Nyheder

Virum Basket opruster

20.07.2015

Virum Basket der vender tilbage til Dameligaen opruster stort i samarbejde med GoDream og Albatros Travel.

Der kommer atter topdamebasket i Virum Basketball Klub fra næste sæson. Gennem de sidste sæsoner har Virums ungdomsafdeling hentet mange rigtig flotte resultater og produceret mange dygtige ungdomslandsholdsspillere. Senest har tre af klubbens dygtige U-18 ungdomslandsholdsspillere været med til at vinde det nordiske mesterskab på damesiden til Danmark. Det bærer nu frugt i form af, at det er lykkes at stable et bæredygtigt Dameligaprojekt på benene af minimum 3 års varighed, der skal bringe klubben tilbage i den absolutte top indenfor damebasket.

Hovedsponsorer for projektet er GO DREAM og Albatros Travel, som er en af de førende virksomheder inden for henholdsvis salg af oplevelsesgavekort og oplevelsesrejser. Direktør Nicolai Bille Krogh for GO DREAM ser frem til samarbejdet og synes, at projektet passer helt perfekt til hans virksomhed: ”Vores mission er, at give folk mulighed for at udleve deres drømme, og med vores deltagelse i dette projekt giver vi lige netop en dygtig klub mulighed for at udleve drømmen om at vinde mesterskaber på højeste niveau i Danmark”.  

Pressechef Steen Albrechtsen fra Albatros Travel glæder sig også til partnerskabet: ”Vi har tidligere haft succes med at engagere os i sportens verden og kan lide at se noget vokse sig stort og få succes. Marathonløbet Great Wall Marathon er i dag verdensberømt og et af de spændende projekter, som vi har været med til at udvikle. Vi ønsker at tilbyde glæde og oplevelser til mange mennesker, og med Virum GO DREAM ser vi en mulighed for at tilbyde lige netop det”.

Derudover støttes projektet blandt andet af Flemming Østergaard, som via sit engagement i blandt andet FC København er blandt de personer i Danmark med allermest erfaring i at etablere en elitesportklub. ”Vi er rigtig stolte af at få en kapacitet som Flemming Østergaard med ind omkring dette projekt” siger Claus Braunstein fra Virum Basket og fortsætter: ”Det har været vigtigt for os at udvikle et bæredygtigt Dameligaprojekt med et solidt økonomisk fundament med en stamme bestående af vores egne talenter, og her har Flemming været en fantastisk hjælp til at skaffe den nødvendige økonomiske opbakning”.

Flemming Østergaard er faktisk rigtig begejstret for basket og glæder sig meget til, at projektet kommer i luften: ”På mine mange rejse til USA har jeg set et utal af basketkampe og lige fra første øjeblik har jeg været super fascineret af spillet. Det er derfor en lille drøm for mig at få mulighed for også at prøve at gøre en forskel for basketsporten i Danmark” og han fortsætter: ”Jeg kender Virum Basket som en god og veldrevet klub, da mit barnebarn har spillet hele sin ungdomstid i klubben, og det var derfor et naturligt valg for mig at vende tilbage til Virum”.

Klubben har allerede ansat en dygtig spansk træner på en 3-årig kontrakt til dette projekt, og derudover har klubben også fået tilsagn om tilgang af to dygtige tidligere Virum-spillere, Nikoline Østergaard og Emilie Schirmer. Nikoline har de sidste år spillet i USA og hun har netop afsluttet en fantastisk sæson i college basket for Quinnipiac Bobcats, hvor hun har spillet alle holdets 34 kampe. Emilie Schirmer har spillet i Hørsholm i den forgangne sæson og var med til at vinde DM i Dameligaen, så der er lagt et godt fundament for et spændende Dameligaprojekt i Virum Basket.

Claus Braunstein, der er ansvarlig for damesiden i klubben, er optimistisk omkring projektet og forventer at kunne tiltrække yderlig en eller to dygtige spillere, der dog ikke nødvendigvis har trådt sine basketsko i Virum.

Lemvig Basket fortsætter i Dameligaen

06.07.2015

Efter afslutningen af sidste sæson var der stor usikkerhed om Lemvig Baskets deltagelse i Dameligaen. Tabet af flere spillere, som måtte forlade holdet på grund af studier og arbejde, samt usikkerhed omkring økonomien til holdet gav grund til alvorlige overvejelser om fremtiden for holdet.

Gennem foråret så mulighederne for en fortsættelse meget dårlige ud, og hele konceptet omkring elitearbejdet i Lemvig Basket var oppe til grundig evaluering. Ledelsen i klubben besluttede sig for ikke at tage forhastede beslutninger, men bruge den nødvendige tid til at afsøge mulighederne og sikre opbakningen til elitearbejdet både i klubben og fra sponsorer. Overvejelsernes udgangspunkt var balancen mellem elitearbejdet og sammenhæng i økonomien. Lysten til at skrinlægge flere års arbejde med at opbygge et elitekoncept var meget lille, ikke mindst fordi det vil give et vanskeligt udgangspunkt for de kommende talenter, klubben ser udvikle sig. På den anden side må klubbens økonomi ikke sættes på spil for en hver pris i bestræbelsen på at fastholde eliten og evt. på bekostning af bredden.

Målet for bestyrelsen har gennem hele processen været at fortsætte med dameholdet som klubbens flagskib, og give mulighed for at give gode udfordringer til spillerne på herresiden, samtidig med, at der er mulighed for at skabe de bedst mulige forhold til ungdommen og breddehold for senior. Alt i alt en vanskelig kabale at få til at gå op for en lille klub.

Efter en grundig og tålmodig proces er enderne nu ved at nå sammen, og det er med stor tilfredshed Lemvig Basket kan meddele, man fortsat er med i Dameligaen. Selvom spillere som Natalie Day, Joanna Miller, Charlotte Thomas og Emily White ikke vender tilbage og Ida Høj, Nanna Hansen og Helle Kristiansen ikke forventes at fortsætte på holdet på grund af studier, så står det nu fast, at Vestjylland også i sæsonen 15/16 er repræsenteret i toppen af damebasket.

Konceptet bliver ændret noget i forhold til de tidligere sæsoner, hvor flere lokale spillere har haft nøgleroller. Det vil de forhåbentlig få igen i løbet af kort tid, men indtil det sker vil flere udenlandske spillere blive hentet ind for at løfte holdet – og forhåbentlig hele klubben.

Ivana Udovalieva, Okako Adika og Medina Dedic fortsætter fra sidste sæson og bliver det trekløver, som resten af holdet bygges op omkring. Oto Adika og Michelle Tatt bliver nye unge ansigter i truppen, ligesom Louise Sørensen inddrages, når hun er sin skade kvit. Dertil tilføjes en håndfuld nye spillere, og naturligvis holdes døren åben for at spillere alligevel bliver eller kommer til afhængig af studieplaner efter ferien. Flere oplysninger om holdet vil blive meldt ud frem mod sæsonstarten og Lemvig Basket ser frem til igen at spille med i DL.

Stevnsgade præsenterer trænerstaben og spillertruppen til den nye sæson

29.06.2015

Sidste sæson pokalvindere er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson og klubben har netop offentliggjort planerne for sæsonen.

"Stevnsgade Basketball præsenterer herved sit trænerteam til den kommende sæson. Den erfarne Igor Gavrilovic - som seneste sæson tog sit hold til en Pokalfinalesejr - fortsætter som headcoach, nu assisteret af Nadeem Ahmad, der er vendt tilbage til barndomsklubben efter sidste sæson at have coachet SISUs Dameligahold. Tina Dollerup fortsætter som Team Manager, hvor hun sidste sæson bestred en position som både Team Manager og assisterende coach. Fysisk træner er fortsat Nicolas Nyemann.

Stevnsgade Basketball samarbejder med Team Copenhagen og eksterne eksperter i organisationsudvikling om konstant at være målrettet i talentudvikling, organisationsudvikling, drift af hele foreningen og styrkelse af eliten, hvilket betyder at Stevnsgades politiske og sportslige ledelse hvert halve år i samarbejde med de eksterne partnere beslutter og evaluerer fremtidige resultatmål og procesmål og beslutter, hvordan de kan nås gennem konkrete handlingsplaner for hver afdeling af foreningen. Vi opererer med konkrete femårs planer naturligvis også for vores Dameligahold.

For to år siden besluttede Stevnsgade Basketball sig for at rykke op i Dameligaen og det kortsigtede sportslige mål var at konsolidere sig i ligaen. Den daværende femårsplan for Dameligaholdet er stort set uændret, bortset fra at handlingsplanerne er opdateret og ændret i et forsøg på konstant at stræbe efter forbedringer. Som nævnt var målet at konsolidere sig i Dameligaen, spille om medaljer år 3, vinde DM senest i år 4 og spille internationalt senest i år 5.

I bestræbelserne på at opnå disse mål har den sportslige ledelse besluttet at styrke Dameligaholdets danske stamme af spillere, som kan bringe ambitionerne i mål gennem at fastholde så mange af de spillere, der var med sidste sæson og samtidig styrke holdet med nye spillere med den rette indstilling.

Samtidig har det naturligvis været nødvendigt at udvide truppen fra sidste sæson, da truppen er blevet mindre på grund af langvarige skader, college, studie ophold og andre ting.

Et par spillere er endnu usikre på grund af langvarige skader, men følgende spillere fra sidste sæson er med igen i den kommende sæson:

 • Mie Ceccardi
 • Caroline Dan
 • Freja Boel Rühlmann
 • Ida Tryggedsson Preetzmann
 • Alberte Alsø Dokkedal
 • Hanna Sheikh
 • Simone Ceccardi
 • Gabi Nedic
 • Sigrid Vange

Af disse 9 spillere deltager Hanna Sheikh og Ida Tryggedsson Preetzmann på landsholdet.

Stevnsgades trænerteam ønsker til den kommende sæson en spillestil, hvor aggressivt forsvar og hurtighed er vigtige parametre. Derfor er det den type spillere, som man har ønsket at udvide truppen med, hvorfor vi nu kan præsentere tilgang af:

 • Maria Forsman Pedersen, Hørsholm 79ers
 • Elisabeth Brynaa Hansen, Falcon
 • Tea Jørgensen, SISU
 • Katrine Dyszkant, SISU
 • Maja Gerlyng, Hørsholm 79ers

Da Tea Jørgensen, Gabi Nedic og Katrine Dyszkant stadigt lider med knæ problemer fra sidste sæson, har de været nødvendigt at øge antallet af spillere i truppen, så der fra sæsonstart er mindst 11 spillere, som alle er klar til kontaktspil. Talentfulde U-19 spillere fra Stevnsgade vil også søges implementeret på holdet gennem sæsonen.

Ny head coach til SISUs succesrige Dameliga-hold

04.06.2015

Efter en svær sæson med mange skader blandt nøglespillerne lykkedes det alligevel for SISU at nå i finalen om Danmarksmesterskabet under Thomas Ginnerups ledelse, og det blev til nogle flotte sølvmedaljer efter en hård serie mod Hørsholm 79ers noget bredere hold, der tog titlen med Roberto Velosa som deres head coach.

Thomas Ginnerup meddelte lige efter sæsonen var slut, at han ikke ville stå i spidsen for SISUs kvindehold i næste sæson, og Roberto Velosa, som lidt overraskende ikke fik forlænget sin kontrakt hos Hørsholm, er nu hyret som ny head coach for SISU.

Roberto har generelt haft stor succes i Dameligaen, hvor han bl.a. har ført Hørsholm til i alt 3 Danmarksmesterskaber og 2 pokaltitler, og han har også stået i spidsen for Hørsholms bedste herrehold i Basket Ligaen i 2 sæsoner med en semifinaleplads som bedste resultat. Derudover har han trænet SISUs 1998 drenge og coachet i Køge og i Falcon.

Nyt trænerteam til BK Amagers

11.05.2015

Det er med stor glæde, at BK Amager kan meddele, at Jesper Krone overtager head coach rollen for klubbens Dameligahold i den kommende sæson.

Jesper er en gammel kending i BK Amager, da han igennem en årrække havde ansvaret for klubbens herrehold med stor succes blandt andet med en pokaltitel samt en 3. plads i Basketligaen.

Jesper har mange års erfaring både som spiller på topplan og som leder, så vi er rigtig glade for at byde Jesper velkommen tilbage i klubben.

Samtidig er Sam Tamargo ansat som assist coach for dameholdet, som træner for 1. division udviklingsgruppen og for U19 Damer samt som sportslig ansvarlig for U16 Damegruppen i samarbejde med de trænere, der er ansat der. Sam har som aktiv spillet på højeste niveau i den danske liga, han har gennem en årrække været træner i Glostrup Basket, og Sam har i denne sæson - ud over trænergerningen i Glostrup – været træner for U16 Damegruppen i BK Amager.

BKA ser frem til samarbejdet med Jesper og Sam omkring dameelitegruppe og glæder sig til den kommende sæson. 

Årets dommer i DL kåret

28.04.2015

I forbindelse med DM-finale 3 blev årets dommer i Dameligaen kåret.

Det blev afgjort i en afstemning hvor både trænere og spillere kunne afgive stemmer. Bjørn Kjærulff og Hans Bijkerk var de to dommere der fik flest stemmer og da alle stemmer var talt op havde Bjørn fået flest stemmer og derved kunne kåres som årets dommer i DL 2014/15.

Det er første gang at Bjørn kåres som årets dommer. Du kan se de tidligere kåringer af årets dommer ved at klikke her.  

 

Årets træner i DL kåret

28.04.2015

I forbindelse med DM-finale 3 blev årets træner i DL 2014/15 kåret.

I en tæt afstemning blev det Aabyhøj IF`s træner, Thomas Johansen der løb med titlen.

Det er alle Dameligatrænerne, der stemmer om hvilken kollega, der har gjort det ekstra godt.

Det er første gang at Thomas løber med titlen. Du kan se listen over tidligere årets trænere ved at klikke her. 

 

Hørsholm 79ers blev danske mestre i en gyser

28.04.2015

I en medrivende finale vandt Hørsholm 79ers DM med en sejr på 75–73 over SISU.

Kampen var en neglebidende affære i de sidste minutter, men ellers en ganske ujævn match præget af turnovers, hvor første og tredje periode tilhørte hjemmeholdet, men anden og fjerde periode så afgjort tilhørte Hørsholm: 26–15, 10–23, 28–17 og 9–20.

Før kampen blev SISU’s Kiki Lund hædret for sin plads på årets hold af ligaens forretningsfører Jesper Johansen. Stort tillykke med den velfortjente plads til Kiki.

Første periode var en lige affære frem til 11–11, hvorefter Kiki Lund, Camilla Blands og Mathilde Colding-Poulsen hver satte 4–5 point til en 26–15 føring efter første periode. Joy Burke og Ivana Jovanovic holdt Hørsholm i gang i starten med 13 af de 15 point.

I anden periode startede Hørsholm med 6 point i streg. Frederikke Mollerup meldte sig ind i kampen og satte i denne periode 9 af sine 16 point. For SISU forsøgte Kailey Colonna med 6 point at holde SISU inde i kampen, og med 4 point af Camilla Blands lykkedes det lige akkurat at holde trit med Hørsholm, der kom foran for første gang i kampen ved stillingen 36–34 i periodens sidste minut.

Tredje periode startede med at være en lige affære, med SISU hængende en smule bagefter. SISU kom igen foran midt i perioden med en 3’er af Camilla Blands, men ellers var det Kiki Lund, der førte an for SISU med 11 af sine i alt 19 point. Ved periodepausen første SISU 64–55, og det lignede, at SISU kunne tage Hørsholm til en femte og afgørende kamp.

Hørsholm ville det imidlertid anderledes og sendte med 9 point i streg en klar besked til SISU. Maja Gerlyng satte med gang i løjerne med 2 sikre scoringer, og SISU havde et par fatale boldtab. SISU fik bragt sig op med 5 point til 70–65, men igen viste Hørsholm viljen med 8 point i streg til stillingen 70–73.

Camilla Blands satte med endnu en 3’er til 73–73 liv i håbet om i det mindste en overtid. Men det var Maja Gerlyngs sikre scoring til 75–73, der beseglede SISU’s skæbne. Scoringen kom efter en reboundsituation i Hørsholms angreb, hvor det altså lykkedes Hørsholm at få angrebsrebounden. Ingen time-outs tilbage, og sidste chance med nogle sekunder tilbage tilfaldt SISU, men det lykkedes Hørsholm i 2 omgange at forhindre scoring, så jublen kunne bryde løs blandt Hørsholms spillere og tilskuere.

Stort tillykke til Hørsholm 79ers efter en flot sæson, der altså kunne krones med pokal og medaljer overrakt af Gentoftes borgmester Hans Toft og Dameligaens forretningsfører Jesper Johansen.

Og tak til SISUs dameligahold for en sæson, der var præget af voldsomme skader, og som i januar startede med en sidsteplads i ligaen, for derefter at indeholde sejre igen, sejre der førte hele vejen frem til finalerne, som endte med fire meget tætte og intense kampe mod Hørsholm.

At kampen egentlig var meget lige fremgår også af statistikken:

Scoringsprocenter: SISU 45%, Hørsholm 47%. Rebounds: SISU 33, Hørsholm 35. Turnovers: SISU 24, Hørsholm 23. Steals: SISU 13, Hørsholm 13. Effektivitet: SISU 71, Hørsholm 72.

For SISU scorede Camilla Blands 24 point (6 rebounds og 4 steals), Kiki Lund 19 point (6 assists), Kailey Colonna 11 point, Mathilde Colding-Poulsen 9 point (5 assists), Julie Kongeskov 6 point og Kelly Keil 4 point.

For Hørsholm scorede Ivana Jovanovic 18 point, Joy Burke 17 point (12 rebounds), Maja Gerlyng og Frederikke Mollerup hver 16 point og Line Piechnik 8 point.

I forbindelse med kampen blev årets hold i Dameligaen også kåret. De 5 spillere som blev stemt ind på årets hold 2014/15 blev:

 • Kiki Lund, SISU
 • Nathalie Day (Lemvig Basket)

 • Catharina Palm Jensen (BK Amager)

 • Ida Tryggedsson Pretzmann (Stevnsgade BBK)

 • Joanna Miller (Lemvig Basket)

Hørsholm erobrede matchbolden i DM-finalerne

23.04.2015

Med en dominerende forsvarsindsats sikrede Hørsholm 79ers sig to matchbolde i DM-finalerne i damebasket med en 69-58 sejr over SISU på hjemmebane foran 425 tilskuere. Hørsholm er nu foran 2-1 i kampe og kan sikre sig mesterskabet med en sejr søndag på udebane i Kildeskovshallen.

Hørsholmtræner Roberto Velosa gav hele æren for sejren til forsvaret:

-Vi er simpelthen så solide i forsvaret fordi vi hele tiden bakker hinanden op. Vi spiller mod to af de bedste angrebsspillere i ligaen i Kiki Lund og Camilla Blands og nu har vi i tredje kamp i træk formået at holde den duo under deres sæsongennemsnit. Samtidig gik Amalie Bonde ind og gjorde det rigtigt godt mod Mathilde Colding-Poulsen, der kun scorede fire point, selv om hun ellers har været SISUs X-faktor.

Som i Hørsholms øvrige sejre i denne sæson, var det da også forsvaret, der var katalysatoren for Hørsholm. De to hold fulgtes pænt ad de første 15 minutter af kampen, med Hørsholm foran 29-24, primært på rigtigt godt spil af Ivana Jovanovic. Så fik 79ers’ Joy Burke imidlertid sin tredje fejl og måtte en tur på bænken. Normalt bliver Hørsholms forsvar lidt dårligere når den 195 centimeter store amerikaner sidder på bænken, men på denne aften lukkede nordsjællænderne i stedet helt af for SISU.

Over de næste otte minutter i anden og tredje periode holdt 79ers de forsvarende danske mestre fra SISU pointløse gennem en koncentreret og intensiv forsvarsindsats. Line Peichnik og Maja Gerlyng fik lagt godt pres på SISUs stjerner, Kiki Lund og Camilla Blands, og de øvrige spillere hjalp godt, når det var nødvendigt.

Samtidig fortsatte Hørsholm med at score. Først satte Amalie Bonde et skud fra hjørnet, hvorefter Line Piechnik løb et layup i til 33-24, hvilket fik SISU-træner Thomas Ginnerup til at reagere med en timeout. Det hjalp dog ikke meget, for i næste Hørsholmangreb ramte Maja Gerlyng et tre-points skud og da uret ramte nul for første halvleg var Hørsholm foran 39-24.

Det gode forsvarsspil fortsatte i tredje periode, hvor der skulle gå næsten fire minutter før SISU kom på tavlen med et skud fra Kiki Lund. Kort efter ramte Lund en tre’er og Julie Kongeskov fulgte op med en nu to point og pludselig var der mærkbar nervøsitet blandt tilskuerne i hallen. Nervøsiteten forplantede sig dog ikke til banen, hvor Maja Gerlyng satte sin anden tre’er bragte ro på tropperne.

Indtil slutningen af fjerde periode sag Hørsholm sikkert på kampen. Forspringet svingede mellem 13 og 17 point og med fem minutter igen og bagud med 64-47 tog Thomas Ginnerup konsekvensen og satte SISUs bedste spiller, Kiki Lund på bænken for at spare hende til kamp fire. Det blev imidlertid katalysatoren til et lille SISU-comeback.

Med Lund ude så Hørsholm ud til at tro, at sejren var sikret og de slappede af i begge ender og over de næste tre minutter fandt hjemmeholdet kun rusen en enkelt gang, mens SISU, efter blandt andet fire point fra Camilla Blands, pludselig bragte sig indenfor skuddistance af sejren. Bagud med kun 66-55 og med 1:20 igen kom Lund således tilbage på banen og ramte straks tre point til 66-58, så spændingen for alvor var tilbage i kampen.

Hørsholm smed promte bolden væk og med et minut igen havde SISU alle chancer for et utroligt comeback, men Hørsohlmanfører Line Piechnik ville det anderledes. Hun stjal bolden fra Kiki Lund midt i et skud, og da SISU med 23 sekunder igen fejlede for at stoppe tiden, satte Amalie Bonde to sikre straffekast til 68-58 og sikrede reelt sejren, der blev fuldendt med et enkelt straffekast fra Joy Burke til 69-58.

Nu er Hørsholm oppe 2-1 i kampe og med en sejr på søndag i SISU kan 79ers vinde sit første mesterskab siden 2010 og sit syvende siden årtusindskiftet. SISU er dog vindere af de sidste fire guldmedaljer og det er et hold, der vil forsvare hjemmebanen med alt, de har lært. Vinder SISU søndag vil det hele blive afgjort i Hørsholm Hallen onsdag 29. april.

Hørsholm 79ers generobrede hjemmebanefordelen i finale 2

16.04.2015

Hørsholm udlignede til 1–1 i kampe ved at vinde tirsdagens finale 2 med 80–75 over SISU.

Allerede fra kampens start viste Hørsholm, at man kan leve af sine tre’ere. Line Piechnik gav sit hold en god start ved at score Hørsholms første 8 point med bl.a. 2 tre’ere. Til forskel fra finale 1 var SISU dog med fra start og holdt fast til en hurtig føring på 15–8 på scoringer af samtlige 5 startere.

Så meldte Hørsholms Joy Burke sig ind i kampen med 6 point på stribe, mens Line Piechnik fortsatte med endnu en tre’er. Længere hang Hørsholm ikke med i første periode, og med 10 point af Camilla Blands og 10 point af Kiki Lund, heraf 2 tre’ere, stod det 30–23 ved periodepausen.

Flot og energisk basket af begge hold, men man kunne allerede ane, at Hørsholm kom lidt for let til såvel tre’ere – de satte 13 i alt – og alt for mange angrebsrebounds – de tog hele 19 i kampen. SISU havde 19 forsvarsrebounds i hele kampen.

Anden periode blev indledt med endnu en tre’er af Kiki Lund til 33–23, som midt i perioden blev til 38–28. To gode time-outs af Roberto Velosa satte tilsyneladende gang i Hørsholm, der med hårdt, kontant forsvar vandt de sidste 5 minutter af perioden 11–3, så stillingen ved halvleg var 41–39 til SISU.

I tredje periode fortsatte Hørsholm takterne fra anden periodes afslutning og kom langsomt foran 53–49 bl.a. på 3 tre’ere. SISU tog time-out og fik vendt udviklingen og med et lille 7–0 run, bragte de sig foran 56–53. Så kom Hørsholm lidt tilbage og stillingen bølgede lidt frem og tilbage, indtil perioden sluttede ved 62–60 til Hørsholm.

I fjerde periode viste Hørsholm sig dog for stærke og holdt sig konstant foran. På et tidspunkt med hele 9 point ved stillingen 75–66 med 2–3 minutter tilbage, og kampen syntes afgjort. Og alligevel? SISU kom lidt tilbage, var inden for 5 point, var i sidste minut inden for 3 point ved stillingen 75–78. Kampen endte med stensikre 4 straffekast fra Maja Gerlyng og 5 lige så sikre fra Camilla Blands og Kiki Lund.

Knap 300 tilskuere havde en fest i Kildeskovshallen, og var et særdeles medlevende publikum. Tak til dem – og kom gerne igen.

Næste kamp mellem de to hold er onsdag, den 22. april kl. 19:00 i Hørsholmhallen.

Den afgørende forskel i kampen var angrebsrebounds og tre’ere. SISUs trepointsprocent var 50 mod Hørsholms 43, men hvad gør det, når Hørsholm bl.a. på grund af de mange angrebsrebounds kunne få sendt hele 30 stykke afsted mod SISUs 14?