Nyheder

Værløse BBK har ondt i selvtilliden

Det var niende gang i træk – ud af lige så mange mulige – at Værløses unge damehold måtte forlade banen som tabere. Denne gang var det Hørsholm, der svingede kniven, og forlod Søndersøhallen med en 48 – 84 sejr i bagagen.

At tabe så mange kampe i træk, gør noget ved en spiller. Det giver konstant pres og usikkerhed. Og det fører til forkerte beslutninger, der igen fører til statistiker langt under vanligt niveau.

Det var præcis, hvad der skete i kampen mod Hørsholm. Da Hørsholm trådte på speederen og kørte frem til en 18 – 2 føring, var det klart at Værløse var på en rejse op ad en meget stejl bakke. Hvor stejl den var, kan ses på skudstatistikken.

Værløse ramte 11 ud af 54 2’ere (!) og 5 ud af 20 3’ere. Når man så møder et Hørsholmhold med 20 ud af 40 på 2’erne og 9 ud af 22 på 3’erne, ja så har man altså den slags statistikker der grundlægger tabte kampe.

Det var hele kampen igennem et overlegent Hørsholm-hold der satte dagsordenen og kørte sejren hjem på egne præmisser. De var hurtigere, mere boldsikre og færdedes mere hjemmevant i systemerne. 1 halvleg endte 21 – 43 i Hørsholm-favør, og det fremgik tydeligt af de to holds humørbarometre, da de gik ud til pausethe.  2. halvleg sluttede 27 – 41 og en kamp hvor den væsentligste usikkerhed bestod i, om kiosken havde kanelsnegle nok til alle, sluttede med Hørsholmsejr på 48 – 84.

Tilskuerne valgte canadiske Janet Hatfield som kampens Værløse-spiller. Janets vilje og energi resulterede bl.a. i 16 rebounds.

Det blev også Janet Hatfield der sluttede som Værløses topscorer med 13 point, fulgt af Safia Sheikh med 9.

For Hørsholm blev det Anemone Scheel med 16 point fulgt af Ivana Jovanovic med 14 point.

Skrevet af Tom Espensen