Nyheder

Værløse leverede en god halv kamp mod Virum Vipers

Kun to uger efter, at Værløse måtte indkassere et 18 points nederlag til Virum Vipers, var det tid til at mødes igen, denne gang på Værløses hjemmebane i Søndersøhallen.

Hvis Værløse havde brugt de to uger på at indøve modtræk mod Virums dobbelte danmarksmestre, så var det ikke umiddelbart til at se. I hvert fald ikke i første halvleg, der blev en lektion for det unge hjemmebanehold i vigtigheden af at være klar fra start.

På trods af, at Værløse faktisk startede med at bringe sig foran 6 – 0 kiggede Virum sig ikke tilbage en eneste gang i første halvleg, hvilket halvlegsstillingen 24 – 56 fortæller bedre end mange ord. Det var 20 minutter hvor især Virums Frederikke Mollerup og Caitlin Ingle gjorde sig bemærket, men hvor også Val Driscoll havde masser af plads at boltre sig på. 

Og plads gav Værløse. Faktisk så meget, at Virum i løbet af kampen fik sendt 27 treere afsted hvoraf de 12 (44 pct) ramte. Til sammenligning ramte Værløse 3 ud af 16 (19 pct).

Det samme billede tegnede sig for 2’erne hvor Virum ramte 26 af 54 forsøg, mens Værløse måtte nøjes med 20 ud af 40 forsøg.

Hvis det unge Værløse hold var tæt på at miste fodfæstet i første halvleg mod Danmarksmestrene, så gik det bedre efter pausen. Ikke at der på noget tidspunkt var spænding om det endelige udfald, men dog så meget bedre, at Værløse faktisk vandt de to sidste quarters med 4 point.

Det var et anderledes bold- og selvsikkert Værløsehold, der kom ud fra pause og ikke mindst det hurtige, fysiske forsvar som har givet mange modstandere problemer, begyndte at virke. Men der var det som sagt for sent: Kampen sluttede 68 – 96 til Virum. Dermed kunne et velspillende Virum hold kunne tage hjem og nyde de sidste par timer af weekenden, i bevidstheden om, at de havde givet den næste generation af Dameliga-stjerner en lektion.

For Værløse blev kampens topscorere Ellen Lykholt Svendsen med 12 point og Andrea Heede-Andersen med 10. Kampens og Virums topscorer var Frederikke Mollerup med 20 point fulgt af Caitlin Ingle med 18.

Allerede på fredag den 10. november får holdene mulighed for at vise, hvad de hver især har taget med sig fra kampen. Der mødes de nemlig i Pokal 1/4 finale i Virum.