Nyheder

Det lignede tidlig juleferie – men gik i OT

19.12.2015

For både spillere og dommere lignede store dele af kampen mellem Lemvig og Virum GO Dream tidlig juleferie.

Tempoet kom aldrig for alvor op i fart og koncentration skulle man ind i mellem lede længe efter. Det gav mange misbrugte muligheder og svingende kvalitet i spillet.

Alligevel blev kampen til sidst så tæt, at der skulle ekstra fem minutter til for at finde en afgørelse, og den faldt ud til Virums fordel, da de fik tippet momentum og de afgørende marginaler til egen fordel.

Selvom Lemvig første det meste af kampen, så virkede det ikke helt urimeligt, at Virum vandt, det var mere kampens forløb, der var grund til at ærgre sige over, set gennem hjemmeholdets briller. Lemvig havde nemlig gennem det meste af kampen en smal føring, som på intet tidspunkt blev stor nok til at afgøre kampen, og da kampen så skulle afgøres, lod man sig gå for meget på af en stribe tvivlsomme kendelser. Virum var i den situation bedst til at holde hovedet koldt, og havde mest overskud til sidst.

Om det hang sammen med, at Lemvig så sent som torsdag aften havde en hård pokalkamp skal hverken være en undskyldning eller en forklaring, men nærmere end overvejelser, der er svær at komme udenom.

I forhold til pokalkampen måtte Lemvig undvære Kaitlyn Mathieu på grund af en skade, til gengæld var Tori Waldner tilbage, og hun var hjemmeholdets klart bedste. Hos Virum GO Dream var det Melissa Gilkey, der var mest iøjnefaldende, godt hjulpet af Nicoline Østergaard i kampens slutning.

I kampens første to perioder var Lemvig bedst, selvom Virum startede en anelse mere effektiv end Lemvig. To 3ere af Helle Kristiansen satte dog Lemvig i gang og i de sidste minutter af første periode går Lemvig fra 9-7 til 18-11. Der skulle til gengæld gå 3½ minut af anden periode inden nogen af holdene fik scoret igen. Det skyldes i høj grad manglende koncentration hos begge hold, hvilket også er grunden til, at Lemvig kan holde føringen frem til halvlegspausen.


Hos Lemvig lyser Tori Waldner op med gode aktioner i begge ender af banen, samtidig bliver der desværre misbrugt alt for mange muligheder og især fra straffelinjen blev der sjusket. Ved halvleg er Lemvig alligevel foran med 33-25, og der er nogenlunde styr på Virum.

Efter pausen kommer Virum bedst i gang og æder ind på forspringet. Begge hold mangler stadig effektivitet i angrebet, hvilket gør spillet jævnbyrdigt. Der bliver misbrugt både frie skud og fast breaks i begge ender. Mod slutningen af perioden får Virum igen et lille overtag og kan skære afstanden ned til 46-43 inden sidste periode.

De sidste ti minutter starter igen rodet, og det er Virum som får mest ud af det spillemæssigt. Efter lidt mere end tre minutter betyder det, at gæsterne overtager føringen med 50-52. To 3ere er med til at udbygge føringen for Virum, som kommer på 56-60. Lemvig kæmper alligevel videre, og rutinerede Ivana Udovalieva finder på rette tid to vigtigere 3ere frem og udligner stillingen til 61-61 med 11 sekunder tilbage af kampen. Virum får et sidste angreb, som ikke fører til noget, og kampen må forlænges med fem ekstra minutter.

I den ekstra periode er det Virum som har momentum og marginalerne på sin side. Lemvig kan ikke komme til fornuftige skud, og selvom der bliver kæmpet til det sidste, så kan Virum hente sejren med 67-74.

Lemvigs point: Victoria Waldner 18p (20 reb), Okako Adika 15p, Ivana Udovalieva 12p, Gillian Abshire 12p (10 reb / 5 as), Helle Kristiansen 8p, Reka Fejes 2p

Virums point: Melissa Gilkey 18p (10 reb), Nicoline Østergaard 18p (7 as), Kyani White 13p (6 as),  Val Driscole 12p (11 reb), Emma Braunstein 9p, Pauline Lausten 4p


SuperWomen i blow out mod SISU

19.12.2015

Fredag aften kl. 18.00 var det tid til lokalopgør i Dameligaens grundspil. Stevnsgade SuperWomen fra Nørrebro tog i mod SISU fra Gentofte.

Hjemmeholdet kom fra en hård, dramatisk semifinalekamp i onsdags i pokal turneringen mod BK Amager. En kamp de forsvarende mestre fra Stevnsgade vandt i nærmest sidste sekund.

SISU var til dagens kamp hæmmet af at Camilla Blands sad ude og at langtidsskadede Amalie Carnbring-Bonde stadigt sidder ude. Hos værterne manglede Maja Gerlyng.

Første periode sidder Stevnsgade SuperWomen på SISU overalt på banen. Det er meget tydeligt, at SISU har utroligt svært ved at få bolden over midten og de har meget svært ved at komme til afslutninger, inden 24-sekunder uret løber ud på grund af værternes seriøse forsvar, hvilket kom til at være kendetegnende hele kampen.

Olivia Applewhite starter med at bringe SISU foran 0-2, hvilket bliver den eneste gang, at de har en føring i kampen. Derfra går det stærkt. Efter 4-4 bliver det 13-4 efter 5:54. Igen et run af Stevnsgade gør det til 24-8 og alle i hallen er klar over, at den kamp allerede er afgjort efter 8:37 af første periode. Stevnsgade SuperWomen rammer ikke deres skud, men kommer alligevel til scoringer ret nemt ved steals og SISUs turn-overs. Perioden vindes overbevisende 24-10.

Anden periode fortsætter Stevnsgade som i første periode, med at gøre livet særdeles svært for gæsterne og heldigvis for dem, så skyder værterne utroligt dårligt i denne periode, så den rent faktisk slutter uafgjort 16-16 til halvlegs stilling 40-26.

I tredje periode kværner Stevnsgade SuperWomens forsvars kollektiv videre. SISUs unge spillere har store problemer med ball handlingen og løber konstant ind i Stevsnagdes traps. SISUs Olivia Applewhite er en ”enmandshær” mod Stevnsgades kollektiv. I denne periode agerer hun så gar pointguard i et forsøg på at stabilisere opspillet. Perioden vindes af værterne 24-16 til stillingen 64-42 inden sidste periode.

Som forventet efter kampens forløb falder SISU totalt sammen i sidste periode. Kræfterne rækker ikke længere til at komme til afslutninger eller følge med i Stevnsgade SuperWomens høje tempo. De trætte SISU piger ender med at lave 37 turn-overs i kampen mod Stevnsgades 13. Perioden vindes suverænt 29-9 og kampen vindes 93-51.

Olivia Applewhite scorer over halvdelen af SISUs point, tager halvdelen af alle rebounds, trækker over halvdelen af alle de fejl, der bliver begået af Stevnsgade i mod sig, men laver så også 11 túrn-overs. Hun er en fantastisk stærk in side spiller med et imponerende overskud og blik for spillet.

SISU gjorde hvad de kunne i fredagens kamp og kæmpede bravt fra start til slut. Men der var klar klasseforskel på de hold i dagens kamp. Det blev til Olivia Applewhite mod Stevnsgade. Man kan spørge sig selv om Olivia er gevinst for holdets udvikling, når hun tvinges til at ”gøre det hele” med Camilla Blands og Amalie Carnbring-Bonde ude.

Stevnsgade SuperWomen har en bredde på holdet, som ingen andre Dameligahold har og det kombineret med Danmarks bedste forsvar gør, at Stevnsgade holder jul og nytår på en førsteplads i Dameligaen.

For SISU scorede Olivia Applewhite 26 point (23 rebounds!), Victoria Mikkelsen 10, Cirkeline Rimdal 7, Sille Balling 3, Mathilde Colding-Poulsen 3 og Anne Katrine Ahrenst Jørgensen 2.

For Stevnsgade SuperWomen scorede Ida Tryggesdsson Preetzmann 22 point, Elisabeth Brynaa 16, Simone Ceccardi 14, Tea Jørgensen 11, Alberte Alsø Dokkedal 11, Freja Boel 6, Hanna Sheikh 6, Sofia Åström 5 og Mie Ceccardi 2.

En halvleg til hvert hold ender med udesejr

13.12.2015

Stevnsgade SuperWomen trak det længste tråd i forpremieren på den ene af årets pokalsemifinaler.

BK Amager styrede ellers begivenheder i kampens første halvdel med solidt spil i begge ender af banen, og holdet kunne gå til pause med en overbevisende føring på 44-28.

Af uforklarlige årsager slap hjemmeholdet overtaget i 2. halvleg, og lod Stevnsgade komme tilbage i kampen. Det udnyttede gæster og fik vendt et truende nederlag til en kneben sejr.

Stevnsgade vandt kampen 68-72 (25-15, 19-13, 11-21, 13-22) og udbyggede dermed favoritrollen inden onsdagens pokalsemifinale i Amagerhallen.

BK Amager er klar fra første fløjt og midt i 1. periode bringer Emilie Klint hjemmeholdet foran 15-7., BK Amager bevarer initiativet og koncentration i anden halvdel af perioden og fører 25-15 ved periodens afslutning.

Billedet fortsætter i 2. periode. Et stærkt koncentreret Amagerhold styrer begivenhederne fuldt ud og med godt et minut tilbage har holdet skabt sig et 20-points forspring 44-24. Stevnsgade får pyntet lidt på resultatet med 4 for 4 fra straffelinjen i periodens afslutning.

BK Amager overlader helt initiativet til Stevnsgade fra starten af 3. periode, hvilket gæsterne udnytter, og efter 4 minutter har de reduceret BK Amagers forspring til 8 point 47-39. Amager kommer lidt mere med, og den sidste del af perioden ender 8-10 til gæsterne. Stevnsgade har således fået reduceret til 55-49 inden sidste og afgørende periode, og kampen er igen helt åben.

Stevnsgade forsætter, og godt midtvejs i 4. periode bringer de sig for første gang i kampen foran ved stillingen 63-61. Hjemmeholdet kæmpen for at svare tilbage, om med mindre end 2 minutter tilbage får BK Amager udlignet til 66-66. Ida TP bringer Stevngade på 66-68 og Hanna Sheikh skyder 2 for 2 fra straffelinjen til 66-70 inden Emilie Fogelstrøm også udnytter begge sine straffe til 68-70. Ida TP bliver fejlet og lukker kampen med 2 for 2 til slutresultatet 68-72.

Et ærgerligt nederlag for hjemmeholdet. som igen må se en sejre glide væk i kampens sidste minutter, men efter det helt lige opgør er der lagt op til et brag af en pokalsemifinale, når holdene igen tørner sammen på onsdag den 16. december kl. 19.30 i Amagerhallen.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Portia Durrett 21, Catharina Palm 20, Emilie Klint 9, Emilie Fogelstrøm 7, Cecilie Tvede 5, Melanie Elmgreen, Sara Bordin og Emilie Keller alle 2

Stevnsgade: Ida Preetzmann 27, Hanna Sheikh 10, Anna Sofie Åström 9, Elisabeth Brynaa 7, Alberte Dokkedal og Maja Gerlyng begge 6, Katrine Dyszkant 3, Simone Ceccardi og Mie Ceccardi begge 2

Hørsholm 79ers meldte sig ikke ind i topstriden

12.12.2015

På en eftermiddag hvor Hørsholm 79ers havde muligheden for at komme helt til tops i Dameligaen i basketball svingede træfsikkerheden og koncentrationen. Lemvig Basket kunne derfor tage hjem fra Sjælland med en 59-66 sejr og en førsteplads i posen.

Hørsholm, der i øjeblikket spiller uden den vanlige amerikanske forstærkning, havde svært ved at matche Lemvigs gruppe at store og stærke udlændinge. Det gav sig især udslag i en meget lav skudprocent, især tæt på kurven. Gang på gang kom Hørsholm tæt på kurven, men succesraten mod de store lemvigspillere var meget lav.

Skudprocenten på 2-points skud var på kun 30, og især Ivana Jovanovic, der ellers scorede 31 sidst de to hold mødtes i ligaen, havde det svært. Den serbiske forward ramte kun tre af 13 skud på en eftermiddag, hun nok helst vil glemme.

Alligevel var Hørsholm tæt på sejren til sidst. Efter at have været bagud med 11 inden sidste periode kæmpede 79er-pigerne sig op på lige, 55-55, efter to tre-points skud af Maria Forsman Pedersen med tre minutter igen og hallen kogte.

Hørsholm kunne imidlertid ikke opretholde momentum. Kort efter kom Line Peichnik til kurven og ramte et helt frit layup, men på Hørsholms efterfølgende fuldbane pres, spillede Lemvig sig lige igennem til et lige så frit layup i den anden ende.

Samtidig fik Hørsholm kun en enkelt chance i hvert angreb, da Lemvigs store spillere sikrede rebounden på alle missede skud. På trods af åbne chancer de sidste to minutter tog Lemvig derfor en velfortjent sejr på 59-66

Efter kampen var Hørsholmtræner Pepe Vazquez ikke tilfreds med hverken spillet eller indsatsen:

-Vi spiller uden intensitet og fart de første to perioder. Efter pausen går det bedre, men så laver vi for mange mentale fejl. Det er fejl, som et ungt hold laver, men vi kan simpelthen ikke lade dem få frie layups mod vores pres de sidste tre minutter, hvor vi faktisk har momentum.

Med nederlaget er Hørsholm stadig at finde på femtepladsen, nu fire point efter Lemvig, der indtager førstepladsen sammen med Stevnsgade.

Hørsholm har en enkelt kamp tilbage inden jul. Det er en udekamp mod Åbyhøj, der lørdag eftermiddag tog sæsonens første sejr over SISU. Det kan derfor godt blive en svær kamp mod et bundhold, der langsomt er ved at finde formen.

Julestemning i Virum

11.12.2015

Denne onsdag aften, tog Virum Go Dream damer imod Stevnsgade SuperWomen i Virum hallen.

Der havde før kampen været juleafslutning i Virum Basket, så hele ungdomsafdelingen og herrerne, havde været igang med basket på tværs af alle aldersgruppen, julehygget og dette blev efterfulgt af fællesspisning med juleand på menuen. Så stemningen var sat for en fuldendt basketdag med ligakamp sidst på programmet!

Det var 2 tophold i Ligaen der skulle mødes, og begge hold var opsat på at tage en SEJR hjem, foran de mere end 200 tilskuere!

Inden kampstart, blev 1. dommer Hans Bijkerk - “Den flyvende Hollænder” - hædret. Hans Bijkerk vil med aftenens kamp have dømt hele 1000 divisionskampe. Det er kampe i Basketligaen, Dameligaen, 1.division for Herrer & Damer og 2.division for Herrer som tæller med. Som repræsentant for DBBF stod Jesper Brixen, for overbringelse af gaver.

Det blev fra kampstart en INTENS fysisk og tempofyldt kamp, hvor begge hold var opsat på, at denne kamp skulle vindes i forsvaret!

Holdene fulgtes ad næsten hele vejen, men Virum Go Dream formåede IKKE at få "lukket helt ned" for Stevnsgade's Hanna Sheikh, der blandt andet scorer 3 stk. 3 point skud og ialt 20 point. Det var dog IKKE en kamp der blev afgjort bag 3 point linien, dette havde BEGGE hold meget focus på. Der blev drived mod kurven i infight og trukket fejl, så dommer Hans og kompagni kom på arbejde i denne jubilæumskamp.

Stevnsgade var meget sikre fra straffelinien, med en træfsikkerhed på 83% mod Virum’s 56% hvilket skulle vise sig at blive afgørende!


Selvom Melissa Gilkey fra Virum Go Dream bliver kampens topscorer med 23 point, så var det desværre ikke nok til at vinde denne hjemmebane sejr.

Kampen ender 56-62, hvilket vidner om en spændende kamp - hvilket det også var!

Blandt kampens profiler kan nævnes: Virum Go Dream: Melissa Gilkey kampens topscorer med 23 point og flest rebounds - ikke mindre end 11! Nikoline Østergaard 11 point, 5 rebounds og 4 assists samt

Stevnsgade SuperWomen: Usvigelige sikre Hanna Sheikh med 20 point - og procenterne 60% fra 2’eren, 50% fra 3’eren og 100% fra straffelinien. Maja Gerlyng-Hansen scorer 11 point og har 3 assists.

Næste kamp for Virum Go Dream, er på udebane i Lemvig lørdag d. 19 december. Stevnsgade SuperWomen har 2 kampe tilbage inden juleferien - 12 december på udebane mod BK Amager og d. 18 december tager de imod SISU i Nørrebrohallen!

Dommerne er også klar

04.12.2015

I morgen afvikles All Star kampen for Dameligaen. Det foregår kl 17:15 i Nørrebrohallen.

Holdene er udtaget. 

Trænerne er valgt.

Og nu er dommerne også klar.

DBBF´s Dommerudvalg har udtaget Bjørn Kjærulf, Søren Hjortflod og Pembe Bahadir, som de 3 der skal sikre at alt går retfærdigt til.

Hørsholm 79ers opsiger samarbejdet med damespiller

03.12.2015

Hørsholm 79ers har med øjeblikkelig virkning opsagt samarbejdet med damespiller Heather Beadle.

Ifølge Hørsholm 79ers' direktør Peter Damm er årsagen at Beadle har vist sig ikke at være den rette for holdet:

-Heather har arbejdet hårdt til træning hver dag, og vi har intet at udsætte på hende. Hun har været yderst professionel, men det har vist sig, at holdet har brug for andre styrker end dem, Heather kom med.

Hørsholm 79ers er gået i gang med at finde en afløser for Beadle. Profilen på afløseren er en, der kan tage ansvar for holdet og gå foran og score point, når spillet ikke lige flyder optimalt. 

Fight bag Hørsholmsejr over Amager

03.12.2015

Hørsholm vandt onsdag aften over BK Amager i et tæt opgør i Dameligaen i basketball, på samme dag, som Hørsholm sagde farvel til amerikanske Heather Beadle.

Det var spillemæssigt en svingende præstation, men 79ers trak det længste strå og gik fra kampen med en sejr på 71-65.

Efter tætte nederlag i de to sidste kampe, var aftenens resultat en forløsning for 79ers og træner Pepe Vazquez. Det lignede dog langt fra, en sejr fra start til slut i aftens opgør mod damerne fra Amager, men det havde Vazquez forventet:

-Vi vidste det ville bliver en svær kamp, især fordi Marie-Louise er skadet og hun er en afgørende spiller og fordi vi i øjeblikket er uden amerikansk forstærkning. Derfor er jeg også meget tilfreds med at vi, når det så sværet ud i tredje periode, finder sammen som hold og spiller godt forsvar.

Niners var bagud med 13 i slutningen af 2 periode og Pepe slyngende de spanske bandeord ud. Nøjagtigt som i de forgående kampe, var det især under kurven nordsjællænderne havde problemer. Holdet tabte rebound statistikken 28-42, og det kostede mange point på scoringstavlen.

En stor fightervilje fra Hørsholm og en energisk All-star spiller i Frederikke Mollerup vendte dog kampen og bare tre minutter inde i tredje periode var Hørsholm foran 43-41.

Herfra var kampen tæt og ingen af holdene var foran med mere end syv point. Hørsholm var foran med tre på vej ind i de sidste fem minutter efter tre scoringer i træk af unge Lena Svanholm, men så gik holdet i stå. Igen fristes man til at sige, for det samme er sket i de to forudgående kampe, som er endt med nederlag.

Mod Amager gik der tre minutter, hvor Hørsohlm ikke fik scoret, men så tog anfører Line Piechnik ansvar og med en flot tre'er med to minutter igen, bragte hun Hørsholm indenfor et point, 63-64.

Det brød forbandelsen og kort efter scorede Frederikke Mollerup og så Line Piechnik igen. På vej ind i det sidste minut var Hørsholm foran 66-64 og med yderligere scoringer fra Ivana Jovanovic, Clara Pinholt og Lena Svanholm holdt føringen til hornet lød.

Med sejren indtager Hørsholm tredjepladsen sammen med Stevnsgade, kun to point efter Lemvig og Virum. Kommer der en ny kvalitetsspiller i stedet for Heather Beadle, kan holdet godt ligne et, der vil spille med om de sjove pladser i slutspillet.

Næste kamp er lørdag den 12 december, hvor Lemvig Basket kommer på besøg.

Lemvig stjal sejren til sidst

03.12.2015

Det havde været helt retfærdigt, hvis Åbyhøj var taget hjem fra Lemvig med en sejr onsdag aften. Men i kampens sidste minutter fil hjemmeholdet vendt et truende nederlag til en smal sejr på 71-69.

Indtil da havde Åbyhøj siddet på det meste af kampen, og Lemvig havde store problemer med at få spillet til at fungere i begge ender af banen. Kampen var samtidig generalprøve på den kommende pokalsemifinale, og den ser nu mere åben uden, end nogen havde forestillet sig inden onsdagens kamp.

Åbyhøj har ofte gjort det godt på banen i Vestjysk Bank Arena, og onsdagens kamp var en understregning af den konstatering. De grønne var i perioder her, der og alle vegne, og der blev ramt skud fra alle vinkler på banen uf fra et friskt og varrieret offentivt spil.

Tempoet var ganske vist beskedent hos begge hold i kampens start, men det var Åbyhøj, som kom bedst fra start. Lemvig fandt ikke rigtig rytmen, og to hurtige fejl til Tori Waldner påvirkede også hjemmeholdets muligheder. Anført af Ivana Udovalieva kom Lemvig dog bedre med og midt i perioden var det de rutinerede kræfter som tog ansvar på holdene. Fem point af Ivana Udovalieva blev fulgte op af scoringer fra Stephanie Mannamar, hvilket gav en stilling på 10-10 midt i perioden.

Hos Åbyhøj kom flere andre med og gæsterne fik for alvor skudt sig varme, hvilket gav en føring på 10-18. Lemvig har samtidig svært ved at finde effektive løsninger i angrebet, og Åbyhøj ligner et hold, som begynder at tro på muligheden for en sejr. Mod slutningen af perioden kommer Lemvig bedre med igen og efter nogle rodede minutter kan Lemvig begrænse afstanden til 21-23 efter første periode.

I anden periode skruer Åbhøj lidt op for tempoet og aggresiviteten, det betyder at Lemvig stresser i spillet frem ad banen, og det udnytter gæsterne til at udbygge føringen igen. Enna Pehadzic viser vejen for Åbyhøj med 6 point til en føring på 23-31 og Lemvigs forsvar giver alt for mange muligheder til gæsterne. Det skyldes blandt andet at den fysiske fordel slet ikke udnyttes til at hente rebounds i spillet under kurven.

Reka Fejes viser dog vejen for sine holdkammerater og med et par gode indgreb, får hun bremset Åbyhøj og Lemvig kan igen begrænse afstanden. Lemvig kommer på 32-33, men Åbyhøj er ikke færdige med at skyde godt, så de fastholder føringen og genvinder overtaget i spillet. Lemvig hænger ganske vist på, men Åbyhøj spiller bedst og selvom også anden periode slutter rodet, så er det meget rimeligt, at Åbyhøj holder pause med en føring på 36-40.

Mønstret fortsætter i starten af tredje periode, hvor det igen er Åbyhøj, der starter bedst. Lemvigs forsvar står ind i mellem helt stille når Åbyhøj kombinerer sig igennem til nemme scoringer tæt på kurven. Gæsterne viser stor optimisme i spillet og det er ikke til at se, at det er et hold uden ligasejre, der er på besøg.

Samtidig mangler Lemvig struktur og god løsninger i angrebet, og da Åbyhøj kommer foran 43-54 begynder hjemmepublikumet at blive bekymrede. Men så viser Helle Kristiansen effektivitet og med 5 point fra hende er stillingen pludselig helt lige igen ved 54-54- Samtidig begynder Lemvig at tage rebounds, hvilket giver mulighed for at sætte mere tempo på spillet.

Periodens sidste point går dog til Åbyhøj, som kan gå til den sidste pause med et forspring på 54-57, men kampen er åben igen.

Lemvig starter utålmodigt i sidste periode, men Åbyhøj laver samtidig flere turn-overs, så afstanden mellem holdene ændres der ikke på i første omgang.

Spillet er igen rodet, og begge hold misbruger en stribe muligheder. Det giver lidt usikkerhed hos gæsterne og det begynder at blive en smule mere synligt, hvem der er i top og bund af ligaen. Afstanden på omkring 3 point holdes til midt i perioden, men så æder Lemvig sig for alvor ind. Okako Adika sætter godt tempo og Ivana Udovalieva går igen forrest for sit hold. Flere bolde bliver fanget i forsvaret og omsat til effektive angreb.

Med tre minutter tilbage erobrer Lemvig for første gang føringen i kampen med 64-63, men Enna Pehadzic har ikke tænkt sig at overgive sig uden kamp. Med tre point giver hun nyt håb til Åbyhøj, men Ivana Udovalieva svarer hurtig igen med 3 point til Lemvig.

Kampen slutter intent, men er også præget af meget diskussion om kendelser og tidtagning. Åbyhøj tvinges samtidig til at lave fejl på Lemvig for at stoppe tiden, og når hjemmeholdet kommer til straffelinjen er de sikre nok til at sikre den nødvendige føring som giver sejren, selvom Åbyhøj slutter med en 3er på buzzeren.

For begge hold var kampen anvendelig i forhold til pokalsemifinalen. Åbyhøj fik færten af en sejr, og må være taget hjem med en fornemmelse af, at de godt kan vinde. Lemvig blev mindet om, at selvom man spiller mod et hold, som ligger lavere i tabellen, som kommer ingen sejre af sig selv, og der er bestemt ingen grund til at undervurdere Åbyhøj. Så alt tyder på en tæt og spændende semifinale den 17. december kl. 20 i Lemvig.

Lemvigs point: Ivana Udovalieva 20p, Kaitlyn Mathieu 16p, Tori Waldner 12p, OKako Adika 7p, Gillian Abshire 7p, Helle Kristiansen 5p, Reka Fejes 4p

Åbyhøjs point: Enna Pehadzic 22p, Stephanie Mannemar 14p, Bianca Morsøe 13p, Camilla Andersen 9p, Caroline Wich 6p, Julie Høier 5p

Skytterne til 3-points konkurrencen er udtaget

02.12.2015

Når All Star 2015 lørdag eftermiddag løber af stablen i Nørrebrohallen i København vil der i halvlegspausen blive afviklet årets 3-points konkurrence.

De fem spillere, der er udtaget til deltage i All Star 3 points konkurrencen er:

  • Ivana Udolieva, Lemvig Basket
  • Line Piechnik, Hørsholm 79ers
  • Hanna Sheikh, Stevsngade SuperWomen
  • Emilie Fogelstrøm, BK Amager
  • Olivia Applewhite, SISU

    I den indledende runde fra alle 1 minut til at skyde 25 skud. De to bedst skydende mødes i finalen om årets titel.