Nyheder

Stevnsgade flytter kamp for at hjælpe konkurrent

18.11.2014

De danske mestre fra SISU er hårdt ramt af skader for tiden og det har resulteret i et par overraskende nederlag på det sidste.

Nu får klubben dog en tiltrængt hånd fra et af de største konkurrenter til DM-titlen. Stevnsgade Superwomen har nemlig valgt at flyttet kampen i Nørrebrohallen mod SISU fra den 28. november til den 27. januar kl. 20:00.

Sportschef i Stevnsgade Peter Kjøller udtaler "der er aldrig rart at se et hold være ramt af skader og slet ikke i det omfang som SISU er for tiden. Vi har derfor for at få en mere korrekt sportslig afvikling af turneringen, valgt at give SISU muligheden for at flytte kampen. Dette har de heldigvis sagt ja tak til, så nu venter der i stedet for basket-København en god baskeoplevelse når kampen afvikles lige umiddelbart inden af mellemspillet starter.

Lemvig Basket vinder over SISU

17.11.2014

SISU kæmper sig stadig gennem et større morads af skader.

Derfor var det faktisk ventet, at Lemvig var alt for stor en mundfuld, selv i Kildeskovshallen. Meget positivt, at holdet bed så godt fra sig i starten, som de gjorde.

Efter 5 minutter tog Lemvig en timeout ved stillingen 13–4 til SISU. To 3’ere af Kiki Lund og Mathilde Colding-Poulsen, 5 point af nyligt tilbagevendte Tori Lehr og 2 point fra Katrine Dyszkant mod en scoring fra hver af Lemvigs to amerikanere. Lemvig kom bedre med i spillet efter timeouten, men første periode gik til SISU med 25–21.

Lemvig havde ramt tre 3’ere af de 11, som de satte i kampen. SISU formåede ikke at dæmme op for langskuddene. I tredje periode satte Lemvig fire 3’ere i træk og slog et afgørende hul i en situation, hvor SISU kun var bagud med ti point.

Periodecifrene endte 25–21, 10–22, 19–30 og 16–25, så Lemvigs dominans i de sidste tre perioder var klar. Det var dog rart set med SISU briller, at der var positive tendenser i SISUs angreb efter uger med tilbagegang, om end en samlet scoringsprocent på 34% mod Lemvigs 56% vidnede om mange spildte chancer for SISU.

For Lemvig havde de to amerikanere endnu en fest, med effektiviteter i 30’erne og scoringer ligeså: Joanna Miller med 30 point og en effektivitet på 32, Natalie Day med 29 point og en effektivitet på 35.

For SISU var Kiki Lund tilbage i form med 23 point og en effektivitet på 23. Tori Lehr viste, at hun er på vej tilbage i form efter sin skade med 13 rebounds og mange muligheder for at score mere end de 16 point det blev til. Victoria Mikkelsen debuterede i ligaen med 8 point, 10 rebounds og 12 i effektivitet. Flot debut af den unge SISU spiller, der var særdeles aktiv!

SISU spiller hjemme næste gang mod BK Amager på søndag, den 23. november mens Lemvigs næste kamp er som vært for Stevnsgades Superwomen den 6. december.

Klasseforskel i Nørrebrohallen

17.11.2014

Tidligt søndag eftermiddag stod scenen klar i Nørrebrohallen til Dameliga kamp mellem gæsterne fra Falcon/BMS og værterne Stevnsgade Superwomen.

Begge hold kom til kampen med dugfriske storsejre over SISU de seneste års danske mestre og Danmarks suverænt bedte damehold i fire år.

På papiret var Stevnsgade fovoritter, men Falcon/BMS meget unge talentfulde hold matcher de fleste Dameliga hold lidt skævt, på en måde så de vil samle adskillige sejre sammen. Derfor ville kampen enten blive tæt og spændende eller Stevnsgade Suerwomen ville sætte sig solidt på opgøret fra start til slut.

Det skulle blive det sidste der skete.

Falcon/BMS kommer foran 0-1 på et straffe af Marie Normann Gadeberg og det skulle vise sig, at være første og sidste gang at gæsterne havde en føring.

Fra 0-1 går det stærkt til 11-1 efter 3:38 og via 16-8 slutter første periode 19-9. Gennem perioden dominerer Stevnsgade pigerne med solidt forsvar, hvor Falcon/BMS pigerne har svært ved at komme til gode afslutninger.

I anden periode sætter Stevnsgade Superwomen turbo på i både forsvar og angreb og øger med et 10-0 run føringen efter 2:46 til 29-9 og kampen er allerede på det tidspunkt reelt afgjort. Ida Tryggedsson Preetzmann og Alberte Alsø Dokkedal tager Falcon/BMS talentfulde topscorer Elisabeth Brynaa totalt ud af kampen og viser forskellen på top og bund i Dameligaen. Første halvleg slutter 44-20. Sarah Mortensen holder Falcon/BMS nogenlunde inde i kampen med 12 point og 6 rebounds.

Tredje periode fortsætter med Stevnsgade i 6 gear og efter 4 minutter er værterne foran med 63-24 og det ligner en reel afklapsning af de talentfulde unge Falcon/BMS piger. Perioden slutter 72-31 – en 41 points føring. Falcon/BMS har simpelthen svært ved at finde gode afslutningsmuligheder mod Stevnsgades forsvar.

Sidste periode bliver lidt mere lige, men der er ingen tvivl om værternes dominans, der sikkert uden at spille sig ud til sidst kan tage en 86-42 sejr hjem. Stevnsgade har 5 spillere i +10 point.

Hos Falcon/BMS spillede Sarah Mortensen offensivt en flot kamp, mens det hos værterne var en gedigen holdindsats der viste klasseforskellen i dag i Nørrebrohallen.

For Falcon scorede Sarah Mortensen 15 point (10 rebounds), Caroline Jakobsen 8, Marie Normann Gadeberg 6, Elisabeth Brynaa 6, Ann Sofie Carrera 5, Malene Nygaard 1 og Celine Schiffer 1.

For Stevnsgade scorede Jordan Sullivan 20 (11 rebounds), Alberte Alsø Dokkedal 19, Ida TP 16, Cecilie Tang Homann 14 (13 rebounds), Hanna Sheikh 13, Mie Ceccardi 2 og Etta Andersen 2.

79ers slår sikkert BK Amager i forsvarskamp

15.11.2014

I dagens kamp slog Hørsholm 79ers sikkert BK Amager i en kamp mellem nummer to og fire i ligaen.

Det var en kamp, hvor Hørsholm viste det forsvar, der i sidste weekend gav dem et 20-points comeback og en sejr mod Stevnsgade og mod Amager gav det en sejr på 64-57.

Hørsholmtræner Roberto Velosa gav efter kampen også æren til sit forsvar:

- Defensivt var det en af vores bedste kampe i år. Vi står godt hele kampen, og så var det dejligt med en god start. Samtidig holder vi godt tempo før pausen, mens vi beskytter vores føring godt efter pausen med klogt spil.

Det var Amager, der kom bedst fra start. Scoringer fra blandt andet anfører Catharina Jensen og holdets topscorer, Lauren Gregory gav en 5-9 føring. Med Joy Burke som ankerkvinde i Hørsholm-forsvaret lukkede man af, og hjemmeholdet scorede tre angreb i træk og kom foran 12-9 – og det var en føring, nordsjællænderne aldrig gav fra sig.

Mod slutningen af første halvleg var Hørsholm foran 32-20, da Amagers forsvar begyndte at vise tænder. Over de næste tre minutter scorede Hørsholm ikke, mens Amager kom på 28 point efter fem point fra Catharina Jensen. Det holdt dog ikke helt til pausen, da en fejl sendt Iben Soltau til straffelinjen for to straffekast.

Efter pausen scorede Amager de første fire point inden Hørsholms forsvar for alvor kom i gang. Da det skete, gik det imidlertid hurtigt. På tre minutter kom Hørsholm foran 48-37 og indtil slutningen af fjerde periode lå føringen hele tiden på omkring 10.

Foran 60-47 med fem minutter igen gjorde Amager et sidste forsøg. De næste fire minutter scorede Hørsholm kun en enkelt gang, mens gæsterne lage otte i kurven. Det var imidlertid ikke nok og foran 61-55 på vej ind i sidste minut var sejren aldrig rigtigt i fare.

Lodtrækning til pokalsemifinalerne

14.11.2014

Her til formiddag blev der trukket lod til semifinalerne i pokalturneringen.

Der var 4 DL-hold tilbage i hatten og lodrækningen formede sig således:

  • Bk Amager - Falcon BMS
  • Lemvig Basket - Vinderen af SISU/Stevnsgade Basket

Semifinalerne spilles bedst á 1 kamp og førstnævnte hold har hjemmebane.

Kampene skal være afviklet senest 4. december.

Aaby får første sejr mod forsvarende danmarksmestre

09.11.2014

Der var stor glæde blandt Aabyspillerne og deres fans efter lørdagens kamp mod SISU.

Det blev nemlig til sæsonens første sejr for Aaby med et slutresultat på 81-59 mod de forsvarende danmarksmestre fra SISU. Trods den overbevisende sejr var første halvleg af kampen meget tæt. Aaby kom godt fra start med en føring på 9-2, men forsvaret haltede, og SISU får et 11-0-run og kommer dermed foran 13-9. Herefter får Aaby igen gang i scoringerne, og første periode ender 18-19 i Aabys favør.

Anden periode spilles tæt og ender ligeledes med en snæver Aaby-føring på 38-37.

Første halvleg var præget af svagt forsvar fra Aaby, som dermed tillod SISU nemme scoringer og åbne skud. Aaby formåede dog at holde kampen tæt med solidt angrebsspil.
Efter halvlegen kommer Aaby stærkt ud og har tydeligvis mere overskud end det meget svækkede SISU hold, der med begge amerikanere samt to danske nøglespillere på bænken, havde svært ved at spille op med det unge, men brede Aabyhold.

Midt i tredje periode stikker Aaby af fra SISU anført af Sofie Tryggedsson, der med tre flotte 3’ere og sammenlagt 13 point i perioden, sikrer en solid Aabyføring på 64-52 efter tredje periode.

I fjerde periode fortsætter Aaby med en række flotte angreb og bygger dermed videre på føringen. Samtidig formår de at holde SISU nede med solidt forsvarsspil med Camilla Andersen i front.

Kampen ender dermed 81-59 til Aaby, der med en flot holdindsats sikrede sig første sejr i sæsonen.

Fra Aaby markerede Sofie Tryggedsson sig flot med hele 27 points, 12 rebounds og 4 assists og bliver hermed kampens topscorer.

Aaby formåede at dele bolden flot i angrebet, og dermed scorer både Nicole Ballestero og Kia Fisker 11 points, efterfulgt af Caroline Wich med 10 points.

Fra SISU spillede Katrine Dyszkant en flot kamp med 24 point, og Julie Kongeskov gjorde også en flot indsats med hele 13 rebounds. Herudover skal nævnes en flot hustle fra Mathilde Colding-Poulsen, der trods en forstuvet ankel i anden periode, bravt kæmper videre og spillede hele kampen.

Vanvittig kamp i Nørrebrohallen endte med Hørsholm sejr

09.11.2014

Der var i forvejen lagt op til et intenst opgør i Nørrebrohallen lørdag aften mellem to af Dameligaens mest scorende hold værterne Stevnsgade og Hørsholm 79´ers.

Inden kampen var der talt meget om, at Stevnsgades trup er ramt af en lang række skader, der gør holdet temmelig smalt. Det skulle senere vise sig at få en mulig betydning for udfaldet.

Nørrebrohallens store scoringstavle var gået i sort, så kampen blev gennemført med Kildeskovshallens gamle 24 sekunders anlæg. Tak til SISU for hjælpen.

Begge hold startede kampen i et rasende tempo med alt for hurtige forcerede afslutninger, så efter 4:15 af første periode var stillingen 2-2. Efter 5:05 havde Hørsholm 79´ers dog bragt sig foran med 5-8.

Begge hold fortsatte i det høje tempo. Imidlertid havde Stevnsgade både tempo i forsvar og angreb, mens Hørsholms forsvar var noget hængende og på ingen aggressivt nok til at holde bl.a. Hanna Sheikh fra fadet. Hun fik stort set udækket lov til at score på fem 3 point skud i første og anden periode.

Stevnsgade levede i kampens første 23 minutter op til nicknamet Superwomen. De leverede det mest fokuserede, kontrollerede aggressive og intelligente forsvar set i år i Dameligaen. Samtidig spillede de rigtigt flot basketball i den anden ende af banen. Det resulterede i et 20-5 run på gæsterne fra det femte minut i første periode til det femte minut af anden periode. Første periode ender med 20-11 føring til værterne.

Efter 4:50 af anden periode er stillingen 36-18 og Stevnsgade pigerne er i fuld kontrol over kampen. Hørsholm kommer nu i gang angrebsmæssigt, men hænger stadigt noget forsvarsmæssigt. Perioden ender dog ret lige 22-18 til en halvlegsføring til Stevnsgade på 42-29.

Tredje periode starter som de første to perioder har formet sig med Stevnsgade i højt tempo og i kontrol i begge ender, hvilket efter 2:38 resulterer i en føring 50-30. Det lignede en regulær afklapsning af Hørsholm 79´ers.

På dette tidspunkt tager Hørsholms coach team Roberto Velosa og Anne Thorius en time out (som dog bliver noteret til Stevnsgade coach Igor Gavrilovic!) og skifter fra at spille med de store spillere på banen til en mindre line up og bruger bænken. Samtidig sætter de meget mere pres på bolden og formår de næste ca. 14 minutter stort set at tage Stevnsgades pointguard Ida Tryggedsson Preetzmann ud af kampen.

Efter 2:38 af tredje periode holder Stevnsgade en scoringspause på 12 min, således at Hørsholm formår at lave et vanvittigt comeback og et 25-0 run på de frustrerede Stevnsgade spillere. Selv ikke efter time-outs og periode pausen formår spillerne at holde game planen, men spiller på tværs af banen i en uendelighed, og ikke direkte og målrettet, som i kampens første 23 minutter. Det var synligt at Stevnsgade pigerne blev mentalt trætte og måske også fysisk trætte i løbet af tredje periode.

Kampen tog en total forvandling. Efter tredje periode førte værterne stadigt med 50-43, men det skulle blive meget værre for Stevnsgade og meget bedre for Hørsholm 79´ers. Efter 2:38 af tredje periode scorer Stevnsgde kun en eneste gang inden det sidste minut af kampen. Kun en gang! 2 point på knapt 17 minutter – det er uhørt på dette niveau. Resten af pointene inden sidste minut scores fra straffelinjen.

Tredje periode ender 8-14. En uskøn og rodet periode fra begge hold, men Hørsholm dominerer.

Fjerde periode bliver mareridtsagtig for hjemmeholdet og deres publikum. Hørsholm laver et utroligt flot comeback og kan - efter at der kommer lidt spænding ind i kampen i det sidste minut ved stillingen 63-66 med
29 sekunder igen - tage sejren hjem. De sidste sekunder går med hurtige Stevsngade scoringer og så stopper de uret, men Hørsholm er konsekvente og scorer fra straffelinjen til en - på grund af det flotte comeback mere end det polerede basketball - fortjent sejr på 65-71.

Ud over det bemærkelsesværdig black-out fra Stevnsgade og det imponerende comeback af Hørsholm er det bemærkelsesværdigt, at af alle Hørsholms point kommer 33 fra bænken og 38 fra starterne. Hørsholm havde flotte indsatser af især Amalie Carnbring Bonde, Maja Gerlyng-Hansen, Frederikke Mollerup, Mari-Louise Blyme og Joy Burke.

For Stevnsgade gjorde hele holdet det fantastisk flot i de første 23 minutter, derefter er det kun Jordan Sullivan, der spillede en flot kamp, der kan være sin indsats bekendt.

For Hørsholm scorede Frederikke Mollerup 13 (og 6 steals), Joy Burke 13 (og 10 rebounds), Maja Gerlyng-Hansen 10, Marie-Louise Blyme 8, Emilie Schirmer 8, Iben Soltau 6, Amalie Carnbring Bonde 5, Line Piechnik 4, Anne Deleuran 2 og Ivana Jovanovic 2.

For Stevnsgade scorede Jordan Sullivan 20 point (og 12 rebounds), Ida Tryggedsson Preetzmann 16 (og 6 assist), Hanna Sheikh 15, Cecilie Tang Homann 6, Simone Ceccardi 5, Etta Andersen 3 og Alberte Dokkedal 2..

Lemvig Basket hentede smal sejr

08.11.2014

Som så mange gange før blev det en tæt affære, da Lemvig og BK Amager stødte sammen i Dameligaen.

Men det blev Lemvig, som til sidst hev sejren i hus med mindst mulig margin på 71-70 og dermed fortsatte rækken af tætte kampe mellem holdene i Dameligaen.

Eftersom Lemvig for blot kort tid siden hentede en sikker sejr på udebane mod BK Amager, var det ventet, at vestjyderne på hjemmebane kunne hente end to point il tabellen, men det blev vanskeligere, end mange havde ventet. Fra kampens start så forventningerne dog ud til at blive indfriet, da Lemvig kom foran 9-2, men herefter tog BK Amager initiativet resten af perioden og hentede værterne. Efter de første ti minutter kunne gæsterne glæde sig over en føring på 12-13.

I anden periode lykkedes det ikke nogen af holdene at få et overtag. Spillet er rodet, og holdene bytter i starten point. Midt i perioden lykkes det Lemvig at opbygge en føring igen og efter 8 minutter er afstanden 31-23. I løbet af de sidste to minutter svarer BK Amager effektivt igen, så holdene igen er helt lige, 31-31, ved halvleg.

Efter pausen sætter Lemvig sig på spillet, og det begynder for alvor at ligne den ventede hjemmesejr, Gæsterne mangler midler til at bremse Lemvig, og især Okako Adika, som scorer 8 point og henter flere rebounds i perioden. Mange byder ind hos Lemvig som vinder perioden hele 25-9.

Kampen ser dermed ud til at være afgjort, og i starten af sidste periode er der ikke noget, som tyder på, at den antagelse er forkert. Ganske vist er holdene spillemæssigt lige, men Lemvig holder føringen. Med tre minutter tilbage af kampen fører Lemvig 69-57, og alt virker stadig under kontrol for hjemmeholdet. Men så tager BK Amager fat igen, og med høj effektivitet lukker de hullet mere og mere. Gæsterne får for alvor vist, at de bestemt er i stand til at udfordre Lemvig, og havde kampen været få minutter længere, havde de måske haft held til at tage sejren. Men det lykkedes Lemvig at holde stand i en kamp, hvor spillet ikke helt ramte det niveau holdet har vist i de seneste kampe.

Lemvigs point: Joanna Miller 20p, Okako Adika 15p, Natalie Day 14p (13 reb), Ivana Udovalieva 13p, Helle Kristiansen 5p, Emily White 2p og Hafdis Ellersdottir 2p

BK Amagers point: Emilie Fogelstrøm 21p, Lauren Gregory 15p, Catharina Palm Jensen 14p, Rikke Andersen 9p, Maria Dinesen 4p, Melanie Elmgren 3p, Ida Klussmann 2p, Lotte Tobiasen 2p

Ugens preview

04.11.2014

Spændingen er i den grad intakt i Dameligaen, men eftersom der er forskel på, hvor mange kampe holdene har spillet, så er en direkte sammenligning vanskelig. 

Men sidste weekends resultater med udesejre til Lemvig Basket og Falcon/BMS mod Hørsholm 79ers og SISU er et godt tegn på, at konkurrencen i ligaen er større end det er set i flere sæsoner. 

I den kommende weekend er der fuldt program, hvilket desværre blot vil sige tre kampe. Headcoach for Lemvig Basket har kigget dybt i krystalkuglen og kommer her med sit bud på de 3 kampe:

Lemvig Basket- BK Amager (lørdag kl. 13:30)

Det er kun en god uge siden Lemvig og BK Amager sidst stod overfor hinanden. Dengang blev det en forholdsvis sikker sejr til Lemvig med en stærkt spillende Natalie Day i spidsen. 

Desværre for Lemvig er hun tvivlsom til kampen på grund af en skade, men holdet viste mod Hørsholm, at de også kan klare sig uden hende. BK Amager har siden kampen mod Lemvig hentet en sejr mod Åbyhøj, og derfor hentet ny selvtillid, og de vil formentlig meget gerne have revanche. Så Lemvig skal være klar til at tage imod et aggressivt og tændt BKA mandskab. Lemvig må alligevel påtage sig favoritrollen på hjemmebane – uanset om Natalie Day er med eller ej. Holdet virker til at blive bedre og bedre som kollektiv, og det bør give en sejr. 

Det kan måske blive en udfordring for Lemvig at holde fokus på kampen, da pokalkampen i den kommende uge mod Hørsholm kan overskygge lørdagens kamp. Så hvis BK Amager kan få et overtag, og samtidig ramme en dag, hvor Catharina Palm og Lauren Gregory får det maksimale ud af holdet, bliver det nemt en tæt kamp.

Resultat: Lemvig +10

Aabyhøj IF – SISU (lørdag kl. 14:00)

Lørdagens anden kamp spilles også i Jylland, hvor 
Aabyhøj IF tager i mod SISU. 

Begge hold tabte sidste uges kamp, men det er alligevel to hold med forskelligt udgangspunkt som mødes. Åbyhøj har stadig ikke vundet en kamp og derfor er fokus naturligt nok mere på spillet end resultatet. Holdet har potentialet til at spille op mod alle hold i ligaen, hvilket også er bevist i flere kampe. Nu skal stabiliteten og troen på sejr findes frem, så skal der nok komme point på kontoen. 

SISU er vant til at vinde, men holdet har ikke samme stabilitet som tidligere, og ikke samme bredde i truppen. Det betød at holdet i sidste uge lidt uventet tabte til Falcon/BMS. Spørgsmålet er hvordan holdet reagerer på det, men da ingen kan huske, hvornår SISU sidste tabte til kampe i træk, så er det svært at tro det sker nu. 

Derfor er SISU favorit, men det kræver at spillet forbedres i forhold til sidst, ellers kan Aabyhøj IF skabe en ny overraskelse.

Resultat: SISU+14

Stevnsgade Basket – Hørsholm 79ers (lørdag kl. 19:00)

Runden sluttes med et meget interessant opgør når Stevnsgade Basket og Hørsholm 79ers mødes. 

Stevnsgade er nu ligaens eneste ubesejrede hold, mens Hørsholm har tabt et par afgørende skridt i forhold til toppen. Derfor er kampen af stor betydning for begge hold. Stevnsgade kan styrke deres position i toppen og samtidig smide en rival yderlig væk fra toppen. 

Hørsholm kan med en sejr hente lidt af det tabte og holde samling på holdene i ligaens bredde top. Det er to hold som kan give hinanden kamp til stregen. Begge mandskaber har mange strenge at spille på og dygtige profiler, som kan skabe muligheder på egen hånd. 

Selvom Stevnsgade er ubesejret, så har de ikke i væsentlig grad været stærkere end deres modstandere. To kampe er endt med sejre på 2 point, begge gange afgjort af Ida TP – og hun vil ugen tvivl igen blive en afgørende faktor for hjemmeholdet. 

Der er et enormt potentiale i Hørsholm, og de må snart begynde at vise mere stabilitet. En sejr mod Stevnsgade vil gøre en stor forskel for holdet, så de bør være opsatte på at vise, de skal tælles med som et tophold. Kampen har ikke nogen klar favorit, men Stevnsgade tippes alligevel til endnu en smal sejr.

Resultat: Stevnsgade +2

Falcon BMS vinder over SISU, 57–56

03.11.2014

Så tabte SISUs kvindehold til et dansk hold for første gang i over 4,5 år i Kildeskovshallen.

Et skadesplaget SISU blev yderligere hårdt ramt ved den knæskade, som Tea Jørgensen kom ud for i starten af kampen. SISU er p.t. ikke ved fuld styrke, og det udnyttede Falcon BMS ved hård fight til at vinde en smal 1-points sejr, 57–56.

Falcon BMS kom bedst fra start og førte 19–13 efter første periode. Stemningen hos SISU var tydeligvis præget af den skade, som Tea havde pådraget sig. Ved slutningen af perioden satte Kiki den første af de fire 3’ere, som hun scorede i første halvleg. De skud var stærkt medvirkende til at SISU hang på ved halvleg, kun 6 point bagud, 26–32.

Den lavtscorende tendens fortsatte i tredje periode, der endte 14–12 til Falcon BMS. Bagud med 8 point forsøgte SISU at forcere og sætte pres på. Det startede okay, men SISU var hele tiden lige et par point bagefter. Spændingen var dog helt i top det sidste minut, hvor boldbesiddelsen skiftede flere gange uden at der nødvendigvis kom point ud af det. Fra 51–57 satte SISU en 3’er og en 2’er men kom ikke tættere og var aldrig foran i kampen. SISU havde dog det sidste skud, som fandt ringen, men desværre ikke faldt ned på den rigtige side af ringen – set med SISUs øjne.

Falcon BMS spillede med stor energi hele kampen igennem, anført af Sarah Mortensen, der sluttede med 15 rebound, 19 point og en effektivitet på 28! Elisabeth Brynaa scorede ligeledes 19 point. For SISU blev Kiki Lund topscorer med 18 point, mens Mathilde Colding-Poulsen scorede 14 og Katrine Dyszkant havde 13 rebound og 11 point.

SISU rejser til Aabyhøj IF på lørdag og Falcon BMS spiller pokalkvartfinale mod Brønshøj Basket den 6. november på udebane.