Nyheder

Virum GO Dream fortsat ubesejret

Det burde være en topopgør i Nørrebrohallen mens mange skader har gjort at Stevnsgade SuperWomen ikke er helt i gear endnu.

Superwomen med endnu en kamp med kun 6 spillere, mødte Virum GO Dream på hjemmebane i en svær kamp som endte med nederlag på 17 point, 45-62.

En kamp som Virum formåede at bringe sig foran og holdt føringen selvom SuperWomen lige inden halvleg får reduceret til en 3 points kamp.

Begge hold startede kampen flot og fulgtes ad i de 2 første perioder, især Gillian fra Virum var dominerende med 2 3’er og formåede at spille sit hold op.

Fra SuperWomen var Hanna som altid farlig fra distancen og fik dermed også scoret sine point i 1. halvleg.

Virum pressede på hel bane både for at stjæle bolden, men også hæve tempoet i spillet, så SuperWomen kunne køres trætte i længden, og uden Ida og Maja på guards pladsen måtte Alberte spille den plads. SuperWomen formåede dog at undgå de helt store boldtab og bevarede overskuddet og fik spillet til at fungere uden udskiftninger i 1. halvleg.

I 2. halvleg satte Virum yderligere press på bolden og det resulterede i et hurtigt run og et forspring på 13 point. Valerie var svær at håndtere for hjemmeholdet og hun formåede at tage 21 rebounds og 12 point. Alberte og Tea formåede at skabe nogle gode chancer i angrebet, men scorings procenterne var lave for hele holdet.

I sidste periode prøver Stevnsgade at dække en zone, som det lykkedes dem at sænke tempoet med, men Virum formåede dog at rebounde med 2-3 afslutninger i hvert angreb. Resten af kampen bruges til at spille med unge uerfarne spillere fra begge hold.

Det hele ender med en Virum GO Dream sejr på 62-45, (19-14, 14-11, 17-12, 12-8).

Topscorer for Stevnsgade SuperWomen blev Alberte Dokkedal med 12 point og Hanna Sheikh med 11 point

For Virum GO Dream scorede Gillian Abshire 17 point.