Nyheder

Norsk besøg i Lemvig

02.12.2014

Der var set frem til de to kampe mod Norge Øst og Vest i Lemvig, og det blev to kampe, som på hver sin måde blev spændende.

Lørdagens kamp mod Norge Øst var spillemæssig ikke nogen stor oplevelse, men til gengæld resultatmæssig tæt, og søndagens kamp mod Norge Øst var spillemæssigt langt bedre, men der var aldrig tvivl om, hvem der ville vinde.

Der er ingen tvivl om, at Norge Øst kom til Lemvig med mest rutine i form af spillere som blandt andre Tina Moen, Tori Halvorsen og den tidligere Lemvigspiller Tina Nesse. Især Tina Moen og Tina Nesse viste deres evner, og var i store dele af kampen en udfordring for Lemvig, od blev også deres holds mest scorende spillere med 28 og 18 point.

Kampen blev præget af de hold, som havde vanskeligt ved at finde koncentrationen. I kampens start betød det mange misbrugte skud af Lemvig og en stribe turn-overs af Norge Øst. Det gav samlet set en lav score, som efter 4 minutter blot var 4-4. Det er Lemvig som først finder fokus, og Joanna Miller, Ivana Udovalieva og Nanna Hansen kan i fællesskab bringe Lemvig foran 15-8 med 1½ minut tilbage af første periode. I slutningen af perioden når Norge Øst at pynte lidt på stillingen til 15-10.

Norge Øst starter anden periode bedst, og 8 point i træk af Tina Nesse er med til at bringe stillingen på lige igen med 22-22. Igen svigter koncentrationen hos Lemvig, og kampen er lige indtil de sidste minutter af perioden, hvor Lemvig igen trækker fra til en pauseføring på 36-26.

Anden halvleg former sig i store træk som den første. Norge Øst indhenter værternes føring, så kampen igen er helt lige, men så vågner Lemvig igen op og bygger en ny føring op. I anden halvleg er det især Tina Moen fra Norge Øst og Joanna Miller fra Lemvig som sørger for at kampen er lige. De to score størstedelen af deres holds point. Flere gange har Lemvig muligheden for at lukke kampen, men den berømte sæk bliver aldrig lukket og derfor er kampen tæt helt til det sidste. Men det bliver Lemvig som løber med sejre på 72-68 til sidst.

Lemvigs point: Joanna Miller 27p, Ivana Udovalieva 17p, Emily White 13p (10 reb), Nanna Hansen 7p, Helle Kristiansen 5p og Okako Adika.

Topscorer Norge Øst: Tina Moen 28p og Tina Nesse 18p

Søndagens kamp blev spillemæssigt en bedre oplevelse, og allerede fra kampens start var der mere tempo og intensitet. Både Lemvig og Norge Vest var effektive på deres skud. Lemvig får først fat forsvarsmæssigt, og det omsættes til gode point på fast break, og en føring efter første periode på 26-17.

I anden periode går spillet mere i stå, og der bliver længere mellem pointene. De to hold følges ad, og det betyder også at hjemmeholdet fastholder en føring på omkring 10 point perioden igennem.

10 point er også afstanden mellem holdene ved halvleg hvor Lemvig er foran 42-32. Efter pausen holder Lemvig et fastere greb om kampen, og udbygger føringen. Joanna Miller går igen forrest, men Okako Adika og Emily White viser også gode prøver på deres styrker.

Som kampen skrider frem mister Norge Vest samtidig energi, og Lemvig bliver ikke på noget tidspunkt sat under pres igen. Det giver også anledning til, at Lemvig kan give debut til de unge spillere Louise Sørensen og Oto Adika. De slipper godt fra deres første minutter på liganiveau, og Lemvig kan som helhed være indsatsen bekendt, og så ud til at være klar til den kommende uges to vigtige kampe mod Stevnsgade Superwomen.

Lemvig vinder fortjent 81-55, men Norge Vest viste ind i mellem godt spil. De manglede desværre både fysisk styrke og bredde til at følge med hjemmeholdet set over hele kampen, men det nye Dansk-Norske tiltag er bestemt et positivt bidrag til damebasket.

Lemvigs point: Joanna Miller 23p, Okako Adika 20p (19 reb), Emily White 18p (11 reb), Helle Kristiansen 9p, Ivana Udovalieva 7p (5 as), Medina Dedic 2p, Nanna Hansen 2p

Topscorer Norge Vest: Solveig Middelstveit 20p

Ugens preview

01.12.2014

DL`s tidligere forretningsfører og nuværende assisterende coach hos Falcon BMS, kommer her med sit bud på weekendens kampe i DL.

Lemvig Basket - Stevnsgade Superwomen (Lørdag kl. 13:30)

Både Lemvig og Stevnsdage har fået en fantastisk start på sæsonen - begge med 5 sejre og 1 enkelt nederlag. Lemvigs nederlag kom tilbage i 2. spillerunde, da de var på besøg i Nørrebrohallen. Den gang vandt Stevnsgade med to points (84-82), så der er lagt op til en spændende kamp, når de hold på lørdag kl. 13:30 mødes i Lemvig Idrætscenter.

I amerikanske Natalie Day og Joanna Miller har Lemvig to af ligaens klart bedste spillere - og spørgsmålet er om Stevnsgade kan finde ud af at dæmme op for deres angrebsspil.  Samtidigt har Stevnsgade i den seneste tid været ramt af skader, så mon ikke Lemvig snupper en hjemmesejr i lørdagens topopgør.

Hørsholm 79’ers - SISU (Lørdag kl. 15:00)

De forsvarende mestre fra SISU er fortsat hårdt ramt af skader - så det er desværre svært at se, hvordan de skal kunne hamle op med Hørsholm 79’ers i lørdagens kamp i Hørsholmhallen.

Specielt Hørsholm’s tre store spillere, amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau, må forventes at blive en svær ”trio” at matche for SISU (som det også hidtil har været for de fleste andre hold i ligaen).  Skal SISU holde fast i et spinkelt håb om sejr, så må det kræve en ”brandkamp” af Kiki Lund samt amerikanske Victoria Allison Lehr.

Aabyhøj IF - Falcon BMS (Søndag kl. 14:00)

Da de to hold mødtes i Bülowsvejshallen tilbage i 2. spillerunde blev det én fem-pointssejr (76-71) til Falcon BMS.

Siden da har begge hold kun hentet en enkelt sejr i ligaen (begge mod SISU), til gengæld har Falcon BMS vundet deres to kampe mod de norske regionshold rimelig sikkert, alt i mens Aabyhøj i den forgangne weekend vandt i overtid mod Norge Vest og tabte til Norge Øst.

Begge hold er meget unge og samtidigt meget ”points-afhængige” af få spillere, så det bliver spændende at se, hvem der er bedst til at styre nerverne i en kamp, som begge hold vil gøre alt for at vinde. Så kig forbi Aabyhallen på søndag kl. 14:00.

Aabyhøj IF taber til Norge Øst

01.12.2014

Åbyhøj havde før kampen snakket om, at det som de skulle være gode til, for at vinde kampen mod Norge Øst var at tage flere rebounds, og være aggressive og komme på straffelinjen.

Det lykkedes ikke mod de noget større Nordmænd som spillede en flot kamp. Nordmændene havde hele kampen igennem flere pressede skud, som de gang på gang ramte.

1 periode starter med Åbyhøj som vinder hold bolden og kommer bedst fra start. Især Nicole Ballestero scorer point for de grønne. Nordmændene kommer dog godt igen og vinder perioden 17-15. Nordmændenes Tina Moen er her og der og alle vegne og er virkelig svær at holde for Åbyhøj.

2. periode ligner meget første med Nicole og Tina som de mest scorende for deres hold. Periodens højdepunkt er Sarah Bersangs coast to coast lay-up på signalet. Perioden vindes af Norgmændene 19-17 og kan dermed gå til en pause føring på 4 point.

3. periode bliver et mareridt for Åbyhøj som taber de 10 minutter med hele 26-9. Mia Henriksen begynder at tage over for Norge og hun ender som kampens topscorer med 24 point. Sofie TP er plaget af fejlproblemer gennem kampen men for scoret for de grønne sammen med Kia Fisker. 4. periode er op af bakken for de grønne som kæmper bravt, men når man kun scorer 62 point, skal man spille usandsynligt godt forsvar for at have en chance for at vinde.

Norge øst vinder fortjent med 79-62.

Topscorer for Åby er: Nicole Ballestero  17, Sofie TP 13, Kia Fisker 9 (8 rebounds).

Topscorer for Norge Øst er: Mia Henriksen 24, Tina Moen 17 (10 rebounds) 

Aabyhøj IF slår Norge Vest

30.11.2014

Første besøg fra Norge i Åbyhallen var imødeset med store glæde fra hjemmeholdet, skulle de sidste par kampes gode gejst og takter, endelig udmønte sig i en sejr.

Hjemmeholdet vinder tip off og scorer hurtigt kampens første 2 point. Hele holdet var klar fra start med et højt pres på banen og et par gode forsvars aktioner gav en 10-0 føring efter de første 2 min. spil.

Coach Bret fra Norge Vest tager en time-out for at stoppe Åbyhøj´s momentum, det var et helt anderledes aggressivt gæstehold som kom ind og fik vendt 1. qrt helt på hovedet, nu var det Norge Vest, som fandt de store huller i hjemmeholdets forsvar og forvaltede de åbne skud ti l point.  Perioden ender næsten lige, 23-20 til Åbyhøj.

2. periode er præget af små scoring runs fra begge hold, som følges ad med en lille overvægt til udeholdet, hvis bedste spiller på dagen – Solveig Mildestvedt leverede flere gode scoringer og assist i denne fase af kampen. Hjemmeholdets forsvar vidste sig fra sin gavmilde side og Norge Vest vand perioden 14-17, så holdende kunne følges ad til pause te med stillingen 37-37.

Kampens mest rodet periode blev 3. periode, begge hold havde mere end svært ved at putte bolden i kurven hverken fra distancen eller fastbreak layups ville igennem netmaskerne. Efter 7 min. spil og kun 6 point af hjemmeholdet havde den sygdomsvikarierende coach Dan Kristiansen, set nok og kaldte en time out, så der kunne komme styr på game plan igen. Dette hjalp en smule og Åbyhøj fik lukket lidt af hullet til Norge Vest, så stillingen ved indgangen til de sidste 10 min. var 48-52.

Hjemmeholdet var anderledes opsat på at spille med om sejren, og efter kun 2 min spil af 4. periode var stillingen helt lige 54-54. Herefter indtraf en regulær stillingskrig, hvor begge hold strammede op i forsvaret og tvang modstanderen til pressede afslutninger. Med 1 min. tilbage er Norge Vest foran med 3 point, hjemmeholdet scorer en lang 2 point og udeholdet tager en timeout for at flytte bolden frem til Åbyhøjs banehalvdel, Sarah Bersang stjæler bolden ved indspil og suser afsted som vinden mod Norge Vests kurv, hun brænder sit layup hårdt presset af forsvaret og mener sammen med størstedelen af publikum at hun bliver fejlet, dommeren er ikke enige og giver hende en teknisk fejl. Norge Vest scorer på det tilkendte bonus straffekast – så de bringer sig foran med 2 point og små 14 sek. tilbage på uret. Ved næste indspil stjæler hjemmeholdets bedste på dagen Sofie TP bolden og scorer sikkert 2 point. Helt lige med 8 sek igen og Norge Vest bold, de bliver presset til en TO, og Åbyhøj timeout med bolden  og 1,1 sek. til at afgøre kampen, skuddet fra Sofie TP bliver for langt og der skal overtid til. (60-60).

Åbyhøj viser ingen gæstefrihed i de ekstra 5 min. forsvaret står stærkt og struktureret og tvinger Norge Vest til 3 x 24 sek. kald samt 1 x 8 sek. og 1 x 5 sek. samtidig scorer hjemmeholdet et par gode layup og vinder overtiden 5-0 og dermed en ikke specielt velspillet kamp 65-60.

BK Amager vinder over SISU, 84–57

24.11.2014

Det blev Amager, som først kom i gang igen med at vinde.

Begge hold havde tabt de seneste kampe i dameligaen og trængte virkelig til en sejr. SISU lagde pænt ud ved at komme foran 4–0, men de næste 10 point tilhørte Amager, der lagde ud med at sætte to 3’ere. SISUs forsvar var alt for mildt og stillestående og angrebet ikke stærkt nok. Første periode tilhørte Amager, der vandt den 28–13.

Scoringstempoet gik ned i anden periode, men forskellen på de to hold var markant stadigvæk. Amager vandt anden periode 21–8 og dominerede i den grad med energi over et tilsyneladende meget blodfattigt SISU, der ikke lyste af selvtillid, hverken i angreb eller forsvar.

Anden halvleg var klart bedre fra SISUs side. Bedre energi fra starten, om end der gik nogle minutter inden det rigtigt slog igennem. Amager vandt også tredje periode med 21–17. I fjerde periode gav Amager spilletid til dem, der ikke havde fået så meget, og SISU kunne trække sig sejrrigt tilbage fra perioden med 19–14.

Amager placerede sig godt for hinanden kampen igennem og afleverede flot til den frie spiller, hvad også viste sig i 21 assists mod SISUs kun 10. Rebound-statistikken var mere jævnbyrdig, hvor Amager dog stadig sad på de fleste, men kun vandt den 38–34.

Topscorere for Amager var Catharina Palm Jensen med 23, Lauren Gregory med 19. For SISU leverede Kiki Lund igen en godkendt indsats med 18 point, mens Tori Lehr havde 14 point. Mathilde Colding-Poulsen demonstrerede med 6 steals, at basket også er andet end point, som hun dog havde 9 af.

Næste weekend er Lemvig Basket og Aabyhøj IF værter for Norge Øst og Norge Vest, og derfor er der ikke Dameligaen kampe.

SISUs næste kamp er hos Hørsholm 79ers den 6. december, og BK Amagers næste Dameligaen kamp er den 13. december hos Stevnsgade, men de spiller pokalsemifinale hjemme mod Falcon BMS den 4. december.

Stevnsgade Superwomen vinder i Nørrebrohallen over Åbyhøj

23.11.2014

Lørdag eftermiddag tog Stevnsgade Superwomen i mod Aabyhøj i Dameligaen.

Det første opgør i Århus kunne være gået begge veje, men Stevnsgade trak til sidst det længste strå. Ingen tvivl om, at de unge talentfulde Aabyhøj piger meget gerne ville have revanche.

Ikke synderligt mange tilskuere havde fundet vej til dagens opgør, der skulle vise sig, ikke at blive et af de kønneste i ligaen i denne sæson.

I første periode starter Aabyhøjs topscorer i kampen Nicole Balestero med at bringe Aabyhøj foran med 0-2. Derefter står der Stevnsgade på resten af perioden. Hårdt fokuseret forsvar gør det meget svært for Aaby pigerne at komme til gode afslutninger og via 9-2, 19-6 slutter perioden 27-12.

På det tidspunkt lignede det endnu en dag på kontoret for Stevnsgade pigerne, hvor i sær Jordan Sullivan gjorde det godt. Kampen så ud til reelt at være afgjort her - og det skulle senere vise sig at holde. Perioden viste forskellen på top og bund i Dameligaen.

Efter 1:37 af anden periode har Stevnsgade kampens største føring med 17 point 32-15. I de næste syv minutter henter Aabyhøj dog ni point på værterne og ender fuldt fortjent med at vinde perioden, der mest af alt var præget af misforståelser og rodet spil, med 15-20 til halvlegsstilling 42-32.

Tredje periode vil forhåbentligt hurtigt gå i glemmebogen og det gælder faktisk for begge hold. Perioden er en lang udveksling af point. Det virker som om rytmen hos Stevnsgade ikke er der og ikke alle aftaler overholdes på banen. Aabyhøj kæmper deres bedste, men også herfra virker det rodet. Det mest underholdende i perioden var nogle drabelige en mod en opgør mellem storesøster Ida TP fra Stevnsgade og lille søster Sofie TP fra Aabyhøj. Perioden ender lige 14-14.

Efter 4:43 i sidste periode bringer Stevnsgades Etta Andersen værterne foran med 67-53 og det ligner en afgørelse på kampen. Men fra 67-53 laver Aabyhøj et 9-0 på Stevnsgade og bringer spænding ind i opgøret ved stillingen 67-62 med 2:24 igen af kampen. Men Stevnsgade pigernes større rutine holder Aabyhøj fra fadet og værterne kan køre en sejr hjem på 71-63. Set hen over opgøret var der klasseforskel i 1. periode, mens resten af opgøret er Aabyhøj et mulehår bedre end Stevnsgade.

Hos Aabyhøj gjorde Nicole Balestero, Sofie Tryggedsson Preetzmann, Camilla Andersen og Kia Fisker det godt. Hos værterne var det Jordan Sullivans og Ida Tryggedsson Preetzmanns præstationer, der var mest i øjenfaldende.

For Aabyhøj scorede Nicole Balestero 21, Camilla Andersen 11, Sofie Tryggedsson Preetzmann 10, Kia Fisker 9 (7 rebounds), Juile Gade Højer 4, Astrid Sturlason 3, Tanja Stenholt Laursen 3 og Lærke Møller 2.

For Stevnsgade scorede Jordan Sullivan 24 (18 rebounds og 7 for 7 fra straffelinjen), Ida Tryggedsson Preetzman 20 (8 assists !! og 4 for 4 fra straffelinjen), Cecilie Homann 13, Etta Andersen 3, Hanna Sheikh 3, Alberte Alsø Dokkedal 2, Mie Ceccardi 2 og Simone Ceccardi 2.

Hørsholm 79’ers vinder i Skovlundehallen

23.11.2014

Lørdag lagde Skovlundehallen gulv til den første dameligakamp i mere end 10 år, da Falcon BMS tog i mod Hørsholm 79’ers – og hele 147 tilskuere havde fundet vej til hallen denne eftermiddag.

I 1. periode følges de to hold pænt ad, dog kommer Hørsholm væsentligt nemmere til deres scoringer.

Falcon BMS har specielt svært ved at holde 195 cm høje amerikanske Joy Burke, som får alt for let spil under kurven.

I begyndelsen af 2. periode begynder Hørsholm at trække fra og der skal gå hele tre minutter før hjemmeholdet får scoret sine første points i perioden. Hørsholm bringer sig på 16-26 inden Falcon BMS tager en timeout, som bliver brugt til at ændre forsvarstaktik. Dette ændrer kortvarigt momentum, således at forspringet reduceres til 5 points, inden Hørsholm trækker fra til pausestillingen 25-38.

I 3. periode bytter de to hold points, alt i mens Hørsholm allerede i starten af 4. periode udvider sit forspring til cirka 20 points. En afstand som gæsterne holder i resten af kampen og slutresultatet bliver på 58-78.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Sarah Sofie Mortensen (22 points) og Elisabeth Brynaa Hansen (17 points). Hos Hørsholm var det især Iben Soltau (14 points), amerikanske Joy Burke (14 points) og serbiske Ivana Jovanovic (12 points) som gjorde sig bemærket.

Ugens preview

21.11.2014

Igor Gavrilovic, headcoach for Stevnsgade Superwomen kommer her med sit bud på ugens kampe:

Stevnsgade Superwomen - Aabyhøj IF (lørdag kl. 15:00)

Aabyhøj har fået en dårlig start 0:4, men de har nok fået troen igen, efter overbevisende sejr over sidste års mestre.

Jeg har altid haft stor respekt for Åbyhøjs ungdoms arbejde og det evigt unge damehold. Det er et hold med spetakulært talent, der kan ryste alle mere erfarne hold. De har vistei mange kampe, at de kan spille super pænt basketball, hvor alle de unge bidrager med hvert sit talent.

”Lille søster 1" Sofie Tryggedsson Preetzmann, har været meget effektiv i de sidste to kampe, så der er ingen tvivl om at Stevnsgade burde holde godt øje med hende. De kommer også med erfarne Nicole Ballestero, der har haft en mere svingende performance men jeg er ikke i tvivl om, at hun er en stor trussel. Kia Fisker og ”lille søster 2” Carline Wich er de store trussler i angrebs rebounds spillet, så dem burde Stevnsgade holde væk fra feltet.

Hvis Stevnsgade performer forsvarspillet fra de sidste to kampe, har de gode chancer, for at gentage succesen fra sidste weekend. Undervurdering kan altid være fatal. Stevnsgade vil prøve at holde fokus på eget spil og involvere alle spilleri i gamet. Jeg tror på Stevnsgades forsvar og fokus og de vinder med +12.

Falcon BMS - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 17:00)

En kamp hvor Hørsholm på papiret er klare favoritter. Falcon BMS kommer fra en gevaldig afklapsning af Stevnsgade, hvor de havde meget svært ved at finde angrebsmuligheder mod Stevnsgades forsvarsmaskine. Men spiller Hørsholm i deres sædvanlige startopstilling med relativt store spillere, er situationen en helt anden. I den situation vil Falcon BMS få afslutninger i de fleste angreb og så kan kampen blive lige og meget spændende.

Hørsholm kommer til kampen med en syv points sejr over BK Amager og en udebane sejr over Stevnsgade med et mellemliggende nederlag på hjemmebane til Lemvig i pokalturneringen. De er meget stærke angrebsmæssigt, men som nævnt spiller de stort, kan de få problemer mod Falcon/BMS i sær mod Elisabeth Brynaa-Hansen, Sarah Mortensen og Marie Normann Gadeberg.

Jeg tror på overraskelsen og Falcon BMS vinder med +2.

SISU - BK Amager (søndag kl. 15:00)

Søndagens opgør er mellem de forsvarende mestre fra SISU, der er er ramt af at Camilla Blands og Tea Nørgaard er skadet. Det har været nogle meget hårde uger for SISU med sesationelt store nederlag. Men der er en forklaring: skader.

Måske der det også mentalt, at SISU er hæmmede, idet det ser ud til, at de ikke rigtigt tror på sig selv i øjeblikket. Men det kan have ændret sig, så jeg vil ikke fraskrive muligheden for en SISU sejr over BKAmager.

BK Amager har i de første 7 turneringskampe "kun" slået Aabyhøj og Falcon/BMS. Holdet virker ikke så stærkt som sidste sæson, men de kan meget vel være på vej. Deres aggressive forsvarsstil vil SISU med stor sandsynlighed ikke bryde sig om på nuværende tidspunkt i sæsonen.

Hvis BK Amager kan lukke ned for Kiki Lund og Katrine Dyszkant og få godt gang i Catherina Palm Jensen har de nøglen til sejr. Omvendt mener jeg, at SISU nu har deres udlændinge klar og alle er nogenlunde fit for fight bortset fra Camilla og Tea.

Jeg tror på at SISU har fået lidt mere selvtillid tanket op i løbet af ugen og det gør at de vinder med +3

Stevnsgade flytter kamp for at hjælpe konkurrent

18.11.2014

De danske mestre fra SISU er hårdt ramt af skader for tiden og det har resulteret i et par overraskende nederlag på det sidste.

Nu får klubben dog en tiltrængt hånd fra et af de største konkurrenter til DM-titlen. Stevnsgade Superwomen har nemlig valgt at flyttet kampen i Nørrebrohallen mod SISU fra den 28. november til den 27. januar kl. 20:00.

Sportschef i Stevnsgade Peter Kjøller udtaler "der er aldrig rart at se et hold være ramt af skader og slet ikke i det omfang som SISU er for tiden. Vi har derfor for at få en mere korrekt sportslig afvikling af turneringen, valgt at give SISU muligheden for at flytte kampen. Dette har de heldigvis sagt ja tak til, så nu venter der i stedet for basket-København en god baskeoplevelse når kampen afvikles lige umiddelbart inden af mellemspillet starter.

Lemvig Basket vinder over SISU

17.11.2014

SISU kæmper sig stadig gennem et større morads af skader.

Derfor var det faktisk ventet, at Lemvig var alt for stor en mundfuld, selv i Kildeskovshallen. Meget positivt, at holdet bed så godt fra sig i starten, som de gjorde.

Efter 5 minutter tog Lemvig en timeout ved stillingen 13–4 til SISU. To 3’ere af Kiki Lund og Mathilde Colding-Poulsen, 5 point af nyligt tilbagevendte Tori Lehr og 2 point fra Katrine Dyszkant mod en scoring fra hver af Lemvigs to amerikanere. Lemvig kom bedre med i spillet efter timeouten, men første periode gik til SISU med 25–21.

Lemvig havde ramt tre 3’ere af de 11, som de satte i kampen. SISU formåede ikke at dæmme op for langskuddene. I tredje periode satte Lemvig fire 3’ere i træk og slog et afgørende hul i en situation, hvor SISU kun var bagud med ti point.

Periodecifrene endte 25–21, 10–22, 19–30 og 16–25, så Lemvigs dominans i de sidste tre perioder var klar. Det var dog rart set med SISU briller, at der var positive tendenser i SISUs angreb efter uger med tilbagegang, om end en samlet scoringsprocent på 34% mod Lemvigs 56% vidnede om mange spildte chancer for SISU.

For Lemvig havde de to amerikanere endnu en fest, med effektiviteter i 30’erne og scoringer ligeså: Joanna Miller med 30 point og en effektivitet på 32, Natalie Day med 29 point og en effektivitet på 35.

For SISU var Kiki Lund tilbage i form med 23 point og en effektivitet på 23. Tori Lehr viste, at hun er på vej tilbage i form efter sin skade med 13 rebounds og mange muligheder for at score mere end de 16 point det blev til. Victoria Mikkelsen debuterede i ligaen med 8 point, 10 rebounds og 12 i effektivitet. Flot debut af den unge SISU spiller, der var særdeles aktiv!

SISU spiller hjemme næste gang mod BK Amager på søndag, den 23. november mens Lemvigs næste kamp er som vært for Stevnsgades Superwomen den 6. december.