Nyheder

Sådan spilles Play-Off

16.02.2014

Efter dagens 3 kampe i DL sluttede grundserien og de 10 hold kan nu se frem til Play-Off som allerede starter på fredag.

Resultaterne i de 90 kampe som blev spillet i grundserien, betød at Virum Vipers og Horsens BC skal spille om nedrykning i en bedst á 5 kampe. Om HBC eller Vipers må forlade DL afgøres dog først endeligt på et senere tidspunkt, da det afhænger af om der er oprykkere fra 1. Division til DL.

De øvrige 8 hold har kvalificeret sig til de 2 mellemspilspuljer (SKG1 og SKG2) hvor der i hver pulje med 4 hold spilles alle mod alle, ud og hjemme.

I SKG1 spiller holdene der slutter på pladserne 1-4 i Grundserien, SISU, BK Amager, Hørsholm 79ers og Lemvig Basket, men holdene i SKG2 blev Stevnsgade BBK, Aabyhøj IF, Falcon og Værløse BBK.

Du kan se hele spilleformen i Play-Off ved at klikke her.

Kampprogrammet for SKG 1 og 2, samt nedrykningsspillet er netop blevet offentliggjort og kan ser her på siden.

Første kamp i slutspillet er allerede på fredag hvor Stevnsgade BBK inviterer til Friday Night basketball i Nørrebrohallen. Modstanderen er Værløse BBK og der er tipp-Off kl. 19:00. 

Værløse BBK og Lemvig Basket varmede op til slutspillet

17.02.2014

Lemvig Basket var på besøg hos Værløse i Søndersøhallen.

Det blev en lige kamp, og en kamp, hvor trænerne benyttede lejligheden inden slutspillet går i gang, til at spille hele bænken.

Men det blev også en kamp hvor gæsterne fra Jylland trak fra i 4. quarter og hvor viljen til sejr i perioder var præget af, at begge hold allerede inden kampen havde sikret sig adgang til slutspillet. Kampen endte 63 – 71 til gæsterne, men det havde den ikke behøvet.

Basketball er et spil, mange ynder at aflæse i statistiker. En af de mest interessante at tolke på, er antallet af rebounds. Hvem vandt reboundkrigen? Det er ofte en god indikator for, hvilket af de to hold der kæmpede mest indædt – hvem der ville vinde mest…

Allerede inden kampen gik i gang, stod det klart, at både Værløse og Lemvig havde fået plads blandt de otte hold, der skal kæmpe videre i slutspillet. At dømme efter resultatet af reboundkrigen, var det en viden, der havde størst indflydelse på Værløsespillerne. Hvordan skal man ellers tolke, at Lemvig vandt 43 rebounds fordelt på 26 forsvars- og 17 angrebsrebounds, mens Værløse nøjedes med 28 fordelt på 20 forsvars- og 8 angrebsrebounds.

Det var ikke mindst Lemvigs Emily Hatch der med 16 rebounds gjorde livet svært for Værløse, men også Raven Berry, 9 rebounds og Helle Kristiansen, 8 rebounds, bidrog til udeholdets overlegenhed i feltet.

På trods af dette var det sådan set en meget lige kamp det lagkagespisende publikum i Søndersøhallen (Værløses Devon Quattrochi havde fødselsdag - tillykke, tillykke) var vidner til.

De to hold fulgtes ad til indgangen til 4. quarter, hvor stillingen var 47 – 47, og kampen således stadig helt åben. At det så sådan ud kan Værløse ikke mindst takke deres 9 af 25 trepoints-scoringer for, fordelt på to hver fra Verena Bachler, Etta Andersen, Safia Sheik og Milla Aabling, samt en enkelt fra dagens fødselar Devon Quattrochi. Til sammenligning havde Lemvig kun held til at sætte 2 ud af 13 trepoint-forsøg.

Summa summarum: Begge hold slutter blandt de otte bedste og er nu klar til slutspilskampe. 

Devon Quattrochi sluttede som Værløses topscorer med 14 point, fulgt af Etta Andersen med 12 point.

For Lemvig blev det Ivana Uduvalieva der sluttede som både kampens og sit eget holds topscorer med 18 point fulgt af Emily Hatch med 17 point.

Referat skrevet af Tom Espensen

Sæsonens største sejr til Stevnsgade BBK over Horsens BC

16.02.2014

Horsens BC var lørdag på besøg i Nørrebrohallen til grundspillets sidste kamp.

De to hold har to gange i sæsonen mødt hinanden begge gange i Horsens. I den første turneringskamp førte Horsens lige fra start og først ind i fjerde periode tog Stevnsgade føringen til en kneben sejr, der kunne have gået begge veje. Ugen efter mødtes holdene igen i pokalturneringen, nu med en lidt mere komfortabel Stevnsgade sejr som resultat.

De seneste to kampe har angrebsspillet virkeligt fungeret hos Stevnsgade pigerne. Smukke kombinationer, god fart og gode afslutninger, desværre har skudprocenterne ikke været imponerende, men det skulle vise sig, at gå anderledes i dag.

Seneste kamp for Horsens var en lige kamp mod Åbyhøj, som Horsens tabte, men hvor Emily White var kampens store spiller med 27 point og en scorings procent på 100!

Horsens ligger godt nok sidst i Dameligaen med blot en enkelt sejr og med nogle ordentlige hug ind i mellem. Men det skyldes dels en lille trup, der uheldigvis har været hårdt ramt af skader og nogle tætte kampe, der er blevet tabt.

Til lørdagens kamp var det unge Horsens hold igen næsten intakt, med en forstærkning af meget unge og talentfulde Enna Pehadzic, der har været nogle måneder i Italien og spille.

Efter 2 min i kampen er det helt lige 4-4 - og efter det 5. minut er stillingen stadigt lige 8-7, men så får Stevnsgade fart i spillet og skuddene regner i mod Horsens zone de næste to minutter, hvor Stevnsgade laver et 12-0 run til stillingen 20-7. Man fornemmede, at Horsens ville få det svært i dag. Resten af perioden byttes point til stillingen 27-16 ved indgangen til anden periode.

Midt i anden periode får Horsens Emily White sin 3. personlige fejl og får samtidig en skade og spiller ikke mere i kampen, hvilket virkelig var en bet for Horsens pigerne. Imidlertid kommer Horsens igen ind i kampen, da de i det tredje minut reducerer Stevnsgade føringen til 29-23.

Men der efter står der Stevnsgade på resten af perioden til en komfortabel halvlegsføring på 52-31, hvor særligt Iben Soltau gjorde sig bemærket med 13 point og tre 3´ere.

Der var nu ingen tvivl om, at Stevnsgade ville vinde kampen. Horsens gav dog ikke op og kæmpede videre. Særligt Enna Pedahzic var en fornøjelse af se på. Hun er et kæmpe talent med en god fysik og god højde. Anden halvleg starter lige, så stillingen efter 3 minutter er 57-36, men der efter overtager Stevsngade igen initiativet og spiller flot, flot basketball med fine kombinationer og sikre skud, hvilket medfører at holdet er foran med 35 point efter periodens udløb til stillingen 77-42.

I fjerde periode tromler Stevnsgades angrebsmaskine hen over Horsens, der dog nok spiller deres bedste periode i kampen. Via 94-47 i det sjette minut ender det med en kæmpesejr på 50 point til Stevnsgade. Slutresultat 108-58.

Kigger man på statistikkerne efter kampen, fortæller de lidt om Stevnsgades effektivitet. Skudprocenter på 45 fra 3´eren, 82 på straffe, hele 53 rebounds og 12 turn overs. Horsens havde modsat fine procenter fra 3´eren med 39, 32 rebounds og 14 turnovers.

BK Amager vinder over Aabyhøj IF

16.02.2014

Sidst Åbyhøj IF spillede mod Amager spillede de nok sæsonens værste kamp. Britt Harris var ikke med i den kamp. En kamp hvor Keyona Bryant brillerede med 22 point i første halvleg og scorede efter behag.

Heller ikke denne dag var Britt Harris med, ligesom Maria Jespersen sad ude. Begge har været skadet og har siddet ude henholdsvis de sidste 3 og 2 kampe. Men Åbyhøj er et bredt hold og i torsdags mod Horsens BC viste holdet at der er mange strenge at spille på.

Åbyhøj kommer skidt fra start og laver 4 turnovers i streg. Efter en hurtig timeout kommer de dog med i kampen. Amager ligger tager teten fra starten af og ligger sig i front. Åbyhøj hænger på og bliver bedre til at spille sig til gode chancer. Åbyhøj er bagud med 4 iefter 1. periode.

Anden peirode er præget af mange dårlige beslutninger fra Åbyhøjs side og Amager bliver ved med at være træfsikre og mange byder ind med scoringer. Åbyhøj taber perioden med 13 og har meget svært ved at score. Mest fordi de ikke ser de rigtige muligheder i angrebet.

I halvlegspausen bliver der gjort status. Åbyhøj fører reboundspillet og man har formået at holde Keyona Bryant til 4 point. På trods af, at være bagud med 17 er der dog noget positivt at tage med ind i anden halvleg.

Her starter Åbyhøj bedst og midt i tredje periode er Amagers forspring reduceret til 7 point. Amager er dog ikke sådan at ryste og svarer godt igen og ved slutningen af tredje periode er forspringet 19 point.

Hjemmeholdet har formået at sætte point på tavlen man har svært ved at stoppe Amager i forsvaret. Sidste periode minder meget om de forgående. Åbyhøj scorer fortsat ok med point men Amager scorer flere point og ender med at vinde kampen med 23 point.

For Åbyhøj var det en godkendt indsats. Man formåede at holde Keyona Bryant på 10 point og 7 rebounds, og man scorede næsten 70 point uden Maria og Britt, mod et stærkt Amager hold. Amager viser en enorm bredde og hele 6 spillere scorer mere en 10 point.

For Amager var Catharina Palm den mest scorende spiller med 21 point, men den mest dominerende var Maria Dinesen der viser at hun er blevet en klassespiller de senere år, og i dagens kamp har hun 14 point, 9 rebounds (flest i kampen) og 7 assist.

For Åbyhøj var der mange der spillede godt og Kia Fisker viste hendes talent ved at score 16 point og tage 7 rebounds. Julie Høier laver 4 bloks mens Bianca Morsø igen bliver topscorer med 20 point. Det er værd at nævne at Bianca har forøget sit scoringsgennemsnit fra 5,7 point sidste år, til hele 15,7 point i år.

Horsens BC taber intens kamp til Aabyhøj IF

15.02.2014

Åbyhøj vandt kampen; men det var ikke uden modstand og flere gange var kampen endda meget tæt.

Spillere på bænken og publikum heppede, og der var en god stemning og begejstring i hallen som altid, når Aabyhøj IF er på besøg.

1. periode: Begge hold starter som lyn og torden; og der går ikke længe inden Emily White og Pernille Weiland scorer for hjemmeholdet. Inden for de første 3 min. har Emily 8 point. Godt assisteret af Pernille Weiland og Anna-Helede Eskholm. Herefter  scorer Enna  Pehadzic  5 point ; men i de sidste 5 min. af første periode lykkes det ikke Horsens BC at score. De brænder alle deres skud og kommer ikke til kurven. 

I den anden ende var det først Bianca Morsø og siden Tine Randrup- Thomsen, der brændte igennem. I det hele taget spillede Åbyhøj aggressivt, kom til linjen og var stærke i forsvaret.

Første periode slutter 17-27.

2. periode: Anden periode starter med at Bianca Morsø står fuldstændig fri og kan score en 3’er. Og det går ikke længe inden hun scorer igen. Forsvaret viser sig i kampen at skulle være Horsens BC s største problem. De nåede ikke hjem og var ikke på plads, mens det unge Åbyhøj hold havde hurtige fastbreaks.

Men så kommer hjemmeholdet i gang med deres scoringer og flere spillere kommer på tavlen.  Åbyhøj beder om time out.  Men Horsens BC fortsætter med at finde Emily White under kurven. Hun spiller en suveræn kamp denne aften.  6 min. inde i perioden er stillingen 32- 38. Og hjemmeholdet og publikum begynder at tro på, at det endelig skal lykkes. Men i de sidste minutter laver hjemmeholdet flere fejl, og Åbyhøj kommer til sikre point fra straffelinjen.

Perioden ender lige 17-17, og stillingen før pausen er: 34- 44.

3. periode: Igen står der Emily White på tavlen og igen godt assisteret af medspillere. Horsens BC får bolden sikkert op ad banen og spiller den gdot rundt.

Det går fint i angrebet og flere scorer i starten af perioden, hvorimod Åbyhøj starter med at brænde flere skud, inden Sophie Kjems-Krognos rammer en 3’er. Og da Emily White må forlade banen med sin fjerde fejl, viser Julie Gade Højer sine styrker for gæsterne. Julie scorer på de mest umulige chancer og er utrolig stærk under kurven. Begge hold er unge, hurtige og energiske; men igen er det tydeligt at Horsens BC har en ny bænk, og der opstår misforståelser især i forsvaret. Man får ikke blokket ud; mens Åbyhøj er et godt sammenspillet hold, der hurtigt finder hinanden og forstår at udnytte Horsens BC’s misforståelser.

Perioden ender 17- 22. og stillingen før sidste periode er 51-66 til gæsterne.

4.periode: Horsens BC har ikke givet op; selvom det nu er op ad bakke. De spiller stadig aggressivt. Emily White kommer på banen igen og hun scorer igen. Det samme gør Enna Pehadzic,  Sarah Køpke Bersang og Anna -Helene Eskholm. Boldens spilles igen godt rundt, og man finder den frie mand.

Åbyhøj derimod brænder flere af deres chancer og snart er stillingen 64- 73. Men så kommer Julie Gade Højer og Bianca Morsø på banen, og der bliver igen scoret mere sikkert for gæsterne. I kampens sidste minutter scorer hjemmeholdet meget lidt, mens Åbyhøj kommer til frie skud og lay-ups. Emily White må traditionen tro forlade banen i sidste sekund med 5 fejl. Men også med imponerende 27 point.

Perioden slutter 23- 24 og kampens resultat bliver således 74- 90.

Topscorer for Horsens BC: Emily White:  27 point og 9 rebounds.

Topscorer for Åbyhøj: Bianca Morsø Christiansen: 23 point.

Referat skrevet af Bente Sanchez

Sen onsdagskamp i Virumhallen

14.02.2014

Denne sene onsdag aften bød Virum vipers damerne – Stevnsgade velkommen i hallen.

Der var lagt op til en spændende kamp hvor ligaens nr. 5 skulle møde vores egne virum damer der ligger på en 9. Plads.

Det er dog langt fra det samme Stevnsgade hold som Vipers mødte i finalen i første division i sidste sæson, hvor Vipers løb med sejren efter dobbelt overtid! MEN Vipers damerne var opsatte på at gøre en god profil og ville meget gerne tage en sejr hjem så de kunne rykke op på en 8. plads i ligaen.

Begge hold startede ud i højt tempo og det blev fra start til slut en intens kamp hvor vinderen først blev fundet i de sidste minutter, med andre ord en spændende kamp hvor begge hold gerne ville have sejren med hjem.

Virum kommer godt fra start vinder første periode 18 –14, de formår at holde føringen til halvlegen hvor de kunne gå til pause med stillingen 36-35, med andre ord en tæt kamp.

De efterfølgende 2 periode vinde Stevnsgade og og slutresultatet ender 71-82, resultatet er dog ikke fuld udtryk for kampen, da Virum så sig nødtaget til at fejle Stevnsgade mod slutningen af kampen hvilket bragte Stevnsgade på stregen hvilket resulterede i en del scoringer i de sidste minutter.

Fra Virum's side må vi nævne Ivana Kostic der laver 17 point – 9 rebounds og 4 assists, Cecilie Homann med 13 point  og 8 rebounds, Ashley Boggs med 12 point og 8 rebounds og ikke mindst Emma Braunstein der i de sidste minutter er 3/3 bag 3 point linien og dermed laver 9 point.

Stevnsgade's Julie Foster skulle dog vise sig igen at være særdeles udslagsgivende for kampe med sine 25 point – men ikke mindst i rebounds spillet hvor hun totalt tager hele 21 rebounds! Men hun blev skarpt forfulgt af Sarah Eichler med 20 point samt Iben Soltau og Ida Tryggedsson Preetzmann på 17 point.

Referat skrevet af Claus Braunstein

79ers vandt sikkert over Horsens BC

11.02.2014

Allerede dagen efter All Star kampen var der gang i Dameligaen igen.

79ers tog imod Horsens BC mandag aften i Fire Arena, og det blev til en vigtig sejr til Hørsholm med de overbevisende cifre 77-50.

Gæsterne fra HBC lagde ellers godt fra land i Hørsholm, da de kom foran 2-3 på en treer af Anna Helene Eskholm men det skulle dog vise at blive den eneste gang Horsenspigerne var foran. 79ers satte nemlig derefter trumf på og via et 11-0 run kom de foran 13-3 inden de to hold kunne gå til periodepause ved stillingen 23-18.

Hørsholm fortsatte det gode spil i anden periode og lavede endnu et 11-0 run inden Horsens fandt fodfæste igen i den sidste halvdel af perioden. Her fulgtes de to hold ad og 79ers kunne med Coach Nemanja Jovanovic gå til halvlegspause foran med 41-30.

Efter pausen kom der lidt grus i 79ers-maskineriet takket være godt spil fra gæsternes side, hvor især Emily White viste god vilje. Horsens kom på 44-38 inden 79ers fik rigtig gang i scoringerne igen, men så gik det også stærkt. Frederikke Mollerup viste vejen med en trepointsscoring, hvorefter Anemone Scheel sørgede for fire point i træk suppleret med en treer af Amalie Bonde.

De to mandskaber gik ind til fjerde periode ved stillingen 60-41. Gæsterne bed stadig fra sig i begyndelsen, men halvvejs gennem perioden var kræfterne sluppet op. Horsenspigerne scorede ikke de sidste godt fire minutter, og derfor kunne Hørsholm 79ers hive en fortjent og ikke mindst vigtig sejr i land på 77-50.

Med sejren er 79ers nu oppe på 22 point i tabellen, hvilket rækker til en øjeblikkelig tredjeplads. En vigtig placering forud for det kommende slutspil, der begynder den 22. februar. HBC udgør bundproppen i Dameligaen og har blot vundet en enkelt kamp i denne sæson.

Topscorere for 79ers blev Anemone Scheel 15, Maja Gerlyng 13, Frederikke Mollerup 11, Amalie Bonde 8, Line Piechnik 7, Emilie Schirmer 7, Sara Pedersen 6, Ivana Jovanovic 5, Anne Deleuran 5 point.

Topscorere for Horsens BC blev Pernille Pedersen 12, Emily White 10, Anna Helene Eskholm 9, Kendahl Kelly 6, Rebecca Houmøller 6, Sarah Bersang 5 og Katrine Schwendson-Dirks 2 point.

All Star 2014 - referat

10.02.2014

Det blev en succes uden lige, da damernes All Star Game 2014 fandt sted på Frederiksberg søndag eftermiddag.

To hold udvalgt af de to trænere, Hrannar Holm og Thomas Johansen skulle under navnene Team merebuepaa og Team Festina, spille årets showkamp, og underholdende blev det.

Første periode manglede, modsat resten af kampen dog en smule tempo og præcision. Brændte skud og turnovers satte sit præg på perioden, men efterhånden som minutterne gik, blev brændte skud udskiftet med point og turnovers flot sammenspil.

Stillingen efter første periode var 16-14 til Team merebuepaa og det så fornuftigt ud for Hrannar Holms piger.

Der kom mere fart i kampen i 2. periode, hvor flere spillere udmærkede sig. Catharina Palm Jensen som normalt spiller for fra BK Amager spillede en god 1. halvleg med 11 point. Derved var hun mest scorende for Team merebuepaa, mens Team Festinas topscorer var Natalie Reshard med 16 point. 

Samlet set var det Team Festina der spillede bedst i 2. periode, og derfor kunne de også gå til pause med en 3- points føring på: 33-36.

2. halvleg viste for alvor hvad de bedste danske damespillere er i stand til. Højt tempo og et flydende spil gav de mange fremmødte god underholdning og grund til at arrangementet bør bestå fremadrettet i dansk damebasket.

Begge hold gav alt hvad de havde og perioden var utrolig tæt, 25-24, til stillingen: 58-60.

Starten af 4. periode var tæt og for Team merebuepaa var det specielt Catharina Palm Jensen og Sofia Sheikh der gjorde det godt med 6 og 4 point i perioden.

For Team Festina var der flere spillere der gjorde det godt, og samarbejdet på holdet var i top. Hrannar Holm blev midt i perioden da Team Festina kom foran med 9 point tvinges i timeout. Selvom det hjalp lidt på hans holds spil, var det Team Festina der dominerede fra midten af perioden og frem. Derfor kunne de fortjent trække sejren i land efter de 4 perioder og kalde sig vindere af dette års All Star Game.

Desværre gør manglende statistik det umuligt at fremhæve flere statistikke og point i kampen. Et er dog sikkert. Det var en fantastisk kamp og en utrolig stemning der var at finde i Bülowshallen.

Kampen sluttede: 72-80 til Team Festina!

Efter kampen blev præmie overrakt til kampens MVP, sponseret af Festina, som i år blev Julie Forster, der var publikumsfavorit i kampen og modtog halvdelen af afgivne stemmer.

3 points konkurrencen blev vundet af Emilie Schirmer med 11 point, efter finalerunde mod Rebecca Houmøller fra Horsens BC. Konkurrencen var præsenteret af DBJO og merebuepaa.com

Du kan se fotos fra arrangementet her.

Referat skrevet af Simon Ravn fra DBJO

Hjemmesejr til 79ers

07.02.2014

Det lykkedes 79ers damer onsdag aften at besejre Værløse med 79-68 i Fire Arena.

Værterne var uden stærke Ivana Jovanovic, og det krævede, at andre måtte træde i karakter. Med henholdsvis 18, 14  og 13 point viste Maja Gerlyng, Frederikke Mollerup og Anemone Scheel vejen for Hørsholmdamerne.

Første periode var helt lige, og de to hold kunne se scoretavlen vise 18-18 efter de første 10 minutter.

Det jævnbyrdige spil fortsatte i anden periode, men hen imod slutningen kom 79ers foran med 38-31. Gæsterne fra Værløse sluttede dog bedst af, og de to hold gik til pause ved stillingen 38-35 til Hørsholm.

I tredje periode stod der i begyndelsen Værløse på menuen, og gæsterne bragte sig foran med 40-46 efter fire minutters spil af perioden. Det lignede et Hørsholmhold til tælling, men Anemone Scheel, Frederikke Mollerup og Anne Deleuran medvirkede til at bringe lidt mere balance i pointregnskabet, så de to hold kunne gå ind til fjerde periode ved stillingen 59-58 til 79ers.

I kampens sidste 10 minutter viste Hørsholm, at de trods modgang ikke lader sig slå ud. Værterne kom hurtigt foran med 68-62, og selvom Værløse bed fra sig kunne 79ers via sikre straffekast af både Line Piechnik, Maja Gerlyng og Emilie Schirmer i den afgørende fase sikre en behagelig sejr på 79-68.

Med sejren har 79ers nu 20 point og indtager tredjepladsen, mens Værløse blot har seks point og befinder sig på en plads som nummer otte.

For 79ers scorede Maja Gerlyng 18, Frederikke Mollerup 14, Anemone Scheel 13, Anne Deleuran 10, Emilie Schirmer 10, Line Piechnik 6, Amalie Bonde 6 og sigrid vange 2 point.

For Værløse scorede Alberte Dokkedal 22, Hanna Sheikh 15,  Safia Sheikh 10, Annemie Espensen 9, Devon Quattrochi 5, Verena Bachler 5 og Pernille Tind 2 point.

Overraskelsen lurede i Amagerhallen

07.02.2014

Selvom resultat ikke antyder det, så lurede overraskelsen i Amagerhallen efter de første 20 minutter. Virum Vipers havde rigtigt godt fat i hjemmeholdet efter en flot 1. halvleg, men holdet formåede ikke at følge op efter pausen, og så slog BK Amager til og vandt en sikker sejr på 94-60 (19-21, 20-14, 30-13, 25-12).

Virum er klar kampens start godt anført af Louise Bolvig og kampen er helt lige gennem perioden. Louise lukker perioden med en buzzer 3’er fra midten og bringer dermed Virum foran 19-21. Louise scorer 9 point i denne periode.

Kampen er fortsat helt lige i indledningen af 2. periode. Midtvejs i perioden får Amager’s Maria Dinesen med et and-one spil udlignet til stillingen 29-29, men minuttet senere bringer Louise Bolvig Virum foran med 29-34 med endnu en tre’er. Amager lukker perioden med et 10-1 run og fører således knebent med 39-35 ved halvleg. Amager vinder perioden 20-14.

I anden halvleg får BK Amager lukket af i forsvaret, og Virum formår kun at score i alt 25 point i denne halvleg. Angrebsmæssigt tilhører 3. periode BK Amager’s guard Maria Dinesen. Maria scorede hele 18 point med blandt andet to 3’ere og 10 for 10 fra straffelinjen. Amager vinder perioden med 30-13 og fører 69-48 inden 4. og sidste periode.

Billedet ændres ikke i 4. periode. Amager bevarer overtaget og vinder uden problemer perioden med 25-12 til slutresultatet 94-60 ( (19-21, 20-14, 30-13, 25-12).

Hos gæster var Louise Bolvig brændvarm med 23 point, men også især Cecilie Homann og Ivana Kostic gjorde det godt. Mest iøjnefaldende for hjemmeholdet var Maria Dinesen og Keyona Bryant på en aften hvor Amager’s 3-pointskytter kun rammer 3 af 15 skud.

Topscorer for hjemme- og udebanehold: 

BK Amager: Maria Dinesen 24, Keyona Bryant 21, Catharina Palm 14

Virum Vipers: Louise Bolvig 23, Cecilie Homann 13, Ivana Kostic 9

Kampens spiller WOM: Maria Dinesen, BK Amager 24 point heraf 14 af 15 fra straffelinjen

Referat skrevet af Theis Olsen