Nyheder

Ugens preview

Efter en veloverstået julepause efterfulgt af en pokalrunde hvor Hørsholm 79ers, BK Amager, SISU og Værløse Blue Hawks kvalificerede sig til semifinalerne er det igen blevet tid til kamp i DL.

Hele 3 kampe spilles på onsdag den 8. januar og coach for Aabyhøj IF Thomas Johansen kommer her med sit bud på de 3 kampe:

Lemvig Basket - Hørsholm 79ers (kl. 18:30)

Lemvig spillede nogle gode kampe før jul og virkede til at være på vej i den rigtige retning. Hjemmebanen ederlaget til Værløse Blue Hawks før jul, som var uden Frida Formann,  var dog et setback.

Hørsholm virker til at køre for fuld damp og har også marginalerne på sin side. Hørsholm har også fået landsholdsspiller Anne Hee tilført holdet, så de må være store favoritter i Lemvig.

Hørsholm 79ers + 15

Værløse Blue Hawks - BK Amager (kl. 19:30)

Værløse har været lidt svingende og spørgsmålet er om Frida Formann er med i denne kamp. Amager har forstærket sig yderligere over julen med yderligere en amerikansk spiller men i skrivende stund vides det ikke om den nye spiller er blevet spilleberettiget.

Amager virker stærke, rutinerede og trækker det længste strå i denne kamp.

BK Amager +10

BMS Herlev Wolfpack - SISU (kl. 20:00)

Wolfpack spiller solidt og kan spille op med alle hold. De virker homogene og spiller godt holdspil.

SISU som modsætning er båret af Ida TP og deres amerikaner Taylor Gleason, som er holdets store profiler. Jeg tror ikke at SISU’s profiler er nok til at slå Wolfpacks kollektiv.

BMS Herlev Wolfpack + 5