Nyheder

Stevnsgade Basketball besejrer Værløse BBK

16.12.2018

Lørdagens kamp i Nørrebrohallen var årets sidste kamp i 2018 for begge hold. 

Hjemmeholdet havde i løbet af ugen sagt farvel til Safia Sheikh og Værløse BBK var uden Maria Høgh.

Første quarter:

Stevnsgade starter i en 2-3 zone. Den volder Værløse en del problemer og efter 4 minutter fører stevnsgade 11-2 og Værløse tager time-out.

3.26 Værløse har forsat svært ved zonen. Stevnsgade brænder en række åbne 3 p skud. Dette varer dog kun kort tid og Stevnsgade slutter af med 3 3.p scoringer til resultat 21-6 efter 1. quarter.

Andet quarter:

Stevnsgade bliver i zonen. Hannah Sheikh er hot. 7.27 29-9. 5.34 31-11 Værløse kan ikke løse zonen. Aischa Kaid laver 2 flotte lay up indenfor et minut.

4.10 Frida Formann er en enmandshær, sætter indenfor kort tid en 3’er, trækker fejl der giver 2 straffe+ 2 treere mere. Værløse har lidt bedre fat i zonen og stillingen er nu 37-24, Stevnsgade virker ukoncentrerede og har ikke helt styr tilbageløbet i forsvaret. Frida Formann er fortsat hot for Værløse, det samme er Rikke Fabricius for Stevnsgade med et par hurtige lay ups og and 1.

Stevnsgade i full court zone press der giver en række steals.

Pausestilling 50-27 til Stevnsgade. De 2 helt store profiler i første halvleg har for Stevnsgade været Hannah Sheik og for Værløse Frida Formann.

Tredje quarter. 

Værløse har bedre fat fra start og sætter nogen 3’ere. Hannah Sheik svarer i gen i den anden ende.

8.01 Time out Stevnsgade. 6.13 de 2 hold skiftes til at score 3ére.

Stillingen er 66-43 med 4.15 igen.

2.44 Stevnsgade Time out. Stilling 66-46. Stevnsgade stadig I zonen Værløse er lidt uheldige med par skud der er nede og kysse ringen.

70-46 - Værløse rammer bedre men har stadig store problemer med Stevnsgades zone og Stevnsgade ser ud til at have styr på kampen.

Fjerde quarte

Første minutter er der stillingskrig. Værløse nu med et lille overtag og reducerer til 72-56 inden Stevnsgade tager sin tredje time- out med 6.19 tilbage.

4.17 Stevnsgade lever og dør med 3p skuddet, men Værløse rammer nu også på deres 3’ere og stillingen er 75-61 med 3.39 tilbage og en Værløse time-out.

Slutfasen. Værløse kæmper og igen er det Frida Formann der scorer mange point. Mange uprovokerede turnovers fra begge hold, men Stevnsgade klarer den hjem og vinder 84-69.

Værløse får aldrig for alvor lukket op for Stevnsgades forsvar og derfor vinder Stevnsgade i sidste ende fortjent. Stor ros til Værløse for aldrig at give op.

Topscorer for Stevnsgade: Hannah Sheik 27 point

Topscorer for Værløse: Frida Formann 29 point

Ugens preview

14.12.2018

Årets sidste runde i DL i 2018 byder på 4 interessante kampe, heriblandt topopgør mellem BK Amager og Hørsholm 79ers.

Og det er netop coach fra BK Amager der her kommer med sit bud på de 4 kampe samt har knyttet en kommentat til årets DL.

Her halvvejs inde i grundspillet vil jeg mene, at Dameligaen lever i bedste velgående. Det er en fornøjelse at spille og besøge alle klubberne. Hørsholm, de regerende DM og pokal mestre, er en meget professionel organisation med en ligeså professionel ramme omkring deres dygtige hold. De etablerede klubber SISU, Lemvig, Værløse, Stevnsgade samt oprykkerne BMS, BKA og Åbyhøj alle som gør et kæmpe stykke arbejde for at nå hver sine mål.

Der er nogle af klubber, der kæmper både med holdet samt afvikling, men alle gør en kæmpe indsats for at levere et stærkt produkt og gøre Dameligaen stærkere. Også en stor tak til DBBF samt Dameligaen, som til sammen arbejder for at forbedre vores liga.

SISU - Åbyhøj IF (Fredag kl. 19:30)

Begge hold er nogle som Amager fornygligt har haft fornøjelsen af at spille tætte kampe mod. SISU med deres to stærke amerikanske profiler samt nogle dygtige danske talenter, og Åbyhøj med deres meget talentfulde unge spillere med et mix af rutinerede spillere.

Jeg tror, det vil blive en kamp med to forskellige spillestiler og en kamp om, hvilken der vil blive dominerende. Jeg tror, det bliver en meget lige kamp, der sagtens kan gå begge veje, men et forsigtigt gæt er, at SISU vinder.

BK Amager - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 14:30)

Denne kamp er det oprykkerne mod de forsvarende mestre. I vores første opgør tabte vi med 38 point, så jeg håber, at vi kan gøre det bedre denne gang på hjemmebane i Amagerhallen.

Lørdagens kamp er sponsoreret af Gorms Pizza, så vi håber på en spændende kamp. Resultatet er jeg ikke sikker på, men forhåbentlig viser vi, at vi har forbedret os siden sidste opgør.

Stevnsgade Basketball - Værløse BBK (lørdag kl. 15:00)

To hold der stadig kæmper for at finde rytmen. Jeg håber, at Værløse snart kan komme deres skader kvit. Tror dog, at Stevnsgade er stærkest til lørdagens kamp og derfor går derfra med en sejr. 

Lemvig Basket - BMS Herlev Wolfpack (lørdag kl. 15:00)

Jeg håber, Lemvig snart kommer ud af deres skader, for når de gør det, så har de et stærkt hold med mange profiler.

BMS bliver bare ved med at overraske og har nu bevist, at de er nogle dygtige og seje piger. Det er svært at spå om resultatet for denne kamp, men jeg tror, at BMS tager sejren.

Aabyhøj IF vinder højintenst opgør mod Værløse BBK

10.12.2018

Søndag eftermiddag sluttede Aabyhøj og Værløse runden af med en højintens og seværdig kamp i Søndersøhallen.

Aabyhøj har indtil videre vist sig som et af de stærkeste hold i ligaen med en god blanding af rutinerede danske spillere og unge talenter, mens Værløse har været mere svingende i deres præstationer, men dog generelt har præsteret godt på hjemmebane. Der var derfor lagt op til en spændende kamp, hvor begge hold gerne ville spille i et højt tempo og allerede under opvarmningen fyldte holdene hallen med energi.

Aabyhøj satte sig på kampens start og bragte sig hurtigt foran 0-6. Værløse havde det svært i starten af kampen, men en (lidt heldig) buzzerbeater 3’er fik hjemmeholdet på tavlen og derfra kom de bedre med. Aabyhøj fastholdt dog momentum det meste af perioden, men en god slutning af Værløse sørger for perioden slutter 19-23.

Anden periode blev en meget velspillet periode, hvor begge hold fik vist deres bredde i truppen og hvor mange spillere bød ind både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt. Der var derfor mange flotte sekvenser med rigtig god basket fra begge hold. Scoringsmæssigt bølgede kampen frem og tilbage med små runs til begge hold, men hele tiden med Aabyhøj lidt foran. Perioden ender helt lige og dermed en smal Aaby føring i pausen på 35-39.

Holdene fortsatte det høje tempo og flotte spil i tredje periode og kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage. Aabyhøj havde til tider held med at stresse hjemmeholdet lidt med deres fuldbane pres, men hver gang det lignede at udeholdet var ved at stikke af holdt Værløse fast. Der var derfor en intens stemning, hvor holdene blev ved med at udfordre hinanden til at holde det høje niveau. Perioden ender 20-27 til Aabyhøj og en føring på 55-66 inden sidste periode.

En hurtig 2-10 start på fjerde periode bringer Aabys føring op på 57-76 og pludselig var der langt op for Værløse. Der var dog ingen i Søndersøhallen som tænkte at kampen dermed var slut og hjemmeholdet fortsatte med at kæmpe, men hver gang der var tegn til at Værløse kunne lave et run, som kunne bringe dem tilbage i kampen, svarede Aabyhøj igen med det samme og kampen blev aldrig resultatmæssig tæt igen. Aabyhøj vinder perioden 13-24 og dermed kampen 68-90.

Stor cadeau til begge hold for en fremragende kamp. Desværre blev kampen lidt overskygget af to skader til sidst i kampen, hvor først Værløses Maria Høgh slog sit knæ og kort efter skete det samme for Aabyhøjs Sophie Kjems-Krognos. Alle fingre er krydset for, at det ikke er noget alvorligt og begge spillere snart er tilbage på banen.     

Hørsholm 79ers tog sejr mod smalt Lemvighold

09.12.2018

Topholdet fra Hørsholm tog en sikker sejr på 52-110 ude mod Lemvig lørdag eftermiddag.

Det var ikke uventet at Hørsholm tog sejren, men med kun 6 spillere kampklar, havde Lemvig ikke mange muligheder for at matche de forsvarende mestre. Lemvig har i denne sæson været forfulgt af uheld, og så sendt som onsdag aftes blev Makenzie Miller føjet til skadeslisten, da hun brækkede en finger til træning. Dermed var blot 6 spillere tilbage hos Vestjyderne som ser frem til en tiltrængt julepause og en frisk start efter nytår.

Hørsholm brugte ikke mange minutter på at afgøre kampen. Tre hurtige 3ere skabte efter blot to minutter en føring på 3-11 og herfra så gæsterne sig ikke tilbage. Hørshom var generelt meget træfsikre, og havde desuden et fysisk overtag, som blev effektivt udnytter. Så selvom Aniese Palmore holder Lemvig i gang med 8 point, så er det ikke nok til at skabe spænding. Hørsholm smider ekstra salt i såret ved at slutte første periode med en 3er på buzzeren til en føring på 14-34.

Lemvig forsøger at trække så meget tempo som muligt ud af kampen, så kræfterne kan strække længst muligt. Det ændrer dog ikke på, at Hørsholm fortsat trækker fra, dog ikke i samme fart som i kampens start. Lemvig forsøger at bruge de midler der er til rådighed, og indstillingen kan man ikke klandre spillerne på.

Ved halvleg er Hørsholm foran 28-59 og efter pausen får kampen mere og mere præg af træningskamp. Holdene viser alligevel god respekt for hinanden og bruger kampen med hvert sit formål. Hørsholm får gang i hele truppen og bruger muligheden til at give de unge spillere erfaring. Hos Lemvig er udbyttet at blive klar til kampene efter nytår, og der var ind i mellem gode takter, som lover godt når truppen er intakt.

Kampen var naturligvis blottet for spænding, men holdene gav alligevel hinanden en fin kamp, og trods et stort nederlag kun Lemvig tage fra kampen med en god følelse.

Lemvigs point: Aniese Palmore 16p, Megi Kolyandrova 11p, Natalee Faupel 10p, Charlotte Thomas-Rowe 7p, Yana Kozhuhavona 4p og Louise Sørensen 4p

Hørsholms point: Layne Murphy 18p, Ivana Jovanovic 16p, Meg Wilson 14p, Marie-Louise Blyme 13p, Josephine Tullin 13p, Emilie Bæk 10p, Emilie Bornemann 7p, Gritt Ryder 7p, Maria Pedersen 6p og Katrine Lassen 6p

God intensitet i Nørrebrohallen mellem Stevnsgade Basketball og BMS Herlev Wolfpack

08.12.2018

Energiniveauet var højt i Nørrebrohallen fredag aften hvor Stevnsgade basketballs damer tog imod BMS Herlev Wolfpack, og hjemmeholdet fik sat fantastisk af fra start. De 3 først perioder bød på hurtigt spil, og hjemmeholdet formår at sikre sig et forspring på 25 point i løbet af kampen (52-33 ved halvveg og cifrene 69-44 efter 3. periode).

Stevnsgades damer er begyndt at få sat den ekstra aflevering på, der netop gør, at de skuder i balance og får rykket sig helt frie. Samtidig fik alle spillere budt ind med lige netop det de kan, og vi ser bl.a. Hanna Sheikh træfsikker på 3 point, Rebecca Francker der får rykket sig fri til skuddene og Ena Viso der får lagt nogle utrolig flotte afleveringer.

Stevnsgades damer viser også at deres fokus på solidt forsvar begynder at give afkast. I fredagens kamp var især Ena Viso stærk i forsvaret og stod bland andet for 12 forsvars rebounds.

Koncentrationen slap op for hjemmeholdet i 4. periode, hvor især Thea P. Kjeldahl Mikkelsen trådte igennem for BMS Herlev Wolfpack, og gæsterne vinder sidste periode med cifrene 13 – 31. Kampens endelige resultat bliver 82 – 75. 

Klart flotteste spil fra hjemmebane holdet i indeværende sæson, og fredags kamp viser at holdet er på rette vej efter en langsom sæsonstart. 

Kampens topscorer fra BMS Herlev Wolfpack er Thea P. Kjeldahl Mikkelsen med 23 point og Caroline Glud Rasmussen og Ceceilie Jessen med 9 point hver.

For Stevnsgade var det Hanna Sheikh med 21 point, heraf 5/7 3 points, Ena Viso med 15 point og Cecilie Tvede Hansen med 11 point.

Ugens preview

07.12.2018

4 kampe, 1 fredag, 2 lørdag og 1 søndag på menuen i denne DL-runde. Hvem vinder, hvem taber og hvem var lige ved.

Coach for Stevnsgade Basketball, Hrannar Holm kommer her med sit bud på de 4 kampe.

Stevnsgade Basketball - BMS Herlev Wolfpack (fredag kl. 19:00)

BMS har fået en god start i ligaen hvor det unge hold har vundet tre af første seks kampe. 17 årige Emilie Larsen er ikke blot holdets topscorer, men også hele ligaens. Det er imponerende. Det er selvfølgelig rart at se at et ungt hold kan vinde så mange kampe som de gør, men det siger også noget om niveauet i ligaen. BMS spiller frit og kommer sandsynligvis til at vinde flere kampe.

I Stevnsgade leder vi lidt efter formen, vi har kun delvist formået at spille som vi vil. Formålet er at være gode når alvoren starter, i marts måned.

Dagens kamp kan gå begge vegne, såden er jo livet, men jeg tror og håber selvfølgelig på hjemmesejr, måske 75-65, eller noget i den stil.

BK Amager - Sisu (lørdag kl. 14:30)

Begge hold bygger deres spil omkring to stærke nordamerikanske spillere. Bortset fra dem har Amager nogle erfarene spillere, hvor Sisu holdet bygger på spillere omkring og under 20 år. Det er svært at sige hvad der kommer til at ske, men mon ikke Amager er lidt skuffede over et overraskende stort tap sidste weekend mod Åbyhøj? Det giver måske lidt ekstra motivation for dagens kamp, især hvor de nu har fået en ny amerikansk spiller, Geraldynn Malama, der scorede hele 33 pts i sin første kamp, men kun ni i sin anden.

Sisus canadiske point guard, Cassandra Jayne Nofuente, er en interessant spiller og kommer til at gøre sit til at hive sejren med hjem, men jeg tror, at hjemmeholdet har flere gode spillere, og vinder, måske 66-64.

Lemvig Basket - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 15:00)

Lemvig leder efter formen, lige som vi (Stevnsgade) gør, det tager altid tid at få et nyt hold til at fungere, og det må Lemvig gøre hvert eller næsten hvert år.

Hørsholm er helt klart favorit, selvom Lemvig burde kunne matche nogenlunde op mod dem. Forskellen er dog, at Hørsholm allerede spiller som et hold, som ved hvad de vil. Lemvig har nogle gode spillere og de kunne godt overraske, men det tror jeg ikke helt på, måske efter jul. Hørsholm tager en sejr på ca. 20 points med hjem, 60-80.

Værløse BBK - Åbyhøj IF (søndag kl. 16:00)

Værløse vandt sin første kamp, men har siden da tabt alle fem, mens Åbyhøj på nuværende tidspunkt ser ud til at være ligaens næst bedste hold.

Åbyhøj har en god blanding af erfarene og unge spillere, mens Værløse kun har unge spillere. Det er måske forskellen. Værløse har haft det svært ved at score de sidste tre kampe og hvis de skal have en chance skal de ramme lidt bedre udefra.

Begge holde spiller på samme måde, ligner hinanden på mange måder, men Åbyhøj har været det mest stabile hold. Værløse kunne godt vinde, især hvis 3pt skytterne bliver varme, men hvis jeg skulle sætte penge på kampen, så ville jeg satse på udeholdet, måske 66-77. 

Aabyhøj overtager 2. pladsen med sikker sejr over BK Amager

04.12.2018

Der var lagt op til en topkamp i dag i Åbyhallen mellem to af de nye hold i rækken, da BK  Amager var på besøg hos Aabyhøj IF. 

1 periode: Aabyhøj fik den første scoring, men BK Amager overtog hurtigt styringen og førte 10-2 efter 4,5 minutter, tre 3-point scoringer fik Aabyhøj tilbage i en ellers rodet periode, Gæsterne holdt dog teten og førte 14-11 efter 1 periode.

2 periode: Aabyhøj fik bragt sig foran 16-14 efter to minutter, Amager svarede igen havde var i front det meste af periode og førte 23-18 efter 5,5 minutter, men scorede så ikke i resten af periode og det udnyttede Aabyhøj til at lave et 8-0 run og sikre sig en halvlegsføring på 26-23.

3 periode: Spillet blev bedre fra 2 halvlegs start, Aabyhøj var hele tiden i front og kontrol og udbyggede lige så stille føringen og burde egentlig have ført mere end 41-33, som der stod efter 3. periode.

4 periode: kampen blev afgjort i de første 5 min af perioden takket være bla et 3 points show af Stephanie Mannemar, som satte 4 3er. Det gav en føring på 58-41, som sikkert blev kørt hjem til en hjemmesejr på 67-50 (11-14, 15-9, 15-10, 26-17).

En flot sejr til hjemmeholdet, hvor bredden viste sit værd og så spillede Malene Lind sin hidtil bedste kamp i år.   

Topscorer Aabyhøj - Malene Lind 25 point, Stephanie Mannemar 12 point 

Topscorer BK Amager - Valerie Driscoll 20 point (19 rebounds) Emilie Fogelstrom 15 point

BMS Herlev Wolfpack stadig ubesejret på hjemmebane

02.12.2018

Det kan godt være at kampen mellem BMS Herlev Wolfpack og Værløse BBK skulle spilles første søndag i advent men hjemmeholdet havde bestemt ikke tænkt sig at dele gaver ud.

Af de første 6 kampe er holdet stadig ubesejrede på hjemmebane, hvilket lidt over 100 tilskuere kunne konstatere efter dagens kamp. I starten af dagens kamp var det dog ikke givet at det skulle blive til endnu en sejr til de unge piger.

Kampen starter lidt nervøst fra begge sider, men Frida Formann er tilbage efter sin ankelskade og med 7 point i træk gør hun sit til at Værløse kommer foran 9-4. Men hjemmeholdet hænger i og midt i periode bliver der debut til kun 15-årige Bianca Braikia. Hun kommer ind og går helt uimponeret til opgaven og starter med score dine 2 første point i Dameligaen efter kun at have været på banen et lille minut. I kraft af 6 for 6 fra straffelinjen fra Cecilie Jessen og 7 hurtige point af ligaens topscorer Emilie Gudmand kan hjemmeholdet slutte 1. periode foran 19-17.

En periode der også giver debut til Natascha Pedersen, som også kun er 15 år.

2. Periode ligner lidt første hvor Værløse vinder de første 5 minutter 6-2 og BMS Herlev Wolfpack tager en time-out.  Det viser sig at være et godt træk da pigern kommer ind og de sidste 5 minutter vinder hjemmeholdet 15-5 hvilket betyder de kan få til pausen foran med 36-28.  Fortsat med 100% fra staffelinjen.

I 3. halvleg virker det til at BMS Herlev pigerne stadig har fuld kontrol over kampen. De rammer egentlig ikke så godt udefra men bliver ved med at kæmpe og dække godt op. Værløse der imod har stadig svært ved at finde vej til kurven og få lagt de nemme bolde i. BMS Herlev når at bringe sig foran med hele 17 point i løbet af perioden og vi skal helt hen til sidste minut i 3. periode før hjemmeholdet brænder et straffe.

I sidste periode kaster Værløse alt hvad de har ind i kampen og det giver også pote og ryster lige kort hjemmeholdet men tættere på end 53-47 kommer de ikke. BMS Herlev pigerne formår at holde koncentrationen på deres straffe, hvilket hjælper dem i 4. periode hvor 11 ud af deres 13 point er fra straffelinjen.

Hvis man kigger lidt på statistikker så er hjemmeholdet 19/62 på gulvet og udeholdet 19/82 men en forskel kan ses på straffekast hvor BMS Herlev Wolfpack scorer hele 27/31 men Værløse har 8/14.

Topscorer i dagens kamp for BMS Herlev var Emilie Gudmand med 23, Caroline Glud 11 og 15 rebounds, mens søstrene Jessen hver havde 10. For Værløse var det Frida Boje Formann med 17 og 9 rebounds men Maria Høgh havde 10.

Dagens resultat betyder at BMS Herlev nu har vundet 3 kampe ud af de første 6 mens Værløse må nøjes med den ene sejr de fik da de i første runde slog sidste sæsons sølvvindere fra Stevnsgade Basketball.

Netop Stevnsgade er BMS Herlevs næste modstander allerede på fredag i Nørrebrohallen mens Værløse på hjemmebane skal se om de kan stoppe Åbyhøjs sejrsstime.

Stevnsgade tæt på at spolere festen i Hørsholm

30.11.2018

På en aften hvor Hørsholm 79ers fejrede tre mesterskaber fra den forgangne sæson med at hænge mesterskabsbannere op, kom Stevnsgade Basketball med masser af energi og var ved at tage den ubesejrede status fra Hørsholm.

Stevnsgade lagde for land med et brag og en føring på 4-17 og helt ind i fjerde periode var gæsterne foran. Det var især Hanna Sheikh, der med 25 point i de tre første perioder, var dominerende for Stevnsgade.

Det, der holdt Hørsholm inde i kampen og endte med at være afgørende, var små perioder af fremragende basketball. En af de gode perioder kom de sidste tre minutter af anden periode, hvor Stevnsgade ellers var foran 30-43. Tre minutter senere havde Maria Forsman ramt to tre’ere og Marie Louise Blyme og Josephine en hver – og med fire point fra Layne Murphy oveni, var Hørsholm pludselig foran 46-45.

Tredje periode startede imidlertid nøjagtigt som første halvleg, med et Stevnsgadehold, der var varmt, mens Hørsholm lige skulle ud af omklædningsrummet. Syv point fra Sheikh var hovedårsag til at Stevnsgade igen åbnede en 14-points føring, 51-65, og så skulle Hørsholm kravle ud af hullet igen.

Blødningen blev stoppet med en tre’er fra Marie Louise Blyme og Hørsholms forsvar begyndte at fungere. I kampens sidste 15 minutter scorede Stevnsgade kun 10 point, mens Hørsholm langsomt hentede ind.

En afgørende detalje var Hørsholms angrebsrebounds, hvor især Meg Wilson var aktiv:

-Vi begyndte at spille forsvar sidst i kampen, sagde cheftræner Jesper Krone efter kampen. Og så havde vi talt om angrebsrebounds inden kampen, for her skulle vi have en fordel og det fik vi med Meg, der virkeligt lavede ravage i Stevnsgades felt.

Hørsholm tog endeligt føringen først i fjerde periode, på en scoring fra Ivana Jovanovic og Gritt Ryders femte tre’er til 71-75. Herfra så Hørsholm sig aldrig tilbage og tog en sejr på 75-83, der betyder at mestrene stadig er ubesejrede.

Der var ikke kun spændende basket i hallen onsdag aften. Der blev også samlet julegaver ind, med Julehjælpen og Hørsholm Kommune som modtagere og hængt bannere op for Danmarksmesterskaber for Dameligaen, U19 Damer og U14 Damer.

Med sejren er Hørsholm fortsat eneste ubesejrede hold i Dameligaen, mens Stevnsgade er sidst med en sejr og fem nederlag.

Hørsholms næste kamp er 8. december i Lemvig, mens Stevnsgade har BMS Wolfpack på hjemmebane 7. december.

Stærk start sikrede Hørsholm endnu en sejr

26.11.2018

Søndag eftermiddag gæstede topholdet fra Hørsholm 79ers Søndersøhallen, hvor det unge Værløse hold stod klar til at tage udfordringen op.

Niners kom ubesejret ind til kampen, mens Værløse havde tabt deres seneste tre kampe, og der var derfor ikke tvivl om, hvor favoritværdigheden lå.

Hørsholm startede også kampen som lyn og torden og efter små syv minutter er stillingen 4-22 til gæsterne. Værløse lod sig dog ikke slå ud og kom bedre med i kampen i slutningen af perioden, som ender 17-30.

I anden periode fik Værløse bedre styr på forsvarsspillet, hvilket i sekvenser stressede udeholdet og ødelagde deres offensive rytme fra første periode. Hørsholm holdt dog stadig et godt niveau i deres forsvar, hvilket resulterede i en lavtscorende periode, som ender 15-13 til hjemmeholdet og dermed halvlegstillingen 32-43.

Tredje periode fortsatte meget i samme stil som anden periode, hvor der blev gået til den med godt fysisk spil fra begge hold. Hørsholm var dog lige en tand skarpere i offensiven, og perioden ender 10-19, og inden sidste periode er udeholdet oppe med 42-62, og kampen ser ud til at være afgjort.

Værløse giver dog ikke op og fortsætter med at spille hårdt og kæmpe for hver en bold, men Hørsholm holder rutineret fast i forspringet og langsomt men sikkert slipper kræfterne op på Værløse holdet og Hørsholm vinder perioden 15-22 og dermed kampen 57-84.

Generelt var kampen præget af rigtig godt holdspil, hvor begge hold formår at bruge alle deres spillere, men hvis der skulle kåres en kampens spiller må den gå til Hørsholms Gritt Ryder, som med seks assists, en effektivitet på 27 og en +/- på 31 spillede en flot kamp.