Nyheder

Værløse BBK vinder stort

Publikum manglede ikke denne lørdag i Højvangshallen. Opbakningen var der, og Horsens BC lagde stærkt ud og var hurtige fremme på banen. Men det holdt desværre ikke. Horsens mister flere bolde og får ikke fat i rebounds.

Værløse har mange fastbreaks og hurtige drives, der fører til lette scoringer i den anden ende, hvor hjemmeholdets forsvar ikke er på plads. Sidst i perioden får Horsens dog kæmpet sig gennem Værløses zone og kommer igen på scoringstavlen.

Efter første periode er stillingen 22-31.

I anden periode byder flere Horsens spillere ind og forsøger at komme til kurven. Men det sidste mangler, og i stedet finder Værløse hinanden. De spiller hurtigt og godt sammen. Svinger bolden og har flere ’drive and kick’ aktioner. Ikke kun Alexandra Chili og Janet Hatfield kommer gennem Horsens forsvar, men især den ugen Rikke Fabricius gør det rigtig godt under kurven. Værløse scorer på deres fastbreaks og på stort set alle deres straffekast. I slutningen af 2. periode kommer Horsens igen, ligesom i den første periode.

Perioden ender 12- 17 og stillingen før pausen er således 34- 48.

Tredje periode starter ikke godt for Horsens. De kommer hurtigt i fejlproblemer.  Horsens har mange turnovers og upræcise afleveringer. Igen straffes både fejl og turnovers hårdt og kontant af Værløse. Hvad der går galt for Horsens er svært at sige, men der går vel 5 min. inden de scorer. Man har rigtig svært ved Værløses zone og mister boldene uden at komme til skud eller i nærheden af kurven. Det går bedst for Horsens, hvis de finder hinanden og afleverer bolden hurtigt op af banen, men afleveringerne er for upræcise. 

I denne periode scorer Værløse 27 point (en stor del på straffe), mens Horsens kun når op på 11 point.

Før fjerde og sidste periode er resultatet således 45- 75.

Sidste periode er stort set en gentagelse af 3. periode. Horsens laver fejl og kommer ikke hjem i forsvaret. Værløse spiller godt sammen og udnytter deres straffekast. I denne periode får Horsens dog scoret 15 point. Men stadig er der turnovers, og Værløse scorer 25 point i denne periode.

Kampen ender 60 – 100.

Topscorer for Værløse: Rikke Fabricius og Alexandra Chili hver 19 point og Janet Hatfield 15 point. Rikke Fabricius har 9 rebounds.

Topscorer for Horsens BC: Sarah Bersang med 12 point og Sophie Wich 11 point og Eva Bonde 10 point. Eva Bonde og Sophie Wich har hver 8 rebounds.

Værløse får tildelt 34 straffekast og scorer på de 27.  Heraf har Alexandra Chili 6/6 og Janet Hatfield 5/5
Horsens BC får kun tildelt 19 straffekast og scorer på de 13.

Rigtig flot kamp af Værløse, der forstod at finde hinanden og hurtigt og effektivt at udnytte de mange fejl fra Horsens BC s side.

Det var absolut ikke hjemmeholdets bedste kamp, og som sagt rigtig ærgerligt, da så mange havde fundet hen til Højvangshallen.