Nyheder

Vind eller forsvind - fredag aften i Nørrebrohallen

Fredag aften på Nørrebro spilles denne sæsons vigtigste kamp i Dameligaen.

Scenen er sat hvor Stevnsgade SuperWomen tager imod BK Amagers i den 5. og altafgørende kvartfinale.

Vinderen spiller finale mod Virum GO Dream mens taberen spiller bronzekamp mod Lemvig Basket.

De to hold matcher ikke hinanden så godt, men har igennem de fire første kampe i serien givet intense og spændende kampe.

IPortia Durrett har BK Amager har en amerikansk dominans under kurven som har givet Stevnsgade problemer. Omvendt har Stevnsgade en række rutinerede spillere, der har givet BK Amager masser af udfordringer.

I de perioder hvor Amager både har været godt skydende bag 3-points linjen og haft fuld valuta for pengene under kurven, har de været bedre.

I kamp 4 i tirsdags i Amagerhallen var BK Amager bedst spillende i de første tre perioder og førte på tidspunkter i kampen ret stort på hjemmebanen.

En blanding af skud udefra og solidt spil underkurven gjorde at det var svært at se, at BK Amager havde sluttet grundspillet som nr 4.

Men Stevnsgade SuperWomen har i de seneste kampe haft gode erfaringer med at presse ude på banen og spille BK Amager fysisk.

I 4.periode af tirsdagens kamp overtog Stevnsgade styringen. De havde aggressiviteten, udstrålingen og sluttede kampen bedst, hvor BK Amager så usikre ud.

Men på det tidspunkt var BK Amager så meget foran at det resultatmæssigt aldrig blev en helt tæt kamp. Amager vandt med 10 points.

De to trænere har også et pres på skuldrene, når det kommer til udskiftningerne. Ingen spillere har spillet fuld tid i de første fire kampe, så hvilke spillere, der spiller hvor meget bliver en meget afgørende faktor. Så trænernes udskiftninger, dommernes linie når det kommer til fysisk spil og hvem der bliver trætte først bliver vigtige faktorer.

Kampen på fredag foregår i Nørrebrohallen, så grundspillets nr. 1 Stevnsgade må tage favoritværdigheden i hvad der muligvis bliver en meget tæt affære.

Tip-Off er 19:30 og der forventes godt fyldt op i Nørrebrohallen. Så mød tidligt om og se en DL-kamp der helt sikkert bliver mere spændende end X-faktor