Nyheder

Kampen afgjort i 1. halvleg

09.11.2015

Spillerne fra Virum mødte veloplagte til dagens dameliga kamp i Åbyhallen.

I kampens 1. periode stormede gæsterne top-koncentrede og spillemæssigt frem og der stod Nikoline Østergaard og Melissa Gilkey på det meste, men holdet som helhed viste generelt stor overlegenhed på hele banen. Åbyhøjspillerne havde derimod store problemer både forsvarsmæssigt og med at få bolden i kurven (7-27).

2. periode lægger Virum igen hårdt ud med 3 hurtige 3-pointscoringer. Dog kommer Åbyhøj lidt bedre med scoringsmæssigt, får trukket nogle fejl og sætter straffekastene efterfølgende, men har stadig lidt svært ved at få spillet i begge ender til at fungere.

Virum går til halvleg med en solid føring på 22-57, (15-30).


3. Periode kommer Åbyhøj på banen med en helt anden energi og gejst anført af Camilla Andersen og Bianca Morsø, der begynder at ta bolden til kurven. Forsvaret begynder at fungere, Åbyhøj pigerne rykker scoringsmæssigt, mens de holder Virum helt væk fra kurven i perioder. Fra at være nede med 39 point i starten af 3. periode får Åbyhøj vendt spillet, til en 16 point forskel henimod slutningen af kampen. Åbyhøj vinder 3. periode 22-15.

4. Periode har Amalie Carlsen godt fat i Virums Nicoline Østergaard samtidig med at Sophie Krognos og Caroline Wich også byder ind angrebsmæssigt og kommer på tavlen. 4. Periode vinder Åbyhøj 21-10, og dermed lidt oprejsning på en skidt og "dyr" 1. Halvleg.

Topscorer Åbyhøj:
Bianca Morsø 16 P. Sophie Krognos 11 P. Camilla Andersen 10 P.

Topscorer Virum:
M. Gilkey 23 P. N. Østergaard 22 P. E. Iversen 14 P. 

Dinner og Game Night fredag den 13. november

09.11.2015

Når Virum GO DREAM og BK Amager mødes i Virumhallen på fredag den 13. november, har du mulighed for at få stillet din sult inden det går løs på basketbanen.

Virum GO DREAM inviterer nemlig alle til DINNER og DL-bold. 

Du køber din billet til arrangementet ved at klikke her. 

Dramatik i Nørrebrohallen

07.11.2015

Fredag aften bød på en spændende og seværdig fredags kamp mellem to af Dameligaens tophold værterne Stevnsgade SuperWomen og gæsterne de forsvarende Danmarksmestre  Hørsholm 79ers.

Begge hold har indledt turneringen med et nederlag i første kamp, men har siden da været ubesejrede, så der var tale om et top opgør. Hørsholm 79ers unge spillere har taget ansvaret på sig og er gået imponerende til denne sæson. De unge spillere har overrasket alle utroligt positivt.

Til aftenens kamp var Hørsholms professionelle amerikanske spiller Heather Beadie klar til at tørne ud for Hørsholm 79ers for første gang.

Modstanderne Stevnsgade Superwomen er et mere erfarent og modent hold, men de har været uhyggeligt ramt af skader i sæsonopstarten og har endnu ikke spillet i stærkeste opstilling. Igen i dag var og blev holdet ramt, da Ida Tryggedsson Preetzmann fik forbud fra fysioterapeuten mod at spille, Kasia Dyszkant havde ligget syg i tre dage op til kampstart og Tea Jørgensen blev ramt af en fiberskade i kampens begyndelse.

Der var lagt op til spændende kamp foran 208 tilskuere mellem to hold, der spiller næsten samme slags basketball, aggressivt forsvar og hurtigt op af banen.

Første periode

Begge hold starter i et utroligt højt tempo i begge ender af banen, men et tempo begge hold magter. Forskellen i de første knapt tre minutter er, at Hørsholm rammer på deres skud – det gør Stevnsgade SuperWomen ikke, hvorfor gæsterne kan bringe sig foran 0-7.

Stevnsgade får styr på sit angrebsspil og Alberte Alsø Dokkedal kan efter 5:27 bringe balance i regnskabet til 10-10.

Så startede dramatikken! Hørsholm coach José Vázquez er utilfreds med et dommerkald på Hørsholm 79ers banehalvdel og er meget direkte overfor dommerne. Efter flere advarsler, tildeles han en teknisk fejl. Det bremser imidlertid ikke temperamentet. Nu tydeligt indigneret over at Stevnsgades coach efter hans opfattelse så også burde have fået en teknisk fejl tidligere fortætter frustrationerne, hvilket medfører endnu en teknisk fejl, der betyder bortvisning.

Det giver SuperWomens godt spillende Hanna Sheikh to straffer. Efterfølgende boldpossesion i siden udnytter værterne til at bringe sig foran 14-10. Men det unge Hørsholm hold lader sig ikke påvirke af trænerens hurtige exit, men fighter sig tilbage til 14-15 efter 7:15.

Resten af perioden der er præget af højt tempo, gode detaljer, seriøst aggressivt forsvar fra begge hold følges de ad til periode stillingen 22-21. En seværdig, dramatisk velspillet, høj score kamp. Sådan skal damebasket være – stor underholdning.

Anden periode

Perioden starter som første med højt tempo, aggressivt forsvar – stor vilje til at ville vinde fra begge hold. Efter 5 minutter er det helt lige 33-33. Publikum lever godt med i kampen, på den lydmæssige side domineret af Stevnsgade Copenhagens nye fangruppe SuperFans trommer.

Hørsholm 79ers har lidt momentum midt i perioden og bringer sig knebent foran med 37-40 efter 7:16. Der efter strammer værterne grebet forsvarsmæssigt, hvilket provokerer Hørsholm til en række turn-overs, som bliver straffet effektivt med 9-1 run til halvlegsstillingen 49-41. Perioden vindes af Stevnsgade SuperWomen med 27-20.

En imponerende halvleg med flot spil, mange points, aggressivt forsvar og fine detaljer krydret med dramatik alt sammen i et højt tempo. Det var en TV-kamp værdig.

Tredje periode

Kvaliteten af Stevsgades angrebsspil falder efter pausen og coach Igor Gavrilovic forsøger sig med flere forskellige konstellationer, men ens for alle er, at de har svært ved at finde kurven. Omvendt er Hørsholm 70ers kommer godt far pausen og kværner videre som i de to foregående perioder. Det betyder, at de indhenter værterne og med 10 sekunder igen af perioden kan d udligne til 57-57. Hørsholm 79ers vinder fortjent perioden 8-18.

Fjerde periode

Scenen er klar til en altafgørende periode. Alle fornemmer at det bliver tæt – meget tæt. Holdene matcher hinanden godt, dog er tydeligt i dag, at Hørsholm har mere højde på holdet, hvilket gør at Stevnsgade fejler mere. Hørsholm går i hver periode til straffe linjen for at skyde for holdfejl. Men Hørsholms lave straffe procenter skulle vise sig at blive dyrt i sidste ende. De scorer kun på 13 af 24 forsøg - 54%  - mod Stevnsgade SuperWomens 89%.

Perioden former sig helt lige med skiftende føringer – ingen tvivl om at kampen kan tippe til begge sider. Via 59-59, 63-62, 63-65, 67-68 er det som om Hørsholm 79ers er en smule foran i beslutningerne i angrebet, hvor man nu konstant spiller med to store spillere inside. Med 2:19 igen bringer gæsterne sig foran med 67-71 og jublen er stor i Hørsholm lejren. Men på stenbroen giver man ikke op før sidste fløjt har lydt fra dommerne.

Med 2 minutter igen er stillingen 69-71. Dr går nu 1 minut og 38 sekunder uden scoring, men med fight, kamp på gulvet og skiftende ball possesions. I de døende minutter er det tydeligt at Hørsholms meget stærkt spillende Ivana Jovanovic efter en stor kamp er kørt træt efter 32 minutters stenhårdt arbejde og laver en fejl, brænder to straffekast og laver skridt. Stevnsgade kvitterer med et par turn-overs af den også stærkt spillende Alberte Dokkedal i den anden ende. Slutningen er rodet og præget af at kampen har været utrolig fysisk hele vejen.

Med 22 sekunder igen udligner Elisabth Brynaa til 71-71. Nørrebrohallen koger. Dramatikken fortsætter på sidelinjen med protester fra Hørsholms ass coach, der mener at dommerne overser en time-out, som han har kaldt.

Med 1,3 sekund igen er Elisabeth Brynaa Hansen kold og scorer til Stevnsgade føring 73-71. Kæmpe lydbrag i Nørrebrohallen. Hørholm får bolden efter time-out på Stevnsgades banehalvdel men der kommer intet ud af det og Stevnsgade SuoerWomen tager sejren i en højdramatisk, vanvittigt spændende og seværdig Dameliga kamp. 

Kampen kunne have gået begge veje. I dag var det StevsgadeSuperWomen der tog det længste strå.

Det er svært at fremhæve nogle af spillerne frem for andre, da alle lagde 100% hjerte og høj kvalietet i opgøret. Dog skal Marie Louise Blyme og Ivana Jovanovic fremhæves for fremragende indsatser hos gæsterne.

Hos værterne skal fremhæves Elisabth Brynaa Hansen, Alberte Dokkedal og Hanna Sheikh.

Topscorer for SuperWomen blev Hanna Sheikh med 18 og Alberte Dokkedal og Elisabeth Brynaa Hansen med hver 16 point. For 79ers scorede Ivana Jovanovic 15 og Line Pichnick og Marie-Louise Blyme hver 13 point.

Arbejdssejr til BK Amager over SISU

07.11.2015

Et fuldtalligt BK Amager hold sled sig fredag aften til en sejr på 67-61 (17-12, 15-17, 19-16, 16-16) over Sisu, som igen måtte undvære Camilla Blands.

Hjemmeholdet havde svært ved at udnytte de frie chancer, men det blev der kompenseret for med indædt fight og vilje. BK Amager førte det meste af kampen, men holdet fik aldrig slået et afgørende hul.

Sisu starter kampen bedst og bringer sig foran 2-6 efter små 3 minutter, men med 3 point scoringer af Emilie Fogelstrøm og Maria Brask får BK Amager bragt sig foran 10-8.

Hjemmeholdet slutter perioden bedst og fører 17-12 efter 1. periode.

I 2. periode bytter holdene point. Midtvejs i perioden fører BK Amager 25-18 og med mindre end 1 minut tilbage er stillingen 32-26.  Sisu’s Olivia Applewhite lukker perioden med et and-one spil og får reduceret til 32-29. Sisu vinder perioden 15-17.

Sisu’s Amalie Bonde må desværre udgå med knæproblemer, hvilket bestemt ikke gør det lettere for gæsterne i 2. halvleg.

Hjemmeholdet kommer bedst ud fra pausen og får med 5 point i løbet af de første par minutter bragt sig på 37-29. BK Amager holder trykket og med små 2 minutter tilbage af perioden er stillingen 48-40. Med endnu et and-one spil af Olivia Applewhite og to sikre straffekast af Brooke Le Mar får Sisu reduceret til 48-45. Emilie Keller lukker 3. periode med en tre’er til Amagerføring 51-45. Amager vinder perioden 19-16.

Sisu’s Sille Balling får med to tre’ere udlignet til 51-51 i indledningen af 4. periode, men BK Amager bevarer roen og får – godt anført af Catharina Palm - med et 8-1 run bragt sig på 59-52 efter godt 5 minutters spil. Brooke Le Mar får reduceret til 59-56, men tættere kommer Sisu ikke.

BK Amager sætter 6-6 fra straffelinjen i den afgørende fase og vinder kampen 67-61 (17-12, 15-17, 19-16, 16-16). BK Amagers Catharina Palm scorer 10 af sine 19 point i den afgørende periode.

En vigtig sejr for hjemmeholdet efter 3 nederlag på stribe efter en god kollektiv indsats godt anført af Catharina Palm. Hos gæsterne var Olivia Applewhite, Brooke Le Mar og Victoria Mikkelsen de mest iøjnefaldende.

BK Amagers næste kamp er udekampen mod Virum GO DREAM fredag den 13. november kl. 20.00 i Virumhallen, hvor BK Amager skal forsøge at revanchere 6 points nederlaget fra sæsonens første indbyrdes møde, mens Sisu skal en tur til Hørsholm på lørdag den 14. november kl. 13.30. Her vandt Sisu det første indbyrdes opgør i Kildeskovshallen med 79-69.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Catharina Palm 19, Emilie Fogelstrøm 13, Emilie Keller 11, Emilie Klint 10, Maria Brask og Cecilie Tvede begge 5, Marie Gadeberg og Melanie Elmgreen begge 2

Sisu: Brooke Le Mar og Olivia Applewhite begge 16, Victoria Mikkelsen 14, Sille Balling 9, Julie Ilsby, Johanna Kampp og nna Clara Juul alle 2

Friday Night i Nørrebrohallen

04.11.2015

På fredag er der topopgør i DL når Stevnsgade SuperWomen i Nørrebrohallen får besøg af Hørsholm 79ers.

Der er kampstart kl. 19:30 men allerede fra kl. 18:00 kan du få stillet din sult. Du kan nemlig for bare kr. 99,- få Friday Night Dinner + Entre til kampen.

Du køber din billet til arrangementet ved at klikke her

Stevnsgade vinder over et skadesramt SISU

04.11.2015

Stevnsgade har længe haft kendskab til et stort antal skader. Tea Jørgensen og Katrine Dyszkant er dog nu vendt tilbage til de spillendes rækker, mens Ida TP og andre endnu venter på at blive klar.

For SISU er skaderne af meget ny dato. Inden for den seneste uge er Jessy Boudenne kommet til skade med knæet, muligvis alvorligt, mens Camilla Blands er ude med en ankelskade.

Første periode er en tæt affære, med SISU en anelse foran det meste af tiden. Stevnsgade sørger dog for at bringe sig i front til slut, så de fører 20–21.

I anden periode kommer Stevnsgade meget aggressivt ud og får godt fat i forsvaret. Intet lykkes angrebsmæssigt for SISU, og de er heller ikke i stand til at stoppe Stevnsgade i forsvaret. Stevnsgade vinder perioden 10–31. Hanna Sheikh fører an i festen og scorer 11 af sine 16 point i den periode. I alt bidrager 7 Stevnsgadespillere til de 31 point.

Bagud med 30–52 ser det ikke godt ud i halvlegen for SISU.

Lige i starten af tredje periode kommer SISU bagud med yderligere et point, men 2 hurtige 3’ere af Amalie Carnbring Bonde bringer håbet og modet tilbage i SISU. Så det viser sig, at SISU i halvlegen har fået stabiliseret både forsvar og angreb. Men selvom de med Brooke Le Mar, Olivia Applewhite og Amalie Carnbring Bonde som motorer vinder begge perioder 20–17 og 22–17, ændrer det ikke ved, at Stevnsgade vinder kampen 72–86.

Kampen er bestemt ikke uden spænding og intensitet i anden halvleg, men SISU kommer ikke nærmere end –11 i slutningen af fjerde periode.

SISU skyder generelt med for lav procent, nemlig kun 34% mod Stevnsgades 48%. Forskellen størst på 3’ere. Kampen giver også debut til SISUs unge talent Sille Balling, der med en absolut godkendt indsats introducerer sig selv til Dameligaen.

For SISU spiller Brooke Le Mar (29 point, 8 rebounds, 7 assists, 4 steals og 10 fejl trukket) og Olivia Applewhite (20 point, 14 rebounds) igen en god kamp, ligesom Amalie Carnbring Bonde (15 point, 6 rebounds, 5 assists) med en super forsvarsindsats er medvirkende til, at de to sidste perioder bliver vundet.

For Stevnsgade har Hanna Sheikh 16 point (og 6 assists), Elisabeth Brynaa ligeledes 16 point, mens Tea Jørgensen har 14 point og 8 rebounds.

SISU rejser til Amager fredag, og Stevnsgade er vært for Hørsholm 79ers den samme dag.

Ugens preview

03.11.2015

Fredag aften spilles der 2 kampe i DL og lørdag eftermiddag spilles den sidste kampe i denne runde.

Head Coach for BK Amager, Jesper Krone har kigget i krystalkuglen og kommer her med sin bud på de 3 kampe.

BK Amager - SISU (fredag kl. 19:30 Amagerhallen)

Jeg håber naturligvis på en hjemmesejr, som i følge stillingen vil være et upset.

Amager har vist periodisk godt spil, men som så mange andre hold, har holdet også lidt under en del skader mm. En sejr vil være kærkommen for hjemmeholdet, og jeg tror også på at det kan lade sig gøre. Det afhænger dog meget af, om vi kan sammensætte 40 stabile minutter, for vi spiller mod et godt hold, som har et par af ligaens absolut bedste spillere samt en erfaren og dygtig træner.

Selvom Amager må fralægge sig favorit-rollen, så håber jeg på en sejr...men den bliver smal.

Amager +1

Stevnsgade SuperWomen - Hørsholm 79ers (fredag kl. 19:30 Nørrebrohallen)

Hvis vi igen kigger mod tabellen, så er det jo et top-opgør. En spændende kamp med to hold, som spiller hurtigt og energisk. Kontrasten på de to hold er erfaring, og det bliver sandsynligvis også afgørende.

Jeg tror at Stevnsgades erfarne liga/landsholdsspillere kan trække på rutinen og komme ud med sejren.

Stevnsgade +10

Aabyhøj IF - Virum GO DREAM (lørdag kl. 13:30 Aabyhallen)

Det er altid svært at spille i Åbyhallen som udehold. Åbyhøj er stadig uden første sejr, og derfor kan de være farlige at spille mod. Kan de hænge på til 4. periode, har Åbyhøj flere gode spillere, bl.a. Enna Pehadzic og Stephanie Mannamar, som kan afgøre kampen.

Dog tror jeg Virum trækker det længste strå. De har spillet flere gode kampe allerede, og har i deres trekløver (Nikoline Ø og 2 x amerikanere) en stærk trio, som jeg ikke tror Åbyhøj kan stoppe.

Virum +8

Virum Go DREAM taber med 1 point

02.11.2015

Godt 150 tilskuere kunne læse i, hvad der må være det flotteste kampprogram i dansk basketball, at Virum Go Dream ikke garanterer sejr hver gang - men tilskuervenlig underholdning hver eneste gang. Det løfte holdt værterne i dagens opgør mod Lemvig i Virum Hallen.

Efter 40 minutters rodet, underholdende og i perioder velspillet og intensiv basketball, kunne en flok jublende Lemvig-spillere tage den lange bustur hjem med en 1-points sejr i bagagen. Så føles fire timer i bussen nok ikke helt så slemt alligevel...

Med dagens 66-67 nederlag må det ambitiøse Virum Go Dream nu se sig placeret i den nederste halvdel af Dameliga-tabellen.

Lemvig lagde hårdt ud og sikrede sig et hurtigt 0-9 forspring, inden Virum måtte tage en timeout og en snak om, hvad der lige skete dér. Lidt hjalp det, men dog ikke mere, end at 1. quarter mest huskes som en lidt rodet affære, som Lemvig slap bedst fra med 16 – 21.

Det var ikke mindst Lemvigs Ivana Udovalieva, der gav Virum problemer. På trods af, at Virums unge Pauline Lausten i perioder gav Ivana kamp til stregen, lykkedes det aldrig for alvor at holde den erfarne serber nede. Ivana endte derfor med at lave 27 point, 3 assist og en effektivitet på 27.

Virum havde især svært ved at dække op for Ivanas tre-pointskud, som hun lavede seks af på ni forsøg. Det er en ret flot procent ikke mindst, når man holder den op imod Virums tilsvarende. For Virum mangler ganske enkelt sikkerhed i skuddene, ikke mindst i tre-pointerne af slagsen. En statistik på seks ud af 28 fortæller mere en historie om ivrighed end sikkerhed. Det betyder, at langt de fleste Virum-scoringer hentes under kurven og fra korte 2’ere. Ikke nødvendigvis dårligt. Man skal bare være forberedt på, at så kommer scoringerne også fra en relativ snæver kreds af spillere. I dag kom 55 af Virums 66 point således fra kun tre spillere. Det gør holdet sårbart efterhånden som turneringen skrider frem, og modstanderne får et bredere materiale at scoute fra.

Bortset fra Lemvigs chokstart var kampen ellers en meget lige affære, hvilket sidste uges pokalopgør, der endte med en tre-points sejr til Lemvig, da også havde stillet i udsigt. Holdene kunne således gå til halvleg ved stillingen 36 - 39.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage, og ingen af holdene havde på noget tidspunkt en føring på mere end fire point. Med 50 sekunder tilbage af kampen var Virum bagud med sølle tre point, men havde momentum og tilskuerne med sig. Desværre fik Nikoline Østergaard sin femte fejl på dette tidspunkt og måtte forlade banen. Hun er svær at undvære, men hvad værre var, betød det, at en kold spiller måtte på banen og forsøge sig og helst forsøge sig med et tre-point skud. Det lykkedes da også kun at lave to ud af de nødvendige tre point. Lemvig kunne derfor tage hjem i bevidstheden om, at de stadig ligger i toppen af ligaen. Slutcifrene bliver på 66-67 (16-21, 20-18, 18-11, 12-17).

Virum er røget ned under midterstregen i tabellen, men får chancen for at kravle op igen på søndag den 8. november, hvor turen går til Åbyhøj.

Virum Go Dreams Melissa Gilkey (US) sluttede som både Virums og kampens topscorer med 34 point og en effektivitet på 36.

For Lemvig var det Ivana Udovalieva der løb med topscorertitlen. 27 point og en effektivitet på 27 blev det til.

Hørsholm 79ers udraderer Åbyhøj IF

31.10.2015

Hørsholm 79ers skulle reelt kun bruge en enkelt periode til afgøre Dameligakampen lørdag eftermiddag mod Åbyhøj IF fra Århus.

Efter 10 minutter var hjemmeholdet foran 19-4 og de forsvarende Danmarksmestre så sig aldrig tilbage på vej mod en 66-33 sejr.

Efter kampen sagde Hørsholmtræner Pepe Vazquez, ikke overraskende, at han var tilfreds med resultatet og især forsvarsspillet:

-Jeg er glad for at vi formår at holde tempoet i alle 40 minutter. Spillerne arbejder stenhårdt på de principper, vi arbejder med i træning, og især i forsvaret, er vi i stand til at dominere kampen.

Det er måske en af de største trænerunderdrivelser, der er hørt længe, for efter tre perioder havde Åbyhøj kun formået at score 20 point. Det hang sammen med at topscorer Enna Pehadzic var i USA for at forberede sid universitetsuddannelse og uden hende var gæsterne ikke i stand til at yde nogen særlig modstand mod det Hørsholmhold, der begynder at ligne et tophold.

Hørsholm havde for fjerde kamp i træk en stærk kollektiv indsats i angrebet, hvor 10 af 11 spillere kom på scoringstavlen. Mange af scoringerne kom på fastbreak efter at Åby havde smidt bolden væk, og her var det den hurtige Sara Forsman, der scorede de fleste af hendes 12 point.

Et af fokuspunkterne for Hørsholm var imidlertid at få gang i de store spillere tæt på kurven.

-Vores mål i angrebet var at få bolden tæt på kurven, sagde Pepe Vazquez, og med 11 point til både Lena Svanholm og Ivana Jovanovic lykkedes den mission i perioder, men det er noget af det, vi godt kan forbedre.

Med sejren indtager Hørsholm stadig andenpladsen i Dameligaen, á point med førerholdet SISU, som dog spiller søndag, hvor de igen kan gå alene i spidsen af ligaen. Åbyhøj findes også stadig nederst i ligaen, uden sejre.

Hørsholm spiller næste fredag mod Stevnsgade Superwomen på udebane mens Åbyhøj 8. novenber spiller hjemme mod Virum GO DREAM.

SISU vinder over Aabyhøj IF på udebane

25.10.2015

Sisu mødte kampklar op i Åbyhallen med 2 stærke amerikanere, som tilsammen i kampen scorede 54 point af de 73 point, som de scorede.

Åbyhøj havde i 1. halvleg svært ved at holde Olivia Applewhite, som scorede efter behag, og trak mange fejl på de unge Åbyhøjer, som fysisk ikke kunne matche hende. Olivia havde kampen igennem 23 straffe, og scorede på de 17.

Sisu matchede hele kampen Åbyhøj fysisk, og Enna Pehadzic sled hele kampen mod et fullcourt pres, som den unge Åbyhøj spiller klarede fint, og havde gennem hele kampen overskud til selv at have overskud til at afslutte, og blev klart topscorer for Åbyhøj med 24 point.

I 2. halvleg fik Åbyhøj lidt mere styr på den fysiske stærke Olivia Applewhite, samtidigt med at Caroline Wich scorede 8 point i træk for Åbyhøj, men så afleverede Olivia Applewhite ud til de hurtige guard Amalie Bonde og Brooke Le Mar, som satte nogle gode skud, så Sisu holdt føringen.

SISU kunne drage tilbage til Hovedstaden med en sejr på 73-60.

For Åbyhøj scorede Enna Pehadzic 25 p. Caroline Wich 12 p, Stephanie Mannemar 9 p.

For Sisu scorede Olivia Applewhite 27 p. Brooke Le Mar 21 p, Amalie Bonde 8 p