af unge talentfulde spillere der alle får tid på banen. Det betyder at de kan spille med høj energi for 40 minutter.

Hvis Falcon skal have en chance på lørdag skal de matche gæsternes intensitet. Selvom Åbyhøj er favorit, tror jeg ikke, de vinder med 38 points som de gjorde sidst. Kampen bliver tættere denne gang, men Åbyhøjs bredde bliver afgørende, de vinder med måske 12-15 points forskel. 

Lørdag kl. 14.30: BK Amager - SISU

Så er det ligaens absolutter topkamp mellem Sisu og Amager. Det er tredje gang inden for et par uger at holdene mødes. Første kamp vand vi (Sisu) sikker med 18 points, men pokalkampen var mere lige, den vandt vi med kun 4 points. Der er derfor lagt op til et spændende opgør i Amagerhallen.

Jeg tror, at Amager (og resten af ligaen) vil gerne se en hjemmesejr, fordi at den ville øge spændingen i grundspillet. Amagerholdet har været lidt svingende på det sidste efter en forrygende start, men mon ikke de møder op med masser af energi til topkampen?

Deres styrke er som før, deres forward-center duo, Cathariana og Keyona Bryant, men derudover har Emilie Fogelstrøm været brandvarm udenfor 3pt linjen. Man kan måske sige, at Amager er et angrebs-hold.

Vi møder ikke op med vores stærkeste hold, desværre, men dem der møder op har masser af selvtillid. Tea og Nathalie blev skadet for 10 dage siden og vi venter på, at de bliver sunde igen. Nathalie prøvede mod Horsens men det gik ikke godt og hun holder nu en uges pause. Tror heller ikke at Tea bliver klar. Det betyder at resten skal "steppe up" som man siger på engelsk. Om det bliver nok til en 40 points sejr tvivler jeg på, men jeg håber, at vi kan spille godt forsvar og vinde en tæt kamp :)

Lørdag kl. 16.30: Stevnsgade Basketball Klub - Hoersholm 79ers

På Nørrebro er der en anden topkamp, mellem ligaens nr. 3 og 4. Begge hold vil være tæt på toppen og sikre sig en plads i top 4.

Hørsholm er helt sikker det hold i ligaen som, sammen med Sisu, har på det seneste spillet på det højeste niveau. Blandt andet har de slået Stevnsgade 2 gange, både i Ligaen og Pokal. Bedste spillere er Maja Gerlyng og Ivana Jovanovic, men Anemone Scheel har også vist godt spil og stabilitet. Derudover har Hørsholm en god bænk og mange spillere der kan bidrage.

Stevnsgade har fået det lidt sværere efter en god start. Men nu ser fremtiden godt ud for Nørrebroholdet. Iben Soltau scorede hele 26 points i hendes første kamp. Hun kommer til at hjælpe under kurvene, især i angrebet. Det nyeste nyt er så, at Ida Tryggedsson har besluttet at spille i Stevnsgade resten af sæsonen. Det giver dem helt klart ekstra styrke på guard-positionen. Men Ida spiller først i januar.

Hørsholm er favorit til kampen på lørdag, men den kan sagtens blive spændende. Hørsholm har flere spillere der bidrager og vinder til sidst med måske 5-10 points forskel. 

Ida Tryggedsson Preetzmann skifter til Stevnsgade

03.12.2013

Inden sæsonstarten 2013 i år havde Stevnsgades sportslige ledelse flere samtaler med en af Danmarks bedste nuværende baketballspillere den 23-årige landsholdspiller Ida Tryggedsson Preetzmann, som på daværende tidspunkt netop havde vundet to guldmedaljer med SISU og været en af deres mest toneangivende spillere i deres Europa Cup kampe.

Resultatet af vore samtaler blev, at Ida gerne ville spille denne sæson hos Stevnsgade, da hun var begejstret for det projekt vi har gang i her - og ser en fremtid for sig selv i klubben, men ville dog først lige se, om der var en efterspørgsel efter hende internationalt, da hun af FIBA var inviteret til en basketball All Star Camp sammen med elleve af Europas dygtigste pointguards fra hele Europa i Spanien i juni måned.

Desværre for Stevnsgade, blev Ida tilbudt en professionel kontrakt efter en uge i Barcelona af en spansk klub i den bedste række, der også spiller europæisk. Hun trænede sammen med vores Stevnsgade piger hele sommeren op til midten af september måned, hvor hun drog afsted.

I sidste uge blev headcoach Mogens Tygesen kontaktet af Ida, der havde valgt at blive løst fra sin kontrakt med øjeblikkelig virkning og vender hjem for at genoptage sit medicinstudie på Københavns Universitet til februar 2014. Hun er ganske simpelthen ikke blevet behandlet, som hun burde og havde forventet. 

Ida fortsætter sin karriere i Stevnsgade og træner allerede nu med holdet. Stevnsgade har søgt licens hos DBBF den 2. december og Ida vil være at finde på banen efter jul.

Med Ida på holdet - samtidig med at Iben Soltau nu støder til holdet efter at have udstået sin karantæne - rykkes ambitionen om at blive i top seks i Dameligaen til at opnå en semifinaleplads. 

Ida har spillet på alle ungdomslandshold, har været valgt til Scania Queen (nordens bedste ungdomsspiller), spiller på dame A-landsholdet, har vundet ungdoms DM adskillige gange og senest guld for SISU i Dameligaen to gange.