Nyheder

Værløse BBK vinder igen over Aabyhøj IF

Her til aften tog damerne fra Åbyhøj IF imod gæsterne fra Værløse BBK. Der er ingen tvivl om, at det var en rigtig vigtig kamp for begge mandskaber, da der spilles om en af de sidste pladser i playoffs.

Kampen startede i højt tempo i begge ender, med mange fastbreaks, steals og aggressivt forsvar. Efter første periode med en stilling på 21-14 til hjemmeholdet, ændrede kampen dog en smule karakter. Værløse fik styr på Åbyhøjs hurtige spil – desværre kunne det samme ikke siges om Åbyhøj, Værløse spillede i højt tempo og gjorde stort set, hvad der passede dem.

Det var som om, at damerne fra Åbyhøj manglede et alternativ til det hurtige spil, de havde haft succes med i første periode. Janet Hatfield havde godt fat i Britt Harris under kurven, som jo ellers havde været en oplagt mulighed, da der kom mere pres på bolden op ad banen. Efter et periodenederlag på 17-6, kunne damerne gå til halvleg for at slikke sårene og finde et modsvar frem til anden halvleg - bagud med beskedne 4 point, ved stillingen 31-27 til Værløse.

Desværre lykkedes det ikke at komme sejrrigt ud af tredje periode, som blev tabt 10-16. På dagen var det i bagklogskabens klare lys ikke bag 3’eren kampen skulle vendes, med en skudprocent på  sølle 14 (3/21) skulle løsningen nok findes andetsteds på banen. Det blev dog ikke meget bedre indenfor linien, hvor statistikken skriver 30% (16/53).

Ikke desto mindre skulle kampen spilles færdig, og det lykkedes da også damerne at trække sig sejrrigt ud af fjerde periode, hvilket desværre ikke var nok. Det endte med et nederlag til de grønne på 61-69.

Topscorer fra Åbyhøj blev endnu engang Maria Steen Jespersen med 24 points. Britt Harris skal dog også nævnes. Hun kæmpede en brav kamp under kurven, både for position og rebounds. Hun kunne tage fra hallen med en double-double, 10 pts og 15 rebounds.

Fra gæsterne blev Devon Quattrochi topscorer med 16 points.