Nyheder

Virum Go Dream sætter Stevnsgade med ryggen mod muren efter kamp 2

Sidste sæson mødtes netop Virum Go Dream og Stevnsgade SuperWomen i finalen om DM. Det blev Virum, der trak det længste strå efter en forrygende finaleserie over 5 kampe, hvor det helt surrealistiske skete, at de hold tabte alle hjemmekampe og vandt udekampene.

Første kamp i semifinaleserien blev vundet af Virum Go Dream efter en ikke særlig spændende kamp, hvor Stevnsgade spillerne haltede lidt bagefter Virum fra start til slut. Det endte med en stor fortjent Virum sejr på 72-53.

Inden semifinalen mod Virum Go Dream havde Stevnsgade været en tur i Lemvig en onsdag og vundet, for derefter at tabe følgende lørdag og så skulle ud i en altafgørende kamp onsdag aften i Lemvig. Kampen blev vundet efter en flot indsats. Men holdet landede først i København torsdag morgen kl. 02.30 og var oprigtigt talt ikke ordentligt udhvilede til kampen mod Virum kun en dag senere.

Til det andet opgør i lørdagens kamp, var der dog ingen undskyldninger at læne sig op ad. Nu skulle Stevnsgade præstere for at slå favoritterne til DM.

Kampen starter da også forrygende godt af Stevnsgade, der spiller zone for primært at holde Virums Valerie Driscoll fra kurven, hvilket lykkes og hurtigt er Stevnsgade foran 7-0 efter 3.02. Efter en Virum time-out gik det dog hurtigt den anden vej.

Via 9-4 efter 4:55 laver Virum Go Dream et 3-17 run på værterne til periodestilling 12-21.

Anden periode er meget mere lige og efter en Virum dominans kommer Stevnsgade ind i kampen igen, således at stillingen ved pausen er 30-37 . helt åben. Stevnsgade vinder perioden 18-16.

Første halvdel af tredje periode er et sandt mareridt for hjemmeholdet, med manglende rebounds, uprovokerede turnovers, brændte skud og masser af frie skud til Virum Go Dream, der virker som om alt fungerer bedre for dem. Virum flytter bolden forbilledligt rundt i angrebet. Derfor laver Virum et 1-10 run på Stevnsgade i de første knap 5 minutter af perioden. Det betyder, at nu skal Stevnsgade igen arbejde hårdt på at komme tæt på ved stillingen 31-47.

Perioden ender 18-19, efter at Stevnsgade får rettet op på forsvaret i sidste halvdel af 3. periode til stillingen 48-56 inden den afgørende sidste periode.

Fjerde periode bliver rodet og bestemt ikke køn med en relativt lav score - 7-12 - særdeles skuffende for en semifinale om DM. Det betyder, at Virum sejrer og sætter Stevnsgade med ryggen mod muren efter endnu et nederlag på 55-68. Virum vinder ganske fortjent foran et næsten fyldt Nørrebrohal.

På fredag den 31. marts gælder det så tredje opgør om at komme i finalen i Virumhallen kl. 19.30.