Nyheder

Ugens preview

På grund af weekendens pokalfinale mellem Stevnsgade Basketball og Aabyhøj IF strækker dette preview sig over en længere periode. Fredag  og tirsdag aften spilles der nemlig kamp i Gentoftehallen og den 9. februar spilles de sidste 3 kampe i spillerunde 11.

Coach for Hørsholm 79ers kommer hermed sit bud på de 5 kampe:

SISU - BMS Herlev Wolfpack (fredag kl. 19:30)

SISU har forstærket deres hold med en ny stærk amerikansk spiller, som helt sikkert vil højne deres niveau. Og hvis Todd husker at sætte Safia i protokollen, så har de uden tvivl et stærkt hold, som burde give dem en sejr mod BMS.

BMS har indtil videre haft en virkelig god sæson, med deres friske spillestil. De spiller en del 1-1, og det er de gode til. De mangler naturligvis erfaring, og det kan også blive grunden til, at SISU vinder denne kamp.

SISU +8

SISU - Lemvig Basket (tirsdag kl. 18:30)

Som jeg allerede har givet udtryk for, så er SISU blevet stærkere. Og med Lemvigs tur til Gentoftehallen på en hverdag, så tror jeg på en hjemmesejr.

SISU +14

Hørsholm 79ers - Åbyhøj IF (lørdag kl. 12:30)

Hørsholm har været lidt svingende i deres præstationer, men har formået at vinde alle kampe i ligaen indtil videre. Vi skal prøve at forsvare vores hjemmebane, men det bliver en stor udfordring, da Åbyhøj er et af de bedste hold i ligaen.

Åbyhøj spiller ligesom BMS aggerssivt og friskt til. De har nogle virkelig dygtigte unge spillere, hvor især Malene Pedersen tager meget ansvar. De kommer fra en pokalfinale, hvor de har en 50/50 chance for at vinde, men uanset hvad, så bliver det en intens og spændende kamp.

Hørsholm +5

BK Amager - Værløse BBK (lørdag kl. 14:30)

BK Amager har vist gode takter gennem det meste af sæsonen. De forstærkede deres hold, hvilket har givet dem mere bredde og endnu trussel i angrebet. De har derudover Driscoll under kurven, og hun dominerer i begge felter.

Værløse er måske ved at finde rytmen efter Maria Høghs uheldige skade. De kommer med en god sejr i posen mod LeEmvig, men de har ikke nok at skyde med mod Amager.

Amager +15

Lemvig Basket - Stevnsgade Basketball (lørdag kl. 15:00)

Lemvig har haft det svært i denne sæson. Både med skader men også med at finde det niveau, som de egentlig har kvalitet til. Jeg tror, alle hold venter på, at de springer boblen, og finder ind i rytmen. Så kan de blive farlige. Men det sker ikke mod Stevnsgade.

Stevnsgade er tro mod deres spillestil uanset, hvem de møder. De holder ikke tilbage med skud fra distancen, og da det også er der deres styrke er, er det vel forståeligt. Hvis de ikke rammer, så har de stor udfordringer, men mon ikke de har et par stykker, der bliver varme.

Stevnsgade +7