Nyheder

Kamptiderne for semifinalerne er på plads

12.03.2018

Selvom der mangler 2 kampe af grundserien i DL er det allerede nu en kendsgerning at Hørsholm 79ers, Stevnsgade Basketball, Virum Vipers og SISU skal kæmpe om guldet.

Men inden vi ved hvilke 2 hold der skal kæmpe om guldet skal vi først have afviklet semifinalerne som spilles bedst á 5 kampe.

Hørsholm 79ers skal som videre af grundspillet spille mod SISU mens Stevnsgade Basketball og mestrene fra de 2 seneste sæsoner, Virum Vipers tørner sammen i den anden serie.

Det hele skydes i gang tirsdag den 20. marts i Nørrebrohallen og dagen efter den 21. marts i Hørsholmhallen.

De 2 serier spilles således:

Hørsholm 79ers - SISU
#1 21-03-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen
#2 23-03-18 kl. 19:30 Gentoftehallen
#3 28-03-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen
#4 tba (evt.)
#5 11-04-18 kl. 18:30 Hørsholmhallen (evt.)

Stevnsgade Basketball - Virum Vipers
#1 20-03-18 kl. 18:30 Nørrebrohallen
#2 25-03-18 kl. 16:00 Virumhallen
#3 27-03-18 kl. 18:30 Nørrebrohallen
#4 04-04-18 kl. 19:30 Virumhallen (evt.)
#5 10-04-18 kl. 18:30 Nørrebrohallen (evt.)

Du kan se hele programmet i datoorden ved at klikke her.

Hørsholm 79ers vinder stort over Værløse BBK

10.03.2018

Da Hørsholm 79ers lørdag var værter for et dobbeltarrangement i DL og BL, var det i skyggen af den mulige lukning af klubbens bedste herrehold. Måske som et svar på den kæmpe respons, klubben har fået fra frivillige, tidligere medlemmer og sponsorer på redningsaktionen fra en frivillig gruppe, spillede både damer og herrer med hjertet udenpå trøjen og sendte henholdsvis Værløse BBK og Stevnsgade SuperMen hjem med store nederlag.

Både herrer og damer afgjorde mere eller mindre kampene i første periode. Dameholdet viste meget mere aggressivt spil end i sidste uges nederlag til SISU og mod Værløse kom hjemmeholdet foran 20-0 fra kampens start og først i anden periode var scoren 32-4. Maryah Sydnor havde otte af Hørsholms første 13 point, men herfra var det hele holdet, der var farlige.

Med den start var kampen mere eller mindre afgjort, selv om Værløse fortsatte med at kæmpe flot hele vejen igennem. Hørsholm fortsatte til gengæld også med at lægge pres på og når ligaens førerhold er i det humør, er der ikke meget, der kan stoppe dem og føringen blev støt udbygget til 68-25 midt i tredje periode og 79-34 et par minutter inde i fjerde.

Sidst i kampen slap kræfterne op for Værløse og Hørsholm vandt de sidste tre minutter 17-3 og tog en sikker sejr på 98-45.

Efter kampen mente guard Sara Forsman Pedersen, at kampen var en reaktion på sidste uges nederlag:

-Det var en mindre god kamp sidste gang, så vi skulle bare ud og blive klar til playoffs og give den fuld smadder. Vi skal bare ikke slappe af nu her!

Stevnsgade Basketball snupper 2. pladsen i grundspillet efter sejr over SISU

10.03.2018

Hvem kom bedst ud af sæsonen 2017/18. Grundspillet er slut efter 20 indlede kampe og dagens opgør mod Stevnsgade var således de sidste inde slutspillet begynder i uge 12.

Stevnsgade kunne med en sejr sikre sig 2. pladsen efter grundspillet og derfor får de hjemmebane fordel mod Virum Vipers. I en semifinale serie bedst af 5 kamp. Sisu derimod kunne ikke avancere ved en sejr.

En rodet og nervøs start af begge hold. Stevnsgade fik først styr på begivenhederne i en kamp der ikke kommer til at gå over i historien. Stevnsgade var først på mange bolde og dominerede underkurven i begge ender af banen. Efter 6 min spil fik Sisu holdet fat og kunne for førstegang i kampen bringe sig i front. Det så lyst ud for hjemme holdet der udbyggede føringen til 7 point de næste minutter. Men som det ofte er, når man ikke holde fokus, så får modstander holdet nemme point efter turnovers. Perioden ender helt lige 16-16.

En kamp, en periode, et team før slutspillet går i gang. Det kan diskuteres om hjemmeholdet har for mange individualister, der vil for meget selv. På en aften hvor Sisu holdet ikke ramte meget på de skud der blev sendt mod kurven, kan man bagefter også tænke på om det er den enkelte der skal vinde kampene for Sisu eller om det er kollektivet.

Fakta er at Sisu holdet i opgøret ikke så ud som et hold, men et hold hvor den enkelte forsøger sit for at opnå succes.

Det må være det fokuspunkt holdet skal arbejde på, frem til semifinaleserien mod Hørsholm. Hvis ikke holdet får holdspillet til at fungere ligner det 3 kampe og slut på sæsonen med en kamp om bronze medaljerne.

Derimod kan Sisu holdet gå hele vejen, med det rette fokus i hver kamp. 40 min. hvor holdet spiller og ikke den enkelte for sig selv.

Anden periode viste tydeligt at Stevnsgade er mere en parat til at møde Virum i kampene om en finale plads. Holdet fra Nørrebro tog et sikkert greb om kampen og kunne gå til halvleg med en føring på 10 point 40-30.

Hjalp pausen Sisu holdet?

En rodet start, førte til et Stevnsgade overtag og de kunne bringe sig i front med 13 p. Timeout Sisu. Sisus troppe fik bedre fat og fremtvang end del turnovers, der efterfølgende gav point. Dejligt at se på, dejligt at se at man kan kæmpe som hold. Sisu får bragt sig inden for 3 point til slut i perioden. Der var håb om en lige kamp. 52-55 Stevnsgade.

Sisu så ud til at have mest styr på tingene i de første 2 min. og fik bragt sig på minus 1. 55 – 54. Men med 5 hurtige point til udeholdet, var kampen reelt afgjort efter 4 min. Stevnsgade lod ikke Sisu komme tilbage i kampen og kunne resten af tiden kontrollere score.

Perioden til Stevnsgade 15 - 10 som vinder kampen med 70-62.

Ugens preview

07.03.2018

I DL er holdene nået til næstsidste runde i grundspillet. Holdene til slutspilet er fundet, men der er stadig kamp om placeringerne. Stevnsgade og Virum har hver en kamp tilbage til at sikre sig 2. pladsen og dermed hjemmebanefordel i semifinaleserien.

SISU - Stevnsgade Basketball (fredag kl. 19:15)

Stevnsgades mulighed for at sikre sig 2. pladsen kan være den afgørende motivation, når de fredag aften går på banen i Gentofte mod SISU. Men det bliver ikke nogen nem opgave, for SISU er lige nu måske det mest formstærke hold. Det viste SISU senest, da de besejrede topholdet Hørsholm.

Det var også en forsmag på semifinaleserien, som venter mellem netop de to hold, og selvom der kan være gået taktik i kampen, så giver det er fingerpeg om, at SISU ligner et hold, der topper på det helt rigtige tidspunkt. SISU har vundet de tre seneste kampe, og den slags giver selvtillid, der kan være guld værd i et slutspil.

Stevnsgade har været mere svingende gennem de seneste kampe, og de skal bruge fredagens kamp til både at sikre 2. pladsen og finde det rette koncept, som kan bringe dem forbi Virum Vipers i en vanskelig semifinaleserie. Stevnsgade har rutinen på sin side, og har nok også den bredeste trup i forhold til SISU, men alt det kan være lige meget, hvis ikke spillet fungerer. Kampen ser åben ud, men på baggrund af de seneste kamp tippes SISU som vinder, og Stevnsgade spiller muligheden for 2. pladsen over i Virum Vipers hænder.

Hørsholm 79ers – Værløse BBK (lørdag kl. 13:30)

Det har været en turbulent uge i Hørsholm, hvor damerne har tabt til SISU og klubben meldte den triste nyhed ud om, at klubben trækker sig fra Basketligaen i den kommende sæson.

Heldigvis bliver klubben på øverste niveau for damer, men for en traditionsrig klub som Hørsholm, må det gøre ondt helt ind i hjertet, når en del af klubidentiteten tages væk. Forhåbentlig er Hørsholms kvinder klar til at fokusere på spillet og vise, at man står sammen i klubben og ser fremad. Hørsholm er en af de klubber som producerer flest talenter i dansk basket, så grundlaget for en ny storhedstid for både mænd og kvinder er bestemt til stede.

Lørdag er det Værløse BBK som kommer på besøg i Hørsholm, og det er måske en kærkommen opgave for Hørsholm, som på det seneste har manglet stabilitet. Efter pokaltriumfen har holdet haft svært ved at finde rytmen fra efteråret, og det kan blive dyrt op mod slutspillet. Værløse har det også svært. Mange skader har sat sine spor, og en sommerpause virker tiltrængt. Spillerne skal have ros for en god indsats i den seneste kamp mod Lemvig, men der mangler bredde og rutine på holdet. Derfor er Hørsholm også favorit i lørdagens kamp, men der vil sikkert være mere fokus på spillet end resultatet.

Lemvig Basket overtog 5. pladsen efter sejr over Værløse BBK

04.03.2018

Lørdag eftermiddag var Lemvig Basket og Værløse BBK i duel om 5. pladsen i Dameligaen. Det blev en kamp, hvor holdene skiftedes til at have et overtag i 1. halvleg, men i kampens to sidste perioder trak Lemvig fra og sikrede sig sejren på 84-59.

Begge hold startede kampen med god ide og med mange spillere involveret. Lemvig kom scoringsmæssigt bedst i gang med flere 3ere og point fra flere forskellige spillere. Midt i perioden er føringen på 13-8. Spillet er præget af sløset forsvar i begge ender. Det giver mange åbne skud og begge hold henter også flere angrebsrebounds, som giver nye skudmuligheder. Det betyder, at holdene bytter scoringer gennem den sidste del af perioden, og Lemvig holder en føring på 22-15 ved første pause.

Jævnbyrdigheden fortsætter i starten af anden periode, men så begynder Lisa Murphy at sætte sig igennem i spillet under kurven. Hjemmeholdet er dygtige til at finde hende under kurven, og hun henter flere vigtige rebounds, som omsættes til scoring. På den måde trækker Lemvig yderligere fra til en føring på 34-20. Det begynder at ligne en afgørende føring, men Værløse har ikke givet op.

På trods af en smal trup uden stor rutine viser holdet god tålmodighed, og da Paige Cashin får lukket bedre ned for Lisa Murphy, begynder gæsterne og at nedbringe afstanden. I den sidste del af perioden kan ingen af holdene for alvor få et overtag i spillet, men Værløse er mest effektive på deres afslutninger, og det betyder de ender med at vinde perioden med 1 point, og kan gå til pause kun bagud med 6 point, 38-32.

Billedet fra sidste del af anden periode fortsætter i tredje periode med et tålmodigt Værløsehold og et Lemvighold som ikke udnytter sine skud godt nok. Men kort inde i perioden begynder Lisa Murphy igen at røre på sig. Hun skaber både mere plads til de øvrige spillere, og hun får igen gode bolde at arbejde med selv. Lemvig trækker fra til en føring på 51-39 og kampen ser ud til at have fundet sin afgørelse. To 3ere af hjemmeholdet gør det kun vanskeligere for Værløse, som dog kæmper godt videre for igen at vende spillet.

Inden sidste periode fører Lemvig 62-45, og gennem de sidste ti minutter står det klart, at Lemvig har mest overskud, og Værløse er løbet tør for energi. Så en fin kamp slutter med en sikker sejr på 84-59.

Selvom kampen ikke havde en tæt afslutning, så var den stadig en god reklame for damebasket på højeste niveau for de omkring 40 pigespillere fra Vejen, Sæby, Aalestrup og Lemvig der var samlede til en pigedag i Lemvig. Forhåbentlig ser vi nogen af dem i Dameligaen i fremtiden.

Lemvigs point: Lisa Murphy 27p (16 reb), Ivana Udovalieva 15p, Ani Kolyandrova 14p (6 as), Okako Adika 10p, Reka Fejes 9p, Megi Kolyandrova 9p.

Værløses point: Ellen Svendsen 15p, Celine Schiffer 14p, Annemie Espersen 8p, Paige Cashin 6p, Matilde Gustavsen 6p, Emilie Janner 5p, Andrea Heede-Andersen 5p

SISU vinder over Hørsholm 79ers i semifinaleforpræmiere

04.03.2018

Hørsholm 79ers og SISU ved allerede, at de mødes i Dameligaens semifinaler og med en sejr på 72-81 til SISU, kommer Gentofteklubben ind i den serie med mest selvtillid.

SISU spillede bedst det meste af kampen og kom foran 15-25 i første periode efter 18 point fra Hannah Schaibe og det blev en føring Hørsholm jagtede det meste af kampen. Med et par tre'ere og fem point fra Maryah Sydnor kom Hørsholm på 29-31 i anden periode og den tætte stilling holdt til pausen, hvor SISU var foran 48-49.

Hørsholm kollapsede totalt i tredje periode, hvor hjemmeholdet de første ni minutter kun scorede tre point. SISU scorede samtidig 16 point i træk og kom derved foran 66-51 og først i fjerde periode var gæsterne foran med hele 54-72.

Hørsholm lavede et godt forsøg på et comeback med 12 point i træk, heraf de sidste seks fra Sara Forsman Pedersen, men SISU holdt hovedet koldt og comeback'et løb ud i sandet og gøsterne vandt 72-81.

Ugens preview

26.02.2018

7 kampe er tilbage i grundserien i DL inden det går løs med semifinalerne.

Med weekendens resultater er det sikkert at Hørsholm 79ers vinder grundserien og SISU ender på 4. pladsen og derved også er slutspilssikker.

De 2 sidste hold der kommer med i slutspillet er Stevnsgade Basketball og Virum Vipers, men hvem der bliver nr. 2 eller nr. 3 og derved starter på hjemmebanen i bedst af 5 serien, afgøres først på søndag hvor holdene mødes i Virumhallen.

Coach for Stevnsgade Basketball Hrannar Holm kommer her med sit bud på weekendens 3 kampe.

Hørsholm 79ers - SISU (lørdag kl. 13:30)

Ingen af holdene har noget at spille om. Kampen er dog alligevel interessant, da Hørsholm bliver nr. 1 og Sisu nr. 4 og dermed mødes holdene snart igen i semifinalerne.

Denne kamp bliver dermed brugt af begge trænere, for at forberede holdene på semifinalerne. Det er selvfølgelig mest Sisu som har brug for at finde på noget nyt, da de ikke har formået at slå Hørsholm i tre ligakampe og pokalfinalerne.

Sisu har svært ved at matche op imod Hørsholm inside spillere, både i angreb og forsvar, og hvis de ikke finder løsning på det, vinder Hørsholm denne kamp lige som de har gjort fire gange før.

Mon ikke Hørsholm vinder med +/- 10, måske 75-65. 

Lemvig Basket - Værløse BBK (lørdag kl. 15:30)

Lemvig har gode spillere og jeg kan slet ikke forstå hvorfor de ikke har vundet flere kampe. Vi (Stevnsgade) spillede imod dem i lørdags og det var rigtig svært at få dem stoppet.

Værløse har et ungt hold der altid kæmper godt, men Lemvig har bedre spillere og hvis de møder op for at spille en godt kamp vinder de sikkert.

Tror Lemvig vinder forholdsvis sikkert, 80-65. 

Virum Vipers - Stevnsgade Basketball (søndag kl. 15:00)

Lige som Hørsholm - Sisu er der i denne kamp tale om et preview af semifinalerne. Eneste forskel er, at her drejer det sig om hjemmebanefordelen. Hvis Stevnsgade vinder ender de som nummer to, men hvis Virum vinder skal man nok vente på sidste kamp inden man ved hvem der bliver nr. to.

Virum vandt sidste kamp meget stort og sikkert, med hele 36 points forskel, dog kan alt ske i denne kamp. Den er i min bog fuldstændig fifty-fifty og resultatet kommer an på hvem der bedst rammer dagen. Tror og håber selvfølgelig på, at det bliver Stevnsgade denne gang. Lad os sige vi vinder med 7, 70-63 🙂

Kollektivet sejrede i Nørrebrohallen

24.02.2018

Kampen mellem værterne fra Nørrebro og gæsterne fra Lemvig Basket havde ikke rigtigt den store betydning for grundspillet i Dameligaen. Bortset fra at Stevnsgade skulle have en sejr for stadigt at have en mulighed for at tage andenpladsen i grundspillet En sejr ville betyde, at muligheden for hjemmebanefordel i semifinaleserien mod Virum Vipers stadigt var intakt.

Stevnsgade gik ind til kampen med Emilie Hesseldal skadet på bænken, hvilket så - med tirsdagens kamp mod Virum og store stærke Valerie Driscoll i baghovedet, hvor Stevnsgade blev ”udreboundet” 59-18 – stillede det store spørgsmål: Hvem skulle tage sig af Lemvigs store, dygtige spiller Louisa Murphy? Når Emilie Hesseldal ikke er med, har Stevnsgade ingen spillere over 179 cm.

Kampen startede livligt med god fart på begge hold, der rammer rigtigt godt på skuddene. Masser af god seværdig basketball ender med en 31-22 føring til Stevnsgade efter første periode. Allerede i første periode stod Lemvigs taktik klar. Bolden ind til Louisa Murphy i feltet, som så tog den en mod en. Og det virkede. Stevnsgade havde svært ved at holde Murphy, som scorede 12 point i første periode. Men i den anden ende havde Stevnsgade godt styr på det. Bolden blev flyttet godt rundt i angrebet og det gav gode, frie chancer der blev udnyttet flot. Det er et stykke tid siden, at Stevnsgade har scoret 31 point i en periode.

Anden periode formede sig lidt som første. Efter 3:46 bringer Lemvigs Reka Fejes med en 3´er Lemvig lidt tættere på til stillingen 43-35. Men Stevnsgade holder afstanden, trods en række kontroversielle angrebsfejl, som i pausen kostede Stevnsgades coach Hrannar Holm en teknisk fejl. Tempoet faldt i begge ender af banen ligesom skudprocenterne.

Ved pausen er stillingen 43-35 – Lemvig vinder en tæt anden periode 12-13.

Efter pausen var spørgsmålet, om Lemvig kunne komme ind i kampen igen. Det kunne de. Louise Murphy - kampens bedste spiller – havde en fantastisk periode med 14 point og 7 rebounds. Det var nærmest Louisa Murphy mod Stevnsgade. Lemvig vinder perioden 15-19 og pludselig var der en åben kamp igen – stillingen var 58-54.

Lige efter start på sidste og afgørende periode bringer Lemvigs Oko Adiko spænding i kampen med en scoring til stillingen 58-56. Stærkt spillende Tea Jørgensen, der faktisk havde godt tag på Louisa Murphy, scorer tilbage med en 3´er til 61-56.

Kampen igennem dominerede Louisa Murphy totalt under kurven, men i fjerde periode begyndte Stevnsgade endelig at udnytte de store ”mis-matches” der opstod, når Lemvig havde begge de små – men meget dygtige russiske Kolyandrova tvillinger på banen samtidigt. Særligt Ida Tryggedsson Preetzmann fik udnyttet de chancer, der opstod.

Efter 2 minutter bringer Mathilde Colding Poulsen – der spillede en stor kamp i dag for Stevnsgade – Stevnsgade foran med 63-56 og det virker som om, at Lemvig havde svært ved at komme igen. Imponerende spillede Louisa Murphy alle 40 minutter. Og uanset de mange minutter, så virkede hun ikke træt. Hun er en virkelig dygtig spiller, der ikke gør det sværere for sig selv end nødvendigt.

Med 2:52 bringer utrættelige Louisa Murphy Lemvig tættere på med en scoring til 70-65. Spændingen er intakt. Men Stevnsgade har god kontrol over kampen og holder stangen til Lemvig, hvilket resulterer i en fortjent sejr på 77-71. Sidste periode vindes af Stevnsgade med 19-17.

Alt i alt en underholdende eftermiddag i en pænt besøgt Nørrebrohal. Louisa Murphy scorede mere end halvdelen af Lemvigs points - 36 point i alt. Men det skal bemærkes, at Lemvigs guards gjorde et fantastisk arbejde med at smide den perfekt ind til den store, stærke center. Utroligt at Lemvig ikke er med i kampen om medaljer. De er bestemt ikke noget dårligt hold.

Generelt set, så var Stevnsgades skudprocenter bedre fra 3`eren med 31% mod Lemvigs 17%. Stevnsgades sejr blev grundlagt på en god kollektiv indsats. Mange spillere strålede i dag.

Med resultatet i Hørsholm hvor 79´ers slog Virum Vipers overbevisende 80-61, ligger Stevnsgade nu lunt i svinget til at vinde hjemmebanefordelen i semifinalerne mod Virum Vipers, men intet er afgjort endnu, før de to hold mødes i Virum den 4. marts.

Hørsholm 79ers sikrer førstepladsen i grundspillet med 3 kampe igen

24.02.2018

Med en overbevisende 80-61 sejr på hjemmebaneover de dobbelte forsvarende danske mestre – og lokalrivaler – fra Virum Vipers sikrede Hørsholm 79ers sig lørdag eftermiddag førstepladsen i Dameligaens grundspil, også matematisk. Hørsholm sejrede i en hurtigt spillet og flot kamp, hvor Hørsholms bredde gjorde udfaldet.

Kampen bølgede frem og tilbage i de første tre perioder, med hurtigt og aggressivt spil fra begge hold og især intenst forsvarsspil fra hjemmeholdet, der virkeligt satte Virums stjerner Caitlin Ingle og Valerie Driscoll under pres.

Line Piechnik spillede en stor kamp for Hørsholm i begge ender af banen. I angrebet scorede anføreren 18 point og ramte fire tre-pointsscoringer, men betydningen i forsvaret var lige så stor, hvis ikke større. Piechnik startede kampen på Ingle og satte tonen ved at være i stand til at stresse den vævre amerikaner. Den udfordring tog spillere som Maria Forsman Pedersen, Maria Dinesen og flere andre op, når Piechnik var på bænken og sidst i kampen gav det pote, da Ingle så træt ud. Hørsholm derfor kunne vinde fjerde periode 27-7, på rod af en ellers lige kamp.

Efter kampen gav en tilfreds Hørsholmtræner Jesper Krone masser af kredit til forsvaret.

-Kampen er knaldhård på mange måder. Mentalt efter sidste kamps nederlag til Virum og så var det super vigtigt at vi kom ud og viste både en mental og en fysisk attitude og det synes jeg, vi gør i store dele af kampen. Der er rigtigt mange, der bidrager og vi ved, at mod Virum skal vi virkeligt gå til den, for de er et virkeligt godt hold, der har spillet rigtigt godt efter nytår.

I de første tre perioder viste de to hold hvorfor de er blandt favoritterne til mesterskabet. Der blev gået til vaflerne i forsvaret og spillet hurtigt angrebsspil, hvor bolden fløj op ad banen, når den blev erobret. Ingen af holdene kunne ryste det andet af sig og den største føring var midt i anden periode, hvor Hørsholm kom foran med syv, 32-25, inden Virum hurtigt kom tilbage og tog halvlegsføringen 37-35.

For Virum var de to amerikanere Ingle og Driscoll, samt franske Rudiane Eduardo, fremragende i store dele af kampen, på trods af godt forsvar fra Hørsholm, men da især de to amerikanere begyndte at blive trætte, slog Hørsholm et stort hul.

Virum var foran 53-54, da de to hold gik ind til de sidste ti minutter, men kunne ikke finde kurven i periodens første fire minutter. Samtidig fik Hørsholm scoringer fra flere forskellige spillere og gik i front 62-54. Gæsterne fik reduceret til 64-58 ved Driscoll, men en tre’er fra Gritt Ryder og to straffekast fra Piechnik sendte Hørsholm afgørende i front og de sidste par minutter var paradespil fra vinderne af grundspillet, der vandt kampen 80-61.

Hørsholms næste kamp er mod en anden medaljekandidat, pokalfinalisterne fra SISU, på hjemmebane i Hørsholmhallen lørdag 3. marts til et dobbeltarrangement, hvor Bakken Bears gæster i Basketligaen.

Virum har to kampe igen og har stadig meget at spille for i forsøget på at vriste andenpladsen fra Stevnsgade. Andenpladsen giver hjemmebanefordel og tre hjemmebanekampe i semifinalernes fem kampe. De to hold mødes i Stevnsgade 4. marts.

Ugens preview

24.02.2018

Well with 3 regular season games left for each team,  the suspense of making the play offs is over,  and even the seedings are pretty much locked up...  Non playoff teams want to finish strong and build for the future,  Playoff teams want to continue to play well and build momentum up.   

Hørsholm 79ers - Virum Vipers (lørdag kl. 16:00)

If both teams are at full strength and motivated this should be a pretty even game.   Virum has played very well since the Holiday break.  Hørsholm has been strong all year....  The profiles from both teams will have to step up and perform.   Hørsholm is very deep...  can they keep the pace high?  Virum likes to play fast as well....  Who can get stops in the half court will decide the game.  A coin flip... Going with the home team.   4-5 point win.   

Stevnsgade Basketball - Lemvig Basket (lørdag kl. 15:00)

The ladies from the Broxn will look to bounce back after a pretty lopsided loss to Virum. With a win they will lock up either the 2nd or 3rd seed. I expect them to be ready.

Lemvig has really had it tough to find wins this season.   It's hard to find the motivation to travel and play a game that literally has no impact to your season. Lemvig has some talented pieces and can definitely play. Will pride step up and surprise?

Stevnsgade should take this one plus 15.

Værløse BBK - SISU (søndag kl. 16:30)

The home team in my opinion has had a very successful first year in the Dameligaen. They have competed hard, won some games and played up their opponents in many others. They will look to play fast and attack aggressively...  If the shots are falling Værløse can be in any game. 

Our goal is to find continuity, build momentum, and keep trying to get better with each game. We had a rough patch where we lost 3-4 close games to very good teams. I hope we learned from those games.  I have to go with my squad to continue their good play and get the win. Værløse is always dangerous at home but SISU for the Win.