Nyheder

Vigtig sejr til Aabyhøj IF over SISU

Både Sisu og Aabyhøj IF havde brug for en sejr inden landskampspausen og specielt Aabyhøj havde brug for at få styr på forsvaret.

Aabyhøj startede bedst - førte 7-2 efter 3,5 min, hvor Sisu tog en timeout. Det hjalp kortvarigt for Sisu, som midt i perioden fik reduceret til 8-9. En timeout til Aabyhøj ændrede dog igen momentum og Aabyhøj satte sig fuldstændig på resten af perioden, som blev vundet 24-12.
2. perioden startede helt lige, Ida TP kom endelig på tavlen for Sisu, som spillemæssigt var bedre med, men de kom aldrig tættere på end 10 point i løbet af perioden. Mathilde Madsen var den helt store oplevelse for Aabyhøj med 12 point i perioden. Aabyhøj sluttede med et run på 6-0 til og går til pause foran 47-30.

Sisu får reduceret Aabyhøjs føring til 14 point i starten af 3. periode, men kommer ikke tættere på. Niveauet i første del af perioden er ikke for godt, for mange fejl af begge hold. Aabyhøj fører med 20 point efter 4 min af perioden. Sisu får hurtigt reduceret det til 15 point, men derfra tog Caroline Wich fat og hun var den dominerende spiller i Aabyhøjs 14-4 run de sidste 5. minutter af perioden. Aabyhøj fører med 25 point inden de sidste 10 min.

Kampen var afgjort inden de sidste 10 min. Sisu var bedst i perioden, anført af Ida TP, som uden at spille prangende var Sisus bedste i dag. Aabyhøj spillede en god kamp med mange solide præstationer, hvor Mathilde Madsen og Caroline Wich skilte sig ud.

Slutresultatet bliver 86-64 ( 24-12, 23-18, 22-14, 17-20 ) til Aabyhøj IF.

Topscorer Aabyhøj - Mathilde Madsen 22 point, Caroline Wich, Alberte Rimdal 10 point
Topscorer Sisu - Ida Tryggedsson 17 point, Taylor Gleason 11 point, Josefine Haabegaard 11 point.