Nyheder

Ugens preview

Lemvig Basket - Hørsholm 79ers (Lørdag kl 14:00)

Anden runde skydes i gang i det vestlige Jylland, hvor Lemvig tager imod 79ers. Lemvig skal forsøge at rejse sig oven på nederlaget mod SISU i første kamp, og ud fra den kamp ligner det at store Sofia Paska under kurven, bliver en af nøglerne for vestjyderne.

Hørsholm tager den lange udebanetur med en overtidssejr i bagagen efter en vild kamp mod Aabyhøj. 79ers var i den kamp uden to af deres profiler idet både Gritt Ryder og Alyssa Rader sad udenfor, og det vil naturligvis være en forstærkning, hvis de er med mod Lemvig.

Jeg ser dog under alle omstændigheder Hørsholm som favoritter til kampen og tror de tager fra Jylland med sæsonens anden sejr. 

Værløse Blue Hawks - BK Amager (Lørdag kl 15:00)

I modsatte ende af landet tager Værløse hul på deres sæson hjemme i Søndersøhallen.

Modstanderen er de forsvarende mestre fra Amager, som åbnede deres sæson med en sejr efter en spændende kamp mod Wolfpack.

Som oversidder i første runde har Værløse haft mulighed for at se de andre hold an, men vil samtidig også have nogle debut nerver, som kan komme i spil. Amager ligner et spændende hold i denne sæson med masser af rutine, og de må derfor også påtage sig favoritrollen i kampen mod Værløse.

BMS Herlev Wolfpack - SISU (Lørdag kl 17:30)

Et stenkast fra Værløse bliver rundens sidste kamp spillet og efter man har været til kamp i Søndersø, kan man derfor tage den korte tur til Superarenaen, hvor SISU er på besøg hos Wolfpack.

SISU vandt hjemme sikkert over Lemvig i deres første kamp godt hjulpet på vej af tilbagevendte Ida Tryggedsson, som kom flyvende fra start med 18 points i første halvleg. SISU har dog mange strenge at spille på og ser ud til at skulle blande sig i toppen denne sæson.

På den anden side står dog et Wolfpack hold, som i kampen mod Amager samt hele sidste sæson viste, at det ikke er et hold, der skal undervurderes. De har en evne til at forblive i kampene og få kæmpet sig tilbage selvom de kommer bagud, så jeg tror vi kan se frem til en spændende afslutning på runden.