Nyheder

Værløse BBK fulgte med SISU i tre perioder

Det var top mod bund, ungdom mod erfaring, da Dameligaens suveræne tophold SISU lagde vejen forbi Søndersøhallen og Værløse.

Lad det være sagt straks: SISU fik med en 77 – 51 sejr over Værløse sin syvende skalp i træk. Men de fik den ikke forærende. Det unge Værløsehold, med en gennemsnitalder på lidt over 18, holdt stand indtil halvleg mod de erfarne SISU damer, med en gennemsnitsalder der nærmer sig 25.

Et godt startende Værløsehold lykkedes med et aggressivt forsvar og tre (ud af tre) 3 pointsscoringer fra 15 årige Annemie Espensen, at holde SISUs føring efter første periode nede på et enkelt point til 16 – 17.

Desværre var der et par af Værløses startere, der (alt for) hurtigt kom i fejlproblemer, og måtte sidde det meste af tiden på bænken. Alligevel lykkedes det for Værløse at slutte 2. periode med ganske fornuftige 12 – 15 til halvlegsresultatet 28 – 32 til SISU.

Efter pausen var det som om, at SISUs større erfaring og kynisme fik lov til at blomstre. Det var som om, at første halvleg var blevet brugt til at læse modstanderen og indstille sigtekornet. Og så gik det ellers stærkt. Ikke mindst Kiki Lund og Tea Jørgensen trådte for alvor i karakter, og fik vist, at de ikke var kommet til Søndersøhallen for at nyde den gode kaffe og pausemusikken. SISU sendte Værløse tilbage på bænken efter tredje periode med en 25 – 8 lussing.

Fjerde periode var naturligt nok præget af, at SISUs sejr ikke længere var i fare. Engagementet fejlede dog ikke noget, og et medlevende publikum blev vidne til en kamp der sluttede 77 – 51 til SISU.

Tilskuerne valgte canadiske Janet Hatfield som kampens Værløse-spiller. Janets styrende rolle og ikke mindst 14 rebounds var formentlig afgørende for pubikums afgørelse.

Devon Quattrochi sluttede som Værløses topscorer med 13 point, fulgt af Annemie Friis Espensen med 11 point.

For SISU blev det Tea Jørgensen med 19 point, fulgt af Kiki Lund 15.

Referat skrevet af Tom Esbensen