Nyheder

Ugens preview

26.02.2018

7 kampe er tilbage i grundserien i DL inden det går løs med semifinalerne.

Med weekendens resultater er det sikkert at Hørsholm 79ers vinder grundserien og SISU ender på 4. pladsen og derved også er slutspilssikker.

De 2 sidste hold der kommer med i slutspillet er Stevnsgade Basketball og Virum Vipers, men hvem der bliver nr. 2 eller nr. 3 og derved starter på hjemmebanen i bedst af 5 serien, afgøres først på søndag hvor holdene mødes i Virumhallen.

Coach for Stevnsgade Basketball Hrannar Holm kommer her med sit bud på weekendens 3 kampe.

Hørsholm 79ers - SISU (lørdag kl. 13:30)

Ingen af holdene har noget at spille om. Kampen er dog alligevel interessant, da Hørsholm bliver nr. 1 og Sisu nr. 4 og dermed mødes holdene snart igen i semifinalerne.

Denne kamp bliver dermed brugt af begge trænere, for at forberede holdene på semifinalerne. Det er selvfølgelig mest Sisu som har brug for at finde på noget nyt, da de ikke har formået at slå Hørsholm i tre ligakampe og pokalfinalerne.

Sisu har svært ved at matche op imod Hørsholm inside spillere, både i angreb og forsvar, og hvis de ikke finder løsning på det, vinder Hørsholm denne kamp lige som de har gjort fire gange før.

Mon ikke Hørsholm vinder med +/- 10, måske 75-65. 

Lemvig Basket - Værløse BBK (lørdag kl. 15:30)

Lemvig har gode spillere og jeg kan slet ikke forstå hvorfor de ikke har vundet flere kampe. Vi (Stevnsgade) spillede imod dem i lørdags og det var rigtig svært at få dem stoppet.

Værløse har et ungt hold der altid kæmper godt, men Lemvig har bedre spillere og hvis de møder op for at spille en godt kamp vinder de sikkert.

Tror Lemvig vinder forholdsvis sikkert, 80-65. 

Virum Vipers - Stevnsgade Basketball (søndag kl. 15:00)

Lige som Hørsholm - Sisu er der i denne kamp tale om et preview af semifinalerne. Eneste forskel er, at her drejer det sig om hjemmebanefordelen. Hvis Stevnsgade vinder ender de som nummer to, men hvis Virum vinder skal man nok vente på sidste kamp inden man ved hvem der bliver nr. to.

Virum vandt sidste kamp meget stort og sikkert, med hele 36 points forskel, dog kan alt ske i denne kamp. Den er i min bog fuldstændig fifty-fifty og resultatet kommer an på hvem der bedst rammer dagen. Tror og håber selvfølgelig på, at det bliver Stevnsgade denne gang. Lad os sige vi vinder med 7, 70-63 🙂

Kollektivet sejrede i Nørrebrohallen

24.02.2018

Kampen mellem værterne fra Nørrebro og gæsterne fra Lemvig Basket havde ikke rigtigt den store betydning for grundspillet i Dameligaen. Bortset fra at Stevnsgade skulle have en sejr for stadigt at have en mulighed for at tage andenpladsen i grundspillet En sejr ville betyde, at muligheden for hjemmebanefordel i semifinaleserien mod Virum Vipers stadigt var intakt.

Stevnsgade gik ind til kampen med Emilie Hesseldal skadet på bænken, hvilket så - med tirsdagens kamp mod Virum og store stærke Valerie Driscoll i baghovedet, hvor Stevnsgade blev ”udreboundet” 59-18 – stillede det store spørgsmål: Hvem skulle tage sig af Lemvigs store, dygtige spiller Louisa Murphy? Når Emilie Hesseldal ikke er med, har Stevnsgade ingen spillere over 179 cm.

Kampen startede livligt med god fart på begge hold, der rammer rigtigt godt på skuddene. Masser af god seværdig basketball ender med en 31-22 føring til Stevnsgade efter første periode. Allerede i første periode stod Lemvigs taktik klar. Bolden ind til Louisa Murphy i feltet, som så tog den en mod en. Og det virkede. Stevnsgade havde svært ved at holde Murphy, som scorede 12 point i første periode. Men i den anden ende havde Stevnsgade godt styr på det. Bolden blev flyttet godt rundt i angrebet og det gav gode, frie chancer der blev udnyttet flot. Det er et stykke tid siden, at Stevnsgade har scoret 31 point i en periode.

Anden periode formede sig lidt som første. Efter 3:46 bringer Lemvigs Reka Fejes med en 3´er Lemvig lidt tættere på til stillingen 43-35. Men Stevnsgade holder afstanden, trods en række kontroversielle angrebsfejl, som i pausen kostede Stevnsgades coach Hrannar Holm en teknisk fejl. Tempoet faldt i begge ender af banen ligesom skudprocenterne.

Ved pausen er stillingen 43-35 – Lemvig vinder en tæt anden periode 12-13.

Efter pausen var spørgsmålet, om Lemvig kunne komme ind i kampen igen. Det kunne de. Louise Murphy - kampens bedste spiller – havde en fantastisk periode med 14 point og 7 rebounds. Det var nærmest Louisa Murphy mod Stevnsgade. Lemvig vinder perioden 15-19 og pludselig var der en åben kamp igen – stillingen var 58-54.

Lige efter start på sidste og afgørende periode bringer Lemvigs Oko Adiko spænding i kampen med en scoring til stillingen 58-56. Stærkt spillende Tea Jørgensen, der faktisk havde godt tag på Louisa Murphy, scorer tilbage med en 3´er til 61-56.

Kampen igennem dominerede Louisa Murphy totalt under kurven, men i fjerde periode begyndte Stevnsgade endelig at udnytte de store ”mis-matches” der opstod, når Lemvig havde begge de små – men meget dygtige russiske Kolyandrova tvillinger på banen samtidigt. Særligt Ida Tryggedsson Preetzmann fik udnyttet de chancer, der opstod.

Efter 2 minutter bringer Mathilde Colding Poulsen – der spillede en stor kamp i dag for Stevnsgade – Stevnsgade foran med 63-56 og det virker som om, at Lemvig havde svært ved at komme igen. Imponerende spillede Louisa Murphy alle 40 minutter. Og uanset de mange minutter, så virkede hun ikke træt. Hun er en virkelig dygtig spiller, der ikke gør det sværere for sig selv end nødvendigt.

Med 2:52 bringer utrættelige Louisa Murphy Lemvig tættere på med en scoring til 70-65. Spændingen er intakt. Men Stevnsgade har god kontrol over kampen og holder stangen til Lemvig, hvilket resulterer i en fortjent sejr på 77-71. Sidste periode vindes af Stevnsgade med 19-17.

Alt i alt en underholdende eftermiddag i en pænt besøgt Nørrebrohal. Louisa Murphy scorede mere end halvdelen af Lemvigs points - 36 point i alt. Men det skal bemærkes, at Lemvigs guards gjorde et fantastisk arbejde med at smide den perfekt ind til den store, stærke center. Utroligt at Lemvig ikke er med i kampen om medaljer. De er bestemt ikke noget dårligt hold.

Generelt set, så var Stevnsgades skudprocenter bedre fra 3`eren med 31% mod Lemvigs 17%. Stevnsgades sejr blev grundlagt på en god kollektiv indsats. Mange spillere strålede i dag.

Med resultatet i Hørsholm hvor 79´ers slog Virum Vipers overbevisende 80-61, ligger Stevnsgade nu lunt i svinget til at vinde hjemmebanefordelen i semifinalerne mod Virum Vipers, men intet er afgjort endnu, før de to hold mødes i Virum den 4. marts.

Hørsholm 79ers sikrer førstepladsen i grundspillet med 3 kampe igen

24.02.2018

Med en overbevisende 80-61 sejr på hjemmebaneover de dobbelte forsvarende danske mestre – og lokalrivaler – fra Virum Vipers sikrede Hørsholm 79ers sig lørdag eftermiddag førstepladsen i Dameligaens grundspil, også matematisk. Hørsholm sejrede i en hurtigt spillet og flot kamp, hvor Hørsholms bredde gjorde udfaldet.

Kampen bølgede frem og tilbage i de første tre perioder, med hurtigt og aggressivt spil fra begge hold og især intenst forsvarsspil fra hjemmeholdet, der virkeligt satte Virums stjerner Caitlin Ingle og Valerie Driscoll under pres.

Line Piechnik spillede en stor kamp for Hørsholm i begge ender af banen. I angrebet scorede anføreren 18 point og ramte fire tre-pointsscoringer, men betydningen i forsvaret var lige så stor, hvis ikke større. Piechnik startede kampen på Ingle og satte tonen ved at være i stand til at stresse den vævre amerikaner. Den udfordring tog spillere som Maria Forsman Pedersen, Maria Dinesen og flere andre op, når Piechnik var på bænken og sidst i kampen gav det pote, da Ingle så træt ud. Hørsholm derfor kunne vinde fjerde periode 27-7, på rod af en ellers lige kamp.

Efter kampen gav en tilfreds Hørsholmtræner Jesper Krone masser af kredit til forsvaret.

-Kampen er knaldhård på mange måder. Mentalt efter sidste kamps nederlag til Virum og så var det super vigtigt at vi kom ud og viste både en mental og en fysisk attitude og det synes jeg, vi gør i store dele af kampen. Der er rigtigt mange, der bidrager og vi ved, at mod Virum skal vi virkeligt gå til den, for de er et virkeligt godt hold, der har spillet rigtigt godt efter nytår.

I de første tre perioder viste de to hold hvorfor de er blandt favoritterne til mesterskabet. Der blev gået til vaflerne i forsvaret og spillet hurtigt angrebsspil, hvor bolden fløj op ad banen, når den blev erobret. Ingen af holdene kunne ryste det andet af sig og den største føring var midt i anden periode, hvor Hørsholm kom foran med syv, 32-25, inden Virum hurtigt kom tilbage og tog halvlegsføringen 37-35.

For Virum var de to amerikanere Ingle og Driscoll, samt franske Rudiane Eduardo, fremragende i store dele af kampen, på trods af godt forsvar fra Hørsholm, men da især de to amerikanere begyndte at blive trætte, slog Hørsholm et stort hul.

Virum var foran 53-54, da de to hold gik ind til de sidste ti minutter, men kunne ikke finde kurven i periodens første fire minutter. Samtidig fik Hørsholm scoringer fra flere forskellige spillere og gik i front 62-54. Gæsterne fik reduceret til 64-58 ved Driscoll, men en tre’er fra Gritt Ryder og to straffekast fra Piechnik sendte Hørsholm afgørende i front og de sidste par minutter var paradespil fra vinderne af grundspillet, der vandt kampen 80-61.

Hørsholms næste kamp er mod en anden medaljekandidat, pokalfinalisterne fra SISU, på hjemmebane i Hørsholmhallen lørdag 3. marts til et dobbeltarrangement, hvor Bakken Bears gæster i Basketligaen.

Virum har to kampe igen og har stadig meget at spille for i forsøget på at vriste andenpladsen fra Stevnsgade. Andenpladsen giver hjemmebanefordel og tre hjemmebanekampe i semifinalernes fem kampe. De to hold mødes i Stevnsgade 4. marts.

Ugens preview

24.02.2018

Well with 3 regular season games left for each team,  the suspense of making the play offs is over,  and even the seedings are pretty much locked up...  Non playoff teams want to finish strong and build for the future,  Playoff teams want to continue to play well and build momentum up.   

Hørsholm 79ers - Virum Vipers (lørdag kl. 16:00)

If both teams are at full strength and motivated this should be a pretty even game.   Virum has played very well since the Holiday break.  Hørsholm has been strong all year....  The profiles from both teams will have to step up and perform.   Hørsholm is very deep...  can they keep the pace high?  Virum likes to play fast as well....  Who can get stops in the half court will decide the game.  A coin flip... Going with the home team.   4-5 point win.   

Stevnsgade Basketball - Lemvig Basket (lørdag kl. 15:00)

The ladies from the Broxn will look to bounce back after a pretty lopsided loss to Virum. With a win they will lock up either the 2nd or 3rd seed. I expect them to be ready.

Lemvig has really had it tough to find wins this season.   It's hard to find the motivation to travel and play a game that literally has no impact to your season. Lemvig has some talented pieces and can definitely play. Will pride step up and surprise?

Stevnsgade should take this one plus 15.

Værløse BBK - SISU (søndag kl. 16:30)

The home team in my opinion has had a very successful first year in the Dameligaen. They have competed hard, won some games and played up their opponents in many others. They will look to play fast and attack aggressively...  If the shots are falling Værløse can be in any game. 

Our goal is to find continuity, build momentum, and keep trying to get better with each game. We had a rough patch where we lost 3-4 close games to very good teams. I hope we learned from those games.  I have to go with my squad to continue their good play and get the win. Værløse is always dangerous at home but SISU for the Win.

Stevnsgade fik reboundtærsk i Nørrebrohallen tirsdag aften

21.02.2018

Hvad der var spået til at blive en intens og spændende kamp blev alt andet. Bortset fra første periode som var helt, helt lige, så stod der Virum Vipers på alt resten af kampen.

Kampen startes fint af Stevnsgade, med at  Marian Sheikh og Mie Ceccardi sætter hver en treer, så stillingen efter bare 40 sekunder er 6-2 til Stevnsgade Basketball. Der blev skudt fra hjemmeholdets side, særligt fra Marian Sheikh, så værterne kunne bringe sig foran efter 5 min med 15-9.

Men til sidst i perioden bringer Valerie Driscoll Virum Vipers foran 19-20 - som bliver periodens resultat.

De næste seks minutter bliver Stevnsgade totalt "ud-reboundet" og rammer ingen skud, hvilket gør at Virum Vipers laver et 2-13 run på Stevnsgade til en 21-33 føring. Stillingen ved pausen er 25-40 - Virum Vipers vinder 2. periode med 7- 20.

Det så nu meget svært ud for Stevnsgade. Det var tydeligt at Emilie Hesseldal var savnet både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt. Virum sad fuldstændigt på rebounding i eget felt.

Der sker ikke meget i begge ender de første fem minutter - men alligevel bringer Virum Vipers sig foran med 25-48 og kampen virker fuldstændig afgjort. Perioden slutter 33-57 - Virum Vipers vinder perioden med 8-17.

Fjerde periode foregår næsten som anden og tredje. Virum vinder perioden sikkert og fortjent med 13-25. Igen i denne periode dominerer Virum totalt under kurven.

Kampen vindes overbevisende af Virum Vipers med cifrene 46-82. Rebound spillet går helt galt for hjemmeholdet. Virum "ud-rebounder" Stevnsgade hele 59-18, hvilket sammen med Stevnsgades skudprocenter (fra 3 ´eren 6/33 - kun 18%) gør at det bliver umuligt at for hjemmeholdet at komme i nærheden af Virum, som samtidig spiller en god og klog kamp.

Virum Vipers har noget at bygge på til de sandsynlige semifinalekampe mellem Stevnsgade og Virum, mens Stevnsgade har et større arbejde foran sig. De to hold hinanden en sidste gang inden slutspillet går i gang i Virum den 4. marts kl. 15.00.

Virum Vipers vinder vigtig kamp over SISU

19.02.2018

Efter sejren over ligaens nr. 1 og pokalmestre fra Hørsholm 79’er fortsætter Virum Vipers de gode takter og vinder en vigtig sejr over SISU efter en meget lige kamp.

Fra kampens start er det klart, at der er meget på spil for begge hold, der gerne vil blive blandt de tre bedste hold i ligaen inden slutspillet starter. Virum kommer bedst fra start, men SISUs Hannah Olivia Schaible sætter i den grad sit præg på SISUs angrebsspil, og trods et godt forsvar har Virum Vipers store problemer med at holde Hannah Olivia Schaible fra at score. Perioden bliver meget lige med et enkelt point i forskel til stillingen 19-18 til Virum Vipers.

I 2. periode får Virum mere styr på spillet. Og særligt Caitlin Ingle dominerer under kurven hos Virum Vipers. Det er fortsat SISUs Hannah Olivia Schaible, der volder vanskeligheder for Virum Vipers, men også Kama Jo Griffits er kommet i gang. Virum Vipers spiller godt sammen som hold både i angrebet og forsvaret, og får stort set alle spillere på scoringstavlen, herunder levere Valerie Driscoll og Rudiane Eduardo gode afslutninger. Virum Vipers øger deres føring inden halvlegen til 41-34.

Efter pausen fortsætter Virum Vipers det gode spil og øger hurtigt til en føring på 10-12 point. Særligt i forsvaret får Virum Vipers ”styr på” Hannah Olivia Schaible, der kun scorer 2 point i 2. halvleg. Til gengæld volder Kama Jo Griffits  store udfordringer for Virum Vipers. Hun scorer hovedparten af SISUs point. Virum Vipers har dog fortsat greb om kampen og stillingen inden sidste periode er en føring til Virum Vipers på 59-47.

Det står imidlertid hurtigt klart i 4. periode, at kampen på ingen måder er afgjort. Midt i perioden har SISU reduceret stillingen til 68-61 og spændingen stiger kortvarigt. Men Virum Vipers får igen greb om forsvaret og samtidig er Caitlin Ingle stadig eksekverende under kurven. Selv om Virum Vipers taber 4. periode med 18-21, kan de tage en sejr hjem på 77-68.

Topscorer for Virum Vipers: Caitlin Ingle 24, Valerie Driscoll 19, , Rudiane Eduardo 11, Maria Høgh 10, Frederikke Mollerup 8 og Ellen Marie Iversen 5.

Topscorer fra SISU: Kama Jo Griffitts 28, Hannah Olivia Schaible 18, Catharina Palm Jensen 9, Cirkeline Rimdal 6, Helene Dalsgaard 4 og Josefine Thale Vincent 3.

Virum Vipers allerede næste kamp den 20. februar kl. 19.00 på udebane i Nørrebrohallen mod Stevnsgade Basketball. Næste hjemmekamp er den 3. marts kl. 15.00 i Virumhallen. Her er der returopgør mod Stevnsgade Basketball.

Ugens preview

16.02.2018

Én søndag, én tirsdag og én onsdag, sådan ligger de næste 3 kampe i DL.

Lars Klussmann, coach for Virum Vipers kommer her med sit bud på de 3 kampe.

Virum Vipers - SISU (søndag kl. 17:30)

Virum har spillet ganske godt med masser af energi og vil med hjemmebane være favoritter dog har holdene spillet meget tætte kampe, hvor især Sisu’s 3’er skudprocenter har været afgørende for kampene.

Kan Virum holde Carma som har netop haft sine bedste kampe mod Virum så vil bredden og erfaringen gøre forskellen i længden. Virum skal holde fart og spille agressivt, samt bruge bænken.

Sisu har nogle meget dygtige scorerer og kan de sætte dem op og samtidig vinde rebound spillet så vil de ha en go chance for at matche hjemmeholdet. Både Melanie og Josefine har spillet glimrende i denne sæson og holdt højt niveau, således er de 5 startere på Sisu holdet uhyre effektive.

Resultat: Virum +5

Stevnsgade Basketball - Virum Vipers (tirsdag kl. 19:00)

De to hold skal kæmpe om 2. pladsen og derfor er der lagt op til en intens kamp. De har vundet en kamp hver pt. dog uden at begge hold har spillet optimalt i de respektive kampe.

Dog har begge hold vundet deres seneste kampe og spillet fornuftigt. Hos stevnsgade er det netop Ida TP og Hesseldal som er profilerne. Ida kan nemt lave 20+ point og Hesseldal er ganske effektiv omkring kurven og vil matche Valerie fra Virum ift. Reboundspillet. Stevnsgade har skiftet lidt i forsvaret og fundet rytmen med en god halvbane personlig opdækning.

Virum har ændret spillestil efter Lars er kommet til og det har givet holdet mere energi og alle spillere yder optimalt i øjeblikket, det bliver et godt match imellem de to hold hvor Rudy fra Virum måske kan blive en faktor, da stevnsgade mangler noget størrelse.

Resultat: Optimistisk Virum 5+ (kan dog gå begge veje)

Lemvig Basket - SISU (onsdag kl. 19:00)

Lemvig har jo ik så meget at spille for længere og formår kun i perioder at spille på niveau. Tydeligt at se forskellen på holdets indsats ud fra motivationen. De kan dog nemt lave et 12-0 run, hvis deres skytter pludselig bliver varme. De skal især gøre brug af indside/out spillet da Louisa kan være en stor faktor i denne kamp.

Sisu skal indhente nogle point og vil klart have til mål at dette skal være et must vin og vil møde bomstærkt op med den rette indstilling. De 2 amerikanske spillere vil have en del fordel ift. størrelse og fysik og være ret afgørende for kampen.

Resultat: Sisu 10+

31-0 run i 3. periode afgjorde mandagens kamp i DL

07.02.2018

Kampen mellem Stevnsgade Basketball og Værløse BBK var blevet ændret fra lørdag til mandag i Nørrebrohallen. Det var Dameligaens nr. to der tog i mod Dameligaens nr. fem.

Det var dejligt at se at Didde Vestdam, der har spillet alle sine ungdomsår i Stevnsgade, var tilbage i Dameligaen, hvor hun nu spiller for Værløses unge talentfulde hold.

Værløse  kampen startede bedst og er efter godt 3 minutter foran med 4-6 og med 3 minutter igen er stillingen 8-11 til Værløse. Det var sidste gang, at Værløse var foran i kampen. Stevnsgade lavede et  15-5 run på Værløse og bragte sig foran inden pausen med 33-23. Stevnsgade vinder første periode 14-11 og anden periode 19-12.

Første halvleg havde været rimelig jævnbyrdig, men i tredje periode satte Stevsgade forsvars turboen til ved stillingen 35-25. De sidste 7 minutter af tredje periode vinder Stevnsgade 31-0 - og så var den kamp naturligvis afgjort. Stevnsgade viste i denne periode det aggressive forsvarsspil, som holdet kan spille og som afgør kampe. Stevnsgade vinder tredje periode 33-4.

Fjerde periode bliver igen jævnbyrdig. Holdene spiller uden den store nerve, da kampen er afgjort og bytter pænt point resten af kampen. perioden vindes i gen af Stevnsgade 18-14 og kampen 84-41.

Hos Stevnsgade scorede Emile Heseldal og Ida Tryggedsson Preetzmann 54 point - Ida fire mere end Emilie. men det var igen en kollektiv forsvarsindsats, der gjorde udfaldet. Hos Værløse blev Paige Cashin og Emilie Janner blev topscorere for Værløse med henholdsvis 13 og 11 points.

Fire hold er nu klar til semifinalerne, men det er stadigt lidt usikkert, hvem som tager 2. 3. og 4. pladsen og derfor usikkert hvem som møder hvem.

Lemvig Basket kom i Vipers-maskinen

05.02.2018

Virum Vipers tog endnu en sikker sejr, da de besøgte Lemvig lørdag eftermiddag. 64-84 lød cifrene efter en kamp, hvor Lemvig arbejdede hårdt og forsøgte at finde de rigtige løsninger, men hvor Virums offensiv var for effektiv til at bremse.

Fra kampens start laver Lemvig for mange turnovers, og det straffer Virum straks og får en hurtig føring på 0-8. Seks af Virums første point kom fra 3ere, hvilket var en tidlig advarsel om, at Virum denne dag var særdeles varme bag linjen, og det blev til i alt 12 ramte 3ere i kampen og en udnyttelse på 42%. Da Valerie Driscoll samtidig spillede stærkt under kurven, blev det en kombination, som Lemvig fik svært ved at matche. Det lykkedes dog gennem hårdt arbejde af Lemvig, at stabilisere forskellen på de to hold. Gode scoringer mod slutningen af perioden af Kaitlyn Mathieu betyder, at føringen ikke bliver på mere end de otte point, som Virum kom foran tidligt i kampen.

Fra 12-22 ved første pause udbygger Virum føringen igen i starten af anden periode. Megi Kolyandrova svarer igen med to 3ere til 18-27, men gæsterne kommer nemmest til sine point og varierer godt med scoringer både fra distancen og tæt på kurven. Det betyder også, at Lemvig har svært ved at stoppe alle Virums muligheder, og værterne komme tempomæssigt lidt bagud i for mange situationer.

Ved halvleg er føringen øget til 26-43 og to hurtige 3ere gør det yderligere svært for Lemvig. Hjemmeholdet holder fast i at kæmpe godt for at holde sig inde i kampen, men respekten for gæsterne bliver ind i mellem for stor, hvilket Virum udnytter godt. Det betyder ikke Lemvig giver op, men Virum fungerede som en velsmurt maskine, som det lige nu er vanskelig at stoppe, hvilket har givet gode resultater de seneste uger.

Med en føring på 38-65 benytter Virum muligheden til at eksperimentere lidt med opstillingerne, og det giver samtidig Lemvig mulighed for en god slutningen på kampen. Hjemmeholdet vinder sidste periode med 26-19, og kan gå fra kampen med hovederne oppe, mens Virum efterlod et indtryk af at have fundet formen til slutspillet og absolut er kandidat til en finale plads.

SISU taber til Hørsholm 79ers

05.02.2018

Ville kampen i dag blive en kopi af den meget dårlige kamp mod Stevnsgade i torsdags. Svaret er nej, men også et stort rungende Ja.

Sisu holdet er blottet for energi, er ikke en gruppe af spillere der har overskuddet i øjeblikket og ikke meget fungere, når modstanderen sætter tempo på kampen.

Holdet ligner en flok spillere der skal finde tilbage til de gode takter før jul. Det har de nu 14 dage til, hvor fokus hos træner og spillere bør være at finde den rette formel i den resterende del af sæsonen og gøre sig klar frem mod det kommende slutspil i marts.

1p. En god og velspillet periode af begge hold. Godt forsvar, godt angreb og flotte scoringer bragte håb om en god kamp. Sisu holdet viste at torsdagens ringe indsats var glemt og at man ville vise de fremmødte tilskuere at de var klar til at give Hørsholm kamp til sidste fløjt. Hørsholms Maryha Sydnor med 9 point i perioden var klart Hørsholms mest iøjnefaldende spiller, på Sisu holdet var det Melanie Elmgreen med 7 point der viste vejen.

Perioden til Sisu 18 – 16

2p. Der var forhåbninger i luften Sisu fortsatte med energi og kamp lyst. Hørsholm havde svært ved at få den ellers velsmurte maskine i gang. Med Hørsholm ved man at nå tingen ikke køre så kan man fighte og vise energi. Sisu spillede en flot periode og kunne ved halvleg glæde sig over at være oppe med 6 point inden de sidste 2 perioder.

15-11 til Sisu Halvleg 33-27.

3p. Meget mere energi og aggressivitet hos Hørsholm holdet. Sisu kunne ikke finde modtræk til det opskruede tempo. I et tempo hvor Sisu forsøgte sig at følge med, men også måtte konstatere at turnovers er en dræber når modstanderen straffer det i den modsatte ende. Hørsholm fremtvang 7 turnovers på Sisu holdet og var meget effektive og kunne gennem perioden ændre stillingen fra at være bag ud med 6 til at være i front med 6 inden 4 periode. Hørsholm vinder perioden 24 -12.

4p. Kunne Sisu holdet finde den energi der var på krævet for at komme tilbage i kampen. Nej. Kampen var afgjort. Hørsholm spillede fornuftigt og gav ikke Sisu lov til at komme tilbage. Hørsholm vandt denne 4 periode 14 – 10 og har sendt Sisu kollektivet hjem i tænkeboks.

Sisu spillede i periode rigtigt godt, men det er med få spillere og det er for nemt for modstanderene at finde løsninger til at stoppe Sisus nøglespillere.

Stat for Sisu: Hannah Schaible 16p, 6 reb. Catharina Palm 14p, 5 reb, 5 ass. Kama Griffits 10p, 7 reb.

Stats For Hørsholm: Maryah Sydnor 24p, 12 reb. 5 ass. Gritt Ryder 10p 7reb. Emilie Fogelstrøm 8p.