Nyheder

Virum Go Dream øger forspinget i DL

Onsdag aften havde Virum Go Dream besøg af SISU, der har hentet forstærkning til holdet idet der var debut til Kama Jo Andrews, det var derfor spændende at se hvor holdet stod nu!

SISU kom rigtigt godt fra start og fightede til det sidste. MEN Virum’s damer kom hurtigt ind i kampen og vinder 79 - 63, resultatet viser en sikker sejr, MEN det skal siges at SISU spillede en tæt kamp til det sidste og det bliver spændende at se holdet når nye spillere er fuldt implementerede i deres hold.

En stor del af kampen bliver afgjort i rebounds spillet hvor Valerie Driscol, Gillian Abshire og Ellen Iversen fra Virum domminerede.

SISU vinder første periode 17-14, hvorefter Virum fik styr på eget spil og forsvaret.

Afgørende for kampen var ikke mindst Valerie Driscoll's 20 point og ikke mindre end 18 rebounds, samt Nikoline østegaard's 19 point på under 18 minuters spilletid! Men også Gillian Abshire og Ellen Iversen spillede en god kamp, med henholdsvis 17 og 12 point.

Fra SiSU var profilerne Jasmine Redmon med 15 point og 5 rebounds, Kama Jo Andrews og Sille Balling begge med 13 point.

Virum Go Dream spiller på hjemmebane allerede på søndag kl. 14, hvor Lemvig Basket kommer på besøg – SPÆNDENDE kamp da dette jo også er de 2 hold, som mødes i Pokalfinalen i Forum Horsens sidst i januar.