Nyheder

Pokalmestrene fra Nørrebro taber til Danmarksmestrene fra Gentofte

29.01.2015

Tirsdag aften var Nørrebrohallen rammen om de nykårede pokalmestre fra Stevnsgades sidste kamp i grundspillet mod grundspillets overraskende bundprop SISU.

Gæsterne har været ramt af skader til de to nøglespillere Camilla Blands og Tea Jørgensen gennem flere måneder, hvilket har betydet, at det har været utroligt svært for resten af holdet at skrabe point sammen.

Men nu er Camilla tilbage og man har været på indkøb i USA, så man nu her i slutspurten i grundspillet og til mellem og slutspillet har forstærket holdet med Kelly Keil.

Stevnsgade pigerne var noget slidte inden kampen efter et meget hårdt program. Stevnsgade har også fra sæsonstart været slemt ramt af skader. Fire af pigerne har stort set slet ikke kunnet spille en eneste kamp i hele sæsonen og er stadigt ikke klar, så Stevnsgade har gennemført alle kampe med kun 8 spilleklare piger til hver eneste kamp - og det slider. Begyndende sygdom op til kampen hos flere toneangivende spillere var heller ikke befordrende for indsatsen.

Første periode starter meget pointfattigt med mange brændte skud i begge ender, således at der efter 8:30 kun er scoret 16 point i kampen. Efter 8.32 hvor Stevnsgade bringer balance i tingene til 9-9 vågner kampen lidt i intensitet. Første periode ender 14-13.

I anden periode følges holdene ad til 17-17 hvorefter Stevnsgade slår et lille hul til 22-17 efter 5:33, men SISU kommer tilbage og resten af perioden er igen helt lige, så pausestillingen er 29-30.

Efter de første tre minutter af tredje - og skulle det vise sig afgørende – periode er det helt lige 34-35. Derefter bringer SISU sig foran med 8 point i løbet af de næste 4 minutter indtil Jordan Sullivan med en tre´er efter 7:19 igen bringer lidt mere balance tilbage til 41-45. Det var imidlertid de sidste point som Stevnsgade scorer i perioden, hvilket betyder at SISU går ind til sidste periode pause med en 41-53 føring. Perioden vindes af SISU med 12-23 og kampen synes afgjort.

Stevnsgade pigerne er trætte og har ikke i dag, det der skal til for at vende kampen. Fjerde periode ender 14-27 og dermed med en fortjent SISU sejr på 55-70. Første gang i sæsonen, at værterne har scoret så lidt i en kamp.

SISU har endnu en kamp i grundspillet, mens Stevnsgade skal hvile ud inden mellemspillet. Resultatet betyder, at Stevnsgade ender på en 3. plads med samme pointtal som Hørsholm, som i de indbyrdes opgør har vundet med et point mere over Stevnsgade end Stevnsgade vandt over Hørsholm.

For SISU scorede Kiki Lund 19, Kelly Keil 13, Camilla Blands 13, Katrine Dyszkant 13, Mathilde Colding-Poulsen 8, Julie Kongeskov 2 og Kailey Colonna 2.

For Stevnsgade scorede Ida Tryggedsson Preetzmann 18, Jordan Sullivan 11 (16 rebounds), Etta Andersen 10, Alberte Alsø Dokkedal 7, Hanna Sheikh 6, Cecielie Homann 2 og Simone Ceccardi 1. 

Sådan spilles mellemspillet

28.01.2015

Med 1 kamp tilbage i grundspillet er de 7 DL-hold ved at være klar til mellemspillet hvor de holdene deles i 2 puljer, mellemspil A og mellemspil B.

I pulje A kommer de fire hold, der sluttede i toppen af grundspillet. Det er allerede sikkert at det bliver Lemvig Basket, Hørsholm 79ers, Stevnsgade Superwomen og BK Amager, som slutter grundserien i samme rækkefølge.

I pulje B kommer SISU, Aabyhøj IF og Falcon BMS.

Nogle af holdene får points med fra grundspillet.

I Mellemspil A får Lemvig der vandt grundspillet får to points med over i mellemspillet, mens 79ers fpr 1 point og Stevnsgade og BKA starter med 0 point.

I pulje B er skellettet det samme. Før den sidste kamp på søndag mellem SISU og Aabyhøj IF er det sikkert at Falcon BMS starter med 0 point, mens vinderen af søndagens opgør i Kildeskovhallen starter med 2 point og taberen med 1 point.
Generelt har denne sæsons grundspil været meget langt mindre forudsigeligt og dermed også mere spændende at være tilskuer til.

De senere år har det været et spørgsmål om der var nogle hold der kunne slå SISU af pinden.

I år har holdene slået hinanden på kryds og tværs og det er nu ret åbent, hvem der får hvilke placeringer til slutspillet og i sidste ende hvem der bliver Danmarksmester 2014/15.

Lemvig har overrasket mange og mon Lemvig selv havde forventet at vinde grundspillet?! Lemvig  har kun tabt  til Åbyhøj hjemme, Hørsholm på hjemmebane og Stevnsgade på udebane.

Hørsholm, BK Amager og Stevnsgade har slået hinanden på kryds og tværs og der har været mange spændende Københavner-opgør.

Længere nede i tabellen har der også været spænding, men hold som Åbyhøj og Falcon BMS har ikke været helt så  stabile i forhold til de fire øverste.

Danmarksmestrene fra SISU har haft et mareridtsgrundspil med skader hos nøglespillere og en masse andre problemer. Det bliver interessant om niveauet stiger i mellemspillet, der er i hvert fald ret langt op til at genvinde mesterskabet.

Når holdene har spillet mellemspil fortsætter de fire fra mellemspil A og de to bedst placerede fra Mellemspil B. Det hold der ender sidst i Mellemspil B er færdig for i år.

Slutspillet har kun to kvartfinaler idet Mellemspillets bedst placerede hold går direkte videre i semifinalerne.

Du kan se hele turneringsplanen for Mellemspillet ved at klikke her.

Husk at midt i mellemspillet sætter holdene spændingen på stand by og Dameligaen mødes til All Star kamp den 7. februar kl. 16:00 i Nørrebrohallen.

Her møder et hold sammensat af Dameligaens udenlandske spillere det dansk damelandshold i en opvisningskamp.

Pokalmestrene slår 79ers

25.01.2015

Lørdagens Dameligakamp mellem Hørsholm 79ers og Stevnsgade i den bedste basketballrække var en direkte duel om andenpladsen i grundspillet, som giver et point med videre i mellemspillet mellem ligaens fire bedste hold. Det var en duel som Stevnsgade trak sig ud af som vindere med scoren 75-80.

Lemvig havde allerede sikret førstepladsen, der giver to point med videre, så kampen om andenpladsen stod mellem ligaens nummer to og tre. Med en sejr kunne Stevnsgade bringe sig á point med Hørsholm, med en kamp mod Bundproppen SISU i baghånden, som så vil give dem andenpladsen.

Hørsholm var i store perioder af kampen i førersædet og foran 70-60 med lige under otte minutter igen så andenpladsen sikker ud for Nordsjællænderne. Momentum skiftede imidlertid så fuldstændigt over til Stevnsgade og over de næste fem minutter scorede Hørsholm ikke og Stevnsgade kunne bringe sig foran 70-76 inden Iben Slotau med et straffekast og en tre’er stoppede blødningen.

Med et minut igen stod der således 74-78 og Hørsholm skulle afslutte godt for at nå andenpladsen. Stevnsgades Amalie Dokkedal missede tæt på kurven og Hørsholm sikrede sig rebounden, hvorefter Stevnsgade fejlede Emilie Schirmer, der satte et af to straffekast. Stevnsgade fik igen et skud afsted, der røg ved siden af, men selv om Hørsholm sikrede sig rebounden, endte det alligevel med at være Stevnsgade bold, da en hårdt presset Frederikke Mollerup mistede bolden ud over sidelinjen.

Med 27 sekunder igen og foran 75-78 havde Stevnsgade således alle chancer for at erobre den vigtige andenplads, men i stedet begik Ida Preetzman angrebsfejl med 19 sekunder igen, så Hørsholm fik bolden. Heller ikke Hørsholm kunne dog holde fat i bolden og med 8,5 sekunder igen fik Stevnsgade bolden og da Mie Kristine Ceccardi sikkert satte to straffekast kunne Nørrebroklubben sikre sig andenpladsen med en 75-80 sejr. 

Topscorer for 79ers blev Ivana Jovanovic med 16 point. For Stevnsgade scorede Jordan Sullivan 17 point. 

SISU fik revanche mod Falcon BMS

25.01.2015

Sidst de to hold mødtes vandt Falcon BMS med et enkelt points og gav SISU deres første nederlag i Kildeskovshallen i hele 4 ½ år.

Siden den gangt er der dog sket meget i forhold til SISU’s spillertrup, flere af de etablerede danske spillere er kommet tilbage fra deres skader og samtidigt har man hentet to amerikanske spillere i bestræbelserne på at forsvare DM-titlen.

Falcon BMS kommer ”flyvende” fra start og med godt samspil i angrebet bringer de sig i løbet af kampens første minutter foran med 10-2. Efter en timeout kommer SISU bedre i gang, men efter 1. periode er hjemmeholdet fortsat foran med 14-12. Indtil midten af 2. periode bliver holdene ved med at følges ad, men fra stillingen 20-20 stikker SISU af til en pauseføring på 8 points, 24-32.

Falcon BMS får i de første minutter af 3. periode reduceret SISU’s forspring til 3-4 points, men de når aldrig at få lukket hullet helt. I stedet trækker SISU i slutminutterne fra og får igen skabt sig et forspring på 8 points, 38-46. I 4. Periode spiller de to hold igen lige op med hinanden - uden af hjemmeholdet på noget tidspunkt har mulighed for, for alvor at gøre noget ved SISU’s forspring. Kampen ender derfor med en SISU sejr på 11 points, 51-62.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Sarah Sofie Mortensen (16 points og 5 rebounds), Elisabeth Brynaa Hansen (14 points og 7 rebounds) og Tone Ravn Heiberg (11 points). Hos SISU var det især amerikanske Kelly Kiel (16 points og 9 rebounds), Camilla Blands (14 points og 7 assists) og Mathilde Colding-Poulsen (14 points) som gjorde sig bemærket.

Ugens preview

22.01.2015

Thomas Ginnerup, headcoach for SISU har kigget dybt i krystlakuglen og kommer her med sit bud på weekendens kampe.

Hørsholm 79ers - Stevnsgade BBK lørdag kl. 15:00

Slutspurten om topplaceringerne i grundspillet er gået ind, og denne kamp mellem Hørsholm og Stevnsgade bliver afgørende for, hvem som får point med over i mellemspillet. Amager ender på 4. pladsen, og Lemvig har sikret sig 1. pladsen, men 2. pladsen er stadig i spil.

Stevnsgade vandt pokalen på en flot 2. halvleg. Tirsdag hev de en ny sejr hjem over undertegnede, og selvom kampen var tæt med et par minutter igen, så er Stevnsgade kommet godt fra start i det nye år, og holdet har vist, at de har tænkt sig at være med hele vejen.

Hørsholm kom lidt tungt fra start efter jul og måtte strække våben mod pokalfinalisterne fra BK Amager, som til gengæld viste god moral og rejste sig efter det smertefulde nederlag i Horsens. Hørsholm har formentlig ligaens bredeste hold med en dyb bænk af unge og sultne spillere. Ikke mindst Frederikke Mollerup er trådt i karakter i årets liga, hvor hun qua sin power og evnen til at spille i begge ender af banen mange gange har været Hørsholms bedste. På de bedste dage er Hørsholm ligaens stærkeste hold, men unge hold er et tveægget sværd, som kan have tilsvarende dårlige dage.  

Netop udsving i kvalitet og fordelen ved en lang bænk af unge spillere var afgørende for udfaldet af det første opgør mellem Hørsholm og Stevnsgade.

Efter totalt at have domineret kampen i 1. halvleg gik Stevnsgade totalt i stå i 2. halvleg. Hørsholm spillede med en mindre line-up, skruede op for tempoet i angrebet, tog bolden til kurven og lagde et bedre defensivt tryk. Det lykkedes at lukke helt ned for Stevnsgade, hvorfor Hørsholm kunne vende 29-42 ved pausen til en sejr på 71-65.

Nøglen til kampen bliver, hvem som kommer til at styre tempoet, og hvordan Hørsholm har tænkt sig at dække forsvar. Hvis Hørsholm kan holde tempoet oppe og finde det forsvar frem, som gjorde forskellen i kamp 1, vil Stevnsgade få det svært. Hvis Stevnsgade derimod kan sætte Ida TP, Jordan Sullivan og Hanna Sheikh i scene igennem hele kampen, så vil den større rutine og styrke gøre forskellen.

Jeg gætter på en spændende kamp, hvor hjemmebanen i sidste ende gør forskellen. Hørsholm vinder med +5 efter overtid.

Falcon BMS vs SISU lørdag kl. 17:00

Det er næppe en overraskelse for nogen, at en 7. plads er et skuffende resultat for os. Årsagerne har været mange, men heldigvis begynder de enkelte spillere at komme tilbage fra skader, og licenserne begynder at komme i hus. Det er derfor ambitionen, at vi skal op i tabellen.

En overraskende Åby-sejr i Lemvig har gjort hurtige spring i tabellen lidt sværere, men første skridt bliver alligevel en sejr over Falcon - BMS på lørdag.

Den første kamp mod Falcon - BMS var skæbnesvanger for os, da vi mistede en fremragende Tea Jørgensen efter blot 1½ minut. Alligevel lykkedes det at holde kampen helt spændende til det sidste, hvor millimeter var forskellen på sejr og nederlag, da bolden dansede på ringen. Falcon - BMS endte med at vinde kampen 57-56, men det er andet SISU-hold, som går på banen på lørdag. Tilbage er Camilla Blands, som sad ude hele efteråret med en knæskade. Kailey Colonna har fået licens, og med lidt held vil amerikanske Kelly Kiel også være spilleberettiget.

Falcon - BMS har et meget ungt hold i årets liga, men talentet er uomtvisteligt. Især Sarah Mortensen har taget ligaen med storm, og hun blev fortjent stemt ind på efterårets hold. Blandt de "rutinerede" kræfter finder man Elisabeth Brynaa, som år for år bare bliver bedre og bedre. Falcon - BMS er dog bedst, når de får produktion fra flere end de to. Ikke mindst Marie Gadeberg har været en vigtig spiller, og hendes bidrag kan meget vel være afgørende for lørdagens kamp.

I sidste ende har vi dog noget at revanchere, og efter nytår er vi blevet bedre og bedre kamp for kamp. Det er nu på tide med en sejr, og jeg regner med, at vi hiver en sejr hjem over et hårdt kæmpende Falcon - BMS mandskab.

Cifrene vil afhænge af dagsformen, men et forsigtigt gæt lyder på +10 i vores favør.

Skidt slutning på grundspillet af Lemvig

22.01.2015

Lemvig spillede onsdag aften sin sidste kamp i grundspillet, og vestjyderne var inden kampen sikre på, at vinde grundspillet for første gang nogensinde, da Hørsholm tabte deres kamp tirsdag aften.

Om det var den kendsgerning, eller om det bare var manglende koncentration der var årsagen er svært at sige, men fakta er, at Lemvig ikke ramte det niveau, der blev viste i den seneste kamp mod SISU. Derfor kunne Åbyhøj tage hjem fra Lemvig med en sejr på 79-87.

Det skete efter kamp, som Lemvig startede bedst, men den tidlige føring fik også hjemmeholdet til at miste fokus, og det udnyttede Åbyhøj til at holde sig inde i kampen. Efter en hurtig føring på 6-0 begyndte Lemvig at smide bolde væk, og Åbyhøj kom tilbage på 5-6. Det fik en overgang værterne til at vågne lidt op, og gode aktioner af både Ivana Udovalieva, Emily White og Joanna Miller satte Lemvig i gang igen. En ny føring blev bygget op til 20-12, og fornemmelsen var, at der var godt styr på kampen. Rodet spil i slutningen af perioden var dog mest til Åbyhøjs fordel, og de kunne slutte perioden med at skære afstanden ned til 21-17.

 Lemvig har mest styr på spillet i starten af anden perioden, og føringen udbygges igen til 36-27. Men så begynder Lemvig at blive ramt af flere fejl, og det kommer gennem resten af kampen til at præge hjemmeholdet, at der ikke er en klar dommerlinje, men at der ind i mellem dømmes for meget små forseelses, der er i andre situationer gives plads til mere fysisk spil.

Allerede tidligt har flere spillere hos Lemvig to fejl, og de efterfølgende udskiftninger kommer til at gå ud over rytmen i spillet. Åbyhøj formår bedre at bevare roen, og langsom lukker de afstanden til hjemmeholdet.

Resultatet bliver, at stillingen igen er helt lige, 37-37 ved halvleg.

Den gode afslutning på første halvleg sætter Åbyhøj i gang, og de starter tredje periode med tre hurtige 3ere. Det er med til at give gæsterne en føring på 43-48, og som man ofte ser det med Åbyhøj, så er de vanskelige at bremse igen, når først de har fået gang i deres spil, og ikke mindst deres skud. Føringen giver masser af energi og tro på tingene hos de grønne, spillet flyder godt hos gæsterne, og mange byder ind. Lemvig må slide mere for at få rytme i spillet, og det smitter også af på afslutningerne, som alt for ofte bliver misbrugt. Åbyhøj udbygger føringen til 45-54 inden Lemvig mod slutningen af perioden viser lidt ny energi. Det sætter i første omgang en lille stopper for Åbyhøjs overtag, men de fortsætter med at ramme deres skud når de får chancen, så de holder fast i føringen, som er på 51-60 ved periodens slutning. 

Mønstret fortsætter i starten af fjerde perioden, og afstanden mellem holdene fastholdes gennem de første fem minutter. Så vågner Joanna Miller og Helle Kristiansen op, og med hver en 3er bringer de afstanden ned på 69-74. Men tættere på kommer Lemvig ikke og selvom der arbejdes hårdt til sidst, og det flere gange ser ud til at kampen alligevel kan tippe, så holder Åbyhøj stand. Lemvig må forcere spillet og presse Åbyhøj, men fejlproblemerne kommer igen til at kost, og det bliver ikke for alvor tæt.

Derfor slutter Lemvig grundspillet med et nederlag, og de kan nu bruge de kommende par uger på at forberede sig til de afgørende kampe i mellemspillet og slutspillet.
 

Som vinder af grundspillet tager Lemvig to point med sig ind i mellemspillet, men der vil blive kamp op pladserne mellem de fire hold øverst i tabellen. 

Lemvigs point: Joanna Miller 22p (5 as), Ivana Udovalieva 20p (5 as), Natalie Day 18p, Emily White 12p (14 reb), Helle Kristiansen 5p og Okako Adika 2p

Åbyhøjs point: Nicole Ballestero 28p, Sofie Preetzmann 22p, Julie Hoier 7p, Kendahl Kelly 6p, Kia Fisker 6p, Astrid Sturlason 6p, Tanja Laursen 6p, Lærke Lyhne 5p, Caroline Wich 5p, Sarah Bersang 2p

Stevnsgade vinder, men SISU bedre med denne gang

21.01.2015

Sidst Stevnsgade og SISU mødtes var i pokalkvartfinalen i november måned. Den gang tabte SISU meget stort til de senere pokalmestre.

SISU har været ekstremt hårdt ramt af skader i efteråret, men er nu langsomt på vej tilbage. Endnu mangler et par spillere at være helt klar efter skader, ligesom erstatningen Kelly Keil, for skadesramte Tori Lehr, netop dagen efter kampen fik opholdstilladelse. Derfor var det glædeligt, set med SISU-briller, at kampen var meget mere lige denne gang. Og endnu mere glædeligt var det at se, at SISUs helt unge spillere alle var på banen i det 10–0 run, der bragte SISU tilbage i kampen med kun et par minutter til slutfløjtet. Desværre svarede Stevnsgade igen med et 7–0 run, så kampen endte 64–75 til Stevnsgade efter periodecifrene 19–20, 10–16, 16–20 og 19–19.

SISU kom meget godt fra start i kampen og førte med et par point gennem de første 8 minutter men blev hentet til sidst af Stevnsgade bl.a. ved at score tre 3’ere mod SISUs ene. Det viste sig at blive symptomatisk for kampen på to måder: Det var Hanna Sheikh, der scorede alle 3’ere for Stevnsgade og Stevnsgade vedblev med at score flere 3’ere end SISU. Den kamp endte 9–3 til Stevnsgade. Hanna havde de syv af de ni!

I anden periode fortsatte Stevnsgade med at ligge forrest og kom hurtigt op på et 8 points forspring, der holdt perioden ud – endda uden at Hanna scorede, til halvlegsstillingen 29–36.

Hanna genoptog scoringen med 3’ere i slutningen af tredje periode og var sammen med Jordan Sullivan dem, der holdt Stevnsgade foran i anden halvleg. SISU startede igen godt og kom inden for et par points afstand inden Stevnsgade scorede og på ny tog afstand. Sådan bølgede stillingen lidt frem og tilbage ind til Stevnsgade tog afstand med 11 points til SISU ved periodepausen: 45–56.

I fjerde periode skyndte Stevnsgade sig at komme foran med 18 point, inden SISU svarede tilbage ved periodens afslutning.

Samlet set viste Stevnsgade, at de har stærke spillere såvel inde som ude: Jordan Sullivan endte med en double-double (21 point og 15 rebounds), mens Hanna Sheik skøde imponerende 7 for 12 på 3’ere og endte med 21 point (og næsten en double-double med 8 rebounds). 80% på straffe må også have været tilfredsstillende.

SISU viste god fight, men kunne kun klare 54% på straffe og 21% på 3’ere. Camilla Blands nåede en double-double med 15 point og 10 rebounds, mens Katrine Dyszkant havde 11 point og 8 rebounds.

Stevnsgades næste kamp er returkampen mod SISU den 27. januar, mens SISU er allerede i aktion igen lørdag mod Falcon BMS.

BK Amager rejste sig efter søndagens pokalfinalenederlag

21.01.2015

BK Amager var på ingen måde mærket af søndagens pokalfinalenederlag mod Stevnsgade i Horsens, da holdet tirsdag aften i Amagerhallen slog topholdet i Dameligaen Hørsholm 79’ers med 86-74 (29-26, 17-13, 20-13, 20-22) efter en solid indsats kampen igennem.

Kampen starter i et højt tempo fra begge sider uden den store vægt på forsvaret. Holdene bytter scoringer og midt i perioden er stillingen 14-14. Amager bringer sig foran 22-16 med et 8-2 run, men Hørsholm svarer tilbage godt anført af Ivana Jovanovic og får bragt balance i regnskabet. Amagers Catharina Palm lukker perioden med en buzzer tre’er og Amager vinder perioden 29-26.

Tempoet og scoringsintensiteten falder i indledningen af 2. periode. Godt halvvejs i perioden er stillingen beskedne 33-32. Herefter får Amager et lille overtag. Amager vinder den resterende del af perioden med 13-7, og holdet fører således 46-39 ved halvleg. Amager vinder perioden med 17-13.

Amager fastholder med solidt spil overtaget og føringen efter pausen. Med godt 2 minutter tilbage er stillingen 60-52. Amager lukker perioden med 6 ubesvarede point til stillingen 66-52 inden 4. og afgørende periode.

Hørsholm får på knap 3 minutter reduceret Amagers føring til 66-60 blandt andet via to 3’ere, men på de efterfølgende angreb får Amagers Maria Dinesen og Emilie Fogelstrøm svaret igen hver med en 3’er. Med godt 2 minutter tilbage fører hjemmeholdet 79-69, men Hørholms skaber igen spænding først med en 3’er af Marie-Louise Blyme efterfulgt af en 2’er af Iben Soltau til stillingen 79-74. Hørsholm er nødt til at fejle og stoppe tiden, men Amager holder hovedet koldt og sætter 7 af 7 fra straffelinjen i kampens afslutning til slutresultatet 86-74

Alt i alt en intens og tempofyldt affære med mange flotte detaljer fra begge hold. Hos gæsterne var Ivana Jovanovic og Maja Gerlyng de mest iøjnefaldende, mens hjemmeholdets 5 startere alle leverede tocifrede pointtal. Kampen blev overværet af 126 tilskuere.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Lauren Gregory 29, Maria Dinesen og Catharina Palm begge 14, Emilie Fogelstrøm 11, Melanie Elmgreen 10, Emilie Keller 5, Rikke Andersen 2, Lotte Tobiasen 1

Hørsholm 79’ers: Ivana Jovanovic 21, Maja Gerlyng 15,Iben Soltau 12, Amalie Bonde 8,Line Piechnik, Joy Burke og Frederikke Mollerup alle 5, Marie-Loise Blyme 3

Kampens spiller WOM: Lauren Gregory, BK Amager (29 point, 11 rebounds og en effektivitet på 36)

 

Stevnsgade Superwomen tager pokaltitlen

18.01.2015

I en kamp der var rigtig god reklame for kvindebasket løb Stevnsgade Superwomen med pokaltitlen ved at besejre BK Amager med 76-66. 

Kampen bølgede frem og tilbage og var bestemt mere tæt end slutcifrene antyder.

Du kan læse referat af kampen på DBBF`s hjemmeside ved at klikke her. 

All Star 2015

18.01.2015

I forbindelse med All Star 2015, som afvikles den 7. februar i Nørrebrohallen  har du nu mulighed for at kombinere All Star kampen med en dejlig buffet i Nørrebrohallens Cafe.

Så inviter din kæreste, familien, din nabo eller holdkammeraterne til kamp og spisning.

Har man lyst til mere er der fest bagefter. Prisen for alt dette er 89 kr. pr. person, og man kan købe billet via dette link: https://billetto.dk/da/events/danish-basketball-allstar-weekend-celebration-2015