Nyheder

Falcon BMS vinder i Büllen

05.10.2014

I en tæt og tempofyldt kamp vandt Falcon BMS lørdagens kampe over Aabyhøj IF.

I kampens første minutter har begge hold svært ved at få bolden i kurven og efter 5 minutters spil er stillingen blot 4-6 til de århusianske gæster - men derfra begynder bolden at finde vej gennem nettet og specielt Aabyhøjs amerikaner, Nicole Ballestero får sat en masse skud. Hun slutter 1. periode med 12 points og sikre Aabyhøj et forspring på 12-18.

I starten af 2. periode trækker gæsterne endnu mere fra, alt i mens Falcon BMS har mere end svært ved at få angrebet til at fungere. Midtvejs i perioden er Aabyhøj oppe med 13 points (19-32), men efter en timeout får hjemmeholdet bedre styr på aftalerne og laver i de efterfølgende tre minutter et run på 10-0, blandt andet efter tre steals af Sarah Sofie Mortensen. Ved pausen er kampen derfor igen helt lige, 40-42.

I 3. periode lukker begge hold rigtig godt af i forsvaret, hvilket gør at perioden bliver utrolig pointfattig - blot 9 points til hvert hold (49-51), men spændingen er 100% bevaret inden kampens sidste 10 minutter.

Falcon BMS starter 4. periode med en 3-pointsscoring af Marie Normann Gadeberg og bringer sig for første gang siden 1. periode foran i kampen. Aabyhøj svarer dog hurtigt igen og føringen tipper efterfølgende frem og tilbage, indtil Elisabeth Brynaa Hansen i midten af perioden sætter to 3-pointsscoringer i træk og bringer Falcon BMS foran 68-60. Med halvandet minut tilbage er stillingen 72-63 og hjemmeholdet kan begynde at ”dufte” sejren, men Aabyhøj har absolut ikke tænkt sig at give op uden fight! De sender Falcon BMS spillerne på straffekastlinjen, hvor det bliver til hele 6 brændte skud på 10 forsøg! Samtidigt får Aabyhøj selv fundet vej til kurven og de når at reducere hjemmeholdets forspring til 72-70, inden det lykkes Falcon BMS spillerne at lukke kampen og sikre en sejr på 76-71.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Elisabeth Brynaa Hansen (29 points og 28 effektivitet) og Sarah Sofie Mortensen (26 points, 14 rebounds og 42 effektivitet). Hos gæsterne var det især amerikanske Nicole Ballestero (31 points og 21 effektivitet) og Kia Fisker (10 points og 14 rebounds) som gjorde sig bemærket.

Gratis adgang til SISU - Hørsholm 79ers søndag eftermiddag

04.10.2014

Når de danske mestre fra sidste sæson søndag eftermiddag tager i mod Hørsholm 79ers i Kildeskovshallen, er der gratis entre.

Kampen er den første hjemmekamp for dameholdet i dameligaen. De fire-dobbelte, dobbelte (pokal og DM) mestre, SISU, tager imod ærkerivalerne fra Hørsholm. Hørsholm har oprustet til denne sæson. De klarede på en god anden halvleg sidste weekend at få en komfortabel sejr i hus over Falcon. Bl.a. gjorde amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau (tidligere SISU) det godt for Hørsholm. Spændende at se, hvordan SISU vil klare udfordringen fra Hørsholm.

SISU spillede sidste weekend mod Amager, hvor de kom lidt i stormvejr mod Amagers 3p’s skytter i 3.periode. På en solid indsats til sidst lykkedes det dog SISU at hive en 7-points sejr hjem, hvor bl.a. unge Mathilde Colding-Poulsen imponerede med 23 point og et par afgørende steals. SISU byder velkommen til Jeanett Sørensen, Tori Lehr, Julie Kongeskov og Kailey Colonna, der er nye spillere i forhold til sidste sæson.

Der er Tip-off kl. 15:00 og med gratis entre er det bare at møde op og se 2 af de bedste damehold i Danmark i aktion.

Ugens preview

29.09.2014

Lørdag blev årets DL skudt i gang med 3 kampe, som nok efter de fleste mening, endte med sejre til forhåndsfavoritterne.

I weekenden spilles så runde 2 og DL´s tidligere forretningsfører og nuværende assisterende coach for Falcon BMS, Anders Stuhr Jørgensen giver her sit bud på hvad man kan forvente.

Falcon BMS - Aabyhøj (Lørdag kl. 13:30)

Begge hold stiller op med mange unge spillere og en del ændringer i spillertruppen i forhold til sidste sæson. I 1. spillerunde fik ikke færre end 4 spillere for Falcon BMS deres ligadebut - og i de kommende runder bør vi forvente at skulle stifte bekendtskab med endnu et par nye ansigter.

De to hold mødtes for et par uger siden i forbindelse med en træningsturnering i Herlevhallen.  Den kamp var spændende fra start til slut og med skiftende føringer på blot 4-5 points. Til slut snuppede Aabyhøj sejren med 53-57, så der er lagt op til en spændende kamp, når de to hold på lørdag kl. 13:30 mødes i Bülowsvejhallen på Frederiksberg.

Stevnsgade BBK - Lemvig Basket (Lørdag kl. 16:00)

Sidste sæsons sølvvindere fra Stevnsgade har til denne sæson forstærket den danske del af spillertruppen, alt i mens man har valgt at ”nøjes” med en enkelt amerikaner. Alligevel kan holdet fra Nørrebro nok ikke løbe fra at være blandt favoritterne til en topplacering i denne sæson. Lidt overraskende blev dog til en meget kneben sejr over Aabyhøj i 1. spillerunde.

Lemvig er fortsat lidt af et spørgsmålstegn, eftersom de ikke har spillet træningskampe mod nogle af de andre DL hold i sæsonoptakten og samtidigt sad over i 1. spillerunde. De største ændringer hos Lemvig er deres to nye amerikanere, Natalie Day og Joanna Miller, som det bliver rigtigt spændende at se i aktion i lørdagens kamp.

Husk desuden at Stevnsgade i forbindelse med kampen afholder sæsonens første ”Saturday Night Special” med spisning og underholdning, hvilket i sidste sæson var med til at skabe nogle fantastiske rammer for kampene i Nørrebrohallen. Så kig forbi - der er tipoff lørdag kl. 16:00.

SISU - Hørsholm 79’ers (Søndag kl. 15:00)

Begge hold indledte sæsonen med sejr i 1. spillerunde. De forsvarende mestre fra SISU stiller med næsten den samme danske grundstamme som sidste år, alt i mens de har fået en ny amerikaner i form af Victoria Allison Lehr, som i hendes første kamp leverede 18 pts og 7 reb.

Hørsholm 79’ers har oprustet i forhold til sidste sæson og må helt klart forventes at være blandt de bedste hold i ligaen.  Specielt deres tre store spillere, amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau, må forventes at blive en svær ”trio” at matche for de fleste andre hold. De tre spillere stod da også for hele 70% af pointene i Hørsholm 79’ers sejr i 1. spillerunde.

Der er lagt op til et spændende opgør på søndag kl. 15:00 i Kildeskovshallen, når de forsvarende mestre skal forsøge at vise deres værd i forhold til de ambitiøse nordsjællændere. 

Kneben sejr til gæsterne

28.09.2014

Aabyhøj IF tog i mod sølvvinderene fra sidse sæson, Stevnsgade BBK i sæsonåbneren i Aabyhallen.

Efter en tæt kamp kunne gæsterne tage tilbage til Nørrebro med en 1 points sejr i bagagen.

1. periode: Åbyhøj starter kampen stærkt med et 3 tre’ere, i de første 3 angreb, først fra US spiller Nicole Ballestero, så tilbagevendte Sophie TP og til sidst rutinerede Camilla Andersen. Stevnsgade derimod har stor succes med at spille Åbyhøjs forsvar ”tyndt” og får derved helt åbne skud  tæt på kurven, hvilket gør kampen helt lige.

Stevnsgades US spiller Jordan Sullivan og Ida TP er de domminerende for udeholdet i starten af kampen. Begge hold følges ad i resten af første quarter, men Stevnsgade har et lille overtag og kan tage en enkelt points føring med efter de første 10 min.

2. periode: Sofie TP starter anden quarter med endnu 3 pts, storesøster Ida vil ikke ligge under for det, og svarer ligeledes tilbage med 3 pts for Stevnsgade. Midt i perioden virker hjemmeholdets spil lidt idé forladt og Stevnsgade trækker en smule fra. Åbyhøj tager en time-out og får justeret angrebet så holdene følges ad, resten af perioden til pause stillingen 37-40.

3. periode: Hjemmeholdet kommer aggressivt ud til 3. periode og efter lidt rodet spil i begge ender af banen, får Åbyhøj først hul på bylden og scorer periodens første 4 point og bringer sig foran med 3. Specielt hjemmeholdets Kia Fisker og Caroline Wich fighter heroisk om alle rebounds og løse bolde overalt på banen. Stevnsgade forlanger time out og får justeret spillet tilbage til deres fordel. Udeholdets og kampens spiller – Ida TP, tager over i denne periode og scorer vigtige point for Stevnsgade der kan trække lidt fra til føringen 52-61.

4. periode: De sidste 10 minutter starter meget rodet fra begge holds side, med flere mindre velovervejet beslutninger og deraf en del turnovers til følge.

Det blev hjemmeholdets bedste spiller på dagen Sofie TP, der først fik hul på bylden og scorer på et presset layup og det efterfølgende straffekast. Det får Stevnsgade til at vågne op og via et par scoringer fra Ida TP og Jordan Sullivan trækker de lidt fra til en 11 points føring med 3,23 minutter tilbage. Jordan Sullivan får tilkæmpet sig 2 straffekast – hun scorer på det ene, hvilket skal bliver Stevnsgades sidste scoring.

Åbyhøjs unge garde trækker i arbejdstøjet, og kæmper for hver eneste boldbesiddelse – alle spillere bidrager med stort hjerte og giver alt hvad der er tilbage af energi. Med 10 sekunder tilbage og stillingen 64-67, tager Nicole en forsvars rebound og dribler hurtigt op ad banen, hun finder en åben Kia Fisker bag 3 pts linien, hun bliver hårdt presset og rammer ikke Amalie Carlsen tager angrebs rebounden og score 2 point samtidig med kampen fløjtes af.

Stevnsgade vinder en intens og seværdig kamp med 66-67.

Topscorer: Åbyhøj – Sofie TP. 14, Caroline W. 10, Kia F. 9, Camilla A. 8, Nicole B. 7, Tanja S. 6, Sophie K. 5, Amalie C. 3, Lærke L. og Sarah B 2 hver.

Stevnsgade – Ida TP. 28, Jordan S. 16, Hannah S. 8, Cecilie H. 7, Etta A. og Simone C. 3 og Alberte D. 2.

Kampens spiller: Ida TP 28p (10/15 2pt) 5 reb, 3 ass. og 4 steals.

Sisu sejrer i sæsompremieren i Amagerhallen

28.09.2014

SISU trak længste strå i en tæt afgørelse i Amagerhallen for øjnene af 100 tilskuer.

Ved stillingen 75-75 med mindre end 2 minutter tilbage, smed BK Amager chancen for en sejr med 4 turnovers, og SISU kunne forholdsvis let afgøre kampen til slutresultat 75-82 (23-28, 9-17, 29-16, 14-21).

Begge hold har store udfordringer forsvarsmæssigt i kampens indledning, hvorimod angrebspillet fungerer noget bedre. Sisu virker en smule mere træfsikre end hjemmeholdet, og især SiISU’s Mathilde Colding-Poulsen er brænd varm med 13 point i perioden. SISU vinder perioden 23-28.

Sisu starter 2. periode i zoneforsvar, hvilket volder BK Amager store problemer i angrebsspillet, men til gengæld får hjemmeholdet lukket bedre af i forsvaret. Amager formår kun at score 9 point i denne periode, og SISU vinder perioden med 9-17. Sisu kan dermed gå til pause med en føring på 32-45, og der er unægteligt lagt op til en rutinesejr til gæsterne.

Amagerholdet virker mere tændt fra starten af 3. periode, og holdet har igen nemmere ved at komme til fornuftige afslutninger. SISU fastholder dog føringen på omkring 10 point gennem perioden. Med godt 2 minutter tilbage af perioden fører SISU med 50-61, men med blandt to 3’ere af Emilie Fogelstrøm lukker Amager perioden med et 11-0 run, så stillingen er 61-61 inden 4. og afgørende periode. Amager vinder perioden med 29-16.

Holdene skiftet til at føre frem til det 9. minut, hvor stillingen er 75-75. Herefter er der intet der lykkes for hjemmeholdet, og Sisu lukker sikkert kampen med en smal 75-82 sejr (23-28, 9-17, 29-16, 14-21). SISU vinder 4. periode 14-21.

BK Amager kom flot tilbage efter en skidt 1. halvleg, men Sisu udnyttede kynisk hjemmeholdets fejltagelser i kampens afslutning og afgjorde kampen til egen fordel.


Mest iøjnefaldende spiller for hjemmeholdet var Emilie Fogelstrøm med 20 point (6 for 9 fra 3’eren), men også Lauren Gregory fik en god debut med 15 point og 8 rebounds. Hos gæsterne var det især Mathilde Colding-Poulsen med 23 point og Victoria Allison med 18 point (heraf 5 i de afgørende 2 minutter), der gjorde sig bemærket.

Topscorer for BK Amager: BK Amager: Emilie Fogelstrøm 20, Catharina Palm 17 og Lauren Gregory 15 point

Topscorer for SISU: Mathilde Colding-Poulsen 23, Victoria Allison 18 og Thea Jørgensen 14

Kampens spiller: Mathilde Colding-Poulsen, SISU

79ers vinder på dominerende anden halvleg

27.09.2014

Foran et entusiastisk hjemmepublikum på 195 tilskuer vandt Hørsholm 79ers Dameligadebuten over Falcon-BMS med 98-76 på baggrund af en dominerende anden halvleg.

Efter en første halvleg, hvor hjemmeholdets forsvar oftest glimrede ved sit fravær, kom der helt andre boller på suppen i anden halvleg. 79ers kom ud efter pausen med aggressivt forsvar, hvor de forvandlede stjålne bolde til hurtige fastbreaks og lette scoringer. Efter blot to minutter var scoren forvandlet fra 47-44 ved pausen til 56-44 og fra da så Hørsholm sig aldrig tilbage.

En velspillende Joy Burke imponerede med ni rebounds og 21 point på kun 14 skud og Iben Soltau og Ivana Jovanovic var næsten lige så effektive med 26 og 22 point hver. Det var dog ikke scoringen, coach Roberto Velosa var mest tilfreds med efter kampen:

- I første halvleg var vores forsvar ikke godt nok. Vi gav dem åbne og lette muligheder for at score og vi fokuserede på at rette den del i anden halvleg og det fungerede rigtigt godt. Vi fik skabt både intensitet og tempo i kampen og da vi fik taget initiativet, spillede vi rigtigt godt. Det var en god første kamp, men vi ved, vi skal komme med mere for at slå de forsvarende Danmarksmestre fra SISU i næste uge.

Første halvleg var domineret af et ekstremt hårdt kæmpende Falcon-BMS-hold. De unge gæster spillede deres chance med fysisk, god rebounding og ikke mindst kalkulerende angrebsspil, hvor de konstant satte deres to store profiler, Marie Gadeberg og Sarah Mortensen, op til scoringer. Gennem hele kampen var det de to, der holdt gæsterne inde i kampen, og de scorede da også henholdsvis 26 og 29 af udeholdets 76 point i løbet af kampen.

Med fire minutter tilbage af første halvleg så det ud til at gæsterne havde godt fat i favoritterne fra Hørsholm, da de havde tilkæmpet sig en otte point føring, 37-29, men så satte en tmeout fra coach Roberto Velosa gang i tingene fra 79ers. En tre-points scoring fra Maria Forsman satte hjemmeholdet i gang og på den næste tre minutter delte Iben Soltau, Maja Gerlyng og Ivana Jovanovic 15 point mellem sig. Især de sidste tre point satte tonen, da Ivana Jovanovic satte en tre-pointer langt ude fra samtidig med at hornet lød for pausen.

Hørsholm 79ers næse kampe er søndag den 5. oktober hvor de møder de forsvarende mestre fra SISU på udebane.

79ers optimistiske omkring sæsondebut i DL

23.09.2014

Coach Roberto Velosa og hans damehold fra Hørsholm 79ers Basketball erklærer sig klar til sæsonpræmieren hjemme i Hørsholm Hallen på lørdag den 27. september kl. 15:00, hvor modstanderen er Falcon BMS.

Hørsholm 79ers har brugt den sidste weekend inden ligastarten på Madeira med træningskampe mod spanske og portugisiske ligaholdhold og på den baggrund mener coach Velosa at holdet har en god chance for en succesfuld sæson:

- Weekendens træningskampe har givet os et mere aggressivt spil som kommer til at præge vores sæson. Vi kommer til at have rigtigt gode våben i vores størrelse og skud, som har været rigtigt gode våben i træningskampene. Samtidig har vi masser af hurtighed, så vores kampe bliver tempofyldte og med masser af fastbreaks.

Holdet, der sluttede sidste års grundspil på fjerdepladsen i grundspillet, inden en lidt tidligere end vanligt exit i kvartfinalerne, er forstærket til den nye sæson. Grundstammen er intakt, idet man kun har sagt farvel til Anemone Scheel og Caroline Gilling, der begge er taget til amerikansk collegebaskeball. Som erstatning for de to har man hentet amerikanske Joy Burke, der er en center på 195, samt Iben Soltau, der er skiftet fra sidste års sølvmedaljevindere fra Stevnsgade, hvor hun scorede 16 point i gennemsnit.

Man kan derfor forvente at finde profilerne blandt de to nytilkomne samt serbiske Ivana Jovanovic og den danske landsholdsspiller Maja Gerlyng, der også sidste år var blandt holdets mest scorende.

Anfører Line Piechnik ser også optimistisk på chancerne for en succesfuld sæson:

- Jeg tror på holdet og alle omkring det, og på baggrund af de træninger og den preseason vi har haft, forventer jeg, vi kommer langt i slutspillet. Vi har haft nogle rigtig gode træningsuger op til sæsonstart og har lige sluttet den af med en tur til Madeira, som bød på hård modstand, sociale aktiviteter og en masse erfaring.

Hørsholms damehold har altså en chance for at vende tilbage helt i toppen af dansk basketball, man har hørt hjemme i mange år.

Holdet gjorde sig bemærket op gennem 1990’erne med både guld, sølv og bronze, men det var i det nye årtusinde, de rigtigt kom til at dominere. Mellem 2002 og 2012 var der ingen, der kunne røre Hørsholms damehold, hvis man måler på succes. Det blev til imponerende ti DM-medaljer, heraf seks af guld, da spillere som Anne Thorius og Pernille Dalgård satte sit præg på Dameligaen efter de var vendt hjem til klubben fra ophold i USA.

Siden 2012 har der været iværksat et generationsskifte, som nu begynder at se ud til at være gennemført. Også Anne Thorius er er tilbage som 79er, dog nu som assisterende træner sammen med Erick Vigansky.

Holdet starter sæsonen skadesfrit og coach Velosa har alle spillere til rådighed.

Nu starter DL

23.09.2014

På lørdag går det hele løs igen når Dameligaen skyder sæsonen 2014/15 igang med 3 kampe.

  • Aabyhøj IF - Stevnsgade BBk kl. 14:00
  • BK Amager - SISU kl. 14:30
  • Hørsholm 79ers - Falcon BMS kl. 15:00

Flere end 80 kampe skal spilles før de danmarksmestrene er fundet. Bliver det SISU igen eller kan et af de andre 6 hold snuppe guldt?

Som noget nyt i år vil der ved siden af den almindelige Dameliga-turneringen også blive afviklet en ekstra turneringen med deltagelse af 2 hold fra Norge. De 2 norske hold der deltager er Norges landshold som bliver splittet op i et Øst og et Vest hold.

Over fire weekender i løbet af sæsonen vil de 2 norske hold til Danmark og spiller kampe i denne Dansk/Norske turnering.

Det betyder at alle danske Dameligahold på et tidspunkt i de fire weekender kommer til at spille mod de to norske hold.

Første gang de to norske hold kommer til Danmark er weekenden 25.- 26. oktober.

Lørdag spiller Norge Øst mod Stevnsgade BBK mens Norge Vest møder Falcon/BMS.

Søndag spiller Norge Øst mod Falcon/BMS mens Norge Vest spiller mod SISU.

De tre andre weekender hvor de norske hold kommer til Danmark er:

29. - 30. November (kampe spilles i Jylland)
31.jan - 1.feb (kampe spilles i København)
28. feb - 1.marts (kampe spilles i København)

Turneringen betyder ikke at de danske Dameligahold skal mødes endnu en gang. Resultaterne fra første runde af Dameligaen tæller automatisk som kampresultat i den Dansk/Norske turnering.

Basketball i Hørsholm får nyt logo og ny profil

22.09.2014

Basketball i Hørsholm kommer i fremtiden til at stå som en samlet enhed, uanset om der er tale om bredde eller elite. 

Hidtil har det været opdelt i breddeklubben Hørsholm Basketball Klub samt eliteklubben Hørsholm 79ers, der har drevet eliteholdene i Basketligaen og Dameligaen, men i fremtiden bliver klubberne samlet under én identitet med nyt fælles logo. I fremtiden bliver basketball i byen således kendt under navnet Hørsholm 79ers Basketball.

Navnet for den fælles identitet blev valgt, fordi det indeholder både elitens og breddens historie. Hørsholm Basketball Klub blev startet i 1979 og det var den oprindelige inspiration for eliteklubben Hørsholm 79ers navn. Derfor blev det naturligt dette navn, man fortsætter med.

I fremtiden bliver børn og voksne i Hørsholm 79ers Basketball kendetegnet ved det nye logo, der er en basketball, der kan bruges på forskellige måder. Det nye logo er designet af reklamebureauet Halbye Kaag JWT, og direktør Anders Hageskov forklarer at logoet kan finde flere anvendelser:

”Bolden er det centrale element og den kan bruges på flere måder. Det egentlige logo har selvfølgelig teksten ”Hørsholm 79ers Basketball” omkring bolden, men bolden kan også bruges alene sammen med anden tekst, som eksempelvis slogans eller klubbens navn i større skrift. Det var vigtigt at designe et logo, der er meget let at bruge i forskellige sammenhænge og som samtidigt giver et tydeligt tilhørsforhold til basketball i Hørsholm”.

Det nye logo kommer til langsomt at blive indfaset i både eliten og bredden over det næste år, efterhånden som materialer, trøjer og andre elementer naturligt udskiftes. I forbindelse med relanceringen vil klubben også lancere kollektioner med tøj, der er orienteret til fritiden.

I logoet har Halbye Kaag indarbejdet forskellige kendetegn ind i det, der umiddelbart har en letgenkendelig basketball som hovedelement. Således er der et tydeligt ”H” i bolden og den svungne streg, der forlader bolden, er et nik til Hørsholm Kommunes logo med den dominerende kronhjort. Begge dele understreger klubbens tilhørsforhold til hjemkommunen.

Stevnsgade Basket forstærker sig

06.09.2014

Udover truppen fra sidste sæson og nye danske spillere der er kommet til klubben, som det fremgår af listen nedenfor, er Stevnsgades Dameligatrup i denne uge blevet forstærket med amerikanske Jordan Sullivan, der i juni måned har afsluttet 4 år på University of Montana.

Jordan skal spille for Stevnsgades Dameligahold, træne et af klubbens U-10 pige hold og deltage i klubbens sociale skoleprojekter og projekter på gadeplan på Nørrebro, når hun modtager sin arbejds- og opholdstilladelse.

Knapt 190 cm høje Jordan - født i 1991 - startede sin basketballkarriere på college som 2 og 3´er, men fik en anden rolle som 4 og 5´er i sit junior og senior år. Hun var holdets anfører og gik forrest på både træningsbanen og i kampene.

I sit senior år spillede hun ca. 29 min pr kamp, scorede i gennemsnit ca. 12 point og tog 8 rebounds, havde 2 assists og et blokeret skud.

Stevnsgade Dameligatrup er nu komplet - og coach Igor Gavrilovic, ass. coach og team manager Tina Dollerup samt fysisk træner og fysioterapeut Nicolas Nyemann - er ved at få truppen sammenspillet og trimmet til sæsonstart den 27. september mod Åbyhøj i Århus.

Truppen består til den kommende sæson af:

Caroline Dan, Mia Obbekjær, Gabi Nedic, Ida Tryggedsson Preetzmann, Giulia Rapisada, Mie Ceccardi, Simone Ceccardi, Sophie Wich, Etta Andersen, Emma Block, Cecilie Tang Homann, Alberte Alsø Dokkedal, Hanna Sheikh, Freja Boel Rühlmann, Anna-Regitze Vejby Voss og Jordan Sullivan.

Weekenden inden sæsonstart er holdet i Stockholm for at spille tre kampe mod tre svenske Dameliga hold.

Det skal bemærkes, at Stevnsgade fortsætter det succesfulde koncept med fredags og lørdags arrangementer med spisning, musik og fest efter kampene i Nørrebrohallen.

Klubben har til den kommende sæson fået sit eget cheerleader team bestående af 5 professionelle dansere i alderen 22- 26 år.

Stevnsgade Basket åbne sæsonen den 27. september hvor holdet spiller på udebane mod Aabyhøj IF