Nyheder

Værløse BBK sejrede på hjemmebane over Stevnsgade Basketball

I en velspillet og velbesøgt Dameligakamp trækker Værløse sig ud som vindere over sidste sæson finalister Stevnsgade Basketball.

Dermed starter årets Damliga med lidt af en overraskelse, der lover godt for de videre kampe, i en Dameliga der tyder på at have en stor grad af jævnbyrdighed mellem holdene.

Kampen bar præg af et meget højt tempo, og med 6 føringsskift i 1. halvleg var der tale om en jævnbyrdig affære, indtil Værløse i 3. periode skaber hul til gæsterne.

Værløse spiller med større træfsikkerhed, særligt fra bag 3-points linjen (42% for kampen), og anført at Ellen Lykholt (2/3 fra 3 p.) og Annemie Friis Espensen (4/8 fra 3 p.), udbygger hjemmeholdet føringen til hele 66-47 i starten af 4. periode.

Stevnsgade forsøger at kæmpe sig tilbage i kampen, men må kæmpe fortabt. Kampen ender 78-63 til hjemmeholdet, som dermed vender op og ned på stillingen i Dameligaen i forhold til den forgange sæson.

Kampens spiller blev Frida Boje Formann fra Værløse, der med en double-double (12 rebounds og 19 point) var en af de primære årsager til at Værløse-kollektivet kunne sende Stevnsgade hjem med sæsonens første nederlag. For Stevsgade var særligt tidligere Værløse-spiller Rikke Fabricius toneangivende med 8 rebounds og 12 point.

Foto er venligst udlån af Frederiksborg Amts Avis.