Nyheder

BK Amager vinder den udsatte kamp mod Hørsholm 79ers

01.02.2017

BK Amager vandt tirsdag aften efterårets udsatte kamp mod Hørsholm 79’ers med 88-70 (23-19, 18-16, 20-18, 27-17) foran 219 tilskuere.

Hjemmeholdet var et skridt foran gennem hele kampen, og trods ihærdige forsøg formåede gæsterne ikke at skabe spænding om udfaldet i kampens afslutning.

Resultatet betyder, at holdene bytter plads i tabellen, så der nu er BK Amager, som indtager den øjeblikkelige 2. plads.

Hørsholm 79’ers kommer bedste fra start og får bragt sig foran 0-4 med 4 for 4 fra straffelinjen, inden BK Amager kommer på tavlen. Herefter kommer hjemmeholdets skytter i gang - med blandt andet 5 tre’ere fra 4 forskellige spillere i løbet af godt 4 minutter bringer hjemmeholdet sig foran 19-7, og tvinger gæsterne til at tage en timeout. Hørsholm 79’ers får stabiliseret forsvaret og får reduceret BK Amagers føring til 23-19 ved periode pausen.

2. periode er helt lige dog hele tiden BK Amager i front med 4-6 point. BK Amager vinder perioden 18-16 og kan gå til pause med en føring på 41-35.

Efter pausen er billedet uændret – gæsterne jagter intenst hjemmeholdet gennem hele perioden, men med solidt spil lykkedes det BK Amager at bevare forspringet. BK Amager vinder perioden 20-18.

Hørsholm 79’ers skruer yderligere op for intensiteten i forsvaret i indledningen af 4. periode, hvilket dog betyder at holdet hurtigt har holdfejl, og hjemmeholdet kommer på straffelinjen. Med 12 for 14 fra straffelinjen og godt spil generelt lægger BK Amager yderligere afstand til Hørsholm 79’ers. BK Amager vinder den sidste periode med 27-17 og sikrer sig dermed en solid sejr på 88-70.

Alt i alt en sikker hjemmesejr på en aften hvor BK Amager’s 3-point skytter var brændvarme med 15 for 35 (43 %) fra tre’eren, og hvor Hørsholm 79’ers ikke havde energien og heldet til at få vendt kampen. Mest iøjnefaldende hos hjemmeholdet var Emilie Fogelstrøm med hele ni 3-point scoringer og 29 point i alt, og hos gæsterne var det Sydnov Maryah og Ivana Jovanovic, som gik forrest.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Emilie Fogelstrøm 29, Catharina Palm 18, Kelley Hardeman og Ida Klussmann begge 11, Melanie Elmgreen 6, Maria Dinesen 5, Cecilie Tvede 3, Caroline Kaster og Anna Clara Mogensen begge 2, Ida Bordin 1

Hørsholm 79’ers: Sydnov Maryah 18, Ivana Jovanovic 16, Lena Svanholm 13, Sara Forsman 8, Sandra Lind 7, Line Piechnik 3, Emilie Bornemann og Marie-Louise Blyme begge 2, Emilie Bæk 1.

BK Amager’s næste kamp er på lørdag den 4. februar kl. 14.30 i Amagerhallen, hvor Sisu kommer på besøg, mens Hørsholm 79’ers allerede skal i kamp igen på fredag den 3. februar kl. 20.00, hvor holdet møder Virum GO DREAM på udebane.

SuperWomen vinder med 1 point over SISU

24.01.2017

Til tider lidt rodet, rigtig mange svingende præstationer; men også en helt del flotte individuelle indsatser i søndagens kamp i Gentoftehallen mellem SISU og Stevnsgade Superwomen.

Første periode er meget offensiv og begge hold spiller med en hel del energi. Så længe skudende går i kurven, har man nok en tilbøjelighed til at overse, at der rent faktisk er mangler i spillet – skudvalg specielt for hjemmeholdet, som i alt for høj grad, falder til at afslutte udefra og gerne fra dribling, hvilket får procenterne til at falde.

Gæsterne laver en del personlige fejl, som de ikke er helt enige i, hvilket bringer frustration og sender Sisu på linjen.
Gæsterne har fået en stærk amerikansk profil, som helt sikkert kan blive en faktor i den sidste del af sæsonen. Cherelle Moore lavede solide 27p og 10 reb og virker som om, at hun kan bidrage omkring spillet i feltet, med både ryggen og ansigtet til kurven.

2. halvleg minder en del om 1., dog bidrager gæsternes Ida TP meget positivt, og straffe de unge Sisu piger omkring pick and roll spillet på toppen. Halvlegen bliver uden Stevnsgades coach Nadeem Ahmad, som pådrager sig sin 2. tekniske fejl i 2. periode.

Hos hjemmeholdet forsøger Jazmine Redmon at trække toget – og bliver med sine 40p, nærmest en enmandshær. Ciarra Andrews forsøger at hjælpe til, uden egentlig rigtig at finde rytmen.

Stevnsgade får tilkæmpet sig et lille overtag; men bliver hentet af hjemmeholdet sidst i kampen og med 10 sek. tilbage, sætter Sisu et spil op for Jaz, som desværre går ved siden af, men dog giver en angrebs reb, som ikke rigtig udløser noget og SISU taber med 73-74.

Kampens spillere var for gæsterne amerikanske Moore og den dygtige guard Ida TP. Hos hjemmeholdet var 40p og 13 reb af Jaz Redmon alt overskyggende. Stærke minutter af Josefine Haabegaard og Helene Dalsgaard.

Aabyhøj IF taber hjemme til 79ers

22.01.2017

Hørsholm 79ers havde vundet sæsonens to første opgør, så Aabyhøj IF havde revanche til gode. Chancerne for dette var til stedet hvis holdet kunne fortsætte de gode takter holdet havde vist - senest med en sejr over SISU på udebane.

1. periode

Igen viser Aabyhøj svaghed i starten af kampen - Hørsholm kommer hurtigt foran 8-2 og 11-5, men i slutningen af perioden kommer Mariah Henley i gang og Hørsholm vinder kun perioden 17-15.

2. periode

Aabyhøj får udlignet til 17-17, men anført af Mariyah Sydnor kommer Hørsholm foran 25-17. Sydnor havde 15 point i 1 halvleg. Camilla Andersen bringer Aabyhøj tilbage i kampen bla med 7 point i træk. Aabyhøj fører et par gange bla. 33-31, men med et 7-0 run lukker Hørsholm perioden og fører 38-33 ved pausen.

3. Periode

Niveauet i de første 5 minutter var ikke imponerende. Aabyhøj vandt 4-1 i den periode. Hørsholm kom dog i gang i slutningen af perioden og vandt perioden 10-6, men liganiveau var det ikke.

4. periode

Aabyhøj kom godt i gang og fik reduceret til 45-48 og det var tæt indtil 4 minutter, så gik Aabyhøj fuldstændig i stå og Hørsholm kunne sikkert køre en fuld fortjent sejr i hus på 67-50.

Topscorer for Hørsholm 7pers blev Maryah Sydnor med 19 point, Line Piechnik 14 og, Ivana Jovanovic 12. For Aabyhøj IF scorede Mariayh Henley 20 point og  Camilla Andersen 10.

BK Amager hev sejren i hus

22.01.2017

Lemvig Basket viste spillemæssig fremgang og vandt tre ud af fire perioder, men tabte alligevel kampen mod BK Amager lørdag eftermiddag.

Kampen igennem var BK Amager mest skarpe på skudene og ramte hele 52% af deres forsøg fra 3-pointlinjen. Samtidig manglede Lemvig i perioder effektivitet, hvilket første til dårlige skudmuligheder eller mistede bolde. Den forskel mellem holdene blev også afgørende, da kampen fandt sin vinder i de sidste minutter.

Ved halvleg så det slet ikke ud til, at der skulle blive spænding om udfaldet. Lemvig spillede skidt i de to første perioder, og allerede efter fem minutter var BK Amager foran med ti point. En god afslutning på perioden, hvor Ani Kolyandrova fandt vej til kurven flere gange, fik dog Lemvig tilbage i kampen og endda med en smal føring på 18-17. Men det var i første omgang en kort fornøjelse med godt spil for Lemvig, og i anden periode satte BK Amager sig solidt på spillet. Med god energi og høj effektivitet i offensiven trak gæsterne støt og roligt fra værterne. Med et stærkt kollektiv fandt BK Amager igen og igen løsninger som første til point, og ofte blev det endda til tre af slagsen.

Ved halvleg var føringen på 28-46, og der var ikke meget som pegede i retning af en spændende kamp. Men det blev det, for allerede fra første minut i tredje periode viste Lemvig ny energi og vilje. Hurtigt begyndte man skære ned på afstanden, og selvom BK Amager fik stabiliseret spillet lidt, så sled Lemvig sig til det spillemæssige overtag.

Svaret fra gæsterne var et mere aggressivt forsvar, men det rystede ikke for alvor Lemvig, men gav i stedet en række fejl, som Lemvig var dygtige til at udnytte fra straffelinjen.

Inden de sidste ti minutter var afstanden skåret ned til 47-56 og det så ikke længere helt umuligt ud for Lemvig. Det indtryk fortsatte fra starten af sidste periode, og på blot et par minutter var føringen til BK Amager blot på 54-58 og det lignede for alvor en tæt afslutning. Lemvig fik med godt tempo og god effektivitet et godt overtag, hvilket blev udnyttet til at overtage føringen ved 61-60.

Herefter blev der byttet point i de efterfølgende minutter, og desværre for Lemvig blev det billedet fra første halvleg, som kom til at præge afslutningen. Et par mistede bolde af Lemvig blev hurtigt omsat til scoringer fra 3 pointlinjen til BK Amager, og selvom Lemvig udfordrede til det sidste var der ikke tid til at komme tilbage endnu en gang.

Sejren på 66-73 til BK Amager var ikke ufortjent, men Lemvig viste bedre takter end i de seneste kampe, og det kan holdet tage med sig frem mod pokalfinalen på lørdag.

Lemvigs point: Erin McDonnell 17p, Kayla Bernsen 15p, Megi Kolyandrova 11p, Sarah DeShone 10p, Ani Kolyandrova 9p, Ivana Udovalieva 2p og Reka Fejes 2p

BK Amagers point: Emilie Fogelstrom 19p, Kelly Hardemann 18p, Catharina Palm Jensen 14p, Ida Klussmann 10p, Melanie Elmgren 6p og Maria Dinesen 6p

Ugens preview

17.01.2017

Mens Virum GO Dream cruiser derud af i toppen af DL med en stor sejr over Lemvig Basket, kom der en smule spænding i bunden af tabellen da Aabyhøj IF slog SISU på udebane i søndagens sene kamp.

Coach for Aabyhøj IF, Michael Niebling tror dog ikke at de grønne fra Aadalen kan overrasket når hans hold har hjemmebane mod Hørsholm 79ers, men hvem ved - måske kan Aabyhøj IF levere en overraskelse.

Her kommer ihvertfald hvad coach Nibber tror om weekendens 3 kampe.

Aabyhøj IF - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 14:00)

Åbyhøj fik sæsonens 2. sejr i weekenden mod sisu og vi håber på at kunne bygge videre på sejren.

Men vi møder Hørsholm som ligger nr. 2 og er et godt hold, som både har rutine og en masse talent.

De 2 hold står godt til hinanden, men Hørsholm er et godt hold og jeg tror de vinder med +6.

Lemvig Basket – BK Amager (lørdag kl. 14:30)

Sidste kamp for Lemvig før pokalfinalen til at finde formen.

De har ikke startet året godt og tabte også til den anden pokal finalist i sidste weekend.

Lemvig har et stærkt hold med både gode guards og højde. Så de vil altid være farlige.

BK Amager bliver bedre og bedre som sæsonen skrider frem og det ligner trænerteamet har fundet den rigtige opskrift, til at få holdet til at toppe i starten af marts.

Set ud fra form vil jeg mene BK Amager vinder med +2, men den kan gå begge veje.

SISU - Stevnsgade SuperWomen (søndag kl. 17:00)

2. gang inden for kort tid de 2 mandskaber mødes.

Her vandt sisu med overbevisende 20 point. Sisu har fået tilgang af en ny amerikaner som har gjort holdet stærkere.

Stevnsgade har startet året langsomt, men i seneste kamp så det bedre ud. De har også fået tilgang af ny amerikaner og vil være bedre til denne kamp.

Jeg tror Stevnsgade vinder med +4.

DL-kamp flyttet

16.01.2017

Den 11. februar skulle Hørsholm 79ers have taget imod SISU i Hørsholmhallen.

De 2 klubber er nu på grund af kampens placering i vinterferien, blevet enige om at rykke kampen til onsdag den 1. marts kl. 18:30 i Hørsholmhallen.

Virum Go Dream fortsætter deres suveræne sejrsrække i DL

16.01.2017

Der var stor spænding om søndagens kamp mellem Virum og Lemvig. Ud over at begge er tophold i DL, skal de to hold mødes om to uger i årets pokalfinale.

Virum må efter kampen siges at være favoritter til at vinde pokalen efter en overbevisende sejr mod Lemvig på 75-48.

Kampens start indikerer ellers en svær kamp for Virum, og Lemvig vinder da også 1. periode med 19-16.

Herefter sætter Virum sig fra 2. periodes start på kampen ført an af et super godt og meget effektivt forsvarsspil af hele holdet og vinder de resterende perioder. I angrebet kommer flere af Virums spillere i gang med flotte scoringer. Særligt skal fremhæves Nikoline Østergaard og de to unge Caroline Marie Schultze og Pauline Lausten, der alle spiller rigtig godt i angrebet med meget høje scoringsprocenter og sikrer, at Virum vinder perioden med 24-10.

3. periode fortsætter i samme stil med Virum som dominerende i angrebet ved bl.a. 3 pointscoringer af Ellen Iversen. Dog spiller Lemvigs Sarah DeShone og Ivana Udovalieva også godt i angrebet. Perioden er mere lige end de øvrige perioder. Virum vinder perioden med 17-12.

Virum fortsætter i 4. periode det meget effektive forsvar, der betyder at Lemvig i perioden kun får scoret 7 point. Virums angreb fungerer samtidig rigtig godt og Virum vinder perioden med 18-7.

Kampen ender med en overbevisende sejr til Virum over Lemvig med 75-48.

Topscorer for Virum GO Dream: Nikoline Østergaard 21, Valerie Driscoll 14, Ellen Iversen 10, Caroline Marie Schultze 9, Pauline Lausten 9, Ansofie Schirmer 5, Gillian Abshire 4, og Frederikke Mollerup 3.

Topscorer for Lemvig Basket: Sarah DeShone 14, Ivana Udovalieva 10, Reka Fejes 7, Erin McDonnell 6, Maria-Magdalena Kolyandrova 4, Anna-Maria Kolyandrova 3, Grace Gardner 2 og Kayla Bernsen 2.

Næste gang Virum Go Dream spiller kamp er pokalfinalen mod Lemvig Basket i Forum Horsens lørdag den 28. januar kl. 14.30. Næste kamp for holdet i DL er den 3. februar mod Hørsholm 79ers kl. 20.00 i Virum Hallen.

Overtid i Nørrebrohallen gav smal sejr til Hørsholm 79ers

15.01.2017

Lørdagens DL-kamp i Nørrebrohallen var næsten et top-bund opgør mellem Stevnsgade SuperWomen, der ligger nr. 6 og Hørsholm 79ers der ligger nr. 2.

Hørsholm har indtil videre haft en udmærket sæson – det kan man ikke sige om Stevnsgade. Alt for mange skader har plaget holdet. Rytmen, hurtigheden, timingen og selvtilliden har lidt et alvorligt knæk, hvilket måske også er gået ud over motivationen. Det har været tydeligt i de to kampe efter nytår mod henholdsvis SISU og BK Amager.

Amerikanske Cherelle Moore er kommet til Stevnsgade for en uge siden for at forstærke spillet under kurven i begge ender af banen. Kampen lørdag var hendes debut på hjemmebane.

Kampen startede med en Hørsholm scoring hurtigt efterfulgt af Cherelle Moores to første point på hjemmebanen til stillingen 2-2 efter 1 minut. Der efter var det for Stevnsgade en skrækkelig start på kampen, mens Hørsholm var pænt effektive og bragte sig på godt fire minutter - efter at Stevnsgade havde brændt 7 skud i træk, lavet 3 turn-overs og tre fejl – foran 2-19. Det så noget op af bakke ud for Stevnsgade.

Med 4½ minut igen af første periode tog kampen så en drejning. Der kom mere fokus og præcision i hjemmeholdets spil. Med en 3´er af Hanna Sheik efter 5.34 indledte hjemmeholdet et flot come back. Via 7-21 bragte hjemmeholdet balance i tingene i sidste sekund med en scoring af Tea Jørgensen til første periodes slutstilling 19-24. Underlig første periode – først 2-19 til Hørsholm 79ers og der næste 17-5 til Stevnsgade.

Anden periode startede jævnbyrdigt uden mange scoringer, men efter 4.17 udlignede Mathilde Colding-Poulsen med en 3´er til 26-26. Efter en timeout med godt tre minutter igen kom Hørsholm bedst ud og bragte sig hurtigt foran 28-34 og holdt denne afstand til en halvlegsføring på 29-36.

Igen en noget mærkelig periode med den beskedne score på 9-12.

Efter pausen i tredje periode kommer Hørsholm igen bedst fra start og kan uden stort besvær bringe sig foran med 31-43 efter 2.51. Hjemmepublikum frygtede nu lidt et sammenbrud.

Men med 5 point i streg af Victoria Mikkelsen, en 3´er Mathilde Colding-Poulsen og to point af Cherelle Moore var stillingen så næsten lige 41-43 inden stærkt spillende Ivana Jovanovic gjorde det til 41-45 efter 6.22 af tredje periode. Resten af perioden blev det kun til en enkelt scoring mere og det var endnu en 3´er fra Mathilde Colding-Poulsen, hvilket betød at Stevnsgade vandt perioden 15-9.

Inden sidste periode var stillingen 44-45. Kampen var helt åben. For første gang i kampen kom Stevnsgade bedst fra start. I det 3. minut bragte Ida Tryggedsson Preetzmann foran 51-45. Men godt spillende Maryah Sydnor bragte med et par scoringer igen Hørsholm foran 53-54 efter 5.40. Alt pegede på en spændende slutning.

Via 55-55 og 57-57 med 1½ minut igen slutter kampen med at Maria Forsman Pedersen brænder et skud i sidste sekund . Det slutter helt lige 57-57. Overtime.

Kampens femte periode indledes igen stærkt af Hørsholm 79ers Maryah Sydnor, der med tre scoringer i træk bringer dem foran med 57-63 efter 1.29. Efter at Ida TP bringer hjemmeholdet lidt tættere på med en scoring til 59-63 er det igen Hørsholm utroligt stærke Maryah Sydnor der med to scoringer bringer Hørsholm afgørende foran i overtiden til stillingen 59-67 med 2.18 tilbage af kampen.

Stevnsgade kæmper for at vende tilbage, men brænder flere skud inden Tea Jørgensen med to flotte 3´ere bringer spændingen tilbage. Stillingen med 16 sekunder igen er 65-68. På grund af holdfejl får Ivana Jovanovic to straffer og scorer på det ene, hvorfor Maja Gerlyngs sidste forsøg på en 3´er ikke betyder noget. Hørsholm 79´ers vinder det spændende opgør efter overtid med 65-69.

Maryah Sydnor var kampens store spiller. 28 point med imponerende skudprocenter på 79% - 11 scoringer på 14 forsøg og 5 scoringer på straffe på lige så mange forsøg samt 13 rebounds og to steals.

Bemærkelsesværdigt er det at Stevnsgade scorede på 11 af 25 forsøg fra 3´eren (44%), mens Hørsholm scorede kun på 2 af 13 forsøg fra 3´eren (15%) og at Hørsholm fik 27 skud fra straffelinjen (scorede på 21), mens Stevnsgade fik 12 og scorede på 8.

Eftertænksomt at halvdelen af alle Stevnsgades point kommer ude bagved 3ér linjen.

For gæsterne fra Hørsholm scorede Maryah Sydnor 28 point, Ivana Jovanovic 11 point, Sarah Forsman Pedersen 9, Maria Forsman Pedersen 9, Sandra Lind 5, Emilie Bornemann 4, Marie-Louise Blyme 2 og Line Piechnik 1.

Hos hjemmeholdet Stevnsgade fordelte scoringer sig således: Ida Tryggedsson Preetzmann 20, Mathilde Colding-Poulsen 12 (57% fra 3´eren), Tea Jørgensen 10 (100%!), Maja Gerlyng 7, Hanna Sheikh 6, Victoria Mikkelsen 5, Cherelle Moore 4 og Alberte Alsø Dokkedal 1.

Ugens preview - weekend

12.01.2017

Efter 2 kampe i midtugen med sejr til Lemvig Basket og Virum Go Dream byder  weekenden på fuldt program i DL med 1 kamp lørdag og 2 kampe søndag.

Stevnsgade SuperWomen - Hørsholm 79ers (lørdag kl 14:00)

Det er to hold som lige nu befinder sig i hver sin ende af tabellen, og også spillemæssige er gået i hver sin retning på det seneste.

Stevnsgade har haft en vanskelig sæson indtil nu, hvor skader, trænerskifte, ændringer i organisationen og en smal trup har sat sit præg på potentialet. Nu er det tid til en ny start for holdet, med ny træner og tilgang af ny amerikansk spiller.

Desuden er Ida TP tilbage, hvilket er en væsentlig tilføjelse. Alligevel har holdet haft det svært i de første to kampe efter nytår, hvor det er blevet til nederlag mod SISU og BK Amager. Derfor er fokus nok ikke så meget på resultaterne lige nu for holdet, men mere på det spillemæssige som skal genstartes.

Hørsholm er i den modsatte situationen og har haft en stabil sæson, hvilket også er taget med ind i det nye år, hvor det senest blev til en sikker sejr hjemme mod Lemvig. På baggrund af de seneste kampe og holdenes placering er det naturligt at forvente en sejr til 79ers.

Det bør endda blive en sikker sejr på +10 point.

Virum GO Dream - Lemvig Basket (søndag kl. 14:00)

Søndag er der forpremiere på pokalfinalen, når Lemvig besøger Virum.

De to hold vil sikkert bruge kampen på at se hinanden an inden finalen om et par uger. Det betyder også, at holdene nok ikke vil afsløre alle taktiske muligheder, og der kan det blive en kamp, hvor det handler mere om det man ikke gør, end det man gør.

Virum er favorit til at vinde, ikke mindst fordi holdet har spillet meget stabilt hele sæsonen og også i de seneste kampe har været umulige at ryste.

Lemvig er derimod kommet lidt forsigtigt fra start i 2017, men det blev dog til en sejr onsdag aften mod Åbyhøj. Det var dog ikke på baggrund af godt spil og både kollektivet og individuelt er der plads til forbedring målt på det niveau, der blev spillet i slutningen af 2016.

Sidste holdene mødtes vandt Virum blot med 1 point, og det kan godt blive tæt igen, men Lemvig kan nok godt bruge et par uger mere inden de behøver at vinde mod Virum, så mon ikke det bliver en hjemmesejr på 5 point.

SISU  Åbyhøj IF (søndag kl. 16:00)

Rundens sidste kamp står mellem SISU og Åbyhøj. Begge hold befinder sig i den nederste halvdel af tabellen og har god brug for en sejr. SISU tankede selvtillid for en uge siden, da de vandt over Stevnsgade, mens de som forventet tabte til Virum onsdag aften.

Åbyhøj var også i kamp onsdag aften, hvor de tabte for anden gang i 2017, men igen fulgte de godt med og tabte med blot 6 point.

Der er gode muligheder for, at det kan blive weekendens mest intense kamp, fordi begge hold må være meget sulte efter at hente en sejr, og ser denne kamp som en oplagt mulighed til det. SISU har flest individuelle profiler, men Åbyhøj har nok det stærkeste og mest rutinerede kollektiv.

Hvad der så giver sejren kan være vanskeligt at spå om, men SISU har hjemmebane og en sejr fornylig og samlet giver det et lille overtag. Så måske taber Åbyhøj igen en tæt kamp med 6 point!

Det var ordene fra René Jakobsen fra Lemvig Basket. Hvordan tror du de 3 kampe ender? 

Virum Go Dream øger forspinget i DL

12.01.2017

Onsdag aften havde Virum Go Dream besøg af SISU, der har hentet forstærkning til holdet idet der var debut til Kama Jo Andrews, det var derfor spændende at se hvor holdet stod nu!

SISU kom rigtigt godt fra start og fightede til det sidste. MEN Virum’s damer kom hurtigt ind i kampen og vinder 79 - 63, resultatet viser en sikker sejr, MEN det skal siges at SISU spillede en tæt kamp til det sidste og det bliver spændende at se holdet når nye spillere er fuldt implementerede i deres hold.

En stor del af kampen bliver afgjort i rebounds spillet hvor Valerie Driscol, Gillian Abshire og Ellen Iversen fra Virum domminerede.

SISU vinder første periode 17-14, hvorefter Virum fik styr på eget spil og forsvaret.

Afgørende for kampen var ikke mindst Valerie Driscoll's 20 point og ikke mindre end 18 rebounds, samt Nikoline østegaard's 19 point på under 18 minuters spilletid! Men også Gillian Abshire og Ellen Iversen spillede en god kamp, med henholdsvis 17 og 12 point.

Fra SiSU var profilerne Jasmine Redmon med 15 point og 5 rebounds, Kama Jo Andrews og Sille Balling begge med 13 point.

Virum Go Dream spiller på hjemmebane allerede på søndag kl. 14, hvor Lemvig Basket kommer på besøg – SPÆNDENDE kamp da dette jo også er de 2 hold, som mødes i Pokalfinalen i Forum Horsens sidst i januar.