Nyheder

Virum Go Dream tager første stik i finaleserien mod Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers starter klart kampen bedst, og det ser ud til at blive en svær kamp for Virum, der ikke rigtig kan dæmme op for et meget energisk og effektiv spillende Hørsholm hold. Virum kommer dog meget stærkt igen og får fra halvlegen et forspring, der holder hele kampen til en sejr til Virum på 64-52.

Hørsholms er fra kampens start helt klart til at vise Virum, at de vil vinde. Angrebet er effektivt og særligt Ivana Jovanovic er svær for Virum at holde fra at score. Ført an af Ellen Iversen kæmper Virum for at holde sig inde i kampen. Det kan dog ikke forhindre, at Hørsholm vinder perioden med 13-19.

Anden periode fortsætter som første periode med, at Hørsholm er de dominerende. Holdet er således foran med 23-27 bare fem minutter inden pausen. Herefter kommer Virum i gang ført an med hurtige scoringer af Frederikke Mollerup, Nikoline Østergaard og Ellen Iversen. Det betyder, at Virum ender med at vinde perioden med 26-14, og kan gå til halvleg med en føring på 39-33.

Virum fortsætter efter pausen det gode spil. Frederikke Mollerup sætter et højt tempo for hjemmeholdet og får løbet nogle scoringer hjem. Derudover har holdet fået effektivt styr på forsvaret. Hørsholm kæmper godt, og bl.a. Sara Forsman Pedersen får lagt point i kurven for Hørsholm. Det afholder dog ikke Virum fra at øge føringen i perioden til stillingen 51-43.

Hørsholm kæmper bravt for at vende kampen i fjerde perioden, men Virum har stadig kræfter til at have et yderst solidt forsvar. Hørsholm får kun scoret 9 point i denne periode, som Virum vinder med 13-9. Nikoline Østergaard er meget effektiv i angrebet og får i denne periode scoret 8 point. Det betyder en sejr til Virum på 64-52.

Topscorer for Virum GO Dream: Nikoline Østergaard 20, Frederikke Mollerup 14, Ellen Iversen 12, Pauline Louise Lausten 7, Gillian Abshire 5, Valerie Driscoll 4 og Ansofie Olivia Schirmer 2.

Topscorer fra Hørsholm 79ers: Ivana Jovanovic 14, Maryah Sydnor 10, Sara Forsman Pedersen 9, Emilie Bornemann 6, Line Piechnik 3, Maria Forsman Pedersen 3, Marie-Louise Blyme 3, Amalie Langer 2 og Sandra Lind Þrastardóttir 2.

Virum Go Dream og Hørsholm 79ers spiller de næste finalekampe onsdag den 19. april kl. 18.30 i Hørsholm Hallen og fredag den 21. april kl. 19.30 i Virum Hallen.