Nyheder

Wolfpack indtog Vestjylland

Onsdag aften var BMS Herlev Wolfpack på strejftog i det vestjyske for at møde Lemvig Basket, og de viste ikke tegn på, at den lange tur havde sat sit præg på spillerne. Ulveflokken kunne tage en sejr på 65-105 med hjem, og viste endnu en gang holdets store potentiale.

Gennem hele kampen var Wolfpack utrolig effektive på deres skud. Samtidig blev der fra start sat et tempo, som det tog lidt tid for lemvig at vænne sig til. Det første til for mange boldtab til hjemmeholdet, og det udnytte gæsterne konsekvent. Samtidig var det en dag, hvor rigtig mange fra BMS Herlev ramte dagen, så allerede efter 8 minutter havde 7 spillere sat point på tavlen. Mod slutningen af 1. periode forsøger Lemvig at skifte taktik i forsvaret, og det bremser gæsterne lidt, men alligevel fører Wolfpack sikkert med 12-33 efter første periode.

Efter en pausesnak kommer Lemvig ind til anden periode med langt mere fokus end i de første 10 minutter, og på de første to minutter laver de et 8-0 run. Særligt Sofia Paska går forrest med stærkt spil under kurven, selvom hun ofte får en hård behandling.

Midt i perioden er spillet mere jævnbyrdigt, men Lemvig henter stadig ind på gæsternes forspring. Afstanden kommer ned på 34-41 med 4 minutter tilbage af perioden og Lemvig viser godt initiativ fra blandt andre Julia Pöcksteiner og Madison Dackin. Det koster dog også kræfter at arbejde sig tilbage i kampen, og mod slutningen kommer BMS lidt igen og kan gå til pause med føring på 36-51.

Ved indgangen til tredje periode er der stadig grund til at tro på, at det kan blive en lige anden halvleg., men BMS Herlev sætter sig hurtigt på kampen og med et run på 9-0, gør de igen tingene vanskelige for Lemvig.

Tempoet er stadig højt i kampen, hvilket er mest til fordel for gæsterne, som samtidig har en høj effektivitet på deres skud. Efter den gode start kommer lemvig dog bedre med, men afstanden er konstant omkring de 20 point. Mod slutningen af perioden sætter tempoet igen sine spor hos Lemvig og perioden slutter 52-80.

Herfra ser BMS Herlev sig ikke tilbage og de kan bygge videre på deres forspring i de sidste 10 minutter og slutte kampen med en sikker sejr på 64-105. Wolfpack fik vist sit potentiale og det er bestemt ikke uden grund, de nu for alvor har bidt sig fast i ligaens op.

Lemvigs point: Sofia Paska 25p, Madison Dackin 19p, Julia Pöcksteiner 13p, Christina Andreu 3p, Yana Kozhuharova 2p og Kali König 2p.

Wolfpacks point: Ellen Marie Iversen 18p, Katrine Jessen 15p, Laura Ziegler 13p, Emilie Larsen 12p, Luka Lachenmaier 10p, Thea Mikkelsen 9p, Caroline Rasmussen 8p, Cecilie Jessen 8p og Tami Jacobsson 7p