Nyheder

Virum GO Dream tager kamp 3

Lørdag eftermiddag tog Stevnsgade SuperWomen imod Virum GO DREAM til den 3. DM finale i Nørrebrohallen. Inden kampen havde begge hold vundet en kamp hver i bedst af 5 serien, så vinderen ville bringe sig foran med 2-1 i kampe.

Virum startede kampen bedst - og kom hurtigt foran med 8-2 inden Elisabeth Brynaa og Ida Pretzmann med hver sin 3'er udlignede til 8-8.

Midt i perioden bringer Stevnsgade sig foran 12-10 ved Maja Gerlyng-Hansen - og det skulle senere vise sig at være den eneste gang i kampen de var foran.

Virum trækker fra og 3'ere fra Nikoline Østergaard og Ansofie Schirmer gør det til 12-18 med 2 minutter tilbage. Virum virker til at have mest initiativ og Stevnsgade er ikke rigtig oppe i gear. Alberte Dokkedal gør det til 14-18 som er resultatet efter 1. Periode. Stevnsgade har igen store udfordringer med reboundspillet og Virum vinder periodens reboundkrig med 10-5.

2. Periode starter og Ida Pretzmann bringer med en 3'er Stevnsgade tæt på igen. 17-18. Lidt mere initiativ til Stevnsgade - men stadigvæk Virum med det bedste spil. Stevnsgade har problemer med at få bolden i kurven, selvom de ofte kommer til fornuftige afslutninger mens Virum spiller med meget høje scoringsprocenter og trækker fra.

Efter 6 minutter er Virum med et 11-2 run foran med 19-29 og Stevnsgade tager timeout. Det lykkes at få stoppet Virum, så holdene følges ad resten af perioden. Perioden ender med 26-35 og det ser svært ud for Stevnsgade. Virum spiller flot holdspil og har mange forskellige spillere på scoringstavlen. Pause og mest at tale om i Stevnsgades omklædningsrum.

3. Periode starter og Stevnsgade har desværre ikke fået initiativ og gejst med ud fra omklædningsrummet. Det har Virum til gengæld. De får spillet bolden hurtigt rundt og Stevnsgades manglende gejst i forsvaret gør at Virum kommer til mange frie skud. Virum laver et 13-3 run og bringer stillingen på 29 - 48 efter 6 minutter i perioden og det virker som om kampen allerede er afgjort.

Stevnsgade kommer lidt tilbage - med scoringer af Elisabeth Brynaa og Ida Pretzmann - men 8 points i træk fra Nikoline Østergaard bringer Virum på 33 -56 med 1 min tilbage af perioden. Stevnsgade får heldigvis pyntet lidt på resultatet. Straffekast fra Anna Sofia Åstrøm og en 3'er fra Hanna Sheikh bringer stillingen på 39-57 inden perioden slutter. Virkelig flot periode af Virum som også udrebounder Stevnsgade med 15-6.

4. Periode starter og Ellen Marie Iversen og Valerie Driscoll bringer stillingen på 39 - 61 efter 1,5 min. og det ser umuligt ud for Stevnsgade denne eftermiddag i Nørrebrohallen. Så begynder Superwomen pludselig at spille.. Der kommer gang i forsvaret, Virum får ikke længere frie skud og Stevnsgade begynder at få bolden i kurven igen. Virum tvinges til en scoringspause på over 5 minutter og da Stevnsgade samtidig sætter deres skud, vinder de denne periode med 12-0.

4 minutter tilbage stillingen 51-61 og Stevnsgade er på imponerende vis tilbage i kampen. Stevnsgade brænder dog en 3'er der kunne få dem endnu tættere på, og Virum får afværget katastrofen. Med scoringer fra Valerie Driscoll, Kyani White, Ellen Marie Iversen og Nikoline Østergaard trækker Virum igen fra og kampen ender med 57 - 71 til Virum.

Rigtig flot kamp af Virum som vinder reboundstatistikken med 44-23 og har meget flotte scoringsprocenter på hele 53%.

Stevnsgade nåede heldigvis at få vist hvad der skal til: gejst, initiativ og hårdt forsvar og det bliver spændende at se, og de igen kan slå GO DREAM i Virumhallen.

For Superwomen scorer: Ida Pretzmann 16 points, Elisabeth Brynaa Hansen 15, Alberte Dokkedal og Maja Gerlyng-Hansen 8, Anna Sofie Åstrøm 3, Hanna Sheikh 3, Tea Jørgensen 3 og Simone Ceccardi 1.

For Virum GO DREAM scorer: Nikoline Østergaard 17 points (og 8 rebounds), Valerie Driscoll 16 (og 15 rebounds!), Melissa Gilkey 13, Kyani White 11 (og 9 rebounds), Ellen Marie Iversen 6, Ansofie Schirmer 3, Emma Braunstein 3 og Pauline Lausten 2.

4. Finale spilles i Virumhallen på søndag den 24. april kl. 15.