Nyheder

Stevnsgade SuperWomen i ny forsvars storsejr

13.01.2016

Der var tale om intet mindre end et vaske ægte topopgør mellem Dameligaens nr. 1 Stevnsgade SuperWomen og nr. 2. Virum Go Dream, der fandt sted i Nørrebrohallen tirsdag aften foran ca. 175 tilskuere – et noget skuffende antal kampens hold og stillingen i Dameligaen taget i betragtning.

Gæsterne kom til dagens kamp med 9 sejre og 3 nederlag – et af dem til hjemmeholdet Stevnsgade SuperWomen, mens hjemmeholdet kun havde tabt to opgør for det samme antal kampe.

Virum har siden holdet spillede i 1. division med sine meget talentfulde unge spillertrup sidste sæson, fået forstærkninger i form Emilie Schirmer fra Hørsholm (desværre langtidsskadet), Nikoline Østergaard - der er vendt hjem til barndomsklubben efter 4 år med collegebasket i USA - og de tre professionelle amerikanere Valerie Driscoll, Melissa Gilkey og senest Kyani White.

Gæsterne må med sine forstærkninger nu betegnes som en af mesterskabskandidaterne. Derfor var der lagt op til et tæt og spændende opgør tirsdag aften.

I Stevnsgade lejren har man naturligvis stor fokus på lørdagens Pokalfinale i Forum Horsens. Men det var tydeligt vigtigt for trænerteamet at fastholde pigernes fokus på denne kamp, da den kan have afgørende betydning for hvem som slutter på førstepladsen i grundspillet, ligesom det var vigtigt at få prøvet forskellige forsvarsformer af inden pokalfinalen.

Første periode startede med at Virum Go Dream bragte sig foran, men kendetegnende for hele perioden var, at ingen af holdene ramte deres skud, men arbejdede intenst på at stoppe modstanderen i den anden ende af banen.

Via 2-4, 4-6, 7-7 og 8-12 bragte Ida Tryggedsson Preetzmann balance i tingene i sidste sekund af første periode til periode stilling 14-14.

Dermed var al balance i resten kampen slut. Anden periode skruede Stevnsgade SuperWomen op for gassen i forsvaret og med en forrygende forsvarsindsats holdt de Virum Go Dream fra at score en eneste gang ud over på 7 straffer. Fra 14-15 rykkede hjemmeholdet fra med et 14-2 run. Ikke fordi angrebsspillet var særligt flydende eller homogent, men forsvarsspillet var solidt og klogt.

Virum Go Dream måtte arbejde hårdt for at komme til afslutninger og slippe af med bolden på en fornuftig måde. Fra 28-21 efter 6:51 gik der igen stilstand i scoringen. Perioden sluttede 18-7 og dermed en halvlegsføring til hjemmeholdet på 32-21. På papiret var kampen stadigt helt åben.

Efter pausen hænger Virum Go Dream på. De får en del inside spil og udrebounder Stevnsgade SuperWomen. Så efter 3:30 bragte Melissa Gilkey afstanden ned til 34-27. Men igen kværnede hjemmeholdets aggressive forsvar løs, hvilket i anden halvdel af perioden gjorde, at Virum blev presset til en del turn-overs med fastbreak til følge.

Fra 34-27 blev det på knapt to minutter til 45-29. Tilskuerne fornemmede at resten af kampen ville være op af bakke for Virum Go Dream. De mistede gejsten og troen på et comeback i slutningen af perioden og blev straffet derfor.

Perioden slutter 19-12 og dermed var stillingen 51-33 inden sidste periode.

Fjerde periode afprøvede Stevnsgade flere forsvarsformer, hvilket fungerede udmærket og gav hjemmeholdet adskillige fastbreaks. Hjemmeholdet kørte videre i samme høje tempo og vandt fuld fortjent perioden 20-14 til slutstillingen 71-47.

Stevnsgade SuperWomen har spillet mange perfekte forsvarskampe, men mangler stadigt gennem en hel kamp at få angrebsspille til at flyde homogent. Virum Go Dream havde ikke en af deres bedste dage, men led også under at Stevnsgade som det eneste hold i ligaen kan skifte samtlige spillere ind uden at gå ned i tempo eller kvalitet.

Kigger man på statistikken skyder Stevnsgade kun 27 % bag 3´er linjen, men Virum slet ikke scorer på et eneste af 17 forsøg. Virum vinder det offensive reboundspil 18-10.

For Virum Go Dream scorede Valerie Driscoll 13 point (16 rebounds heraf 8 offensive), Melissa Gilkey 11, Nikoline Østergaard 9, Kyani White 7, Caroline Schultze 3, Annsofie Schirmer 2 og Pauline Lausten 2.

Hos Stevnsgade SuperWomen kom alle spillere på tavlen. Ida Tryggedsson Preetzmann scorede 15 point (4 steals), Elisabeth Brynaa Hansen 12 (6 rebounds), Alberte Alsø Dokkedal 12, Maja Gerlyng 11, Kasia Dyszkant 8, Simone Ceccardi 3, Tea Jørgensen 2 (6 rebounds), Mie Ceccardi 2, Freja Boel 2, Sofia Åström 2 og Hanna Sheikh 2.

BK Amager vandt ubesværet over SISU

11.01.2016

SISU stillede op til dagens kamp med to erfarne guards på skadeslisten. Både Amalie Carnbring Bonde og Camilla Blands sad desværre ude igen med henholdsvis knæ- og ankelbesvær. I efteråret mistede SISU andre tre guards, så coach Roberto Velosa har grebet dybt ned i ungdomsrækkerne og fundet en stribe lovende, unge spillere.

Efter et par minutter stod det 3–4 til Amager. Pointene scoret af holdenes bedste spiller Olivia Applewhite fra SISU og Catharina Palm Jensen fra Amager. Sille Balling kæmpede prisværdigt som ung, startende point guard for at holde sammen på SISUs spil. Amager udbyggede med aggressivt forsvar via et 0–8 run til periodens resultat 13–24.  SISU mistede lidt for let boldene, som Amager meget nemt omsatte til 2 point i en fart.

Anden periode blev ingen skøn affære. Lav score uden det store spil. 7–13 til Amager.

Lidt mere glød kom der over det i tredje periode, hvor Amager satte turboen til og vandt den første halvdel med 4–14. I den anden halvdel skiftedes holdene til at score, men forskellen var alligevel løbet op i 32–58 til Amager. SISUs 16-årige Cirkeline Rimdal stod for fire scoringer i træk. Hun turde udfordre de stærke modstandere og satte med flere gode bevægelser sine modstandere af til sikre scoringer.

SISU lykkedes bedre i den fjerde periode, hvor Amager satte Catharina Palm Jensen og Portia Durrett på bænken. Hen mod slutningen af kampen havde SISU fået reduceret til 51–69 på en solid indsats af Mathilde Colding-Poulsen. Rart at se hende tilbage i spilform. Desværre sluttede SISU ikke godt af og tillod Amager et 0–10 run til 51–79.

For Amager havde Catharina Palm Jensen 21 point, Portia Durrett 15 point og Emilie Fogelstrøm 10 point.

For SISU scorede Olivia Applewhite 20 point og Mathilde Colding-Poulsen 10 point.

BK Amager er allerede i aktion igen tirsdag aften som værter for Hørsholm 79ers, mens SISUs næste kamp bliver i Kildeskovshallen mod Hørsholm 79ers den 24. januar.

Virum Go Dream fortsat i topform ovenpå julen

11.01.2016

Lørdag eftermiddag tog Virum Go Dream mandskabet imod damerne fra Aabyhøj IF.

Et opgør hvor Virum var spået til en sikker sejr! MEN på trods af Aabyhøj’s placering i Damebasketligaen, på en sidsteplads, så havde holdet vist gode takter lige optil jul, med 2 sejre over SISU og Hørsholm, derfor havde trænerteamet fra Virum forberedt sig ekstra meget til denne kamp.

Virums agtpågivenhed kom til fyldest i flere former i løbet af kampen - først kom Aabyhøj ud fra bænken med en enorm energi og træfsikkerhed, hvilket hurtigt bragt dem foran 2-8 efter bare 3 minutter, dette rystede Virum en smule, men derefter rykkede Go Dream holdet - ikke mindst anført af holdets nye guard Kyani White. Stillingen efter først periode var 26-10.

Resten af kampen bliver aldrig rigtigt spændende, selvom Aabyhøj af flere omgange “bed fra sig”. Virum trænerteamet benyttede kampen til at få samtlige spillere i spil, og det lykkes samtlige spillere at komme på tavlen med point! Fra Aabyhøj bliver det de 5 startere der scorer alle point - pånær 3 point scoret af Amalie Torlop Carlsen. Dette kan ses på at bænken fra Go Dream holdet scorer hele 25 point mod Aabyhøj’s bænk’s 3 point.

Kampen ender med en sejr til Virum på 70-58. hvilket betyder at Virum beholder sin 2. plads i Dameligaen.

Næste kamp for Virum damerne er allerede på tirsdag, hvilket er top opgøret mod Stevnsgade, der ligger på første pladsen i ligaen - MEN det er blot 2 point der skiller de 2 hold!

Spiller profiler:

Virum Go Dream: Kyani White 13 point, 3 steals; Valerie Driscol 12 point og 13 rebounds; Ellen Iversen 12 point, 5 rebounds og Nikoline Østegaard ikke mindre end 11 assists

Aabyhøj IF: Enna Pehadzic 17 point, 3 steals; Stephanie Mannemar 10 point, 7 rebounds og Bianca Morsoe Christiansen 8 point, 2 assists

Ugens preview

02.01.2016

Coach for BK Amager, Jesper Krone forventer en svær runde i DL, da alle holdene mere eller mindre skal op i gear igen efter julepausen.

Virum GO Dream - Aabyhøj IF (lørdag kl 14.00)

Virum var solide inden jul, og dette vil de fortsat være i den resterende del af sæsonen. De har flere strenge at spille på, og en stærk trænerduo.

Åbyhøj kom igang lige inden jul, så pausen var måske ikke til deres fordel. De er ført an af ligaens bedste guard (Enna), men tror ikke det er nok mod Virum.

Virum +10

Hørsholm 79ers - Stevnsgade SuperWomen (lørdag kl. 16:00)

Deres første opgør var spændende og tæt. Denne rundes opgør mellem de to bliver også tæt. Begge hold spiller i højt tempo, og denne gang bliver udfaldet anderledes.

Hørsholm +2

SISU - BK Amager (søndag kl. 15:00)

SISU har lidt under tabet a Brooke Lemar, og når både Camilla Blands og Amalie Bonde også har været fraværende, har det været svært for Sisu at opretholde deres høje niveau.

Amager er derfor favoritter.

BK Amager +10

Resultater fra All Star kamp og 3 p konkurrencen

02.01.2016

I december afholdt Dameligaen sæsonen 15/16 All Star kamp.

Lidt over 200 tilskuere så en opvisningskamp hvor Dameligaens udenlandske spillere spillede mod en række af de bedste danske spillere.

Kampen endte med en sejr til det internationale hold på 100-87.

Det blev en god kamp, men det internationale hold var bedst på dagen og sejren helt fortjent.

Ved All Star arrangementet blev der i halvlegen afviklet årets All Star 3-points konkurrence. De kvalificerede til turneringen var Hanna Sheikh (Stevnsgade SuperWomen), Line Piechnik (Hørsholm 79ers), Ivana Udovalieva (Lemvig Basket), Emilie Fogelstrøm (BK Amager), Olivia Applewhite (SISU) og sidste sæsons mester Ida Tryggedsson (Stevnsgade SuperWomen).

I den indledende runde fik alle de seks deltagere et minut til at forsøge at ramme 25 skud bag 3-points linien.

Ida T.P kvalificerede sig til finalen, ved at ramme flest i den indledende runde. Da Line Piechnik og Hanna Sheikh begge var næstbedst blev finalerunden mellem Ida, Line og Hanna.

Her blev det til en sikker sejr til Ida T.P. der med 19 points i finalen genvandt titlen som vinder af All Star 3-point konkurrence. 

Efterårets hold i DL valgt

31.12.2015

DL udpeger hver sæson et efterårets hold. Det er de fem spillere som Dameligaens trænere synes har været de bedste, bedømt over hele efteråret.

Hele 15 spillere har fået stemmer i dette efterår, men trænere har nu stemt sig frem til dette hold:

  • Olivia Applewhite, SISU
  • Enna Pehadzic, Åbyhøj IF
  • Nikoline Østergaard, Virum GO Dream
  • Melissa Gilkey, Virum Go Dream
  • Kaitlyn Mathieu, Lemvig Basket

De fem spillere vil modtage en lille erkendtlighed fra Dameligaen ved førstkommende lejlighed. 

Godt nytår fra DL

29.12.2015

Dameligaen vil gerne ønske alle tilskuere, spillere, trænere og dommere et godt nytår 2016.

Inden længe tager holdene fat på kampene igen med to runder grundspilskampe inden bolden så gives op til pokalfinale den 16. januar i Forum Horsens.

Der ligger en spændende 2. del af grundspillet og venter.

Stevnsgade SuperWomen (8 sejre), Lemvig Basket (7 sejre) og Virum GO Dream (7 sejre) har lagt sig i spidsen og vist at de vil i toppen, uden at det er lykkedes et af holdene at få et markant forspring.

BK Amager (4 sejre) og Hørsholm 79ers (5 sejre) slås for at hænge på. Både Hørsholm og BK Amager har slået Lemvig. Hørsholm har endvidere også besejret Virum, så de to hold har vist at de sagtens kan være med.

SISU (3 sejre) havde det hårdt op mod jul, så det bliver spændende at se om de kan få vendt skuden og vinde nogle kampe i januar/februar. Åbyhøj IF’s to sejre kom umiddelbart inden julepausen, så deres situation er omvendt i forhold til SISU. Det bliver interessant at se om de holder dampen oppe over julen og fortsætter med at vinde.  

Vinderen af grundspillet er direkte kvalificeret til semifinalen. Kvartfinalerne er grundspillets 2'er mod 7'er, 3’er mod 6’er og 4’er mod 5’er.

Denne sæsons Dameliga er meget tæt og vi håber at mange vil komme at se når Danmarks bedste damebasketballhold konkurrerer i Dameligaen efter nytår igen.

Godt nytår.

Det lignede tidlig juleferie – men gik i OT

19.12.2015

For både spillere og dommere lignede store dele af kampen mellem Lemvig og Virum GO Dream tidlig juleferie.

Tempoet kom aldrig for alvor op i fart og koncentration skulle man ind i mellem lede længe efter. Det gav mange misbrugte muligheder og svingende kvalitet i spillet.

Alligevel blev kampen til sidst så tæt, at der skulle ekstra fem minutter til for at finde en afgørelse, og den faldt ud til Virums fordel, da de fik tippet momentum og de afgørende marginaler til egen fordel.

Selvom Lemvig første det meste af kampen, så virkede det ikke helt urimeligt, at Virum vandt, det var mere kampens forløb, der var grund til at ærgre sige over, set gennem hjemmeholdets briller. Lemvig havde nemlig gennem det meste af kampen en smal føring, som på intet tidspunkt blev stor nok til at afgøre kampen, og da kampen så skulle afgøres, lod man sig gå for meget på af en stribe tvivlsomme kendelser. Virum var i den situation bedst til at holde hovedet koldt, og havde mest overskud til sidst.

Om det hang sammen med, at Lemvig så sent som torsdag aften havde en hård pokalkamp skal hverken være en undskyldning eller en forklaring, men nærmere end overvejelser, der er svær at komme udenom.

I forhold til pokalkampen måtte Lemvig undvære Kaitlyn Mathieu på grund af en skade, til gengæld var Tori Waldner tilbage, og hun var hjemmeholdets klart bedste. Hos Virum GO Dream var det Melissa Gilkey, der var mest iøjnefaldende, godt hjulpet af Nicoline Østergaard i kampens slutning.

I kampens første to perioder var Lemvig bedst, selvom Virum startede en anelse mere effektiv end Lemvig. To 3ere af Helle Kristiansen satte dog Lemvig i gang og i de sidste minutter af første periode går Lemvig fra 9-7 til 18-11. Der skulle til gengæld gå 3½ minut af anden periode inden nogen af holdene fik scoret igen. Det skyldes i høj grad manglende koncentration hos begge hold, hvilket også er grunden til, at Lemvig kan holde føringen frem til halvlegspausen.


Hos Lemvig lyser Tori Waldner op med gode aktioner i begge ender af banen, samtidig bliver der desværre misbrugt alt for mange muligheder og især fra straffelinjen blev der sjusket. Ved halvleg er Lemvig alligevel foran med 33-25, og der er nogenlunde styr på Virum.

Efter pausen kommer Virum bedst i gang og æder ind på forspringet. Begge hold mangler stadig effektivitet i angrebet, hvilket gør spillet jævnbyrdigt. Der bliver misbrugt både frie skud og fast breaks i begge ender. Mod slutningen af perioden får Virum igen et lille overtag og kan skære afstanden ned til 46-43 inden sidste periode.

De sidste ti minutter starter igen rodet, og det er Virum som får mest ud af det spillemæssigt. Efter lidt mere end tre minutter betyder det, at gæsterne overtager føringen med 50-52. To 3ere er med til at udbygge føringen for Virum, som kommer på 56-60. Lemvig kæmper alligevel videre, og rutinerede Ivana Udovalieva finder på rette tid to vigtigere 3ere frem og udligner stillingen til 61-61 med 11 sekunder tilbage af kampen. Virum får et sidste angreb, som ikke fører til noget, og kampen må forlænges med fem ekstra minutter.

I den ekstra periode er det Virum som har momentum og marginalerne på sin side. Lemvig kan ikke komme til fornuftige skud, og selvom der bliver kæmpet til det sidste, så kan Virum hente sejren med 67-74.

Lemvigs point: Victoria Waldner 18p (20 reb), Okako Adika 15p, Ivana Udovalieva 12p, Gillian Abshire 12p (10 reb / 5 as), Helle Kristiansen 8p, Reka Fejes 2p

Virums point: Melissa Gilkey 18p (10 reb), Nicoline Østergaard 18p (7 as), Kyani White 13p (6 as),  Val Driscole 12p (11 reb), Emma Braunstein 9p, Pauline Lausten 4p


SuperWomen i blow out mod SISU

19.12.2015

Fredag aften kl. 18.00 var det tid til lokalopgør i Dameligaens grundspil. Stevnsgade SuperWomen fra Nørrebro tog i mod SISU fra Gentofte.

Hjemmeholdet kom fra en hård, dramatisk semifinalekamp i onsdags i pokal turneringen mod BK Amager. En kamp de forsvarende mestre fra Stevnsgade vandt i nærmest sidste sekund.

SISU var til dagens kamp hæmmet af at Camilla Blands sad ude og at langtidsskadede Amalie Carnbring-Bonde stadigt sidder ude. Hos værterne manglede Maja Gerlyng.

Første periode sidder Stevnsgade SuperWomen på SISU overalt på banen. Det er meget tydeligt, at SISU har utroligt svært ved at få bolden over midten og de har meget svært ved at komme til afslutninger, inden 24-sekunder uret løber ud på grund af værternes seriøse forsvar, hvilket kom til at være kendetegnende hele kampen.

Olivia Applewhite starter med at bringe SISU foran 0-2, hvilket bliver den eneste gang, at de har en føring i kampen. Derfra går det stærkt. Efter 4-4 bliver det 13-4 efter 5:54. Igen et run af Stevnsgade gør det til 24-8 og alle i hallen er klar over, at den kamp allerede er afgjort efter 8:37 af første periode. Stevnsgade SuperWomen rammer ikke deres skud, men kommer alligevel til scoringer ret nemt ved steals og SISUs turn-overs. Perioden vindes overbevisende 24-10.

Anden periode fortsætter Stevnsgade som i første periode, med at gøre livet særdeles svært for gæsterne og heldigvis for dem, så skyder værterne utroligt dårligt i denne periode, så den rent faktisk slutter uafgjort 16-16 til halvlegs stilling 40-26.

I tredje periode kværner Stevnsgade SuperWomens forsvars kollektiv videre. SISUs unge spillere har store problemer med ball handlingen og løber konstant ind i Stevsnagdes traps. SISUs Olivia Applewhite er en ”enmandshær” mod Stevnsgades kollektiv. I denne periode agerer hun så gar pointguard i et forsøg på at stabilisere opspillet. Perioden vindes af værterne 24-16 til stillingen 64-42 inden sidste periode.

Som forventet efter kampens forløb falder SISU totalt sammen i sidste periode. Kræfterne rækker ikke længere til at komme til afslutninger eller følge med i Stevnsgade SuperWomens høje tempo. De trætte SISU piger ender med at lave 37 turn-overs i kampen mod Stevnsgades 13. Perioden vindes suverænt 29-9 og kampen vindes 93-51.

Olivia Applewhite scorer over halvdelen af SISUs point, tager halvdelen af alle rebounds, trækker over halvdelen af alle de fejl, der bliver begået af Stevnsgade i mod sig, men laver så også 11 túrn-overs. Hun er en fantastisk stærk in side spiller med et imponerende overskud og blik for spillet.

SISU gjorde hvad de kunne i fredagens kamp og kæmpede bravt fra start til slut. Men der var klar klasseforskel på de hold i dagens kamp. Det blev til Olivia Applewhite mod Stevnsgade. Man kan spørge sig selv om Olivia er gevinst for holdets udvikling, når hun tvinges til at ”gøre det hele” med Camilla Blands og Amalie Carnbring-Bonde ude.

Stevnsgade SuperWomen har en bredde på holdet, som ingen andre Dameligahold har og det kombineret med Danmarks bedste forsvar gør, at Stevnsgade holder jul og nytår på en førsteplads i Dameligaen.

For SISU scorede Olivia Applewhite 26 point (23 rebounds!), Victoria Mikkelsen 10, Cirkeline Rimdal 7, Sille Balling 3, Mathilde Colding-Poulsen 3 og Anne Katrine Ahrenst Jørgensen 2.

For Stevnsgade SuperWomen scorede Ida Tryggesdsson Preetzmann 22 point, Elisabeth Brynaa 16, Simone Ceccardi 14, Tea Jørgensen 11, Alberte Alsø Dokkedal 11, Freja Boel 6, Hanna Sheikh 6, Sofia Åström 5 og Mie Ceccardi 2.

En halvleg til hvert hold ender med udesejr

13.12.2015

Stevnsgade SuperWomen trak det længste tråd i forpremieren på den ene af årets pokalsemifinaler.

BK Amager styrede ellers begivenheder i kampens første halvdel med solidt spil i begge ender af banen, og holdet kunne gå til pause med en overbevisende føring på 44-28.

Af uforklarlige årsager slap hjemmeholdet overtaget i 2. halvleg, og lod Stevnsgade komme tilbage i kampen. Det udnyttede gæster og fik vendt et truende nederlag til en kneben sejr.

Stevnsgade vandt kampen 68-72 (25-15, 19-13, 11-21, 13-22) og udbyggede dermed favoritrollen inden onsdagens pokalsemifinale i Amagerhallen.

BK Amager er klar fra første fløjt og midt i 1. periode bringer Emilie Klint hjemmeholdet foran 15-7., BK Amager bevarer initiativet og koncentration i anden halvdel af perioden og fører 25-15 ved periodens afslutning.

Billedet fortsætter i 2. periode. Et stærkt koncentreret Amagerhold styrer begivenhederne fuldt ud og med godt et minut tilbage har holdet skabt sig et 20-points forspring 44-24. Stevnsgade får pyntet lidt på resultatet med 4 for 4 fra straffelinjen i periodens afslutning.

BK Amager overlader helt initiativet til Stevnsgade fra starten af 3. periode, hvilket gæsterne udnytter, og efter 4 minutter har de reduceret BK Amagers forspring til 8 point 47-39. Amager kommer lidt mere med, og den sidste del af perioden ender 8-10 til gæsterne. Stevnsgade har således fået reduceret til 55-49 inden sidste og afgørende periode, og kampen er igen helt åben.

Stevnsgade forsætter, og godt midtvejs i 4. periode bringer de sig for første gang i kampen foran ved stillingen 63-61. Hjemmeholdet kæmpen for at svare tilbage, om med mindre end 2 minutter tilbage får BK Amager udlignet til 66-66. Ida TP bringer Stevngade på 66-68 og Hanna Sheikh skyder 2 for 2 fra straffelinjen til 66-70 inden Emilie Fogelstrøm også udnytter begge sine straffe til 68-70. Ida TP bliver fejlet og lukker kampen med 2 for 2 til slutresultatet 68-72.

Et ærgerligt nederlag for hjemmeholdet. som igen må se en sejre glide væk i kampens sidste minutter, men efter det helt lige opgør er der lagt op til et brag af en pokalsemifinale, når holdene igen tørner sammen på onsdag den 16. december kl. 19.30 i Amagerhallen.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Portia Durrett 21, Catharina Palm 20, Emilie Klint 9, Emilie Fogelstrøm 7, Cecilie Tvede 5, Melanie Elmgreen, Sara Bordin og Emilie Keller alle 2

Stevnsgade: Ida Preetzmann 27, Hanna Sheikh 10, Anna Sofie Åström 9, Elisabeth Brynaa 7, Alberte Dokkedal og Maja Gerlyng begge 6, Katrine Dyszkant 3, Simone Ceccardi og Mie Ceccardi begge 2