Nyheder

SISU skal have ny træner

29.03.2016

Robert Velosa som stod i spidsen for holdet er belvet enige med SISU om at samarbejdet stopper, for denne gang.

Årsagen er at Roberto har fået en krævende lederstilling på sit job på Riget samt ønsker mere tid til familien.

SISU ønsker den meget vellidte træner al held og lykke med den civile karriere og håber naturligvis, at se Roberto omkring klubben i en evt. mindre tidskrævende rolle.

SISU`s nye bestyrelse er allerede i gang med at finde en erstatning for Roberto og har pt. et par spændende navne til samtale om en større rolle i styrkelsen af damerne, på kort og langt sigt.

Bliver det SuperWomen eller BK Amager

27.03.2016

Mens Virum er finaleklar og Lemvig kan forberede sig på sin 5. bronzekamp i træk, så kæmper BK Amager og Stevnsgade Superwomen videre om den sidste finaleplads.

René Jacobsen fra Lemvig Basket kommer her med sin vurdering inden den 4. semifinale.

Stevnsgade står med en lille fordel efter deres sejr til 2-1 i kampe, men BK Amager må alligevel have en fornemmelse af, at mulighederne stadig er åbne.

De to hold matcher hinanden fint på alle pladser og begge hold har en god bredde i truppen, som giver taktiske muligheder gennem en hel kamp. Men begge hold er også afhængige af, at deres profiler spiller op til deres bedste og holder niveau i de direkte match-ups gennem kampen.

Hos BK Amager er Catharina Palm Jensen den naturlige leder og omdrejningspunktet i spillet. Hendes rutine og høje niveau kan både binde holdet sammen, og give de individuelle momenter, som kan hive holdet op i modgang.

Samme rolle har Ida TP hos Stevnsgade, så en stor del af kampens forløb vil afhænge af, hvordan de to rammer dagen. Rundt om sig har begge profiler en række dygtige spillere, som alle udfylder en afgørende rolle, og det bliver naturligvis vigtig, hvilket hold, der bedst udnytter sine styrker.

Ud over det spillemæssige så vil det mentale komme til at spille ind. Der står meget på spil nu for begge hold, og spørgsmålet er, hvordan de enkelte spillere reagerer på det pres.

Her har Stevnsgade nok et mulehår mere rutine at trække på, men fordelen af hjemmebane kan måske give BK Amager den nødvendige trykhed. Alt i alt er der lagt op til en spændende kamp, som der forhåbentlig vil være stor opbakning til fra publikum.

Begge hold vil kæmpe til det sidste for at komme i finalerne, så mon ikke BK Amager vinder, og alt skal afgøres i en 5. kamp.

Forårets hold i DL valgt

25.03.2016

To gange i løbet af en sæson vælger Dameligaens trænere et hold sammensat af de spillere, der har gjort det godt.

De to hold kaldes EFTERÅRETS HOLD og FORÅRETS HOLD.

Nu har Dameligaens coaches valgt FORÅRETS HOLD, altså de fem spillere som har gjort det bedst i den anden del af sæsonen.

Stemmerne har fordelt sig så FORÅRETS HOLD 2016 er:

  • Portia Durret,  BK Amager

  • Ida Tryggedsson Preetzmann, Stevnsgade SuperWomen

  • Olivia Applewhite, SISU

  • Nikoline Østergaard,  Virum GO Dream

  • Catharina Palm Jensen, BK Amager

De fem spillerer vil modtage en lille erkendelig fra DL ved førstkommende lejlighed.

De fem spillere som DL trænerne i december valgte til EFTERÅRETS HOLD kan de se her.

Virum GO Dream er klar til DM-finalen

24.03.2016

For første gang i 10 år har Virums basketdamer chancen for et dansk mesterskab

Den afgørende sejr blev sikret onsdag aften i Virumhallen, men ligesom i de foregående to kampe var der spænding til sidste minut.

Virum vandt første periode 15-14 og kom foran 19-14, men Lemvig kom tilbage og fik udlignet til 28-28, ikke mindst fordi vestjyderne var totalt sikre på straffekast med otte træffere på otte forsøg. Heldigvis satte Kyani White en smuk 3-point scoring, og i den anden ende af banen var Valerie Driscoll suveræn i rebounds, og så kunne Virum gå til pause foran 38-36.

Siden øgede Virum til 52-45, men Lemvig reducerede til 56-57, inden hjemmeholdet igen trak fra til 64-59. Ved 64-61 brød Kyani White igennem til en flot scoring, og da hun også scorede på det efterfølgende straffekast, var kampen afgjort. Festlighederne sluttede med sejr til Virum på 70-61.

"Jeg var ikke tilfreds med første halvleg, hvor spillerne sov i forsvaret. Til gengæld var anden halvleg rigtig god", lød vurderingen fra Virums spanske cheftræner, Sergio Cubeiro Rico.

Virums bedste spiller var Valerie Driscoll, der tegnede sig for 15 point og 16 rebounds. Trods sin højde er hun både adræt og hurtig på fødderne, og det resulterede i mange vundne bolde. Nikoline Østergaard var traditionen tro stærk i både afslutninger og assists, elegante Kyoni White imponerede med sit speed, boldøje og træfsikkerhed, og Ansofie Schirmer og Ellen Iversen stod for flotte scoringer på vigtige tidspunkter. Til gengæld var Melissa Gilkey anonym og kom slet ikke på scoringstavlen.

"Målsætningen inden sæsonstarten var en plads i semifinalen. Det mål er indfriet, og nu gælder det finalen. Hvem vi skal møde er endnu ikke afgjort, men det bliver nok Stevnsgade. Københavnerne har et hold med masser af talent og erfaring og må være favoritter. Ganske vist besejrede vi dem, da vi sidst mødte dem i grundspillet, men da mødte de op uden et par skadede spillere. Stevnsgades forsvarstaktik passer os ikke godt, men lad os nu se", siger Sergio Cubeiro Rico.

Topscorer Virum GO Dream: Kyani White 17, Nikoline Østergaard 17, Valerie Driscoll 15, Ansofie Schirmer 11, Ellen Iversen 7 og Emma Braunstein 3 point.

Topscorer Lemvig Basket: Kaitlyn Mathieu 21, Ivana Udovalieva 14, Gillian Abshire 7, Okako Adika 7, Victoria Waldner 6, arena Fejes 6

Stevnsgade Superwomen øger til 2-1 efter endnu en sejr i Nørrebrohallen

26.03.2016

Tirsdag aften mødtes Stevnsgade SuperWomen og BK Amager i den 3. semifinale ud af fem mulige.

De mange fremmødte tilskuere, var igen vidner til en hård og intens kamp, mellem de to stærke damehold. Stevnsgade Superwomen havde i den grad noget at revanchere i forhold til kamp 2, hvor Amager måske spillede årets bedste kamp, og med bl.a. 11 tre’re spillede Stevnsgade ud af Amagerhallen. Der var i den grad brug for, at mange Stevnsgade spillere steppede op – og det gjorde de.

Stevnsgade arbejder benhårdt i forsvaret og de to hold følges ad i perioden – men Superwomen har meget svært ved at holde Amagers helt store stjernespiller, Portia Durret. Hun er dominerende i reboundspillet i begge ender af banen og kommer til rigtig mange scoringer under Stevnsgades kurv.

Efter halvdelen af første periode er stillingen helt lige mellem de 2 hold, 11-11 og Portia har lavet 8 ud af Amagers 11 points. For Stevnsgade er der heldigvis mange der spiller væsentligt bedre end sidst og mange flere spillere kommer på scoringstavlen. Med gode drives fra bl.a. Anna Sofia Åström, Simone Ceccardi og Katrine Dyszkant -  og bedre tempo i angrebet slutter Stevnsgade perioden bedst – og går til pause foran 23-19. Stevnsgade får i perioden også hul på 3’erne ved både Ida Preetzmann og Hanna Sheikh.

2. Periode. Holdene følges ad igen – dog hele tiden med et lille forspring til Stevnsgade. Både Cecillie Hansen fra Amager og Hannah Sheikh fra Stevnsgade får gang i 3’erne. Portia Durret fortsætter med at score for Amager og gør det til 31-28 midt i perioden. Herefter følger en meget stærk periode for Stevnsgade. På bl.a.  3’ere fra Maja Gerlyng-Hansen og Hanna Sheikh laver Stevnsgade et 11-2 run og kommer på 41 – 30 med 3 minutter tilbage af perioden. Igen kommer Amager stærkt tilbage og scoringer af Portia Durret og Catharina Palm bringer stillingen på 41-35 ved pausen.

3.periode blev en periode, hvor begge hold fik rigtig godt gang i angrebsspillet.  Stevnsgade starter perioden bedst og udbygger forspringet til 10 points 45-35, inden Amager tager timeout. Herefter følges holdene ad og skiftes til at score.

For Stevnsgade spiller Maja Gerlyng-Hansen en rigtig flot periode med gode skud og drives og Katrine Dyszkant byder også ind med gode skud og rebounds. For Amager er Melanie Elmgreen og Catharina Palm de flittigste på scoringstavlen. Mod slutningen af perioden får Stevnsgade et lille run – og da Hanna Sheikh først scorer på en lang 3’er, bliver fejlet og scorer på det efterfølgende straffe, er stillingen 60-47 med 3 minutter tilbage. Stevnsgade er dog i fejlproblemer, hvilket betyder straffe til Amager, hver gang der bliver dømt fejl – og det udnytter Amager på bedste vis. De scorer i perioden på imponerende 12 ud af 13 straffekast, og perioden slutter 65-59 til Stevnsgade og kampen er igen helt åben.

4. periode blev en lidt nervøst spillet periode, hvor begge hold fik rigtig godt fat i forsvaret. Stevnsgade starter igen perioden bedst og Ida Preetzmann som spillede en rigtig god periode og  Simone Ceccardi – som også er virkelig stærk i reboundspillet – gør det til 71-59 efter 2 minutter og Superwomen virker til at være i fuld kontrol. Men Amager kommer meget stærkt igen og da Stevnsgade kun scorer 2 points de næste 7 minutter, kan Portia Durret gøre det til 73-68 med mindre end 2 minutter igen – og alt er åbent. Stevnsgades rutine – og et vildt drive af Maja –Gerlyng-Hansen gør det til 76-68 til Stevnsgade med 1 minut igen og kampen er afgjort.

Kampen ender 76-70 til Stevnsgade Superwomen, som dermed bringer sig foran med 2-1 i semifinaleserien.

For Stevngade scorer Hanna Sheikh 18 points,  Ida Preetzmann 15 points, Maja Gerlyng Hansen 14 points, Katrine Dyszkant 11 points (og 7 rebounds) og Simone Ceccardi 8 points (og 9 rebounds)

For Amager scorer Portia Durret 27 points og tager 14 rebounds,  Cecillie Hansen laver 15 points og Catharina Palm Jensen laver 12 points.

4. semifinale spiles i Amagerhallen d. 29/3 kl. 19.30 og der er helt sikkert lagt op til endnu en spændende dyst.  

1-1 efter hjemmesejr til BK Amager

20.03.2016

BK Amager vandt lørdag eftermiddag den 2. semifinale mod Stevnsgade SuperWomen med 80-66 (19-9, 15-25, 22-16, 24-16) efter en overbevisende afslutning.

BK Amager var foran 56-50 inden sidste periode og fik i starten af 4. periode hurtigt bragt føringen op på 10 point. En føring der blev fastholdt til midtvejs i 4. periode, hvor hjemmeholdet med et 10-0 run lukkede kampen, og dermed udlignede til 1-1 i semifinaleserien.

BK Amager starter kampen bedst og får med 3 hurtige scoringer af Portia Durrett bragt sig foran 6-0 inden Stevnsgade kommer på tavlen. Hjemmeholdet flytter bolden hurtigt i angrebet og får skabt sig åbne skud, hvilket Emilie Fogelstrøm udnytter med tre 3-point scoringer i perioden. BK Amager vinder 1. periode 19-9.

Stevnsgade overtager initiativet fra starten af 2. periode og får hurtigt reduceret til 19-13. Gæsterne forsætter med at lægge pres på hjemmeholdet, og med en 3-point scoring bringer Tea Jørgensen gæsterne foran for første gang 25-27 midtvejs i perioden. BK Amager får stabiliseret tingene, og Ida Klussmann lukker perioden med en flot tre’er til halvlegsstillingen 34-34.

Stillingskrigen fortsætter efter pausen, hvor holdene skiftes til at føre, og med små 2 minutter tilbage af 3. periode er stillingen stadig helt lige 50-50. Emilie Keller lukker perioden med to 3-point scoringer, og bringer dermed BK Amager foran 56-50 inden sidste og afgørende periode.

BK Amager fortsætter overtaget i starten af 4. periode og bringer hurtigt føringen op på 10 point 63-53. BK Amager holder sig foran med 10 point via stillingerne 65-55, 68-58, 70-60 inden holdet med et 10-0 run afgør kampen med godt 2 minutter tilbage på uret. Stevnsgade SuperWomen får pyntet lidt på resultatet i de sidste minutter, men det ender med en sikker hjemmesejr på 14 point.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:
BK Amager: Portia Durrett og Emilie Keller begge 20, Ida Klussmann og Emilie Fogelstrøm begge 12, Catharina Palm 8, Melanie Elmgreen 4, Cecilie Tvede og Maria Brask begge 2


Stevnsgade SuperWomen: Ida Preetzmann 15, Maja Gerlyng 11, Katrine Dyszkant 10, Alberte Dokkedal 8, Tea Jørgensen 7, Hanna Sheikh 6, Simone Ceccardi 4, Elisabeth Brynaa 3, Anna Sofie Åström 2

3. kamp i semifinaleserien spilles på tirsdag den 22. marts kl.19.30 i Nørrebrohallen.

Tæt semifinalekamp i Lemvig

19.03.2016

Der var langt op til en tæt og intens kamp, da Lemvig Basket og Virum Go Dream lørdag eftermiddag spillede deres anden semifinalekamp mod hinanden. Lemvig og Virum har igennem hele sæsonen spillet flere tætte kampe mod hinanden, og semifinalekampene er ikke en undtagelse.

Virum vandt den første semifinale med 8 point, og derfor vidste Lemvig godt, at de havde brug for en sejr, så de kunne undgå at få ryggen mod muren i den tredje semfinalekamp.

Dommerne fløjter kampen i gang, og fra starten af var presset fra begge hold stort. Det var tydeligt at se, hvor meget kampen betød. Især Virum spillede fra starten af i et utrolig højt tempo, og Lemvig havde svært ved at følge med.

Alligevel fandt Lemvig rytmen i deres spil i de sidste minutter af første periode, og Virum vinder kun første periode med to point. I anden periode øger Lemvig presset i forsvaret, og det både forvirrer og stresser Virum til at tage nogle dårlige beslutninger, som bringer Lemvig foran. Men der går ikke lang tid før Virum igen bringer sig foran. Det er især på Virums angrebs-rebounds, at de scorer nogle vigtige point, som hele tiden holder dem foran med 4-6 point. Virum går til pause på en føring med 6 point, 27-33.

Efter pausen viser Lemvig, hvorfor de spiller i toppen af den danske, kvindelige basketliga, da de begynder at ramme flere af deres skud, og spiller hårdt og koncentreret forsvar. Til gengældt laver Lemvig også en del fejl, som er til Virums fordel. Lemvig vinder tredje periode 22-16, og stillingen er 49-49 inden fjerde periode.

Begge hold spiller i begge ender af banen utrolig hårdt, og kampen er fyldt med intensitet. Holdene spiller på samme høje niveau for at hive en sejr hjem, og det er især Gillian Abshire og Kaitlyn Mathieu fra Lemvig, som Virum har svært ved at stoppe. Til gengæld har Lemvig svært ved at stoppe Nikoline Østergaard og Valerie Driscoll.

I de sidste to minutter af fjerde periode er Virum foran med 5 point, men en god 3-pointsscoring holder Lemvig inde i kampen. Men til sidst er det dog Virum, som igennem hele kampen har spillet utrolig aggressivt, der rammer de vigtigste skud og vinder kampen med 5 point, 63-58.

Det var en utrolig spændende og intens kamp, der lørdag blev spillet i Vestjysk Bank Arena i Lemvig. Topscoren fra Lemvig blev Gillian Abshire med 20 point, og Virums topscorer blev Nikoline Østergaard med 21 point. Også Valerie Driscoll fra Virum spillede en bemærkelsesværdig kamp med hendes 22 rebounds.

3. kamp i bedst á 5 serien spilles onsdag kl. 19:30 i Virumhallen. 

SuperWomen tog 1. stik med BK Amager

14.03.2016

Fredag aften mødte Stevnsgade Superwomen BK Amager, i den første af 5 mulige semifinaler.

BK Amager kom til semifinalen med en frisk kvartfinale serie mod Hørsholm 79ers i benene, mens Stevnsgade havde holdt pause, som vinder af grundspillet.

Stevnsgade startede kampen klart bedst og kom på lynhurtigt foran 7-0.  lige så hurtigt svarede BK Amager igen – og på bare 1 min. blev 7-0 vendt til på 8-7 til Amager, bl.a. på 2 flotte 3’ere af Ida Klussmann.

Som resten af kampen blev perioden tæt – dog med et lille overtag til Stevnsgade. For begge hold var der mange spillere der bød ind, så da perioden sluttede (24-18 til Stevnsgade) var hele 13 spillere kommet  på scoringstavlen.

2. Periode blev en rodet affære, hvor begge hold havde svært ved at komme til scoringerne og ikke kunne få rytme og flow i spillet.

Stevnsgade udbyggede dog langsomt føringen og kom 6 minutter inde i perioden foran med 33-23 efter en lang 3’er af Hanna Sheikh, et stærkt drive af Maja Gerlyng-Hansen og et flot hopskud af Katrine Dyszkant. En Time Out får Amager tilbage på sporet og Stevnsgade går til pause foran 36-29. For Stevnsgade var der et glædeligt gensyn med Tea Jørgensen, som gjorde comeback efter en lang skadespause – og startede med en scoring første gang hun rørte bolden.

3.periode blev desværre også en rodet affære. Stevnsgade var ikke helt oppe i gear – og efter mindre end 2 minutter spillet fik de den 4. holdfejl i perioden. Stevnsgade bevarer dog føringen hen over perioden, og en stærkt spillende Ida Preetzmann holder Stevnsgade inde i kampen med hele 9 points i perioden. Amager vinder perioden 11-12 og stillingen er 47-41 inden 4. periode.

4. Periode starter med Stevnsgade i kontrol og de har de fleste afslutninger – uden at kunne få bolden i kurven. Amager kommer langsomt tættere på, og da Melanie Elmgreen sætter en meget lang 3’er, bringer hun stillingen op på 48-48 og kampen er igen helt åben.  

En meget engageret Stevnsgadetræner - Igor Gavrilovic - tager time out og får både tempoet op – og  styr på forsvaret,  så i den efterfølgende periode øger Superwomen føringen til 58-50, da Hanna Sheikh afslutter et meget flot angreb med en scoring. Amager kommer – endnu engang - tilbage i kampen og Portia Durret gør det til 58-56 med 2 minutter tilbage. En vigtig 3’er fra Hanna Sheikh og 2 points fra Elisabeth Brynaa gør det til 63-56 med 1 minut tilbage. Amager får pyntet på resultatet – igen ved Portia Durret, så en lidt rodet men intens og spændende kamp slutter 63-58 til Stevnsgade.  

Stevnsgade tager det første, vigtige stik i bedst af 5 serien – men alt kan ske, når holdene mødes igen på  lørdag 19. marts kl. 14.30 i Amagerhallen.

Virum GO Dream tager 1. stik

14.03.2016

Med en sejr på 71-63 over Lemvig vandt Virum Go Dream første semifinale.

Inden sæsonstarten var målsætningen for det nystartede Virum Go Dream-projekt klar: En plads blandt de fire bedste.

Med en forholdsvis sikker sejr over Lemvig i den første semifinale er forventningerne skruet en tak i vejret. Nu vil spillere og trænere i finalen.

Valerie Driscoll gav hjemmeholdet en god start med to scoringer, og Melissa Gilkey gjorde hende kunsten efter til Virum-føring på 9-4.

Efter første periode var Virum i front 18-14, ikke mindst fordi Lemvig ikke kunne få bolden i kurven på straffekast. Holdet brændte de første otte straffe, inden det lykkedes at få nettet til at blafre.

Træfsikkerheden var heller ikke i top hos Virum, hvor Nikoline Østergaard, Kyani White og Valerie Driscoll skiftedes til at misse straffekast.

Heldigvis fortsatte Emma Braunstein trods behersket spilletid sine imponerende 3-point scoringer - tre ud af fire forsøg ramte plet - og to scoringer i træk af Ellen Iversen gav halvlegsføring på 39-30, efter at Lemvig havde været helt oppe at ånde Virum i nakken.

Det blev en kamp hvor Virum til stadighed kæmpede med Kaitlyn Mathieu, der spillede en stor kamp under kurven, hvor hun til stadighed voldte Virum problemer.

I de første 3 perioder af kampen havde hjemmeholdet kontrol over begivenhederne. Føringen lå konstant på 10-14 point, MEN der var dog spænding i kampen til det sidste, da Lemvig på intet tidspunkt gav op, Lemvig vinder således 4 periode 11-15. Men Virums forspring sikrede dem dog sejren på 71-63.

Stor kamp af Melissa Gilkey, ligesom Valerie Driscoll og Kaitlyn Mathieu der var stærke i både angreb og forsvar. Også Sofie Schirmer og Gillian Abshire gjorde en fin figur.

Der er returkamp i Lemvig på Lørdag i Lemvig kl. 13.30, og onsdag i næste uge er der reprise i Virumhallen kl. 19.30.

Virum: Melissa Gilkey 18, Valerie Driscol 13, Nikoline Østergaard 11, Emma Braunstein 9, Ansofie Schirmer 8, Kyani White 7 og Ellen Iversen 5 point.

Lemvig: Kaitlyn Mathieu 20, Gillian Abshire 13, Okako Adika 10, Ivana Udovalieva 9, Reka Fejes 7, Victoria Waldner 2 og Grace Gardner 2

Lemvig kom sikkert gennem sidste kvartfinale

10.03.2016

Onsdag aften blev det sidste hold til semifinalerne fundet i opgøret mellem Lemvig Basket og Åbyhøj IF.

De to første kampe i kvartfinaleserien var endt med en sejr til hvert hold, men i den tredje kamp var der ikke tvivl om, at Lemvig var det stærkeste af de to hold, og pladsen i semifinalerne var aldrig for alvor i fare.

Allerede fra kampens start viste Lemvig stor energi, og med godt forsvar blev der lagt et pres på Åbyhøj. Det fik gæsterne til at stresse lidt i spillet og vælge dårlige løsninger i angrebet. Os Lemvig var det især Ivana Udovalieva og Gillian Abshire som lagde presset, og de fik det også taget med i offensiven, hvor spillet flød godt og flere bød ind.

En føring på 10-2 efter de første minutter gav yderlig energi til hjemmeholdet. Men Åbyhøj begynder at få lidt mere ro på spillet, og især Camilla Andersen tager ansvar. Fem point af hende giver lidt kontakt ved stillingen 15-10, men så strammer hjemmeholdet grebet lidt. Ivana Udovalieva sætter endnu en af sine tre 3ere i perioden – og syv i hele kampen, og så er der luft igen. Lemvig kan gå til pause med en føring på 26-16 og en fornemmelse af at have godt styr på kampen.

Den fornemmelse er der stadig i starten af anden periode, hvor Lemvig sætter tempo og holder høj effektivitet. Åbyhøj er farligst på skud fra distancen, mens de har det svært inside, hvor Lemvig står godt og stærkt. Resultatet er at Lemvig dominerer spillet og konstant udbygger sin føring, som midt i perioden er 45-19.

Lemvig holder tempoet oppe, men det bliver også mere tydeligt, at det er få spillere, som har trukket læsset, så Åbyhøj får lidt mere plads, og holder mere trit med hjemmeholdet i de sdiste minutter af perioden. Men med stillingen 50-32 ved halvleg har værterne stadig en sikker føring.

Den føring kommer dog under pres fra starten af tredje periode, hvor Åbyhøj kommer bedre med. Samtidig smider Lemvig for mange bolde væk og spillet virker en smule ukoncentreret. Det fremtvinger en time-out til Lemvig efter blot et par minutter og 53-39 på tavlen. Åbyhøj spiller med mere ro og tålmodighed end i første halvleg, og de har mest fordel af at spillet er lidt mere rodet. Langsomt får de afstanden ned, men tættere end omkring 10 point kommer de aldrig. Lemvig viser mod slutningen af perioden den rigtige vilje til at forsvare sig, selvom Åbyhøj kommer lettest til pointene. Gæsterne vinder også perioden, men en føring på 69-54 giver alligevel Lemvig det bedste udgangspunkt inden sidste periode.

De sidste ti minutter starter rodet, og Lemvig udnytter ikke de muligheder det giver. Åbyhøj kommer ikke frem til så mange skud, så ingen af holdene kommer for alvor i gang fra periodens start. Men Lemvig viser igen god energi, og bruger det til at trække fra Åbyhøj igen. Lemvig sidder derfor solidt på spillet i kampens sidste minutter, og det ender med en sikker sejr på 97-81. Dermed er Lemvigklar til semi-finalerne mod Virum.

Første kamp spilles i Virum på søndag kl. 13.00, mens kamp 2 spilles i Lemvig lørdag den 19. marts kl. 13.30.