Nyheder

SISU taberdømt 20-0

12.12.2014

I lørdags tabte SISU til Hørsholm 79ers med 56-41 i Hørsholmhallen, men det resultat er nu blevet ændret til en 20-0 sejr til 79ers.

SISU har erkendt, at man i kampen benyttede Kailey Colonna, uden at hun var spilleberettiget.

For SISU betyder det også at man får -2 point i tabellen og pointtabet sender nu holdet ned på sidstepladsen i årets DL. 

Ugens preview

09.12.2014

BK Amager har netop kvalificeret sig til årets pokalfinale mod Stevsngade Superwomen den 18. januar i Forum Horsens og det har måske givet deres coach, Todd Anthony noget at tænke over. 

Inden al fokus er lagt på finalen kommer her Todd`s vurdering af ugens kampe.

Aabyhøj IF  Hørsholm 79ers (lørdag kl. 14:00)

Aabyhøj comes off a win against Falcon/BMS so they have a little momentum. They have played most teams very tough so far this season. Traveling to Aaby Hallen is always tough.
Hørsholm is towards the top of the table and playing well. Aaby will fight but I believe Hørsholm wins.

Falcon BMS -  Lemvig Basket (lørdag kl. 15:00)

Falcon is at the bottom of the table and Lemvig is at the top.
Maybe Lemvig comes out flat after a tough pokal loss and Falcon makes shots..... If everyone from Lemvig shows up and plays it's 2 points to Lemvig.

Stevnsgade Superwomen - BK Amager (lørdag kl. 19:00)

A preview of the Pokalfinale unfolds in Nørrebrohallen.

Stevnsgade has been strong all year long. Amager has been a bit up and down.

Amager is looking to play well against one of the top teams and prove that they belong in the discussion of top teams. It's more that we have to prove it to ourselves. It should be a hard fought game. I have to go with my team Amager in a close one. 

Hørsholm 79ers slår SISU i rodet kamp

08.12.2014

Da Hørsholm 79ers lørdag eftermiddag tog imod SISUs forsvarende mestre i Damebasketball blev det en tæt kamp, der blev afgjort af Hørsholms større bredde. Hørsholm var foran hele kampen og endte med at vinde 56-41, men kampen var tættere end scoren antyder.

Det var da også en tilfreds Hørsholmtræner Roberto Velosa, der dog efter kampen mente at hans hold kun spillede godt i den ene ende:

-Det var en dårlig kamp, men vi fik to point med herfra, og det er positivt. Vi holder SISU til 41 point, så jeg er enormt tilfreds med forsvaret, men vi skal altså hjem og træne angreb. De spiller zoneforsvar i 40 minutter og vi får simpelthen aldrig løst det på en god måde.

Hørsholm startede kampen med højt pres over hele banen, men mod SISUs rutinerede hold, anført af Kiki Lund, gav det ikke umiddelbart bonus. Holdene fulgtes af hele vejen, da ingen af holdene var foran med mere end to point indtil Line Piechnik fem sekunder før pausen satte et layup, der bragte hjemmeholdet foran 16-13.

Da Hørsholm først havde taget føringen, gav de den ikke fra sig igen, men skabte på den anden side heller aldrig et afgørende forspring. Med 195 centimeter høje Joy Burke  som ankerkvinde i Hørsholms forsvar havde SISU overordentligt svært ved at finde kurven. Ved pausen havde gæsterne kun scoret 24 point, men hjemmeholdet havde det ikke meget lettere.

Hørsholm havde overordentligt svært ved at finde kurven, og de ramte kun en enkelt af 11 tre-pointsforsøg inden pausen. Med Iben Soltau, Ivana Jovanovic og Joy Burke havde værterne dog en kæmpe reboundfordel, som blev brugt til at få både tre og fire chancer i angrebet, og det var da også grunden til at Hørsholm kunne tage en fem point føring, 29-24 med ind til pausen.

SISU har store skadesproblemer og kunne kun stille med syv spillere til dagens kamp og det kunne ses i anden halvleg. Hørsholms presspil begyndte at give pote, idet SISU begyndte at smide bolden væk og Hørsholm derfor fik frie layups i den anden ende. Det blev aldrig til en stor føring, men i løbet af perioden byggede Hørsholm alligevel en 10 points fordel i sidste minut, 38-28.


I fjerde periode var intet dog afgjort. Camilla Blands scorede et par straffekast og et minut inde i perioden var SISU pludseligt indenfor seks point, 38-32. Hørsholm var dog ikke for alvor rystet. Anne Deleuran scorede et hopskud i næste angreb, efterfulgt af fem point fra Ivana Jovanovic og Joy Burke og lynhurtigt var forspringet oppe over 10 igen med seks minutter igen.

SISU har dog ikke vundet seks Danmarksmesterskaber i træk for ingenting og de gav aldrig op. Der blev skruet op for gæsternes forsvar, der blev mere fysisk og langsomt blev føringen på 45-32 spist op af godt angrebsspil med scoringer fra fem forskellige spillere. I den anden ende havde Hørsholm svært ved at finde kurven på trods af frie skud. med under fire minutter igen var SISU så tæt på som 45-41, men et par turnovers samt Hørsholmscoringer i tre angreb i træk fra Anne Deleuran, Frederikke Mollerup og Ivana Jovanovic afgjorde kampen indenfor 52 sekunder.

I de sidste to minutter kæmpede SISU hårdt for at komme tilbage, men Hørsholmføringen var for stor og det endte med en sejr til 79ers på 54-41. 

De grønne vinder over Falcon BMS

08.12.2014

Søndag eftermiddag i en vinterkold hal, var Åbyhøj vært til Dameliga opgøret mod fusionsklubben Falcon BMS.

Begge hold frister en tilværelse i bunden af ligaen, hvor gæsterne fra Falcon har en sejr i hånden fra første indbyrdes opgør.

Kampen starter meget nervøst og begge hold er meget koncentreret i forsvaret og mindre fokuseret i angrebet. Der skal gå mere end 2 minutter inden anfører Tanja endelig finder bunden af nettet og scorer hjemmeholdets første 2 point, herefter er det Tone Ravn med sine og Falcons første 2 point. Efter 5.30 er stillingen 4-4 og ikke just opmuntrende for de ca. 40 tilskuere der havde fundet vej til dagens opgør. Herfra kommer der lidt gang i scoringen og udeholdet har deres største føring i kampen ved stillingen 4-9 og 6-11. Åbyhøj får mere styr på angrebet og slutter perioden med et 6-0 run og slutter med en smal 12-11 føring efter 1. periode.

Falcons topscore Elisabeth Brynaa melder sig hurtigt ind 2. periode med en 3 pts. scoring i periodens første angreb. Herefter bølger kampen frem og tilbage med begge hold som primært forsøger fra distancen, men scorer pointene fra straffekast linjen. Midt i perioden har hjemmeholdet fået overtaget og fører med 28-19. Falcon var ikke kommet til Åbyhøj for at ligge sig fladt ned og kæmper sig bravt tilbage i kampen og kan gå til pause ved stillingen 35-29 til Åbyhøj.

Intensiteten og spændingen er intakt i starten af 3. periode, begge hold rammer et par svære skud og ingen af holdene kan holde momentum. Midt i perioden får Nicole Ballestero gang i sit hopskud og scorer 6 af hjemmeholdets næste 10 point og bringer Åbyhøj foran 46-37 suppleret af Lærke Lyhne og Sofie TP. Elisabeth Brynaa bringer næsten egenhændigt Falcon tilbage i kampen og scorer et par hårdt presset skud, suppleret af Tone Ravn til stillingen 49-46 inden de sidste 10 minutter.

Camilla Andersen kommer ind fra start af den sidste periode og sætter sig igennem i et lay up og scorer samtidig med at hun bliver fejlet. Der scores ligeledes på det efterfølgende straffekast og Åbyhøj er foran med 6 point.  Der skulle gå yderligere 3 minutter inden Åbyhøj scorer igen, imellem tiden har Elisabeth igen scoret et par gange og stillingen er næsten lige 52-50 med 6 minutter igen.  Et par flotte 3 pts scoringer af Nicole hårdt presset af skuduret, giver hjemmeholdet luft i slutminutterne og Falcon kommer ikke nærmere end 6 point de sidste minutter og da Åbyhøj scorer på deres tilkendte straffekast ender kampen med en tiltrængt sejr på 62-54 og rykker dermed for første gang i sæsonen op på 5. pladsen i ligaen.

Topscorer:

Åbyhøj: Sofie TP 20, Nicole 18, Kia 9, Camilla 5, Lærke 4, Julie, Sarah og Tanja alle 2.

Falcon BMS: Elisabeth 22, Sarah 15, Tone 12 og Marie 5.

Lemvig Basket fik revanche

06.12.2014

Topkampen lørdag eftermiddag mellem Lemvig Basket og Stevnsgade Superwomen blev både tæt og intens, og begge hold havde deres op og nedture gennem kampen. Stevnsgade gik ind til kampen med selvtillid, efter de vandt det første indbyrdes opgør med 2 point.

Den selvtillid tog de med sig ind i starten af kampen lørdag, hvor de med høj effektivitet skabte en hurtig føring. Særlig fra 3-pointlinjen var de varme, og det gav en hurtig føring på 4-11. Det gode spil fortsatte for Stevnsgade og det rystede værterne lidt. Særligt i forsvaret kneb det for Lemvig, hvilket smittede af på angrebet, hvor der skulle slides for at komme til afslutninger. Midt i perioden var afstanden udbygget til 4-16, men mod slutningen af perioden kom Lemvig bedre med og fik skåret afstanden ned til 17-21 inden pausen.

Holdene er fra starten af anden periode meget jævnbyrdige, men det er stadig Lemvig, som må slide hårdest for at få point. Midt i perioden er Stevnsgade foran med 26-31, og holdene ser ud til at følges pænt ad. Hos Stevnsgade er det Ida TP som går forrest, mens det er Helle Kristiansen og Joanna Miller, der holder Lemvig i gang. I slutningen af perioden er spillet meget rodet hos begge hold, og det betyder der ikke ændres meget på afstanden mellem holdene. Ved halvleg er gæsterne derfor stadig foran, 33-36.

Fra starten af tredje periode tager Lemvig mere initiativ og sætter tempoet op, det betyder at den sidste rest af Stevnsgades føring bliver indhentet og hjemmeholdet kommer på 40-38. En væsentlig årsag til at Lemvig får overtaget er, at Natalie Day kommer bedre i gang. Det betyder også at Lemvig kan udbygge føringen, og da Joanna Miller scorer til 52-46 på en 3er begynder det at ligne et afgørende over tag for Lemvig. Kampen kan dog stadig tippe til begge sider, og Stevnsgade formår at reducere til 52-50.

Kampen er altså helt åben inden de sidste 10 minutter. Det lykkes Lemvig at holde fast i føringen fra starten af sidste periode. Begge hold forcerer spillet for at få det afgørende initiativ, men det gør også spillet mere rodet. Lemvig har mest effektivitet i angrebet og det giver dem mest ro og da føringen kommer på 69-58 med 3 minutter igen ligner det en afgørelse. Stevnsgade kæmper til det sidste for at vende kampen ii sidste øjeblik, men det lykkes ikke, og Lemvig vinder 75-66 i en kamp som i store dele var tæt og underholdende.

Lemvigs point: Natalie Day 29p (6 as), Helle Kristiansen 16p, Joanna Miller 16p, Ivana Udovalieva 8p og Okako Adiko 6p

Stevnsgades point: Ida T. Preetszmann 20p, Jordan Sullivan 18p (12 reb), Hanna Sheikh 13p, Etta Andersen 8p, Cecilie Homann 3p, Alberte Dokkedal 2p og Simone Ceccardi 2p

Norsk besøg i Lemvig

02.12.2014

Der var set frem til de to kampe mod Norge Øst og Vest i Lemvig, og det blev to kampe, som på hver sin måde blev spændende.

Lørdagens kamp mod Norge Øst var spillemæssig ikke nogen stor oplevelse, men til gengæld resultatmæssig tæt, og søndagens kamp mod Norge Øst var spillemæssigt langt bedre, men der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde.

Der er ingen tvivl om, at Norge Øst kom til Lemvig med mest rutine i form af spillere som blandt andre Tina Moen, Tori Halvorsen og den tidligere Lemvigspiller Tina Nesse. Især Tina Moen og Tina Nesse viste deres evner, og var i store dele af kampen en udfordring for Lemvig, od blev også deres holds mest scorende spillere med 28 og 18 point.

Kampen blev præget af de hold, som havde vanskeligt ved at finde koncentrationen. I kampens start betød det mange misbrugte skud af Lemvig og en stribe turn-overs af Norge Øst. Det gav samlet set en lav score, som efter 4 minutter blot var 4-4. Det er Lemvig som først finder fokus, og Joanna Miller, Ivana Udovalieva og Nanna Hansen kan i fællesskab bringe Lemvig foran 15-8 med 1½ minut tilbage af første periode. I slutningen af perioden når Norge Øst at pynte lidt på stillingen til 15-10.

Norge Øst starter anden periode bedst, og 8 point i træk af Tina Nesse er med til at bringe stillingen på lige igen med 22-22. Igen svigter koncentrationen hos Lemvig, og kampen er lige indtil de sidste minutter af perioden, hvor Lemvig igen trækker fra til en pauseføring på 36-26.

Anden halvleg former sig i store træk som den første. Norge Øst indhenter værternes føring, så kampen igen er helt lige, men så vågner Lemvig igen op og bygger en ny føring op. I anden halvleg er det især Tina Moen fra Norge Øst og Joanna Miller fra Lemvig som sørger for at kampen er lige. De to score størstedelen af deres holds point. Flere gange har Lemvig muligheden for at lukke kampen, men den berømte sæk bliver aldrig lukket og derfor er kampen tæt helt til det sidste. Men det bliver Lemvig som løber med sejre på 72-68 til sidst.

Lemvigs point: Joanna Miller 27p, Ivana Udovalieva 17p, Emily White 13p (10 reb), Nanna Hansen 7p, Helle Kristiansen 5p og Okako Adika.

Topscorer Norge Øst: Tina Moen 28p og Tina Nesse 18p

Søndagens kamp blev spillemæssigt en bedre oplevelse, og allerede fra kampens start var der mere tempo og intensitet. Både Lemvig og Norge Vest var effektive på deres skud. Lemvig får først fat forsvarsmæssigt, og det omsættes til gode point på fast break, og en føring efter første periode på 26-17.

I anden periode går spillet mere i stå, og der bliver længere mellem pointene. De to hold følges ad, og det betyder også at hjemmeholdet fastholder en føring på omkring 10 point perioden igennem.

10 point er også afstanden mellem holdene ved halvleg hvor Lemvig er foran 42-32. Efter pausen holder Lemvig et fastere greb om kampen, og udbygger føringen. Joanna Miller går igen forrest, men Okako Adika og Emily White viser også gode prøver på deres styrker.

Som kampen skrider frem mister Norge Vest samtidig energi, og Lemvig bliver ikke på noget tidspunkt sat under pres igen. Det giver også anledning til, at Lemvig kan give debut til de unge spillere Louise Sørensen og Oto Adika. De slipper godt fra deres første minutter på liganiveau, og Lemvig kan som helhed være indsatsen bekendt, og så ud til at være klar til den kommende uges to vigtige kampe mod Stevnsgade Superwomen.

Lemvig vinder fortjent 81-55, men Norge Vest viste ind i mellem godt spil. De manglede desværre både fysisk styrke og bredde til at følge med hjemmeholdet set over hele kampen, men det nye Dansk-Norske tiltag er bestemt et positivt bidrag til damebasket.

Lemvigs point: Joanna Miller 23p, Okako Adika 20p (19 reb), Emily White 18p (11 reb), Helle Kristiansen 9p, Ivana Udovalieva 7p (5 as), Medina Dedic 2p, Nanna Hansen 2p

Topscorer Norge Vest: Solveig Middelstveit 20p

Ugens preview

01.12.2014

DL`s tidligere forretningsfører og nuværende assisterende coach hos Falcon BMS, kommer her med sit bud på weekendens kampe i DL.

Lemvig Basket - Stevnsgade Superwomen (Lørdag kl. 13:30)

Både Lemvig og Stevnsdage har fået en fantastisk start på sæsonen - begge med 5 sejre og 1 enkelt nederlag. Lemvigs nederlag kom tilbage i 2. spillerunde, da de var på besøg i Nørrebrohallen. Den gang vandt Stevnsgade med to points (84-82), så der er lagt op til en spændende kamp, når de hold på lørdag kl. 13:30 mødes i Lemvig Idrætscenter.

I amerikanske Natalie Day og Joanna Miller har Lemvig to af ligaens klart bedste spillere - og spørgsmålet er om Stevnsgade kan finde ud af at dæmme op for deres angrebsspil.  Samtidigt har Stevnsgade i den seneste tid været ramt af skader, så mon ikke Lemvig snupper en hjemmesejr i lørdagens topopgør.

Hørsholm 79’ers - SISU (Lørdag kl. 15:00)

De forsvarende mestre fra SISU er fortsat hårdt ramt af skader - så det er desværre svært at se, hvordan de skal kunne hamle op med Hørsholm 79’ers i lørdagens kamp i Hørsholmhallen.

Specielt Hørsholm’s tre store spillere, amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau, må forventes at blive en svær ”trio” at matche for SISU (som det også hidtil har været for de fleste andre hold i ligaen).  Skal SISU holde fast i et spinkelt håb om sejr, så må det kræve en ”brandkamp” af Kiki Lund samt amerikanske Victoria Allison Lehr.

Aabyhøj IF - Falcon BMS (Søndag kl. 14:00)

Da de to hold mødtes i Bülowsvejshallen tilbage i 2. spillerunde blev det én fem-pointssejr (76-71) til Falcon BMS.

Siden da har begge hold kun hentet en enkelt sejr i ligaen (begge mod SISU), til gengæld har Falcon BMS vundet deres to kampe mod de norske regionshold rimelig sikkert, alt i mens Aabyhøj i den forgangne weekend vandt i overtid mod Norge Vest og tabte til Norge Øst.

Begge hold er meget unge og samtidigt meget ”points-afhængige” af få spillere, så det bliver spændende at se, hvem der er bedst til at styre nerverne i en kamp, som begge hold vil gøre alt for at vinde. Så kig forbi Aabyhallen på søndag kl. 14:00.

Aabyhøj IF taber til Norge Øst

01.12.2014

Åbyhøj havde før kampen snakket om, at det som de skulle være gode til, for at vinde kampen mod Norge Øst var at tage flere rebounds, og være aggressive og komme på straffelinjen.

Det lykkedes ikke mod de noget større Nordmænd som spillede en flot kamp. Nordmændene havde hele kampen igennem flere pressede skud, som de gang på gang ramte.

1 periode starter med Åbyhøj som vinder hold bolden og kommer bedst fra start. Især Nicole Ballestero scorer point for de grønne. Nordmændene kommer dog godt igen og vinder perioden 17-15. Nordmændenes Tina Moen er her og der og alle vegne og er virkelig svær at holde for Åbyhøj.

2. periode ligner meget første med Nicole og Tina som de mest scorende for deres hold. Periodens højdepunkt er Sarah Bersangs coast to coast lay-up på signalet. Perioden vindes af Norgmændene 19-17 og kan dermed gå til en pause føring på 4 point.

3. periode bliver et mareridt for Åbyhøj som taber de 10 minutter med hele 26-9. Mia Henriksen begynder at tage over for Norge og hun ender som kampens topscorer med 24 point. Sofie TP er plaget af fejlproblemer gennem kampen men for scoret for de grønne sammen med Kia Fisker. 4. periode er op af bakken for de grønne som kæmper bravt, men når man kun scorer 62 point, skal man spille usandsynligt godt forsvar for at have en chance for at vinde.

Norge øst vinder fortjent med 79-62.

Topscorer for Åby er: Nicole Ballestero  17, Sofie TP 13, Kia Fisker 9 (8 rebounds).

Topscorer for Norge Øst er: Mia Henriksen 24, Tina Moen 17 (10 rebounds) 

Aabyhøj IF slår Norge Vest

30.11.2014

Første besøg fra Norge i Åbyhallen var imødeset med store glæde fra hjemmeholdet, skulle de sidste par kampes gode gejst og takter, endelig udmønte sig i en sejr.

Hjemmeholdet vinder tip off og scorer hurtigt kampens første 2 point. Hele holdet var klar fra start med et højt pres på banen og et par gode forsvars aktioner gav en 10-0 føring efter de første 2 min. spil.

Coach Bret fra Norge Vest tager en time-out for at stoppe Åbyhøj´s momentum, det var et helt anderledes aggressivt gæstehold som kom ind og fik vendt 1. qrt helt på hovedet, nu var det Norge Vest, som fandt de store huller i hjemmeholdets forsvar og forvaltede de åbne skud ti l point.  Perioden ender næsten lige, 23-20 til Åbyhøj.

2. periode er præget af små scoring runs fra begge hold, som følges ad med en lille overvægt til udeholdet, hvis bedste spiller på dagen – Solveig Mildestvedt leverede flere gode scoringer og assist i denne fase af kampen. Hjemmeholdets forsvar vidste sig fra sin gavmilde side og Norge Vest vand perioden 14-17, så holdende kunne følges ad til pause te med stillingen 37-37.

Kampens mest rodet periode blev 3. periode, begge hold havde mere end svært ved at putte bolden i kurven hverken fra distancen eller fastbreak layups ville igennem netmaskerne. Efter 7 min. spil og kun 6 point af hjemmeholdet havde den sygdomsvikarierende coach Dan Kristiansen, set nok og kaldte en time out, så der kunne komme styr på game plan igen. Dette hjalp en smule og Åbyhøj fik lukket lidt af hullet til Norge Vest, så stillingen ved indgangen til de sidste 10 min. var 48-52.

Hjemmeholdet var anderledes opsat på at spille med om sejren, og efter kun 2 min spil af 4. periode var stillingen helt lige 54-54. Herefter indtraf en regulær stillingskrig, hvor begge hold strammede op i forsvaret og tvang modstanderen til pressede afslutninger. Med 1 min. tilbage er Norge Vest foran med 3 point, hjemmeholdet scorer en lang 2 point og udeholdet tager en timeout for at flytte bolden frem til Åbyhøjs banehalvdel, Sarah Bersang stjæler bolden ved indspil og suser afsted som vinden mod Norge Vests kurv, hun brænder sit layup hårdt presset af forsvaret og mener sammen med størstedelen af publikum at hun bliver fejlet, dommeren er ikke enige og giver hende en teknisk fejl. Norge Vest scorer på det tilkendte bonus straffekast – så de bringer sig foran med 2 point og små 14 sek. tilbage på uret. Ved næste indspil stjæler hjemmeholdets bedste på dagen Sofie TP bolden og scorer sikkert 2 point. Helt lige med 8 sek igen og Norge Vest bold, de bliver presset til en TO, og Åbyhøj timeout med bolden  og 1,1 sek. til at afgøre kampen, skuddet fra Sofie TP bliver for langt og der skal overtid til. (60-60).

Åbyhøj viser ingen gæstefrihed i de ekstra 5 min. forsvaret står stærkt og struktureret og tvinger Norge Vest til 3 x 24 sek. kald samt 1 x 8 sek. og 1 x 5 sek. samtidig scorer hjemmeholdet et par gode layup og vinder overtiden 5-0 og dermed en ikke specielt velspillet kamp 65-60.

BK Amager vinder over SISU, 84–57

24.11.2014

Det blev Amager, som først kom i gang igen med at vinde.

Begge hold havde tabt de seneste kampe i dameligaen og trængte virkelig til en sejr. SISU lagde pænt ud ved at komme foran 4–0, men de næste 10 point tilhørte Amager, der lagde ud med at sætte to 3’ere. SISUs forsvar var alt for mildt og stillestående og angrebet ikke stærkt nok. Første periode tilhørte Amager, der vandt den 28–13.

Scoringstempoet gik ned i anden periode, men forskellen på de to hold var markant stadigvæk. Amager vandt anden periode 21–8 og dominerede i den grad med energi over et tilsyneladende meget blodfattigt SISU, der ikke lyste af selvtillid, hverken i angreb eller forsvar.

Anden halvleg var klart bedre fra SISUs side. Bedre energi fra starten, om end der gik nogle minutter inden det rigtigt slog igennem. Amager vandt også tredje periode med 21–17. I fjerde periode gav Amager spilletid til dem, der ikke havde fået så meget, og SISU kunne trække sig sejrrigt tilbage fra perioden med 19–14.

Amager placerede sig godt for hinanden kampen igennem og afleverede flot til den frie spiller, hvad også viste sig i 21 assists mod SISUs kun 10. Rebound-statistikken var mere jævnbyrdig, hvor Amager dog stadig sad på de fleste, men kun vandt den 38–34.

Topscorere for Amager var Catharina Palm Jensen med 23, Lauren Gregory med 19. For SISU leverede Kiki Lund igen en godkendt indsats med 18 point, mens Tori Lehr havde 14 point. Mathilde Colding-Poulsen demonstrerede med 6 steals, at basket også er andet end point, som hun dog havde 9 af.

Næste weekend er Lemvig Basket og Aabyhøj IF værter for Norge Øst og Norge Vest, og derfor er der ikke Dameligaen kampe.

SISUs næste kamp er hos Hørsholm 79ers den 6. december, og BK Amagers næste Dameligaen kamp er den 13. december hos Stevnsgade, men de spiller pokalsemifinale hjemme mod Falcon BMS den 4. december.