Nyheder

Efterårets hold i DL udnævnt

13.01.2015

Dameligaens coaches stemte ved årets udgang om hvilke fem spillere, der skulle være Efterårets hold i DL.

Det var en tæt afstemning hvor hele 12 spillere fik stemmer.

De fem spillere der fik flest stemmer og udgør Efterårets hold 2014 er:

  • Catharina Palm Jensen, BK Amager
  • Ida Tryggedsson Preetzmann, Stevnsgade Basket
  • Joanna Miller, Lemvig Basket
  • Natalie Day, Lemvig Basket
  • Sarah Mortensen, Falcon BMS

Tillykke til de fem dygtige basketballspillere, der snarest vil modtage en lille erkendelighed fra DL.

Stevnsgade Basket vinder på god 2. halvleg

11.01.2015

I lørdagens kamp tog Falcon BMS imod Stevnsgade i Bülowsvejhallen. Sidst de to hold mødtes blev det til en meget sikker sejr til Stevnsgade og i denne omgang var hjemmeholdet desuden uden Sarah Sofie Mortensen, som var syg - så på forhånd var der nok ikke mange, som levnede hjemmeholdet de store chancer.

Gennem hele 1. periode er stillingen helt lige, men havde det ikke været for Ida Tryggedsson Preetzmann, så havde Stevnsgade nok været bagude på dette tidspunkt af kampen. Ida scorede hele 13 af Stevnsgades 18 points i 1. periode.

2. periode er stillingsmæssigt en gentagelse af 1. periode, føringen "vipper" frem og tilbage, men ved pausen er stillingen igen helt lige, 30-30. For Falcon BMS er det Elisabeth Brynaa Hansen som fører an med 11 points, alt i mens Stevnsgades points primært er scoret af Ida Tryggedsson Preetzmann og amerikanske Jordan Sullivan.

I 3. periode begynder flere Stensgade-spillere at byde ind, hvilket gør det nået sværere for hjemmeholdet at lukke af i forsvaret. Så da perioden slutter har Stevnsgade skabt sig et forspring på 8 points, 43-51.

I 4. periode slipper Falcon BMS' kræfter langsomt op og Stevnsgade vinder til sidst en komfortabel sejr på 55-78.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Elisabeth Brynaa Hansen (19 points). Hos Stevnsgade var det især Ida Tryggedsson Preetzmann (26 points) og Jordan Sullivan (20 points og 13 rebounds) som gjorde sig bemærket.

BKA slår Aabyhøj IF på udebane

11.01.2015

Amager var mødt op til Kamp i Åbyhallen med 8 spillere klar til kamp. Skader har gjort truppen lidt smal på det sidste, alle håber at de bliver klar til når de skal spille pokalfinale i Horsens på søndag mod stevnsgade. Åbyhøj derimod havde 12 spillere på plads for første gang i lang tid.

Fokus for Åbyhøj havde været forsvaret hele ugen op til kampen. Lige netop forsvaret havde det selvsamme Åbyhøj hold dog valgt at lade blive i taktik rummet i stedet for at tage det med på banen.

1. periode: Amager starter godt og scorer de første 8 point på fastbreak. Åbyhøj har svært ved at komme hjem i forsvaret og giver konstant nemme scoringer til Amager, som nærmest scorer efter behag. Amagere vinder første periode 29-19. Åbyhøj spiller fornuftigt angreb og 19 point må siges at være helt ok, for at hold der scorer lidt over 70 point pr. kamp.

2. Periode: Åbyhøj får godt styr på forsvaret. Holder går over til at spille lidt zone og det lykkedes Åbyhøj at holde Amager til 14 point, mens man selv får smidt 16 i kurven. Nicole Ballestero er offensivt aktiv igennem hele kampen og sørger for at Åbyhøj for scoret konstant igennem kampen. Amager føre med 8 ved halvleg 43-35.

3. periode: Amager starter med et 6-0 run der straks udløser en Åbyhøj timeout. Resten af perioden kommer Åbyhøj mere med angrebsmæssigt men perioden er præget af mindre godt forsvar og det bliver en forholdsvis høj score i perioden 24-21 til Amager.

4. periode: Perioden kommer til at ligne 3. periode meget. Amager vinder den 24-20 og dermed kampen med 91-76. I slutningen af kampen prøver Åbyhøj at være mere aggressive i forsvaret, men Amager spiller klogt og er gode til at finde den frie mand. Nicole Bellestero Rammer nogle svære skud, men det er ikke nok til at komme tilbage i kampen.  Amager fortjent.

Generelt spiller Amager meget klogt er er gode til at improviserer i angrebet. Åbyhøj måske modsætningen med meget lidt fantasi i angrebet. På trods af dette formår de alligevel at score 76 point. Amager har 26 assist, hvilket er rigtig flot og vidner om effektivt holdspil. For hjemmeholdet var det Nicole Ballestero der med 27 point på nogle svære skud, viser hvorfor hun kan være en fantastisk offensiv trussel.

Topscorer for  BK Amager: Lauren Gregory 19 og 10 reb, Emelie Fogelstrøm 19, Katarina 18.

Topscorer for Åbyhøj IF: Nicole Ballestero 27, Kia fisker 12 og 10 reb, Tanja Laursen 8.

God start på 2015 for Lemvig

10.01.2015

Lemvig Basket spillede sæsonens bedste hjemmekamp, da SISU blev besejret med 90-66 i den første kamp i 2015.

Der var set fem til kampen med spænding af flere grunde. Dels fordi Lemvig havde det vanskeligt i de sidste kampe før jul, og dels fordi forventningen er, at SISU vil løfte deres spil her efter julepausen. Men selvom der ind i mellem var spænding om kampens udfald, så blev det til sidst en sikker sejr til hjemmeholdet. Spillemæssigt var kampen en rutsjebane, hvor holdene hver havde sine gode periode, men også havde perioder, hvor spillet ikke hang samme og alt for mange bolde blev smidt væk.

Set over hele kampen var Lemvig bedst, og det var en god kollektiv indsats, som lå bag sejren. Alligevel skal Helle Kristiansen og Emily White fremhæves. Helle Kristiansen blev med 27 point sit holds topscorer og hendes fire 3ere i anden periode var afgørende for, at Lemvig fik overtaget i kampen. Emily White leverede sin bedste præstation på hjemmebane for Lemvig med 13 rebounds og mange fine forsvarsaktioner. Hos SISU var det især Mathilde Colding-Poulsen og Kiki Lund som gav problemer, men Lemvig havde samlet set flere strenge at spille på, og det gav grundlaget for sejr.

Kampen blevet spiller i et godt tempo, hvor begge hold forsøgte at udfordre hinanden. Fra start var Lemvig mest aggressive offensivt og det gav en tidlig føring på 14-9. For mange turn-overs af hjemmehold åbnede dog døren for SISU og med god udnyttelse af mulighederne kom SISU tilbage på 14-14. Herefter går spillet i stå for begge hold og selvom Lemvig forsøger at lægge mere energi i spillet de sidste minutter, så slutter perioden tæt med 21-20.

Til gengæld starter Lemvig anden periode godt og udbygger hurtigt en føring igen. Efter blot 1½ minut er afstanden 28-22, og da Helle Kristiansen sætter gang i sit skydetelt fortsætter afstanden blot med at stige i samme tempo som vandstanden i Limfjorden denne lørdag eftermiddag. Lidt mere end halvvejs gennem perioden er føringen oppe på 43-29, og Lemvig sidder solidt på kampen. Mod slutningen af perioden falder intensiteten lidt hos hjemmeholdet, og fejlsituationen betyder, at der skiftes mere ud. Det går ud over rytmen i spillet og SISU kan slutte perioden bedst, så afstanden ved halvleg ikke er mere end 51-42.

Den gode slutning på anden periode gav ny tro på tingene hos SISU og fra starten af tredje periode fortsatte de med at hente ind på værterne. Lemvig smider alt for mange bolde væk, og SISU er hurtigt til at udnytte mulighederne. Resultatet er, at holdene igen kommer til at stå lige ved 53-53 og eftersom SISU har initiativet giver det grund til bekymring hos hjemmeholdet. En time-out ændre situationen lidt, og selvom Lemvig ikke får mere gang i eget spil i første omgang, så bliver SISU stoppet i deres spil. Det giver en overgang meget rodet spil. Det er Lemvig som først får styr på spillet igen. Godt forsvar forhindre SISU i at komme til chancer, og da Joanna Miller og Natalie Day viser ny energi begynder hjemmeholdet at få et overtag. Da Okako Adika samtidig melder sig ind i kampen med en række rebounds og gode aktioner under kurven, så begynder det at blive svært for SISU. I første omgang giver det en føring på 65-55, men værterne er ikke tilfredse med det og fastholder presset på gæsterne. Dermed udbygges afstanden til 72-55 inden perioden slutter.

I de sidste ti minutter er kampen afgjort. Lemvig fortsætter sit overtag og mange spillere viser det niveau der har gjort dem til tophold i Dameligaen. Føringen udbygges gennem perioden, og sejren på 90-66 kan der ikke sættes en finger på.

Med resultatet fastholder Lemvig førstepladsen med blot en enkelt kamp tilbage i grundspillet. SISU er stadig sidst, men mangler stadig fire kampen inden mellemspillet.

Lemvigs point: Helle Kristiansen 27p, Joanna Miller 19p (6 as), Natalie Day 17p (12 reb/5 BS), Emily White 11p (13 reb), Ivana Udovalieva 9p, Okako Adika 7p.

SISUs point: Mathilde Colding-Poulsen 26p, Katrine Dtszkant 14p, Kiki Lund 11p, Camilla Blands 8p (10 reb), Mette-Marie Hamann 3p, Victoria Mikkelsen 2p og Kailey Colonna 2p 

Stadig spænding om 1. pladsen

20.12.2014

Efter lørdagens topkamp mellem Lemvig Basket og Hørsholm 79ers er det stadig åbent, hvem der slutter som nr. 1 i Dameligaens grundspil.

Lemvig kunne med en sejr sætte sig endeligt på 1. pladsen, men efter en rodet kamp kunne Hørsholm fejre sejren på 58-71, og dermed udsætte fordelingen af pladserne i toppen. Lemvig er fortsat bedst indbyrdes med Hørsholm, og derfor kan vestjyderne holde julepause som nr. 1.

Til den sidste kamp inden jul var både Lemvig og Hørsholm ramt af afbud. Hos Lemvig måtte man spille uden Natalie Day og Hafdis Ellitsdottir, mens Hørshom var uden Maja Gerlyng-Hansen, Iben Soltau og Emilie Schirmer. Fraværet af disse spillere var muligvis en af årsagerne til, at ingen af holdene på noget tidspunkt fik flow i spillet, og det blev en spillemæssig uskøn affære. Til gengæld var der spænding og intesitet, hvilket betød at kampen alligevel blev underholdene.

I al rodet var det Hørsholm som kom bedst ud af det pointmæssigt. Gæsterne var mere effektive på deres afslutninger, og udnyttede der styrker bedre end Lemvig. Desuden have de i Joy Burke et fysisk overtag, som blev fint udnyttet. Generelt havde Hørsholm flere muligheder i posen, som gav udbytte. Flere spillere bød ind, og havde på skift succes.  Hos Lemvig var der for få, som ramte deres niveau, og dermed blev en ærgerlig tendens på hjemmebane fulgt op.

Allerede i kampens første periode aner man, at Hørsholm har lidt mere tur i spillet end hjemmeholdet. Ingen af holdene får gang i scoringerne og derfor er afstanden ikke mere end 6-9 efter halvdelen af perioden. Begge hold forsøger at presse spillet op i fart og spille aggressivt. I første omgang får Lemvig udbytte ved at opbygge en føring på 13-9. Spillet er stresset i de sidste minutter af perioden, og det kommer Hørsholm bedst ud af og de slutter med at vinde perioden 13-17.

Hørsholm lægger pres på Lemvig fra starten af anden periode, og det giver nye problemer for hjemmeholdet, som kommer bagud 15-25. Herefter stabiliseres spillet og holdene følges ad, men stadig med en føring på 10 point til gæsterne.  Helle Kristiansen og Joanna Milller sørger for ny spænding med hver tre point, og afstanden skæres ned til 21-25. Men så rammes Lemvig af dels en skade til Ivana Udovalieva og kort efter den 4. fejl til Emily White. Det udnytter Hørsholm effektivt og udbygger igen føring som bliver på 23-35 ved halvleg.

Hørsholm starter også bedst i 3. periode, hvor Joy Burke udnytter sin fysik til nemme scoringer. Lemvig kæmper dog godt for at komme tilbage i kampen, men anstrengelserne betyder desværre også at Emily White hurtigt rammes af sin 5. fejl og må forlade kampen. Dermed står døren endnu mere åben for Hørsholms fysiske overtag. Lemvig kæmper dog godt, hvilket delvist opvejer den manglende rytme i spillet. Det kan dog ikke ændre ved, at Hørsholm fastholder sin føring, som efter tredje periode er på 40-54.

I de sidste ti minutter bliver det et forfølgelsesløb. Lemvig gør sit bedste for at indhente gæsterne, og flere gange er kampen lige ved at tippe til Lemvig. Men Hørsholm holder stand og da Marie-Louise rammer tre 3ere i træk og udbygger føringen til 47-66 er løbet kørt for værterne. Det lykkes at pynte på resultatet og holde afstanden under de 19 point som var afstanden i holdenes første opgør.

Samlet må Lemvig erkende, at julepausen kommer belejligt, mens Hørsholm formentlig godt ville fortsætte den gode rytme de er i. Nu skal holdene samle kræfter til de sidste to kampe i grundspillet. Lemvig har to hjemmekampe mod SISU og Åbyhøj. Det ligner på papiret to kampe som bør vindes, men indsatsen på hjemmebane har været mere svingende hjemme end ude, så måske bliver det ikke så nemt. Hørsholm har BK Amager ude og Stevnsgade hjemme, så det ligner et noget vanskeligere program inden mellemspillet.

Lemvigs point: Joanna Miller 16p (10 reb), Helle Kristiansen 15p, Okako Adika 14p (10 reb), Ivana Udovalieva 6p, Nanna Hansen 5p og Emily White 2p.

Hørsholms point: Ivana Jovanovic 21p (10 reb), Joy Burke 14p (11 reb), Line Piechnik 11p, Amalia Bonde 11p, Marie-Louise Blyme 9p, Anne Deleuran 3p og Frederikke Mollerup 2p

Hjemmesejr til BK Amager

19.12.2014

BK Amager vandt torsdag aften sikkert 89-64 over FalconBMS i Amagerhallen i en kamp uden den helt store spænding og intensitet.

Kampen blev overværet af 193 tilskuere. Amager styrer begivenhederne fra kampens start og fører efter 5 minutter med 13-2, men FalconBMS kommer i gang blandt andet med 5 point fra Sarah Mortensen og får reduceret til Amager’s føring til 13-18. Amager lukker perioden med et 9-2 run og vinder dermed perioden 27-15.

Anden periode er mere jævn. Holdene skiftes til at score og Amager fastholder således en føring på 12-15 point gennem peioden. Perioden slutter 16-16 og pausestillingen er dermed 43-31 til hjemmeholdet.

Amager starter 3. perioden med et zonepres og har godt halvvejs i perioden øget forspringet til 20 point med stillingen 57-37. Billedet fortsætter resten af peioden og Amager fører 66-43 inden sidste periode. Amager vinder perioden med 23-12.

Amager fortætter det gode spil ind i 4. periode og med små 3 minutter tilbage på uret fører hjemmeholdet 87-52. FalconBMS vinder de sidste minutter med 2-12 og får pyntet lidt på resultatet. Amager vinder kampen 89-64 (27-15, 16-16, 23-12, 23-21).

Hjemmeholdet ydede en gedigen holdindsats hvor alle bidrog – alle 8 spillere kom på scoringstavlen med hele 5 spillere med dobbeltcifre. FalconBMS spillede jeres chance gennem hele kampen igen anført af Elisabeth Brynaa og Sarah Mortensen, men også Caroline Jakobsen og Nanja Cavagnaro gjorde det godt.  

Topscorer for hjemme- og udebanehold: 

BK Amager: Lauren Gregory og Emilie Fogelstrøm begge 19 point, Catharina Palm 17, Ida Klussmann 14

FalconBMS: Elisabeth Brynaa 20, Sarah Mortensen 19, Cecilie Jessen 8 

Et milepæl er nået

18.12.2014

I aftens kamp mellem BK Amager og Falcon BMS scorede Catharina Palm Jensen sit point nr. 3000 i Dameligaen i sin kamp nr. 206.

Den magiske grænse blev passeret i det 8. minut i 3. perioden ved stillingen 50-37 til BK Amager da Catharina scorede sit 12. point i kampen på et lay-up.

Catharina er den første spiller i Dameligaens historie der scorer 3000 point og er over 800 point foran nr. 2 på listen som er den tidligere DL-spiller Sofie Vincents Nielsen der nåede at score 2177 i 195 kampe for Falcon.

Bk Amager endte med at vinde med 89-64 og Catharina sluttede kampen med 17 point og er således totalt oppe på 3005.

Ingen julegave til Stevnsgade fra BK Amager i Nørrebrohallen

14.12.2014

Lørdagens opgør i Dameligaen stod mellem sæsonens nyligt kårede to Pokalfinalister Stevnsgade Superwomen og BK Amager.

Der er ingen tvivl om, at kampen i lørdags havde betydning for placeringen i rækken, men der er nok samtidigt ingen tvivl om, at begge hold gerne ville bytte en sejr i dagens opgør for en sejr i Pokalfinalen søndag den 18. januar i Horsens Forum.

Gæsterne fra BK Amager har med egne øjne ganske givet fået en noget blandet start på sæsonen, når man ser tilbage på første halvdel af grundspillet - og nok nærmere en rigtig skidt start set i forhold til holdets potentiale og ambitioner. Blot tre sejre i otte kampe var det blevet til inden lørdagens kamp. Holdet er dog langt bedre end de tre sejre over Åbyhøj, Falcon/BMS og et skadesramt SISU indikerer.

Derfor var der lagt op til et spændende opgør kl. 19.00 i Nørrebrohallen foran et feststemt publikum.

Stevnsgade starter bedst med en 3´er af hjemmeholdets klart bedste spiller i kampen Cecilie Homann og er efter 4:23 foran med 9-4. Men perioden - der var den eneste, der blev spillet i et nogenlunde tempo - ender med en 14-17 føring til BK Amager pigerne.

Anden periode starter i et noget jule afslappet tempo nogenlunde lige, så der efter 4:58 står 22-26. Men resten af perioden - ja resten af kampen - skifter der efter karakter.

BK Amager har tydeligt forberedt sig forsvarsmæssigt på mødet med Stevnsgade. De lukker Stevnsgades pointguards helt ned og stresser Stevnsgades angrebsspil, så holdet ikke kommer til gode muligheder. Der er ikke mange af Stevnsgade pigerne, der tager offensivt ansvar på banen i store perioder af kampen.

Her midt i anden periode tydeliggøres det med 8-0 run på værterne, så stillingen efter 7:38 er 22-34 til BK Amager. Der spreder sig en stemning i hallen af mismod hos hjemmepublikummet og en glæde hos udepublikummet over den overraskende (stillingen i tabellen taget i betragtning), men sikre og fortjente føring over et i denne kamp noget tamt Stevnsgade hold. Perioden slutter 10-17 til gæsterne og en halvlegsføring 24-34.

Tredje periode starter med at gæsternes Lauren Gregory og kampens bedste spiller Marie Roost Dinesen scorer til en BK Amager føring på 24-38 efter blot 44 sekunder af anden halvleg. Nu er det virkelig op af bakke for værterne. Stevnsgade pigerne kommer dog lidt tættere på, inden perioden slutter med en buzzerbeater af Etta Andersen 17-14. Stillingen inden sidste periode er 41-48. Kampen er stadigt åben.

Efter 3:51 af sidste periode ser det ud til at kampen definitivt er afgjort, da BK Amagers Lotte Tobiasen helt fri under kurven scorer til 43-57. Resten af kampen former sig som tidligere, BK Amager med seriøst, klogt forsvar – noget af det bedste der er set i Dameligaen i indeværende sæson – hvilket holder Stevnsgade fra fadet offensivt. En ikke særlig smuk kamp ender med en solid og meget fortjent sejr til BK Amager på 54-71.

Det er første gang i denne sæson, at Stevnsgade ikke formår at score mere end 65 points - og det var i en kamp, hvor holdet holdt en 17 minutters scoringspause.

Hos hjemmeholdet var der debut til unge Freja Boel, hvilket med hjemmeholdets briller noget nær var det eneste positive i kampen ud over, at Cecilie Homann spillede en god kamp og nok var den eneste, der reelt kunne være sin indsats bekendt. Stevnsgade scorede kun på 19 af 71 skud – hvilket er 27 %.

Vinderne af dagens kamp leverede flot forsvar, hvilket skabte grundlaget for sejren. Det var tydeligt, at BK Amager havde forberedt sig grundigt inden kampen og det gav pote. Marie Roost Dinesen gjorde det rigtigt godt både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt og det er også værd at bemærke, at Lotte Tobiasen scorede 12 point på blot 14 minutter.

Det ligner en spændende Pokalfinale den 18. januar i Horsens Forum.

For udeholdet scorede: Marie Roost Dinesen 16 (12 rebounds og 3 steals), Catharina Palm Jensen 13, Lotte Tobiasen 12, Emilie Fogelstrøm 12, Lauren Gregory 8, Melanie Elmgren 4, Ida Klussmann 4 og Cecilie Tvede Hansen 2.

For Stevnsgade scorede: Cecilie Homann 13 (8 rebounds og 60 % fra 3´eren), Jordan Sullivan 13, Etta Andersen 7, Ida Tryggedsson Preetzmann 7, Hanna Sheikh 6, Simone Ceccardi 5 og Alberte Alsø Dokkedal 3.

Lemvig vinder sikkert mod Falcon BMS

14.12.2014

I lørdagens kamp var Dameligaens tophold, Lemvig Basket på besøg i Skovlundehallen for at spille mod Falcon BMS.

I 1. periode følges de to hold pænt ad, dog uden at nogen af holdene for alvor får styr på deres angrebsspil.

Hjemmeholdet har svært ved at styre Joanna Miller, som scorer 10 af Lemvigs første 15 points. Perioden ser ud til at slutte 12-12, men Helle Kristiansen vil det anderledes og sætter en 3’er i det tiden løber ud, hvilket ser ud til at få ”tændt” udeholdet.

I 2. periode begynder Lemvig nemlig at trække fra, blandt andet via 6 trepointsscoringer. Samtidigt får Sarah Sofie Mortensen i midten af 2. periode sin tredje fejl, hvilket sætter en pointsmæssig ”prop” i hjemmeholdet. Lemvig går således fra stillingen 19-22 til at være oppe med 13 points ved pausen, 25-38.

Falcon BMS starter 3. periode med 5 hurtige points fra Sarah Sofie Mortensen, men derefter står der Lemvig på resten af perioden, alt i mens hjemmeholdet kun får scoret yderligere 2 points. Inden kampens sidste 10 minutter er stillingen således 32-59 til gæsterne.

I 4. periode bliver der vekslet points og kampen ender derfor med en sikker sejr til Lemvig på 55-81.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Sarah Sofie Mortensen (24 points, 12 rebounds og 30 effektivt) og Elisabeth Brynaa Hansen (20 points og 10 rebounds).

Hos Lemvig var det specielt amerikanske Joanna Miller (26 points, 17 rebounds og 39 effektivitet), Helle Kristiansen (22 points og 6/8 fra 3’eren) samt makedonske Ivana Udovalieva (17 points) som gjorde sig bemærket.

Som hold skød Lemvig desuden hele 52 procent (14/27) fra 3’eren, hvilket uden tvivl var den allerstørste forskel på de to hold - idet hjemmeholdet blot ramte på 10 procent (3/29) af deres skud fra distancen.

79ers vinder i Aabyhallen

14.12.2014

Første opgør i Hørsholm klarede Åbyhøj skærerne i hele første halvleg, hvorefter det gik noget sløjt for sig i anden halvleg.

Kampen i Åbyhøj skulle vise sig at blive lidt tættere i lidt længere tid, men med Hørsholm som en retfærdig vinder.

1. Periode:  Begge hold kommer ud og scorer i et højt tempo. Hørsholm kommer til hurtige scoringer tæt på kurven mod Åbyhøjs mand til mand forsvar, som mildest talt ikke fungerer særligt godt. Hørsholm starter ud i Zone og Åbyhøj rammer godt fra distancen, især Nicole Ballestero skulle kampen igennem vise sig at være Åbyhøjs bedste og eneste konstante scorer, også i starten hvor hun rammer flere gange.

Hørsholm trækker fra i midten af perioden, men Åbyhøj kommer godt igen til sidst. Hørsholm vinder perioden med 26-21.

2. Periode: Denne periode skulle vise sig at blive utrolig målfattig.

Der skulle gå ca. 7 min. af perioden før det lykkes Åbyhøj at komme på tavlen. Hørsholm scorer mere jævnt i perioden men heldigvis for Åbyhøj , rykker Hørsholm ikke i denne periode. Hørsholm vinder perioden 14-5 og kan gå til halvleg med en føring på 26-40.

3. Periode: Her kommer Åbyhøj rigtig godt med og får delvist lukket hullet til Hørsholm, inden de sidste par minutter af perioden hvor Hørsholm skruer op for tempoet og løber fra Åbyhøj.

Perioden ender med en 18-17. For Hørsholm var Iben Soltau her og der og alle vegne i angrebet. Hun ender da også med at blive Hørsholms mest scorende spiller i kampen.

4. Periode: Her skruer Hørsholm op for intensiteten i forsvaret og Åbyhøj har svært ved at komme til gode chancer. Hørsholm trkker stille og roligt fra og kampen ender med en 22 points sejr til Hørsholm, som må siges at være fortjent. Kampen ender 58-80.

Hørsholms skyder 49 procent på 2eren og 38 procent fra 3eren modsat Åbyhøjs 21 og 24 procent.

Topscorer for Åbyhøj er Nicole Ballestero 26 point, Sofie TP 10 point.

Topscorer for Hørsholm er Iben Soltau 26 point og Joy Burke med 18 point og 15 rebounds.