Nyheder

Værløse BBK holder BK Amager på under 100 point

Efter de tre første runder, var det et ubesejret BK Amager der kom forbi en velbesøgt Søndersøhallen til mødet med Værløse.

Amager er stadig ubesejret, men de unge Værløse-piger fik sat lidt ridser i Amagers scoringsstatistik. De tre første kampe var vundet med en Amager-score på 100+ point. Værløse lykkedes med at holde Amagers scoringsmaskine ned på 79. Desværre lykkedes det dog kun selv at score 46 point, hvilket betyder, at Værløse stadig har sin første sejr til gode.

Første quarter endte så overbevisende som 21 - 6 til gæsterne fra lufthavns-øen. Og selv om det var udtryk for et lavpunkt, så var det alligevel ganske sigende for Værløses evne til at ramme kurven. Og lige præcis dét, var rigtig svært i dag. Når man kun scorer på 15 ud af 47 to-points forsøg og 3 ud af 25 tre-points forsøg, ja så er det altså svært at vinde kampe.

Det blev en kamp, der i perioder foregik i et relativt højt tempo og til tider også var ganske underholdende. Efterhånden som kampen skred frem, fik Værløse dog så småt lidt mere fat i tingene. 2. quarter vandt Amager med 5 point, og 3. quarter med 4 point. Men rigtigt spændende blev det aldrig.

Tilskuerne valgte amerikanske Devon Quattrochi som kampens Værløse-spiller. Devons vilje og energi resulterede bl.a. i otte rebounds.

Det blev også Devon Quattrochi der sluttede som Værløses topscorer med 11 point, samme antal som Alberte Dokkedal.

For BK Amager blev det – endnu n gang – Keyona Bryant med 24 point, efterfulgt af Catharina Palm Jensen med 22 point.

Referat skrevet af Tom Espensen