Nyheder

Ugens preview

15.02.2015

Mellemspillet i DL er i fuld gang og i gruppe A er der allerede sket ting og sager.

Og netop de 4 hold ra gruppe A er alle i ilden tirsdag aften hvor der står vigtige point på spil for alle.

Coach for BK Amager, todd Anthony kommer her med sin vurdering af de 2 kampe:

Stevnsgade Supervomen - Hørsholm 79ers (tirsdag kl. 19:15 i Nørrebrohallen)

Stevnsgade looks to continue their winning ways while Hørsholm looks to rebound from a loss.

The first game came down to which team can execute against zone defense for long stretches at a time.

Hørsholm has a very deep team with a good combination of size and perimeter players. Stevnsgade has 2 of the leagues top profiles plus some very good shooters that can be dangerous. Should be a close game and whol will win? 

BK Amager - Lemvig Basket (tirsdag kl. 19:15 i Amagerhallen)

Lemvig comes for a visit in the return game. They are a dangerous team that can score in bunches. A huge question mark here is will Natalie Day return to play and if so when?

We will prepare for all scenarios. Lemvig has had other players step up and assume larger roles in Natalies absence. They cannot be taken lightly. We will focus on getting that important third win which will put us closer to a semi final place. So BKA wilw win with few points.

Stevnsgade Superwomen tilbage på sporet med sejr over Lemvig

15.02.2015

Lørdag aften var der mellemspilsmøde mellem grundspillets vindere fra Lemvig og pokalmestrene fra Stevnsgade.

Kampen var vigtig for begge hold i rivaliseringen om at få de bedste placeringer i mellemspillet.

Stevnsgade har senest haft en sygdoms- og træthedsperiode med to klare nederlag til Hørsholm 79´ers og SISU. Lemvig var fra start svækket ved at holdets topscorer amerikanske Natalie Day er taget hjem til USA med en skade. I Lemvig håber man, at hun snart kommer tilbage og forstærker holdet til slutspillet.

Uden Natalie Day skulle Stevnsgade få bolden inside, men det var ikke det, der de første tre perioder prægede kampen.

Lemvig kommer hurtigt foran 0-3, men så sætter Stevnsgade sig på resten af første periode via 6-5 til til 21-16. Periodens præges af hold fejl til Stevnsgade (dommerne dømte 9 i første periode) og masser af skud til Lemvig fra staffelinjen. De sidste to minutter af perioden præges imidlertid af hjemmeholdets Hanna Sheikhs fire (4) tre points scoringer, der giver værterne en føring efter de første ti minutter på 33-20.

Anden periode fortsætter som første, med at Stevnsgade ikke dominerer under kurven, som de nok burde, men lever mere på deres fremragende skudstyrke og dommerlinjen fortsætter med et hav af fejl dømt primært mod Stevnsgade.

Første periodes høje scoring fortsættes ikke, men efter ca. 6 minutter bringer unge Freja Boel Stevnsgade foran med en 3`er til stillingen 46-30, inden Lemvig svarer lidt igen med et par spektakulære scoringer af Lemvigs Joanna Miller til halvlegs stilling 52-41.

Tredje periode domineres af Lemvig bl.a. på grund af adskillige uprovokerede turn-overs af Stevnsgade. Værternes forspring formindskes stille og roligt til kampen er helt lige inden kampens sidste pause til 63-62. Selv om Lemvigs stærke inside spiller Emily White er i fejlproblemer og i store perioder sidder på bænken, formår Stevnsgade stadigt ikke rigtigt at få dominansen under kurven. Lemvig vinder perioden 11-21.

Der var lagt op til en spændende sidste periode. Efter 1:51 bringer Lemvigs bedste spiller i lørdagens kamp Joanna Miller gæsterne foran med 63-64. Men med 5 points af Jordan Sullivan, 4 points af Cecilie Homann og fire 3´ere lukker Stevnsgade kampen med 1:24 igen ved stillingen 84-73.

Stevnsgade formår i fjerde periode at få bolden inside og spiller en meget flot og disciplineret periode. Værterne når at bringe sig foran 89-73 inden Okako Adika pynter på resultatet, så Stevnsgade vinder perioden 26-11 og derved kampen med 89-75.

Hos Lemvig var Helle Vendelbo Kristiansen en konstant trussel i angrebet for Stevnsgade og imponerede med 20 point. Holdets anden store indsats kom ikke overraskende fra Joanna Miller, der kan utrolige ting med bolden. Bemærkelsesværdig var det, at fire spillere slet ikke blev skiftet ud i løbet af kampen og to spillere delte resten af spilletiden, modsat Stevnsgade, hvor 10 spillere kom i rotation.

Hos hjemmeholdet var der et par spillere, der havde en off day, men generelt var det en gedigen holdindsats. Mest i øjenfaldende var Hanna Sheikhs indsats med otte 3´ere ud af 14 forsøg (57 % bag linjen!), Jordans Sullivans benhårde arbejde med 23 points (skudprocent på 53 %) og 13 rebounds samt Ida Tryggedsson Preetzmann solide præstation med 23 points, 7 rebounds og ikke mindre end 12 assists, der cementerer hendes position som bedste danske spiller i Dameligaen i øjeblikket.

Ser man på statistikken falder det i øjnene, at Lemvig tager 8 rebounds mere i løbet af kampen end Stevnsgade, at Stevnsgade samlet scoerer 47 % bag 3 points linjen, mens Lemvig scorer 20 % og at Stevnsgade samlet har 22 asists mod Lemvigs 13.

For Lemvig scorede Joanna Miller 24 point, Helle Vendelbo Kristiansen 20, Ivana Udovalieva 12 samt 8 assists, Emily White 11 og Okako Adika 8 samt 14 rebounds.

For Stevnsgade Superwomen scorede Hanna Sheikh 29 point (8 tre´ere), Jordan Sullivan 23 samt 13 rebounds, Ida TP 23 samt 12 assists, Cecilie Homann 4, Etta Andersen 4, Freja Boel 3 og Alberte Alsø Dokkedal 3.

Kampen om 1. pladsen i Amagerhallen

14.02.2015

Dagens opgør var kampen om førstepladsen i mellemspil gruppe 1. Begge hold havde før dagens kamp vundet deres første opgør mod henholdsvis Lemvig Basket og Stevnsgade Superwomen.

1P.: Hvis man ikke vidste bedre kunne tro at det var en kopi af opgøret mod Lemvig der var sat på dvd afspilleren.

BK Amager startede som lyn og torden, Hørsholm kunne ikke rigtigt finde rytmen i spillet i kampens start. Efter godt 5 min. spil er BK Amager oppe med hele 19-2 og senere 30 – 12 før Hørsholm hen mod slutningen af perioden kom ind i kampen med et 10-0 run.

2P.: Hørsholm havde læst på lektien efter den hæsblæsende start på kampen og får her i anden periode bedre styr på forsvaret, samtidig med at BK Amager ikke er så træfsikre som først i kampen. Det skyldes langt hen ad vejen at Hørsholm nu er i Zone forsvar, det havde hjemme holdet svært ved at finde en løsning på. Hørsholm kom et point tættere på hjemmeholdet inden anden halvlegs start.

3P.: Hørsholm kom ud som forvandlet efter pausen og efter godt 3 min. spil havde de bragt balance i regnskabet og endda bragt sig i front. BK Amager bringer dog med fornuftige beslutninger i både forsvar og angreb spænding ind i matchen inden 4 periode.

Hørsholm spillede her i 3 periode noget af det basketball der er kendt for, hvor især Hørsholms Amalie Bonde med 10 point var godt kørende og Hørsholm er oppe med 1 point før sidste periode.

4P.: For udeholdet var det kun Line Piechnik, der kunne bibeholde lidt spænding i kampen. Line score alene her i 4 periode 10 af sine 25 point, 1 point af Iben Soltau på straffe samt endnu en 3 points scoring af Amalie Bonde, samt 2 til Maja Gerlyng, var bidraget fra resten af Hørsholm holdet.

Det var ikke nok mod et BK Amager hold, hvor især Maria Dinesen og Catharina Palm trådte i karakter med 17 point til sammen. Vendepunktet i denne 4 periode, kom da først Maria D og derefter Emilie Keller scorer hver et 3 point skud og bragte BKA i front med 4 point.

Slutresultatet bliver 89 - 82 (30-22,12 -13,23 -31,24 - 16).

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Catharina Palm 26 point

Hørsholm 79’ers: Line Piechnik 25 point

Kampens spiller WOM:  Skal deles mellem Hørsholms Line Piechnik og Hjemmeholdets Catharina Palm – Begge leverede på dagen en fremragende indsats.

Kampen slutter med en 7 points sejr til hjemmeholdet og BK Amager kan se frem mod et opgør på tirsdag den 17/2, hvor man tager imod Lemvig kl. 19:15. 

Ugens preview

11.02.2015

2. runde i årets mellemspil løber af stablen i weekenden med 3 kampe.

Assisterende coach for Falcon BMS, Anders Stuhr Jørgensen har kigget i krystalkuglen og kommer her med sine bud på kampene:

BK Amager - Hørsholm 79’ers (Lørdag kl. 14:30)

Lørdag byder på en tidlig topkamp i mellemspillet mellem grundspillets nummer to, Hørsholm 79ers, og nummer fire, BK Amager. Begge hold stiller op med masser af selvtillid i bagagen efter overbevisende sejre over henholdsvis Stevnsgade og Lemvig i den første runde af mellemspillet.

Det er to hold som i sidste runde fik vist deres store bredde i truppen, da Hørsholm spillede en rigtig flot kamp, hvor hele otte spillere kom på scoringstavlen og ni spillere spillede minimum 12 minutter hver. For BK Amager spillede alle ni spillere minimum 10 minutter og otte kom på scoringstavlen.

Den regulære sæson bød på hjemmesejre i de to indbyrdes opgør, så der er lagt op til en intens kamp i Amagerhallen, hvor det bliver spændende at se, om det er stjernerne eller bredden på de to hold, som bliver afgørende.

SISU - Falcon BMS (Lørdag kl. 15:00)

De to hold mødtes sidst så sent som i slutningen af januar, hvor SISU vandt med 51-62, alt i mens Falcon BMS vandt med et enkelt points i de to holds indbyrdes opgør tilbage i efteråret.

Efter en sæson med mange skader har SISU nu næsten alle spillere klar og dertil har man forstærket truppen med to amerikanske spillere i klubbens bestræbelser på at forsvare DM-titlen. Falcon BMS har derimod en meget ung trup, som er vokset med ligaopgaven i løbet af sæsonen, men hvis de skal have succes med at slå SISU i lørdagens opgør, så skal de spille op til deres absolut bedste.

Stevnsgade Superwomen - Lemvig Basket (Lørdag kl. 18:30)

Både Lemvig og Stevnsgade har begge brug for en sejr, efter store nederlag til henholdsvis BK Amager og Hørsholm i den første runde af mellemspillet.

Lemvig sluttede desuden grundspillet af med et overraskende nederlag til Aabyhøj, så det bliver spændende at se, om grundspillets 1’ere kan få styr på deres spil og komme tilbage på ”sporet”, når de på lørdag besøger Nørrebrohallen.

Alt i mens Lemvig formentligt har ligaens bedste ”starting 5”, så har Stevnsgade mulighed for at køre med en noget større rotation - hvilket de dog ikke altid får gjort. En anden vigtig faktor i forhold til resultatet af weekendens opgør er at ligaens topscorer og rebounder, Natalie Day, ikke var med da Lemvig tabte til BK Amager i deres første kamp i mellemspillet Hvis Natalie fortsat er ude, så bør Stevnsgade vinde lørdagens kamp, alt i mens Lemvig bør snuppe sejren, hvis de stiller med fuld ”roster”.

All Star 2015 vel overstået

08.02.2015

Knap 300 tilskuer havde fundet vej til Nørrebrohallen lørdag eftermiddag for at se de bedste damespillere i DK folde sig ud.

Kampen stod mellem det danske damelandshold og et udvalgt hold af de udenlandske spillere i DK. Landsholdet var bagud det meste af kampen med kom stærkt tilbage og fik flere chance i slutfasen for at komme i omkamp, men alle skud blet brændt og så vandt de udenlandske spillere med 2 point.

MVP for de udenlandske spillere blev Laureen Gregory fra BK Amager mens MVP for landsholdet blev Ida Tryggedsson Preetzmann fra Stevnsgade BBK.

Ida løb også med 3-points titlen ved i finale at besejre Joanna Miller fra Lemvig Basket.

Du kan se meget mere fra All Star 2015 her. 

Fotos her på siden er leveret af Robert Dines Rasch.

BK Amager fik sejren med hjem fra Lemvig

06.02.2015

Lemvig Basket har ikke haft den nemmest start på 2015, og den første kamp i mellemspillet mod BK Amager blev ikke noget vendepunkt.

Inden kampen stod det klart, at Natalie Day er ude med en knæskade, som kræver operation. I Lemvig håber man, hun bliver klar til slutspillet, men foreløbig skal holdet indstille sig på at klare sig uden profilen. Der var også afbud fra Okako Adika til tirsdagens kamp, så der skulle tænkes i nye løsninger hos vestjyderne.

Det krævede lidt tid at finde ind i kampen for hjemmeholdet, og det udnyttede BK Amager til at skabe en tidlig føring. Anført af Catharina Palm Jensen fik gæsterne bygget en føring på omkring 10 point op. Lemvig får ikke lukket af i forsvaret og i angrebet tager det tid at finde løsninger. Samtidig får Emily White allerede i første periode samlet tre fejl sammen, så selvom Lemvig kommer bedre med i slutningen af perioden, så kan BK Amager gå til pause med en føring på 17-28.

Hjemmeholdet starter anden periode med god energi. Spillet flyder bedre, og i forsvaret bliver der lukket bedre af. Allerede efter et minut er afstanden bragt ned på 23-28, og det ligner igen en åben kamp. BK Amager kommer bedre med midt i perioden, og fastholder føringen. Marginalerne tipper til gæsternes fordel, og de kan igen trække fra til 33-41. Lemvig arbejder godt videre, og slutter perioden bedst. Tre scoringer på straffe af Helle Kristiansen slutter perioden til stillingen 41-47.

Med blot seks point mellem holdene er kampen stadig tæt, og da begge hold har svært ved at få gang i scoringen efter halvlegspausen, så fastholdes afstanden. Det er BK Amager som først kommer i gang, og det kan øge forskellen til 10 point igen. Lemvig bliver ikke slået ud af den grund, men kæmper videre. Emily White kæmper godt videre under kurven og holder sig væk fra fejl problemer. Det er med til at få Lemvig i gang igen, og føringen bliver igen mindre. Holdene kæmper for at få det afgørende overtag, men det koster kræfter for Lemvig, så BK Amager holder føringen på 51-62 inden sidste periode.

De sidste ti minutter domineres af BK Amager som hurtigt øger føringen. Der mangler energi i forsvaret hos hjemmeholdet, og det bliver tydeligt, at det har krævet mange kræfter at holde sig inde i kampen gennem anden og tredje periode. Sejren på 65-89 er i overkanten af, hvad der er forskellen på de to hold, men BK Amager fik vist, at de lige nu er meget stabile i deres spil, og de fik sat kurs direkte mod semifinalerne.

Lemvigs point: Joanna Miller 19p (5 as), Emily White 17p (11 reb/7stl), Ivana Udovalieva 15p, Helle Kristiansen 12p og Nanna Hansen 2p

BK Amagers point: Catharina Palm Jensen 27p (11 reb), Emilie Fogelstrom 20p, Emilie Keller 13p, Lauren Gregory 12p (6 as), Maria Dinesen 6p, Rikke Andersen 5p, Maria Brask 4p og Melanie Elmgreen 2p (7 as)

Aabyhøj IF kom godt fra start i mellemspillet

05.02.2015

Et forventningsfuldt og forholdsvis talstærkt publikum, havde fundet vej til Åbyhallen onsdag aften, for at se 1. runde i mellemspillet mellem Åbyhøj og Falcon BMS.

Hjemmeholdet mødte frem til opgøret med stor selvtillid efter 2 sejre i træk over henholdsvis Lemvig og SISU – begge udebanesejre, så de unge løvinder fra Åbyhøj var klar til at hive endnu en sejr hjem foran hjemmepublikummet.

1. Qrt. : Kampen sættes i gang, men der går et par minutter inden nogen af holdene kommer i gang. Det bliver hjemmeholdets ”record breaker” Nicole Ballestero, som først får indstillet sigtekornet og score kampens første 5 pts. Åbyhøj vidste at de skulle holde et vågent øje med Falcon´s 2 store talenter – Elisabeth og Sarah, og det blev også de 2 som først kom på tavlen for udeholdet til stillingen 5-5. Resten af perioden fulgtes holdene ad, hvor pointene var delt ud blandt 6 Åbyhøj spillere, havde Sarah og Elisabeth scoret 13 af Falcon´s 16 point.

2. Qrt.: Tone Heiberg, rammer sit andet 3pts skud i kampen, straks i periodens start og det sætter gang i et Falcon BMS run, som via 15-19 øges til 18-30 – udeholdets største føring i kampen.

Coach Thomas Johansen får sat en prop i forsvaret og ændret lidt i angrebet, og Åbyhøj kommer godt tilbage med 3 point fra Sofie TP og 11 point fra Nicole. Pausestilling 34-36 til udeholdet.

3. Qrt.: Det er stadig uvist hvad der er blevet drukket af ”pause the” i Åbyhøjs omklædningsrum, men det var et helt forvandlet hjemmehold som spillede 3. qrt.

Elisabeth Brynaa score periodens første 2 point til stillingen 34-38, de resterende 9.51 min af perioden, får Åbyhøj helt lukket ned for Falcon og går på et 21-0 run! Godt anført af en velspillende Julie Høier, som bidrager med solide rebounds og bloks i forsvaret og 6 point i angrebet, og Åbyhøj kunne gå ind til de sidste 10 minutter med en føring på 55-38.

4. Qrt.: De sidste 10 minutter startede med Falcon BMS i teten, det gode forsvarsspil fra hjemmeholdet, var igen forsvundet og specielt Elisabeth Brynaa ramte mange skud i perioden. Falcon havde held med at finde de udækkede spillere, som kvitterede med flere 3 points scoringer, både Celine Schiffer og Ann Sofie Carrara ramte flere skud i perioden. Langsomt og sikkert åd udeholdet ind på Åbyhøjs føring, Dog var forspringet for stort og da Nicole ramte sin 5. 3pts scoring med 1,40 sek. igen til føring på 64-57 så det svært ud for udeholdet. Dog rammer Elisabeth sin 3. 3pts med et minut igen og bringer spænding tilbage i opgøret, Julie slutter kampen af med 2 point i feltet og Åbyhøj får sin 3. sejr i træk med 66-60 (15-16, 19-20, 21-2, 11-22).

Åbyhøj vinder kampen med hiv og sving, og har nu 4 point i Gruppe B og et godt udgangspunkt for at kvalificere sig til kvartfinalerne. Nu venter en 16 dages kamp pause, inden holdet igen møder Falcon BMS på udebane.

Topscorer Aabyhøj IF: Nicole 26 (10 reb), Julie 12 (9 rebs, 3 blk), Sofie TP. 10, Kia 6 (10 reb, 4 ass), Lærke L. 5, Astrid 3, Sarah og Tanja 2 hver.

Topscorer Falcon BMS: Elisabeth 21, Cecilie og Celine 9 hver, Sarah 8 (13 reb, 4 ass), Tone 6 og Ann Sofie 5.

Kampens spiller: Nicole Ballestero med en double/double - 26p og 10 reb.

Hørsholm starter slutspillet med overbevisende sejr over Stevnsgade

05.02.2015

Det var en rigtigt tilfreds coach Roberto Velosa, der kunne se sit Hørsholm 79ers-hold vinde årets første slutspilskamp med overbevisende 76-50 over Stevnsgade på hjemmebane i Hørsholm Hallen.

Hørsholmtræneren mente efter kampen, at holdet havde holdt sig til sine styrker:

-Vi løber rigtigt mange fastbreaks og får på den måde spillet noget at det hurtige og seværdige angrebsspil, som er vigtigt for os. Samtidig er forsvaret ved at være tilbage på niveauet for jul, og det er vigtigt for netop at skabe det pres på modstanderne, der fører til de mange fastbreaks, når vi erobrer bolden.

Første halvleg var tæt hele vejen igennem indtil de sidste to minutter, hvor Hørsholm endeligt fik skabt et lille hul. Starten på kampen var ellers præget af mange mistede bolde for hjemmeholdet, men mod slutningen af halvlegen fik man lidt bedre styr på det og kunne bringe sig foran 37-38 lige inden pausen.

Fra starten af anden halvleg var det Stevnsgade, der scorede først ved et layup fra Cecilie Tang Homann, men herefter tog Hørsholm igen teten. 37-30 blev lynhurtigt til 45-31 efter scoringer fra Joy Burke og Ivana Jovanovic – og efter at forsvaret så rigtigt solidt ud.

Hver gang forsvaret ikke var perfekt reagerede Hørsholms træner, Roberto Velosa, med enten en timeout eller en udskiftning. I midten af tredje periode tog det da også kun to lette scoringer fra Stevnsgade før Velosa reagerede med en timeout, hvor han talte med store ord om forsvaret. Han fik umiddelbar respons, da Stevnsgade kun scorede på to straffekast i de næste fem angreb, og Hørsholm bragte sig dermed foran 57-39.

Modtrækket fra Stevnsgadetræner Igor Gavrilovic var at sætte sit hold til at dække forsvar på fuld bane, og det træk gik godt for gæsterne. Det blev til seks point i træk, ved Jordan Sullivan og Cecilie Tang Homann, men Hørsholm stoppede den gode periode ved at smide to bolde væk, hvilket gav to Hørsholm-layups som afsluttede perioden.

Foran 61-44 inden de sidste ti minutter så det komfortabelt ud for værterne, og de slap da heller ikke speederen. Fire af de første fem scoringer i perioden stod der Hørsholm på, med to layups fra Frederikke Mollerup som højdepunkterne. Hørsholm var nu foran 69-48 med fem minutter igen i kampen, som reelt var afgjort.

De sidste fem minutter blev en formsag, hvor Hørsholms forsvar stadig var solidt imens begge trænere lod nogle af reserverne få nogle minutter. Kampen endte med en solid 76-50 sejr til Hørsholm.

Sejren passede Hørsholms amerikanske stjerne Joy Burke rigtigt godt:

-Vi har fået banket rusten af fra den lange julepause og spillet fungerer i begge ender igen. Vi tvinger Stevnsgade til mange mistede bolde, så det var en rigtigt god start på slutspillet. Nu er udfordringen selvfølgelig at kunne gøre det resten af vejen.

Der er ingen kampe i weekenden på grund af Dameligaens All Star kamp, så næste gang Hørsholm er i aktion er 14. februar på Amager og næste hjemmekamp er 21. februar kl. 15, også mod BK Amager. Stevnsgades næste kamp er 14. februar på hjemmebane mod Lemvig Basket.

Aftenens topscorere var Joy Burke med 16 og Frederikke Mollerup med 15 for Hørsholm mens Joy Sullivan og Ida Preetzmann havde 15 hver for Stevnsgade.

Ny 3-points rekord i DL

03.02.2015

I søndagens kamp i Kildeskovshallen mellem SISU og Aabyhøj IF sætte gæsternes amerikanske spiller, Nicole Ballestero ny scoringsrekord for flest 3-point scoringer i samme kamp.

Hele 9 gange på 14 forsøg sænkede Nicole bolden i kurven og derved var den nye rekord en realitet.

Den tidligere rekord på 8 3-point scoringer i samme kamp deltes af 3 spillere, Emilie Keller (BK Amager), Hannah Sheikh (Stevnsgade Basket) og Joanna Miller (Lemvig Basket).  

Aabyhøj tog endnu en skalp fra SISU

02.02.2015

Aabyhøj har sluttet godt af i dameligaens grundspil. To sejre over henholdsvis Lemvig og SISU blev resultatet af Aabyhøjs sidste 2 kampe. Godt klaret af 12 grønklædte damespillere, der alle kom på banen i begge kampe.

SISU kom først i gang i kampen, men Aabyhøj var lige efter og bragte sig foran 12–7 på to 3’ere af henholdsvis Sofie Tryggedsson og Nicole Ballestero.

Det skulle vise sig at blive symptomatisk for kampen. SISU nåede aldrig at få styr på de to spilleres 3’ere, så de kunne ende med at skyde 4 for 5 (Sofie) og imponerende 9 for 14 (Nicole). SISU nåede heller aldrig selv i nærheden af de skudprocenter. Umiddelbart svarede SISU dog pænt tilbage i første periode med et 10–0 run, og fortsatte efter periodepausen til 24–17, men det blev mere end neutraliseret af Aabyhøjs svar. De satte fire 3’ere i træk og et enkelt straffe til et 13–0 run.

Og selv om SISU fik sat et par 3’ere, og kom inden for et points afstand, så trak Aabyhøj bare to 3’ere mere op af hatten til pauseføring på 43–36. Kiki Lund sørgede for at holde SISU med i kampen i første halvleg med 14 point.

Nicole Ballestero fik i tredje periode lov at fortsætte i skydeteltet, så Aabyhøj på et tidspunkt var oppe på en 10-pointsføring. Kiki svarede dog godt igen med to 3’ere i slutningen af perioden, så SISU kun var bagud med 55–57 ved periodepausen. Og da Julie Kongeskov scorede til 57–57 i starten af fjerde periode, vejrede publikum morgenluft – en kort stund. Igen lagde et par grønne 3’ere fra Nicole afstand til SISU, som aldrig kom tættere på end tre point. Ærgerlige boldtab og manglende succes på skuddene gjorde, at Aabyhøj stod med et flot slutresultat på 80–72.

For gæsterne scorede Sofie Tryggedsson 24 point (mere end 1 point pr minut), men Nicole Ballestero blev topscorer med 27 point (9 3’ere og 5 steals).

For SISU havde Kiki Lund 25 point og 6 assists, mens Camilla Blands havde 16 point, 10 rebounds, 7 assists og 6 steals.

Kampen afgjorde 5. pladsen, og Aabyhøj har fået 2 kamppoint med til mellemspillet, SISU 1 og Falcon BMS 0. Mellemspillet i gruppen begynder den 14. Februar når Falcon BMS gæster SISU.