Nyheder

Virum Go Dream fik en god start i slutspillet

Virum Go Dream vinder første semifinalekamp over Stevnsgade SuperWoman med en sikker sejr på 72-53. Virum var foran i hele kampen, og der var aldrig rigtig spænding om resultatet.

I første periode kommer Virum hurtigt foran med 5-0 ved to scoringer af Frederikke Mollerup. Med et effektivt forsvar og flotte scoringer af Valerie Driscoll på hele 11 point i perioden lykkedes det Virum at vinde perioden med 24-12. Det er primært Alberte Alsø Dokkedal, der kommer til afslutninger for Stevnsgade.

Anden periode er præget af lige spil mellem de to hold, og Stevnsgades Ida Tryggedsson Preetzmann kommer i gang med at score. Hun er absolut Stevnsgades bedste spiller både i perioden, men også igennem hele kamp. Stevnsgade presser Virum godt og er umiddelbart før halvlegen ved at hente ind på Virum. Men scoringer fra Virums Nikoline Østergaard og en flot 3 point scoring i sidste øjeblik af Caroline Marie Schultze sikrer, at Virum er foran 39-27 ved halvlegen.

Virums Gillian Abshire må siges at være klar efter pausen. Hun er særdeles effektiv særlig i angrebet og sikrer, at Virum sætter sig på denne periode. Stevnsgade har svært ved at dæmme op for Virums pres i angrebet, og det er primært Ida Tryggedsson Preetzmann, der holder Stevnsgade inde i kampen. Virum vinder tredje periode sikkert med 19-10 og stillingen er efter perioden 58-37.

Stevnsgade er et hold, der aldrig giver op. Så i fjerde periode kæmpes der fortsat for at vende kampen og Stevnsgades Cherelle Moore får mere held med sine scoringer. Midt i perioden har Stevnsgade fået reduceret til 60-46. Virums Nikoline Østergaard og Ellen Iversen får dog hurtigt svaret igen med flotte scoringer i den anden ende til stillingen 65-45 tre minutter før tid. De sidste minutter spiller holdende lige op til slutresultatet 72-53.

Topscorer for Virum GO Dream: Gillian Abshire 23, Valerie Driscoll 16, Nikoline Østergaard 15, Frederikke Mollerup 7, Ellen Iversen 6, Caroline Marie Schultze 3, Ansofie Schirmer 1 og Pauline Louise Lausten 1.

Topscorer fra Stevnsgade SuperWoman: Ida Tryggedsson Preetzmann 20, Alberte Alsø Dokkedal 9, Cherelle Moore 9, Hanna Sheikh 8, Tea Jørgensen 3, Maja Gerlyng-Hansen 2 og Clara Laursen 2.

Virum Go Dream spiller anden semifinalekamp mod Stevnsgade lørdag den 25. marts kl. 15.00 i Nørrebrohallen. Tredje semifinalekamp er i Virum Hallen fredag den 31. marts kl. 19.30.