Nyheder

Ugens preview

Lørdag byder på 3 kampe i DL, heriblandt fokuskampen melle BMS Herlev Wolfpack og BK Amager.

Coach for Værløse Blue Hawks Thomas Hemmingsen kommer her med sit bud på de 3 kampe.

BMS Herlev Wolfpack - BK Amager (Lørdag kl 13:00, Herlevhallen)

Rundens første kamp er en fokuskamp i Herlevhallen, hvor BMS Herlev Wolfpack tager imod BK Amager. Wolfpack kommer direkte fra en tæt kamp mod Hørsholm, hvor de var millimeter fra at give Niners sæsonens første nederlag.

BK Amager sad derimod over i midtugen og har ikke spillet siden før landsholdspausen. I holdenes første møde vandt BK Amager efter en tæt kamp, og mon ikke vi får endnu en tæt kamp i Herlev, hvor jeg tror at hjemmebanen bliver afgørende og BMS tager en smal sejr. 

Aabyhøj IF - Hørsholm 79ers (Lørdag kl 14:00, Aabyhallen)

Begge hold spillede og vandt i midtugen. Niners vandt en overtidssejr over BMS, mens Aabyhøj vandt i Lemvig. Aabyhøj har efter en sæsonstart plaget af skader efterhånden begyndt at finde rytmen, og det bliver spændende at se, hvor de står mod ligaens tophold.

Niners er måske uden en skadet Gritt Ryder, hvilket på trods af stor bredde i truppen, må siges at være en stor svækkelse. Forhåbentlig er hun hurtigt klar igen.

Jeg tror dog stadig, at Hørsholm fortsætter deres ubesejrede stime, men de to hold plejer at spille nogle underholdende kampe, så det vil ikke være en kæmpe overraskelse, hvis det lykkes århusianerne at drille topholdet.   

Lemvig Basket - SISU (Lørdag kl 14:00, Vestjysk Bank Arena)

Samtidig med kampen i Århus er der også kamp i Lemvig, hvor SISU har taget den lange tur på tværs af landet. Lemvig var tæt på sæsonens første sejr i midtugen mod Aabyhøj, hvor de førte efter tre perioder, men alligevel måtte se sig slået til sidst.

SISU var på grund af den flyttede kamp mod Værløse ikke i aktion i midtugen. Det er to hold som begge nok er sultne efter en sejr og på trods af, at SISU vandt det første indbyrdes opgør sikkert, så tror jeg vi kan se frem til en jævnbyrdig kamp, som først bliver afgjort til allersidst.