Nyheder

Lemvig Basket sluttede grundspillet med sejr over 79ers

04.03.2017

Grundspillets sidste kamp i DL stod mellem Lemvig Basket og Hørsholm 79ers. Kampen havde ingen betydning for holdenes placering, hvilket måske var en af årsagerne til, at kvaliteten i spillet var meget svingende.

I kampens start så det ikke ud til, at Hørsholm rigtig var kommet ud af bussen. Forsvaret var i hvert fald ikke kommet med på banen, og det udnyttede Lemvig.

Især Sarah DeShone var klar fra start og anført af hende kom Lemvig foran 19-0 på godt og bevægeligt spil. En time-out fik rettet op på mange ting for Hørsholm, som i den sidste del af perioden fik hentet noget af det tabte, men alligevel var bagud 23-10 ved pausen.

Hørsholm fortsætter med at hente ind på værterne gennem 2. periode. Gæsterne spiller bedst og Lemvig har svært ved at komme til gode skudmuligheder. Efter blot et par minutter af perioden er kampen åbnet helt op igen og afstanden nede på 23-17. Lemvig får herefter sat en stopklods i pointtabet og holder en smal føring, men det er Hørsholm som har overtaget i spillet og kommer nemmest til point. Med 3 minutter igen er hjemmeholdet stadig foran med 4 point, 32-28, og spillet er mere ligeligt fordelt. Hørsholm slutter perioden med en 3er til en halvlegsstilling på 39-33.

Gennem 3 periode følges holdene pænt ad. Hørsholm udligner efter 3 minutter til 41-41 og er stærkt skydende, men de får ikke smidt Lemvig af. Holdene skiftes i stedet til at være foran, men Lemvig må slide hårdere for sine point end Hørsholm. Spillet er ind i mellem meget rodet og præget af mere hårdt arbejde end pænt basket. Mod slutningen af perioden får Lemvig igen en lille føring på 60-52 inden de sidste 10 minutter.

Lemvig trækker gennem sidste periode mere fra igen. Hørsholm virker mest trætte og er mest farlige på skud bag 3-pointlinjen. Lemvig spiller mere varieret og henter point både fra distancen og under kurven. Samtidig virker det som om hjemmeholdet er en anelse mere opsatte på at vinde end gæsterne, og da afstanden kommer op på 12 point ser kampen ud til at være afgjort. Hørsholm kæmper til det sidste, men har ikke midlerne til igen at skabe spænding. Derfor kan Lemvig hente en god sejr på 81-74 og vigtig selvtillid inden kvartfinalerne.

Lemvigs point: Sarah DeShone 25p, Erin McDonnell 23p, Kayla Bernsen 15p (11 reb), Ivana Udovalieva 11p, Reka Fejes 7p (5 as).

Hørsholms point: Line Piechnik 18p, Sara Pedersen 18p, Ivana Jovanovic 13p, Maria Pedersen 10p, Maryah Sydnor 10p, Lena Svanholm 2p, Malou Lachenmeier 2p, Sandra Lind 1p 

Hørsholm vågner op i anden halvleg og slår SISU

01.03.2017

Onsdagens kamp mellem Hørsholm 79ers og SISU i Dameligaen i basketball lignede i første halvleg det, den var, for hjemmeholdet: Ubetydelig.

Hørsholm sikrede andenpladsen i grundspillet for et stykke tid siden, mens SISU stadig har masser at spille for og det var tydeligt i første halvleg, hvor SISU dominerede. Klassen viste sig dog i anden halvleg, som Hørsholm vandt 74-63.

Hørsholmguard Maria Forsman Pedersen sagde efter kampen, at der var attituden til forskel for Hørsholm i de to halvlege:

-Det er en svær kamp at spille, fordi vi ikke har en placering at spille for. Vi kommer ud helt uden energi og vilje og det er ikke godt nok. I anden halvleg ændrer det sig heldigvis meget og vi får lagt det rigtige pres.

I løbet af kampens første 13 minutter opbyggede et tændt SISU-hold en føring på 18-32 og føringen forblev omkring 10-13 point indtil de sidste minutter af perioden, hvor Hørsholm pludseligt skruede op for forsvaret. Hjemmeholdet pressede SISUs guards på hele banen og så gik det hurtigt den anden vej og de to hold gik til pause med scoren 36-41.

Hørsholms pres fortsatte i tredje periode, hvor SISU havde det overordentligt svært og kun scorede fire point, mens Hørsholm løb 20 i og kom foran 56-45.

I fjerde periode ændrede billedet sig ikke og Hørsholm kom foran 68-50 på en tre'er fra Amalie Langer, inden de to trænere gik bredt på bænken og spillede alle spillere. De sidste fem minutter skulle bare overstås og Hørsholm løb med sejren på 74-63.

Med nederlaget er SISU sikre på at møde BK Amager i kvartfinalerne, mens det bliver Stevnsgade Super-women, der skal den lange tur til Lemvig. Hørsholm spiller sidste grundspilskamp i Lemvig lørdag, inden kvartfinalerne mod Åbyhøj begynder torsdag 19:15 på hjemmebane.

BK Amager vinder tæt opgør over Stevnsgade SuperWomen

01.03.2017

BK Amager kom tirsdag aften tilbage på sejrskurs med en smal hjemmesejr på 73-70 (15-15, 19-20, 17-12, 22-23) over Stevnsgade SuperWomen efter en tæt og intens affære.

Resultatet betyder, at spørgsmålet om BK Amagers kvartfinalemodstander bliver Sisu eller Stevnsgade stadig er åbent inden sidste spillerunde.

Kampen indledes noget nervøst af begge hold med en del brændte chancer og turnovers. Stevnsgade kommer bedst fra start og får bragt sig foran 3-8 efter små 4 minutter, men med blandt andet to 3-point scoringer af Ida Klussmann får hjemmeholdet vendt billedet og får bragt sig i front med 15-12 med små 2 minutter tilbage af perioden. Efter 1 for 2 fra straffelinjen fra Stevnsgades Victoria Mikkelsen og 2 point af Cherelle Moore ender perioden lige 15-15.

I anden periode kommer der lidt mere styr over tingen fra begge sider. Hos hjemmeholdet er det især holdets amerikanske spiller Kelly Hardeman som finder vej til kurven. Efter 5 minutter har Kelly scoret 9 point og BK Amager er foran 31-26, men her får Kelly sin 3. personlige fejl og må tage plads på bænken. Herefter gå hjemmeholdet i stå scoringsmæssigt, hvilket Stevnsgade udnytter og bringer sig i front med 34-35 ved halvleg. Gæsterne vinder perioden 19-20.

BK Amager kommer bedst ud til 3. periode og får med 6 ubesvarede point bragt sig foran 40-35. Hjemmeholdet bevarer overtaget perioden i gennem over fører med 51-47 inden den sidste og afgørende periode. BK Amager vinder perioden 17-12.

Stevnsgade indleder 4. periode med at udligne BK Amagers føring til 51-51. Holdene følges herefter ad og via 58-58 er stillingen 63-63 med godt 2 minutter tilbage uret.  BK Amagers Catharina Palm sætter en 3-point scoring, og efterfølgende skyder Hanna Sheikh fra Stevnsgade 2 for 2 fra straffelinjen til stillingen 66-65. BK Amagers Ida Klussmann scorer 2 point til 68-65, derefter sætter først Maria Dinesen 2 for 2 fra straffelinjen og dernæst Emilie Fogelstrøm 2 for 2 til BK Amager føring på 72-65 med 41 sek. tilbage på uret. Kampen virker afgjort, men Stevnsgade formår alligevel at få bragt spændingen tilbage efter 2 point af Cherelle Moore efterfulgt af en BK Amager turnover og en 3’er af Ida Preetzmann.

Stillingen er således 72-70 med 2,4 sek. tilbage af kampen. Stevnsgades Tea Jørgensen begår en fejl på indspillet, hvilket korrekt takseres til en overlagt fejl, da bolden ikke er i spil, da fejlen bliver begået. BK Amagers Maria Dinesen scorer 1 for 2 fra straffelinjen og tiden løber ud.

BK Amager vinder en tæt og spændende affære med 73-70 (15-15, 19-20, 17-12, 22-23) – en vigtigt sejr inden slutspillet, som for BK Amagers vedkommende starter med den 1. kvartfinale i bedst-af-3 serien tirsdag den 7. marts kl. 19.30 i Amagerhallen mod enten Sisu eller Stevnsgade SuperWomen.

Topscorer for hjemme- og udebanehold:

BK Amager: Catharina Palm 22, Kelly Hardeman 21, Ida Klussmann 14, Maria Dinesen 7, Melanie Elmgreen og Emilie Fogelstrøm begge 4, Anna Clara 1

Stevnsgade SuperWomen: Ida Preetzmann 16, Cherelle Moore 14, Alberte Dokkedal 11, Tea Jørgensen 7, Clara Laursen og Hanna Seikh begge 6, Maja Gerlyng og Victoria Mikkelsen begge 5.

Ugens preview

28.02.2017

58 kampe er spillet i grundserien i DL og nu resterer der kun 5, inden det brager løs med kvartfinalerne.

Kun SISU, SuperWomen og Lemvig Basket har noget at spille så måske kan det give nogle overraskelser i ugens kampe.

Coach for Aabyhøj IF, der slutter på 7. pladsen i grundserien og skal møde 79ers i kvartfinalen, Michael Niebling kommer med med sit bud på de 5 kampe.  

BK Amager - Stevnsgade Superwomen (tirsdag kl. 19:30)

Amager lignede et hold der virkelig havde fundet storformen op til slutspillet, men med 3 nederlag i træk begynder det at smuldre lidt for dem. Kan de finde formen igen?

Stevnsgade mangler 1 sejr for at være sikker på 5. pladsen. De ligner et hold der er begyndt at finde hinanden igen efter Ida TP er kommet tilbage samt tilgang af Cherelle Moore.

Tror det bliver en meget lige kamp som Stevnsgade vinder med +2.

Hørsholm 79ers - SISU (onsdag kl. 18:30)

En mærkelig kamp. Hørsholm har 2. pladsen klar, men Sisu mangler en sejr for at få 5. pladsen.

Spørgsmålet bliver om Hørsholm bruger kampen til at prøve noget nyt. Sisu skal vinde og vil gøre alt for det. Med en sejr kan de måske undgå Lemvig i slutspillet. Sisu har ligaens 2 bedste amerikanere og nogen gode unge spillere som er begyndt at blive modne.

Det kan blive en meget spændende kamp og selvom Hørsholm er sikre på 2. pladsen tror jeg de vinder alligevel da de har en klar størrelse fordel.

Hørsholm +3

Stevnsgade SuperWomen - Virum GO Dream (lørdag kl. 14:00)

Kan være en meget afgørende kamp, men dette vides først når vi kender resultatet af de 2 første.

Stevnsgade kan stå og mangle sejren. Virum er for længst sikre på 1. pladsen.

Det er 2 gode hold der står rigtig godt til hindanden. De spiller langsomt og fysisk begge mandskaber og har begge masser af rutine.

Stevnsgade vinder med +1

Åbyhøj IF - BK Amager (lørdag kl. 14:00)

Sidst de 2 hold mødtes var det en meget rodet kamp. Amager trak det længste stå til sidst. Kampen i dag har ingen betydning og vil sikkert også blive en rodet affære.

Amager slutter på 3. pladsen i grundserien og må på baggrund af dette betragtes som storfavoritter.

Amager med +8

Lemvig Basket - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 14:30)

Endnu en kamp uden formål. Lemvig skal prøve at finde formen fra pokal finalen og Hørsholm skal finpudse inden play-off.

Hvis begge hold vælger at spare spillere så tror jeg at hjemmebane fordelen kommer Lemvig til gode.

Lemvig vinder med +4

Virum Go Dream vinder en komfortabel sejr over Aabyhøj IF

27.02.2017

Virum Go Dream måtte siges på forhånd at være storfavoritter til at vinde dagens kamp, hvilket også kom til at holde stik. Virum kom hurtigt foran, og det forspring holdt de kampen ud.

I første periode kommer Virum hurtigt foran bl.a. af 2 trepoint scoringer af Frederikke Mollerup. Aabyhøj kæmper sig hurtigt tilbage i kampen ført an af en godt spillende Bianca Morsoe Christiansen. Der er stor jævnbyrdighed i forsvaret og kampen ser ud til at blive lige.

2. periode er også præget af godt holdspil fra begge hold, og fortsat rigtig god energi hos de to holds forsvar. Virum er dog hele tiden et skridt foran, bl.a. fordi det lykkedes Virum ved super godt forsvar effektivt at lukke af for Aabyhøjs normalt meget scorende spiller Mariyah Henley.

Til sidst i perioden taber Virum lidt af farten, og det udnytter Aabyhøj. Virum vinder dog perioden, og holdet er foran 26-19 ved halvlegen.

Efter pausen er holdene mere jævnbyrdige. Virum stadig dominerende, men der slækkes på forsvaret og Aabyhøj er effektive til at udnytte dette med flere gode skud. Aabyhøj får reduceret Virums forspring, så de efter 3 periode kun er bagud med 5. Kampen ser ikke ud til at være afgjort.

Afgørelsen falder dog hurtigt i begyndelsen af 4. periode, der totalt domineres af Virum både i angrebet og forsvaret, hvor særligt Valerie Driscoll får gang i scoringerne. For Aabyhøj har Mariyah Henley en god periode med hele 10 point ud af sine i alt 16 point. Det kan dog ikke ændre ved, at Virum vinder perioden med 19-11 til slutresultatet 58-45.

Topscorer for Virum GO Dream: Frederikke Mollerup 16, Valerie Driscoll 13, Nikoline Østergaard 12, Ansofie Schirmer 9, Gillian Abshire 5 og Caroline Marie Schultze 3.

Topscorer for Aabyhøj: Mariyah Henley 16, Bianca Morsoe Christiansen 12, Astrid Sturlason 7, Sophie Kjems-Krognos 5, Camilla Frommelt Andersen 3 og Emma Schwendson-Dirks 2.

Næste gang Virum Go Dream spiller kamp er mod Stevnsgade lørdag den 4. marts kl. 14.00 i Nørrebrohallen. Det er holdets sidste kamp før slutspillet, der for Virum Go Dreams vedkommende starter i semifinalen.

Ugens preview-2

23.02.2017

Alle hold i DL mangler at spille 2 kampe hver i grundspillet, og selvom flere placeringer afgjort så er der stor fokus på de kommende kampe, hvor formens skal finpudses inden kvartfinalerne.

I den kommende weekend spilles der to kampe, som kan være med til at give et billede af, hvor holdene står her kort før slutspillet.

René Jakobsen fra Lemvig Basket kommer her med sit bud: 

Virum Go Dream - Åbyhøj IF (søndag kl. 13:30)

Weekendens første kamp er top mod bund, når Virum tager i mod Åbyhøj.

Der er naturligvis ikke tvivl om, hvor favoritværdigheden skal placeres, den må Virum tage som tophold uanset hvor sikre de allerede er på at slutte som nr. 1.

Man kan også forestille sig, at Virum tager de to sidste kampe i grundspillet særlig alvorligt, for som vinder af grundspillet er de direkte kvalificeret til semifinalerne, hvilket betyder de får en lang kamppause, mens de øvrige hold afvikler kvartfinaler.

Det betyder også, at holdet kun har to kampe mere inden medaljekampene, og det har før vist sig at være en ulempe at få så lang en pause.

Åbyhøj har på den anden side alt at vinde. De er sikre på at slutte som nr. 7 og skal gøre sig klar til at møde Hørsholm i kvartfinalerne.

I det billede er Virum en fin ”træningsmodstander” for Åbyhøj og de vil sikkert også se det sådan. Derfor skal udbyttet mere ses i det spillemæssige end i resultatet.

Virum bør vinde med 10+

SISU - Lemvig Basket (søndag kl. 17:30)

Den sene kamp søndag mellem SISU og Lemvig kan blive en meget tæt og intens affære.

Begge hold har teoretisk stadig mulighed for at forbedre deres placering, men det vil formentlig kun få kosmetisk betydning. I stedet er begge hold i færd med at finde de rigtige løsninger, der kan bringe dem godt gennem kvartfinalerne.

Lemvig fik onsdag aften en god sejr ude mod Åbyhøj, og selvom der stadig var plads til forbedring, så var sejren et vigtigt skridt i den rigtige retning. Lemvig har stadig brug for at alle spillere udfylder deres rolle og udnytter de individuelle kvaliteter til fælles fordel.

SISU er på mange måder i samme situation, hvor en del af udfordringen handler om, at holdet ikke for alvor er spillet sammen. På denne tid af sæsonen kan det have stor betydning, og et kan blive en faktor på søndag.

SISUs seneste resultat er også en sejr mod Åbyhøj og målt på de to kampe ser SISU og Lemvig meget jævnbyrdige ud. Selvom SISU efter jul har vist mere styrke, så har de endnu ikke vist stabilitet nok til at man endnu kan vurdere hvor stærke de er.

Derfor er kampen også meget åben og en klar favorit er svær at udpege. Afgørelsen kan godt komme til at ligge inden for 3 points afstand, men det kan tippe begge veje.

Lemvig Basket vinder over Aabyhøj IF

23.02.2017

Åbyhallen lagde onsdag gulv sæsonens 3 møde mellem Aabyhøj IF og de nykårede pokalmestre fra Lemvig Basket.

1. periode: Begge hold havde svært ved at score i første halvdel af perioden. Aabyhøj førte 6-5 midt i perioden. Lemvig havde så et 6-0 run. Aabyhøj svarede igen og fik udlignet til 11-11. Lemvig tog igen teten og førte 18-11, inden Aabyhøj fik reduceret lidt til 14-18 føring til Lemvig efter 1 periode.

2. periode: Spillemæssigt var perioden bedre end 1. periode, Lemvig kom hurtigt foran med 9 point, men via en stærkt spillende Camilla Andersen kom Aabyhøj tilbage og var flere gange kun nede med to point, men via to tre pointscoringer af Maria-Magdalena Kolyandrova trak Lemvig lidt fra og vandt perioden 20-19 og første halvleg 38-33.

3. PeriodeLemvig var i fuldstændig kontrol i 3 periode. De udbyggede føringen uden at imponere og var på et tidspunkt oppe med 16 point. Aabyhøj havde intet at komme med og lavede kun 5 point de første 9 min af perioden, men fik pyntet lidt på resultatet til sidst. Lemvig vandt perioden med 16-9 og førte med 12 inden sidste periode.

4. Periode: Det blev aldrig spændende - Aabyhøj kom aldrig tættere på end 8 point i starten af perioden - til gengæld var Lemvig oppe med 18 point få min. før tid før Aabyhøj fik reduceret lidt men det helt slutter med en sejr til Lemvig på 57-69 (14-18, 19-20, 9-16, 15-15).

En fortjent sejr til Lemvig, hvor Sarah DeShone, Erin McDonnell og Kayla Bernsen spillede en rigtig god kamp.

Topscorer Aabyhøj: Camilla Andersen 16, Mariyah Henley 11, Bianca Morsø 9 point
Topscorer Lemvig: Erin McDonnell 16, Sarah DeShone 15, Kayla Bernsen 13 point

Ugens preview

22.02.2017

Onsdag aften løbet Dameligaens to jyske hold ind i hinanden for tredje gang i denne sæson.

Begge hold kæmper med at finde den spillemæssige stabilitet, og det har givet flere kampe med knebne nederlag til både Åbyhøj og Lemvig.

Kampen onsdag aften kan derfor blive en kærkommen mulighed for begge hold til at komme tilbage på vindersporet inden slutspillet, som venter om kort tid. Lemvig har ikke omsat pokaltriumfen til succes i Dameligaen, men det har været tæt på mod både Stevnsgade og Virum. Marginalerne er dog ikke gået vestjydernes vej, og derfor kæmper de nu for at fastholde 4. pladsen i tabellen.

Åbyhøj er isoleret i bunden og har nu fokus rettet mod de kommende kvartfinaler mod Hørsholm.

For både Åbyhøj og Lemvig er den store udfordring at få kollektivet til at fungere igen og ramme kampe, hvor flere spillere på en gang rammer et højt niveau og får sammenhæng i spillet.

Derfor kan det godt blive afgørende onsdag aften, hvem der kan bevare roen og tålmodigheden i spillet. Profilerne skal nok igen ramme deres niveau, men de skal have flere med sig, og det hold, der har flest spillere der bidrager vil stå med de bedste vinderchancer.

På baggrund af stillingen i tabellen må Lemvig påtage sig favoritrollen og gå efter en sejr på +5 point.

Tillykke til Hørsholm 79’ers med 2. pladsen i grundspillet

19.02.2017

En kamp der ikke rigtigt fandt sit leje og bølgede frem og tilbage, men dog med Hørsholm 79’ers lige den tand mere fokuseret.

1P. Hørsholm 79’ers kommer bedst fra start og viser allerede her i første periode, at de har en plan om at kampen skal vindes i forsvaret.

BK Amager finder dog løsninger og bringer sig ind i kampen med et solidt kollektivt spil og finder løsninger på Hørsholm 79’ers meget aggressive forsvar.

Holdene følges ad til der er spillet godt 7 minutter af perioden, hvor hjemmeholdet får slået et lille hul. Perioden ender 26 – 22 til BK Amager.

2P. Kort bekrevet. Hørsholm 79’ers går et gear op i forsvaret og BK Amager kan ikke finde løsninger til at komme til kurven. Hørsholm 79’ers vinder perioden, hvor hjemmeholdet intet kunne ramme fra distancen, ikke kom til kurven og ikke kunne stoppe Hørsholm 79’ers i forsvaret.

Hørsholm 79’ers vinder perioden 18 -6 og bringer sig i front med 8 point ved halvlegspausen.

3P. BK Amager kommer tilbage til tredje perioden med fornyet energi og bringer sig tilbage i kampen. Det er ikke til at se, at holdet spillede en anden perioden, hvor ikke meget hang sammen, og hjemmeholdet får vist at man som hold i perioder kan finde de rigtige løsninger.

BK Amager får bragt balance i regnskabet efter 2 min. spil af perioden og tvinger Hørsholm 79’ers til en time out. Hørsholm 79’ers kommer ud af timeouten med en plan, der hurtigt bringer dem i front igen, og BK Amager halser efter.

Mod slutningen får BK Amager dog sat nogle vigtige point og vinder perioden 17 – 9 og derved en helt lige score 49 – 49 inden fjerde periode.

4P. Hørsholm 79’ers vinder perioden med 19 – 11 og får den samlede sejr med 68 – 60.

Hørsholm 79’ers fik igen fat i forsvaret her i fjerde periode og BK Amager kunne ikke rigtigt følge op på den gode 3 periode. Mønstret fra anden periode gentog sig her i fjerde. BK Amager kunne ikke finde kurven, og det blev dét der i sidste ende afgjorde kampen.

Med 2 kampe tilbage af grundspillet kan Hørsholm 79’ers hvile deres spiller lidt inden kvartfinalerne starter, hvor BK Amager skal finde løsninger, der kan få holdet tilbage på vindersporet.

Topscorere for de 2 hold:

Hørsholm 79’ers: Ivana Jovanovic 16, Sandra Lind 13, Line Piechnik 12 point.

BK Amager: Catarina Palm 24, Maria Roost Dinesen 14, Kelly Hardeman 12 point.

Virumsejr i jævnbyrdig kamp mod Lemvig Basket

19.02.2017

Lørdag spillede Lemvig Basket og Virum Go Dream revanchekamp for pokalfinalen, og efter endnu en jævnbyrdig kamp fik Virum sin revanche med en sejr på 62-72.

Det var Lemvig som kom bedst i gang med kampen, da de med frisk spil, godt forsvar og effektivt angreb fik sat et godt pres på gæsterne. Kun Gillian Abshire skabte problemer på sin gamle hjemmebane for Lemvig. Men tre 3ere sørgede hun for at Virum ikke var bagud mere end 12-9 efter fire minutter. Herefter kom Virum i bedre kontrol, og med stabilt forsvarsspil blev Lemvig bremset. Holdene fulgtes dog ad til en pausestilling på 17-18 til Virum.

I 2. periode var det Virum som satte sig på spillet. Valerie Driscoll viste god styrke under kurven, og Lemvig lader sig frustrere for meget over en let linje fra dommerne. Gæsterne udnytter hjemmeholdets manglende fokus til at opbygge en føring på 23-2 med tre minutter tilbage af perioden. De sidste minutter vågner Lemvig op igen og med tre point fra først Ivana Udovalieva og derefter Sarah DeShone kommer værterne med i kampen igen, og ved halvlegen er kampen helt åben igen med stillingen 32-34.

Lemvig kommer stærkt ud efter pausen og overtager hurtigt føringen. Et godt tempo overrasker Virum lidt og Lemvig holder sig foran med et par point. Som perioden skrider frem ændre spillet sig til at blive mere og mere præget af hårdt arbejde end poleret basketball. Begge hold kæmper forbilledligt for hver eneste bold og position. Det giver masser af intensitet og spænding, men ingen af holde får for alvor et spillemæssigt overtag, og derfor holdes afstanden konstant inden for et par point. Perioden slutter lige, og dermed fastholder Virum føringen på to point, 45-47.

De to hold fortsætter med at følges ad gennem de sidste 10 minutter, og spillemæssigt fortsætter med mere slid end flot spil. Midt i perioden er stillingen 53-54 og kampen kan stadig falde ud til begge sider.

Lemvig kommer først i fejlproblemer, og det kommer til at spille en rolle i de sidste minutter, hvor Virum er meget effektive fra straffelinjen. Samtidig kommer Lemvig ikke for alvor til gode skudmuligheder, men 3 point af Sarah DeShone holder hjemmeholdet inde kampen med 62-65 og omkring et minut tilbage. Gillian Abshire gør dog endnu en gang det onde ved sit tidligere hold, og sætter tre point kort efter, og det bliver det afgørende stød til Lemvig.

I kampens sidste sekunder kæmper Lemvig for de sidste muligheder, men det lykkes ikke at finde de rigtige chancer. I stedet kan Virum udbygge føringen til slutresultatet 62-72.

Lemvigs point: Erin McDonnell 21p (10 reb), Sarah DeShone 15p, Kayla Bernsen 12p, Ivana Udovalieva 6p, Ani Kolyandrova 3p, Reka Fejes 2p, Megi Kolyandrova 2p og Yana Kozhohavona 1p.

Virums point: Valerie Driscoll 21p (15 reb), Nikoline Østergaard 19p, Gillian Abshire 17p, Ansofie Schirmer 7p, Frederikke Mollerup 6p og Ellen Marie Iversen 2p