Nyheder

BK Amager slår Lemvig

22.11.2015

På en dag hvor der var debut til BK Amagers nye Amerikanske spiller viste hjemmeholdet fine takter.

Portia Durrett fik vist at hun vil blive et stort aktiv for et meget talentfuldt BK Amager hold, som helt sikkert vil være at finde i den bedre halvdel af ligaen, når turneringen nærmer sig slutspils tid.

Modstanderholdet fra Lemvig fik vist hvorfor de er med i toppen af rækken. Holdet råder over meget stærke spiller, hvor især 3 spiller falder i øjnene. Kaitlyn Mathieu, Victoria Waldner og Gillian Abshire vil være farlige spiller mod alle hold de møder.

BK Amager fik en god start på kampen og bragte sig i front tideligt i perioden med flot og hurtigt spil i angrebs enden og med et forsvar der var klar fra start. Modsat fik Lemvig ikke rigtigt ramt deres skud, men holdet blev ved med at kæmpe. BK Amager fik ikke slået det store hul, selvom man havde chancerne til at kunne gøre det.

Anført af et vel spillende kollektiv fik BK Amager et lille overtag, som dog blev udlignet mod slutningen af perioden, hvor Lemvigs trio Mathieu, Waldner og Abshire bidrog til at hjemmeholdets føring kun var på 2 point, 22-20.

2. periode var hele vejen jævnbyrdig. BK Amager fik spillet meget af bænken og Lemvig holdet fik vist at de er mere en de 3 før omtalte stjerne. Lemvigholdet som helhed viser rigtigt gode takter og hænger på frem mode de sidste 1.5 min. Hvor BK Amager får slået et hul på 10 point ind til halvlegen.

Lidt særpræget blev det da Lemvig egentligt havde godt fat og kun var nede med 4 point. Men en 3 points scoring til hjemmeholdet og 3 point fra straffe linjen af Melanie Elmgren efter at være blevet fejlet, samt at Lemvigs Abshire fik brokket sig til en teknisk fejl gjorde som sagt at hjemmeholdet kunne gå til halvleg oppe med 10.

Lemvig kom presset ud til 3 periode og det blev ikke bedre af at holdets højeste spiller Victoria Waldner fik sin fjerde fejl tidligt i perioden og at BK Amager løb 9-2 på de første 2 min af perioden.

BK Amager fik overtaget og havde på et tidspunkt en føring på 18 point, som Lemvig dog holdt elastik I og perioden endte med en føring til BK Amager på 15 point. Lemvigs Kaitlyn Mathieu, var den der bidrog mest til at holdet ikke blev løbet over enden med sine 10 point i periode.

Det kan ikke vides hvad der sket, men ting sker af uforklarlig grunde.

BK Amager fortsatte det flotte spil i fjerde periode og fik udbygget forspringet henover de første 4 min. Hvorefter holdet glemte resten af kampen. Ikke helt sandt, men underligt så det ud. De sidste seks minutter stod på nogenlunde forsvar, men med et angrebsspil, der virkede ideforladt og med mange turnovers.

Man kan forsvare hjemmeholdet (lidt). Lemvig lige fik sat streg under at de er et top hold og fik nok rystet Amager holdet, den sidste del af kampen, ved ikke bare at give op, men at sætte ekstra tryk under kedlerne. Lemvig vil være at finde i toppen af ligaen, når den regulære sæson er over.

Kampen slutter 80 – 71 til BK Amager.

Topscore:

For Lemvig Basket, Kaitlyn Mathieu med 24 point, 12 reb. - Victoria Waldner 12 point, 5 reb. Gilian Abshire 12 point, 2 reb. Okako Adika 10 point, 5 reb.

For BK Amager Catharina Palm 16 point, 7 reb. – Portia Durrett 15 point 3 reb. – Emilie Lenau Klint 12 point, 4 reb. Emilie Fogelstrøm 9 point, 3 reb.

Lemvigsejr giver bredde i toppen

16.11.2015

Søndag eftermiddag var der topkamp i Lemvig mellem to af dameligaens varmeste medaljekandidater. Stevnsgade SuperWomen havde taget turen vestpå, og gik efter revanche efter et smalt nederlag i sæsonens første opgør mellem de to hold. Superkvinderne fra Stevnsgade gik da også ind til kampen med selvtillid efter fire sejre i træk siden nederlaget på eget gulv til Lemvig, men kampen gik ikke helt som københavnerne havde håbet.

Helt som ventet blev det en jævnbyrdig kamp, og det kunne ses både på pointtavlen og i statistikken, og det er ikke fordi, det er imponerende tal man finder i statistikken. Det skyldes i høj grad, at begge hold havde svært ved at finde vej til kurven, hvilket gav en lav score og lave skudprocenter.

Til gengæld gav det spænding og intensitet, for begge hold kæmpede med hver deres styrker for at få det afgørende overtag i kampen. Lemvig forsøgte at udnytte et fysisk overtal, og holde tempoet nede, mens Stevnsgade gjorde sit bedste for at tvinge tempoet op og få fordel af deres hurtige og boldsikre guards.

Ingen af holdene fik på noget tidspunkt så stort udbytte af styrkerne, at det gav noget afgørende forspring, og periodecifrene 11-10, 19,16, 14-13 og 18-14 viser tydeligt, at det hele vejen igennem var tæt.

Samtidig fortæller tallene, at Lemvig hele vejen gennem kampen, kom en anelse bedre gennem perioderne end Stevnsgade, og derfor er sejren på 62-53 også fortjent. Når den store forskel på holdene ikke kan findes i spillet og effektiviteten, så kan den måske findes i de små detaljer gennem kampen, som f.eks. at Stevnsgades Katrine Dyszkant tidligt kommer i fejlproblemer.

Sejren til Lemvig betyder, at Dameligaen har en meget bred top. Fire hold ligger lige med fire sejre og to nederlag, og de har oven i været flittige til at slå hinanden på kryds og tværs. Frem til de næste kampe, kan Lemvig glæde sig over at være bedst indbyrdes af de fire hold og dermed indtage førstepladsen, dertil kan vestjyderne glæde sig over, at have to sejre over Stevnsgade og dermed være bedst, hvis de to hold slutter lige i grundspillet.

Lemvig og Stevnsgade er begge i kampe igen i den kommende weekend, og så kan der igen være byttet rundt på meget i tabellen.

Lemvigs point: Kaitlyn Mathieu 19p, Gillian Abshire 14p, Victoria Waldner 10p (16 reb), Ivana Udovalieva 9p, Okako Adika 5p og Reka Fejes 5p

Stevnsgades point: Ida T. Preetzmann 12p, Maja Gerlyng-Hansen 11p, Katrine Dyszkant 9p, Anna Sofia Astrøm 8p, Elisabeth Brynaa 8p, Alberte Dokkedal 3p og Mie Ceccardi 2p

Virum Go Dream sejr i rodet kamp

16.11.2015

Virum Go Dream havde besøg af BK Amager, der blev sendt hjem med et 56–48 nederlag. Med sejren er Virum nu placeret præcist i midten af Dameligaen, på en 4. plads.

160 tilskuere havde fundet vej til Virum Go Dreams Diner and Gamenight, der (efterhånden) traditionen tro, var en stor succes. Oksestegen var perfekt anrettet med tilbehøret præcist placeret, hvor det tog sig smukkest og mest appetitligt ud. Fuldstændig som den godt vante gæst forventer. Helt på samme måde formede aftenens egentlige main event sig dog ikke. Ikke meget i kampen var nemlig, som de ellers godt vante Virum-tilskuere formentlig havde regnet med.

Virum Go Dream lover spænding i sine kampe – og det løfte holdt de også mod Amager. Det var nemlig spændende til slut, javel, men i lange perioder var der tale om en noget rodet og energiforladt affære, hvor det var svært at se det store taktiske overblik i nogle af de to holds spil.  Derfor endte kampen da også med at være præget af individuelle præstationer snarere end egentlig holdindsats.

I sidste uge var Virum på besøg i Åbyhøj. Efter en flyvende start endte 1. quarter med en 27 – 7 føring til Virum. Det var der nok andre end Virums coach Sergio Cubeiro, der drømte sig tilbage til, da 1.quarter i dagens kamp endte med en Amager-føring på 12 – 10. Ikke mange point.

Amager holdt føringen helt frem til 4. quarter, hvorefter kræfterne slap op og Virum kunne lukke kampe med en 18-10 quarter.

Når spillet bliver forceret og i for høj grad baseret på individuelle præstationer, afspejler det sig ofte i antallet af turnovers. Dem fik Virum lavet 14 af, mens Amager nøjedes med 9.

Antallet af assist er heller ikke nogen ringe måde at vurdere på, hvordan spillet flyder. Bliver bolden flyttet rundt ventende på den rigtige chance eller skiftes man bare til at gå til kurven og tage sin egen chance? De to hold havde hver ni assist i dagens kamp. Til sammenligning havde Virum 24 i Aabyhøj-kampen.

Virums amerikanske Melisa Gilkey blev med 20 point kampens topscorer og fik samtidig cementeret sin aktuelle førsteplads på hele Dameligaens topscorerliste.

I det hele taget er det stadig Virums trekløver Nikoline Østergaard, Melissa Gilkey og Val Driscoll, der udgør rygraden hos Virum Go Dream. Alle tre spiller 40 minutter og hver især topper de Dameligaens stats. I dagens kamp stod trekløveret således for ikke mindre end 40 ud af Virums 56 point. Og 35 ud af Virums 37 rebounds! Imponerende og spændende at se hvor længe de kan fortsætte successen.

Amager BK spiller med en mere kontinuerlig rokering af sine 11 spillere, hvilket naturligt nok giver mindre plads til at toppe diverse stats-lister. Men det lykkedes dog alligevel for Emilie Klint at hive titlen som sit holds topscorer hjem med 15 point efterfulgt af Catharina Palm Jensen med 12.

Topscorer for Virum Go Dream blev Melissa Gilkey med 20 point, fulgt af Nikoline Østergaard med 11.

Topscorer for Amager BK blev Emilie Klint 15 point fulgt af Catharina Palm Jensen med 12.

Hørsholm bruger bredden til at slå SISU

14.11.2015

Hørsholm 79ers’ større bredde gjorde udfaldet i DM-revanchen i Dameligaen i basketball, da SISU for første gang siden sidste års finaler var tilbage i Hørsholmhallen. Efter at have været foran hele vejen tog Hørsholm sejren, 77-66.

Hørsholms bedste spiller, Ivana Jovanovic sagde efter kampen at hun havde set kønnere kampe:

-Der bliver spillet utroligt fysisk, selv om dommerne dømmer mange fejl. Der blev virkeligt gået til den og det var rigtigt sjovt. Og så endte vi jo med sejren, så det var helt perfekt.

I første halvleg var begge hold i fejlproblemer og her kunne Hørsholmtræner Pepe Vazquez med sin 12-spillers rotation fortsætte med at sætte et slagkraftigt hold på banen. Således gik en spiller som unge Josephine Tullin gå ind og tage ansvar, da starterne Line Piechnik og Frederikke Mollerup måtte sidde ned med flere fejl. Det blev til 13 point af den unge skytte, der blev Hørsholms anden mest scorende spiller efter Ivana Jovanovic, der igen spillede en pragtkamp med 19 point.

For SISU var det de to amerikanere Olivia Applewhite og Brooke Le Mar, der satte tonen. De delte 37 point mellem sig, og så til tider ustoppelige ud. Til gengæld fik de ikke så meget hjælp fra deres holdkammerater, så i løbet af anden halvleg var Hørsholm foran med 10 point det meste af vejen.

De sidste fem minutter fik SISU dog et par gange bragt sig indenfor 6-7 point, men Hørsholm svarede igen med tre’ere fra Line Piechnik og Frederikke Mollerup og tog sejren 77-66.

Hørsholm 79ers næste opgave er pokalskvartfinalen på hjemmebane mod Lemvig Basket mandag 23. november, mens SISU næste gang spiller mod Virum GO DREAM på hjemmebane 22 november.

Ugens preview

12.11.2015

3 kampe spilles der i de kommende dage i DL og her følger ugens analyse af kampene:

Virum GO DREAM - BK Amager (fredag kl. 20:00)

Hvis Virum formår at bruge deres store spillere godt, skulle de have en stor fordel i denne kamp. Men Amager har brug for en sejr og hvis de kan hæve tempoet, har de muligheder.

Virum GO DREAM vinder med +8.

Hørsholm 79ers - SISU (lørdag kl. 13:30)

SISU forsøger at spille gennem deres dygtige amerikanere, men det bliver en kamp, hvor tempo og stærke forsvar afgør kampen. Hørsholm skal forsøge at bruge hele holdets bredde, men meget kommer til at afhænge af reboundspillet.

Hørsholm 79ers vinder med +6.

Lemvig Basket - Stevnsgade SuperWomen (søndag kl. 13:30)

Det er en kamp melem to hold, der bør være favoritter til mesterskabet. Lemvig skal prøve at få deres insidespillere i gang, for de er meget højere end modstanderne. Stevnsgade kommer til at spille i meget højt tempo og med meget aggressivt forsvar – men de kommer til at være afhængige af deres skytter for at vinde.

Stevnsgade SuperWomen vinder med +5.

Kampen afgjort i 1. halvleg

09.11.2015

Spillerne fra Virum mødte veloplagte til dagens dameliga kamp i Åbyhallen.

I kampens 1. periode stormede gæsterne top-koncentrede og spillemæssigt frem og der stod Nikoline Østergaard og Melissa Gilkey på det meste, men holdet som helhed viste generelt stor overlegenhed på hele banen. Åbyhøjspillerne havde derimod store problemer både forsvarsmæssigt og med at få bolden i kurven (7-27).

2. periode lægger Virum igen hårdt ud med 3 hurtige 3-pointscoringer. Dog kommer Åbyhøj lidt bedre med scoringsmæssigt, får trukket nogle fejl og sætter straffekastene efterfølgende, men har stadig lidt svært ved at få spillet i begge ender til at fungere.

Virum går til halvleg med en solid føring på 22-57, (15-30).


3. Periode kommer Åbyhøj på banen med en helt anden energi og gejst anført af Camilla Andersen og Bianca Morsø, der begynder at ta bolden til kurven. Forsvaret begynder at fungere, Åbyhøj pigerne rykker scoringsmæssigt, mens de holder Virum helt væk fra kurven i perioder. Fra at være nede med 39 point i starten af 3. periode får Åbyhøj vendt spillet, til en 16 point forskel henimod slutningen af kampen. Åbyhøj vinder 3. periode 22-15.

4. Periode har Amalie Carlsen godt fat i Virums Nicoline Østergaard samtidig med at Sophie Krognos og Caroline Wich også byder ind angrebsmæssigt og kommer på tavlen. 4. Periode vinder Åbyhøj 21-10, og dermed lidt oprejsning på en skidt og "dyr" 1. Halvleg.

Topscorer Åbyhøj:
Bianca Morsø 16 P. Sophie Krognos 11 P. Camilla Andersen 10 P.

Topscorer Virum:
M. Gilkey 23 P. N. Østergaard 22 P. E. Iversen 14 P. 

Dinner og Game Night fredag den 13. november

09.11.2015

Når Virum GO DREAM og BK Amager mødes i Virumhallen på fredag den 13. november, har du mulighed for at få stillet din sult inden det går løs på basketbanen.

Virum GO DREAM inviterer nemlig alle til DINNER og DL-bold. 

Du køber din billet til arrangementet ved at klikke her. 

Dramatik i Nørrebrohallen

07.11.2015

Fredag aften bød på en spændende og seværdig fredags kamp mellem to af Dameligaens tophold værterne Stevnsgade SuperWomen og gæsterne de forsvarende Danmarksmestre  Hørsholm 79ers.

Begge hold har indledt turneringen med et nederlag i første kamp, men har siden da været ubesejrede, så der var tale om et top opgør. Hørsholm 79ers unge spillere har taget ansvaret på sig og er gået imponerende til denne sæson. De unge spillere har overrasket alle utroligt positivt.

Til aftenens kamp var Hørsholms professionelle amerikanske spiller Heather Beadie klar til at tørne ud for Hørsholm 79ers for første gang.

Modstanderne Stevnsgade Superwomen er et mere erfarent og modent hold, men de har været uhyggeligt ramt af skader i sæsonopstarten og har endnu ikke spillet i stærkeste opstilling. Igen i dag var og blev holdet ramt, da Ida Tryggedsson Preetzmann fik forbud fra fysioterapeuten mod at spille, Kasia Dyszkant havde ligget syg i tre dage op til kampstart og Tea Jørgensen blev ramt af en fiberskade i kampens begyndelse.

Der var lagt op til spændende kamp foran 208 tilskuere mellem to hold, der spiller næsten samme slags basketball, aggressivt forsvar og hurtigt op af banen.

Første periode

Begge hold starter i et utroligt højt tempo i begge ender af banen, men et tempo begge hold magter. Forskellen i de første knapt tre minutter er, at Hørsholm rammer på deres skud – det gør Stevnsgade SuperWomen ikke, hvorfor gæsterne kan bringe sig foran 0-7.

Stevnsgade får styr på sit angrebsspil og Alberte Alsø Dokkedal kan efter 5:27 bringe balance i regnskabet til 10-10.

Så startede dramatikken! Hørsholm coach José Vázquez er utilfreds med et dommerkald på Hørsholm 79ers banehalvdel og er meget direkte overfor dommerne. Efter flere advarsler, tildeles han en teknisk fejl. Det bremser imidlertid ikke temperamentet. Nu tydeligt indigneret over at Stevnsgades coach efter hans opfattelse så også burde have fået en teknisk fejl tidligere fortætter frustrationerne, hvilket medfører endnu en teknisk fejl, der betyder bortvisning.

Det giver SuperWomens godt spillende Hanna Sheikh to straffer. Efterfølgende boldpossesion i siden udnytter værterne til at bringe sig foran 14-10. Men det unge Hørsholm hold lader sig ikke påvirke af trænerens hurtige exit, men fighter sig tilbage til 14-15 efter 7:15.

Resten af perioden der er præget af højt tempo, gode detaljer, seriøst aggressivt forsvar fra begge hold følges de ad til periode stillingen 22-21. En seværdig, dramatisk velspillet, høj score kamp. Sådan skal damebasket være – stor underholdning.

Anden periode

Perioden starter som første med højt tempo, aggressivt forsvar – stor vilje til at ville vinde fra begge hold. Efter 5 minutter er det helt lige 33-33. Publikum lever godt med i kampen, på den lydmæssige side domineret af Stevnsgade Copenhagens nye fangruppe SuperFans trommer.

Hørsholm 79ers har lidt momentum midt i perioden og bringer sig knebent foran med 37-40 efter 7:16. Der efter strammer værterne grebet forsvarsmæssigt, hvilket provokerer Hørsholm til en række turn-overs, som bliver straffet effektivt med 9-1 run til halvlegsstillingen 49-41. Perioden vindes af Stevnsgade SuperWomen med 27-20.

En imponerende halvleg med flot spil, mange points, aggressivt forsvar og fine detaljer krydret med dramatik alt sammen i et højt tempo. Det var en TV-kamp værdig.

Tredje periode

Kvaliteten af Stevsgades angrebsspil falder efter pausen og coach Igor Gavrilovic forsøger sig med flere forskellige konstellationer, men ens for alle er, at de har svært ved at finde kurven. Omvendt er Hørsholm 70ers kommer godt far pausen og kværner videre som i de to foregående perioder. Det betyder, at de indhenter værterne og med 10 sekunder igen af perioden kan d udligne til 57-57. Hørsholm 79ers vinder fortjent perioden 8-18.

Fjerde periode

Scenen er klar til en altafgørende periode. Alle fornemmer at det bliver tæt – meget tæt. Holdene matcher hinanden godt, dog er tydeligt i dag, at Hørsholm har mere højde på holdet, hvilket gør at Stevnsgade fejler mere. Hørsholm går i hver periode til straffe linjen for at skyde for holdfejl. Men Hørsholms lave straffe procenter skulle vise sig at blive dyrt i sidste ende. De scorer kun på 13 af 24 forsøg - 54%  - mod Stevnsgade SuperWomens 89%.

Perioden former sig helt lige med skiftende føringer – ingen tvivl om at kampen kan tippe til begge sider. Via 59-59, 63-62, 63-65, 67-68 er det som om Hørsholm 79ers er en smule foran i beslutningerne i angrebet, hvor man nu konstant spiller med to store spillere inside. Med 2:19 igen bringer gæsterne sig foran med 67-71 og jublen er stor i Hørsholm lejren. Men på stenbroen giver man ikke op før sidste fløjt har lydt fra dommerne.

Med 2 minutter igen er stillingen 69-71. Dr går nu 1 minut og 38 sekunder uden scoring, men med fight, kamp på gulvet og skiftende ball possesions. I de døende minutter er det tydeligt at Hørsholms meget stærkt spillende Ivana Jovanovic efter en stor kamp er kørt træt efter 32 minutters stenhårdt arbejde og laver en fejl, brænder to straffekast og laver skridt. Stevnsgade kvitterer med et par turn-overs af den også stærkt spillende Alberte Dokkedal i den anden ende. Slutningen er rodet og præget af at kampen har været utrolig fysisk hele vejen.

Med 22 sekunder igen udligner Elisabth Brynaa til 71-71. Nørrebrohallen koger. Dramatikken fortsætter på sidelinjen med protester fra Hørsholms ass coach, der mener at dommerne overser en time-out, som han har kaldt.

Med 1,3 sekund igen er Elisabeth Brynaa Hansen kold og scorer til Stevnsgade føring 73-71. Kæmpe lydbrag i Nørrebrohallen. Hørholm får bolden efter time-out på Stevnsgades banehalvdel men der kommer intet ud af det og Stevnsgade SuoerWomen tager sejren i en højdramatisk, vanvittigt spændende og seværdig Dameliga kamp. 

Kampen kunne have gået begge veje. I dag var det StevsgadeSuperWomen der tog det længste strå.

Det er svært at fremhæve nogle af spillerne frem for andre, da alle lagde 100% hjerte og høj kvalietet i opgøret. Dog skal Marie Louise Blyme og Ivana Jovanovic fremhæves for fremragende indsatser hos gæsterne.

Hos værterne skal fremhæves Elisabth Brynaa Hansen, Alberte Dokkedal og Hanna Sheikh.

Topscorer for SuperWomen blev Hanna Sheikh med 18 og Alberte Dokkedal og Elisabeth Brynaa Hansen med hver 16 point. For 79ers scorede Ivana Jovanovic 15 og Line Pichnick og Marie-Louise Blyme hver 13 point.

Arbejdssejr til BK Amager over SISU

07.11.2015

Et fuldtalligt BK Amager hold sled sig fredag aften til en sejr på 67-61 (17-12, 15-17, 19-16, 16-16) over Sisu, som igen måtte undvære Camilla Blands.

Hjemmeholdet havde svært ved at udnytte de frie chancer, men det blev der kompenseret for med indædt fight og vilje. BK Amager førte det meste af kampen, men holdet fik aldrig slået et afgørende hul.

Sisu starter kampen bedst og bringer sig foran 2-6 efter små 3 minutter, men med 3 point scoringer af Emilie Fogelstrøm og Maria Brask får BK Amager bragt sig foran 10-8.

Hjemmeholdet slutter perioden bedst og fører 17-12 efter 1. periode.

I 2. periode bytter holdene point. Midtvejs i perioden fører BK Amager 25-18 og med mindre end 1 minut tilbage er stillingen 32-26.  Sisu’s Olivia Applewhite lukker perioden med et and-one spil og får reduceret til 32-29. Sisu vinder perioden 15-17.

Sisu’s Amalie Bonde må desværre udgå med knæproblemer, hvilket bestemt ikke gør det lettere for gæsterne i 2. halvleg.

Hjemmeholdet kommer bedst ud fra pausen og får med 5 point i løbet af de første par minutter bragt sig på 37-29. BK Amager holder trykket og med små 2 minutter tilbage af perioden er stillingen 48-40. Med endnu et and-one spil af Olivia Applewhite og to sikre straffekast af Brooke Le Mar får Sisu reduceret til 48-45. Emilie Keller lukker 3. periode med en tre’er til Amagerføring 51-45. Amager vinder perioden 19-16.

Sisu’s Sille Balling får med to tre’ere udlignet til 51-51 i indledningen af 4. periode, men BK Amager bevarer roen og får – godt anført af Catharina Palm - med et 8-1 run bragt sig på 59-52 efter godt 5 minutters spil. Brooke Le Mar får reduceret til 59-56, men tættere kommer Sisu ikke.

BK Amager sætter 6-6 fra straffelinjen i den afgørende fase og vinder kampen 67-61 (17-12, 15-17, 19-16, 16-16). BK Amagers Catharina Palm scorer 10 af sine 19 point i den afgørende periode.

En vigtig sejr for hjemmeholdet efter 3 nederlag på stribe efter en god kollektiv indsats godt anført af Catharina Palm. Hos gæsterne var Olivia Applewhite, Brooke Le Mar og Victoria Mikkelsen de mest iøjnefaldende.

BK Amagers næste kamp er udekampen mod Virum GO DREAM fredag den 13. november kl. 20.00 i Virumhallen, hvor BK Amager skal forsøge at revanchere 6 points nederlaget fra sæsonens første indbyrdes møde, mens Sisu skal en tur til Hørsholm på lørdag den 14. november kl. 13.30. Her vandt Sisu det første indbyrdes opgør i Kildeskovshallen med 79-69.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Catharina Palm 19, Emilie Fogelstrøm 13, Emilie Keller 11, Emilie Klint 10, Maria Brask og Cecilie Tvede begge 5, Marie Gadeberg og Melanie Elmgreen begge 2

Sisu: Brooke Le Mar og Olivia Applewhite begge 16, Victoria Mikkelsen 14, Sille Balling 9, Julie Ilsby, Johanna Kampp og nna Clara Juul alle 2

Friday Night i Nørrebrohallen

04.11.2015

På fredag er der topopgør i DL når Stevnsgade SuperWomen i Nørrebrohallen får besøg af Hørsholm 79ers.

Der er kampstart kl. 19:30 men allerede fra kl. 18:00 kan du få stillet din sult. Du kan nemlig for bare kr. 99,- få Friday Night Dinner + Entre til kampen.

Du køber din billet til arrangementet ved at klikke her