Nyheder

Ugens preview

Falcon`s headcoach Thomas Soltau kommer her med sit bud på kampene i 2. runde.

Runden byder på et top-opgør mellem SISU og Lemvig Basket, samt en række kamp som tidligt kan være med til at sige noget om styrkeforholdet i Dameligaen. Særligt interessant bliver også BK Amager mod Hoersholm 79ers.

Aabyhøj vs. Vaerløse BBK - lørdag kl. 14:00:

Holdet fra Århus tabte i første kamp til Stevnsgade på udebane i en kamp der var tættere end slutresultatet vidner om. På hjemmebane tager de nu imod er Værløse BBK hold der ligeledes satte point til i første kamp og hjemme tabte en tæt kamp mod Horsens BC.

Vaerløse BBK afventer stadig spilletilladelse til deres to US-spillere, og dette må formodes at have en del af sige for udfaldet af denne kamp.

Aabyhøj +15

Falcon vs. Virum Vipers – lørdag kl. 14:30:

Falcon tabte første kamp mod Lemvig Basket, men har i pre-sæson spillet fornuftigt mod netop Virum og taget to seje med fra disse kampe.

Virum havde det svært i første kamp og havde problemer med Amager BK’s aggressive spil. Virum vil være vil uden tvivl være motiveret for at gøre en god figur og vise de hører til i Dameligaen.

Falcon + 20

BK Amager vs. Hoersholm 79ers – lørdag kl. 14:30:

BK Amager spillede en solid kamp mod Virum og spiller hjemme mod et Hoersholm 79ers mandskab som ikke har det bedste oplevelse med i bagagen. En rigtig dårlig start mod SISU, var med det at afgøre deres første kamp inden den rigtig var begyndt.

Hoersholm 79ers burde spillermæssigt stå godt imod BK Amagers pres, og burde derfor have en god chance for at gøre kampen spændende og seværdig.

BK Amager + 10

Horsens BC vs. Stevnsgade Basketball Klub – søndag kl. 14:00:

Horsens BC vandt deres første kamp. En stor succes for holdet og en måske en indikation på nye tider i Horsens. Holdet havde sidste år svært ved at være med, så det er glædeligt, hvis denne første sejr kun er den første af kampe.

Stevnsgade Basketball Klub kommer til Horsens ovenpå en solid sejr over Aabyhøj, og vil særligt med kvaliteten af deres to US spillere og deres fysiske styrke have en klar fordel over Horsens BC.

Stevnsgade + 25

SISU vs. Lemvig Basket – søndag kl. 15:00:

SISU er i denne sæson et betydeligt mindre hold størrelsesmæssigt, men med deres velkendte pres vil denne kamp højst sandsynligt blive et opgør på to stilarter.

Lemvig Basket har vel nok Dameligaens største og mest fysiske hold, så det bliver interessant hvilken spillestil der vinder, og hvilket hold der først tvinger det andet til at tilpasse sig.

Et top opgør der kan gå begge veje.

SISU + 5