Nyheder

Ugens preview

Grundspillet i DL nærmer sig sin afslutning og i den kommende weekend spilles runde 12 (af 14) inden mellemspillet går i gang.

Coach for Værløse BBK Thomas Hemmingsen kommer her med sit bud på de 4 kampe:

BK Amager - Aabyhøj IF (lørdag kl 14:30)

BK Amager har med deres to amerikanske profiler set rigtig skarpe ud den seneste tid. Geraldunn Leaupepe har været en scoringsmaskine siden hun kom til lidt inde i sæsonen, mens Driscoll som altid dominerer under kurven.

Aabyhøj IF kommer ind til kampen med to liganederlag i træk til hhv. Stevnsgade og Hørsholm, men kommer dog også med en flot sejr fra pokalfinalen. Det bliver interessant om Aabyhøj formår at stresse Amager med deres aggressivitet eller om Amager kan holde kontrollen i kampen og udnytte deres størrelsesfordel.

Jeg tror hjemmebanen bliver afgørende og at Amager vinder en tæt og spændende kamp. Amager +3.

Lemvig Basket - SISU (lørdag kl 15:00)

De to hold har næsten lige spillet mod hinanden, hvor SISU hjemme i Gentofte vandt med ni point. Som der også tidligere er blevet skrevet har Lemvigs sæson været en del præget af skader, men der er ingen tvivl om, at når alle er klar, så har de et farligt hold.

SISU har været inde i en god stime med sejre i fire ud af deres seneste fem ligakampe. Tilføjelsen af Safia Sheik har givet dem en streng mere at spille på og derudover bliver det interessant at se hvordan deres nye amerikanske spiller Chelsea Jennings passer ind på holdet.

SISU +7

Stevnsgade Basketball - Hørsholm 79ers (søndag kl. 14:00)

Efter en lidt svær start på sæsonen har Stevnsgade fået gang i deres spil, og de er i den grad et hold, der skal holdes øje med resten af sæsonen. I de to holds møde tilbage i november var de meget tæt på at give 79ers deres første nederlag i sæsonen. Det lykkedes dog ca. 1,5 måned senere, hvor Stevnsgade efter en tæt kamp slog Hørsholm ud af pokalturneringen.

Jeg tror at Hørsholm har brugt dette nederlag som ekstra motivation frem til kampen og er opsatte på revanchere sig. De er ubesejrede i ligaen, og det tror jeg stadig de er efter søndagens kamp.

Hørsholm +5

Værløse Blue Hawks - BMS Herlev Wolfpack (søndag kl. 16:00)

Rundens sidste kamp står mellem de to yngste hold i ligaen, hvor Wolfpack kommer på besøg hos Blue Hawks. Værløse fik mod Lemvig en tiltrængt sejr, men måtte i seneste runde se sig slået klart af et stærkt Amager hold. Wolfpack har haft indtil videre haft en flot sæson, hvor de udover deres fire sejr også har haft flere tætte kampe, som sagtens kunne have tippet til deres fordel.

Det bliver spændende at se så mange unge talenter folde sig ud i samme kamp, og jeg forudser at vinterferien bliver sluttet af med en tæt og seværdig kamp i Søndersøhallen.