Nyheder

Vipers taber til 79ers

Lørdagens opgør i Virumhallen gav sejr til gæsterne fra Hørsholm 79ers på 67-54 (21-8, 9-14, 18-14, 19-18).

Begge hold kom lidt nervøst fra start og var ikke så træfsikre i begyndelsen af kampen, men langsomt og sikkert fik Hørsholm bedre styr på deres spil og kunne gå fra 5-4 til 12-4 i midten af første periode. Virum kom dog lidt tættere på med fire hurtige point, men brændte et par skud, hvorefter Hørsholm fik spillet sig fri til en række gode åbne skud og kunne gå til pause med en føring på 21-8.

I anden periode fik Virum forsvarsspillet godt i gang, hvilket stressede Hørsholm, og pludselig var stillingen kun 26-22 til Hørsholm, men fire hurtige point i sidste minut af anden periode betød 30-22 til Hørsholm inden tredje periode.

I tredje periode skiftede de to hold til at score, dog uden at Virum kom tættere på, og perioden endte 18-14 til Hørsholm. I fjerde og sidste periode fulgtes de to hold ad hele vejen, og perioden endte 19-18 til Hørsholm.

Virums damer var tæt på at indhente Hørsholm et par gange, men det var ved lige ved og næsten, og det lykkedes Hørsholm at holde afstanden. Hjemmeholdet lykkedes aldrig rigtigt at komme sig over første periode, hvor deres skudprocenter var for lave, og derfor måtte de halte efter Hørsholm i det meste af kampen.

Kampens topscorer blev for Virum Vipers, Cecilie Homann med 18 point. For Hørsholm 79ers scorede Anne Deuleran 15 point.