Nyheder

Værløse BBK slår Horsens BC

Værløse startede bedst og kom foran 10-4 og 12-6. Stort set alle points blev scoret af Værløses større piger Rikke Fabricius og Janet Hatfield. Sidst i perioden meldte Safia Sheikh og Alex Chili sig ind i kampen med ni points. For Horsens scorede Sofie Wich 7 points i 1.periode der sluttede 25-13.

I 2.periode kom Horsens bedst fra start og de første fem minutter af perioden vinder Horsens 10-2, så stillingen dermed er 27-23. Værløse svarerede igen med et 9-4 run. Stadig var det Janet Hatfield og Rikke Fabricius der var mest scorende for Værløse, men der var også scoringer fra Dokkedal og Bachler. For Horsens var Sarah Bergsang og Rebcca Houmøller aggressive og trak fejl på Værløse. Horsens endte med at vinde 2.periode 11-14, så stillingen ved pausen 36-27 til Værløse.

Efter pausen gentog historien sig. I starten af 3. periode åd Horsens lidt af Værløses forspring og 3 min inde i perioden var stillingen 40-35. Værløse formåede at få tempo i spillet op og fik et 13-2 run til stillingen 53-37. Perioden slutter 57-40.

4. periode scorede begge hold flittigt - i alt scorede de to hold 48 points i 4.periode. For Værløse var det mest Janet Hatfield og Alex Chili, men også Etta Andersen og Rikke Fabricius scorede. Horsens fik meget ud af Sarah Bergsangs drives mod kurven og Eva Bonde hjalp også til med scoringerne.

Kampen sluttede 84-61 i en kamp, der havde nogle flotte perioder, men nok ikke går over i historiebogen med fantastisk spændende basketballkampe.