Nyheder

Værløse BBK klar til semifinalerne

Værløse startede kampen rigtig godt og efter 4 min var stillingen 10-2. Det var Alex Chili og Verena Bachler der scorede. Anne Deleuran og Line Piechnik fik Hørsholm lidt i gang.

1.periode sluttede 19-13. Det var Værløse i førersædet, men også et hårdt arbejdende Hørsholmhold der formåede at lukke Værløses in-side spil og holdt kampen tæt.

I anden periode kom Hanna Sheikh på banen og satte to 3ere. Hørsholms Sara Forsman Pedersen, der ikke havde spillet i første kvartfinale, var godt spillende for Hørsholm.

Fra stillingen 25-17 fik Hørsholm et 7-0 run så stillingen var 25-24. Værløse sluttede de sidste to minutter stærkt med scoringer fra Alberte Dokkedal og Rikke Fabricius og kunne gå til pausen foran med 10 points (34-24).

Tredje periode blev nu et spørgsmål om hvorvidt Hørsholm kunne lukke afstanden eller om Værløse skulle trække yderligere fra. Hørsholm fik ikke spist sig nærmere og midtvejs i perioden var Værløse foran med 14 p.

For Hørsholm var Anne Deleuran og Sara Pedersen de eneste scoringstrusler. En scoring fra Rikke Fabricius sidst i perioden gjorde at Værløse efter perioden var foran 45-32.

I fjerde periode får Værløse udbygget føringen og halvvejs i perioden er Værløse foran med 21 points. Hørsholm fortsætter med at spille og med scoringer fra Maja Gerlyng og Line Piechnik i de sidste minutter skærer Hørsholm føringen ned til kampens slutresultat 60-45.

Som scoren viser var det ikke et festfyrværkeri af scoringer, men to hårdt arbejdende hold. Det blev en intens kamp, der i perioder var hårdt og kontant spillet.

Det er første gang siden 1987 er Værløse BBK har et damehold i semifinalerne – den gang blev det sølvmedaljer.

Nu venter SISU i semifinalen i bedst af 3 kampe, mens 79ers kan tage på sommerferie.