Nyheder

Ugens preview

Efter en hæsblæsende pokalweekend hvor Aabyhøj IF og Stevnsgade Basketball bestilte billetter til pokalfinal efter sejre over henholdsvis BMS Herlev Wolpfack og SISU er det igen tid til at sætte fokus på DL.

i denne uge spilles runde 10 af de 14 runder i grunderien og rundes sætte igang onsdag aften hvor Hørsholm på hjemmebane får besøg af SISU. Siden spilles der 2 kampe lørdag og 1 enkelt søndag.

Coach for Aabyhøj IF Michael Rau-Niebling kommer hermed sit bud på de 4 kampe.

Hørsholm 79ers - SISU (onsdag kl. 18:30)

Top kamp i dameligaen hvor Hørsholm skal komme tilbage efter sæsonens første nederlag i pokalen til Stevnsgade Basketball.

Den omvendte kamp vandt Hørsholm med 40 point. Men meget er sket siden og SISU har spillet godt siden.

SISU slikker stadig sårene efter deres seminederlag i pokalen søndag aften i Nørrebrohallen og det udnytter Hørsholm som må være sultne for at komme i gang efter en uges pause.

Hørsholm +11.

Aabyhøj IF - Stevnsgade Basketball (lørdag kl. 13:00)

Generalprøven på dette års pokal finale. Hvordan går de 2 mandskaber ind til denne kamp?

Aabyhøj vandt det omvendte opgør med 28, men siden har Stevnsgade fået tilgang af amerikansk forstærkning og fundet bedre sammen som hold.

Aabyhøj er stadig et meget uerfarent hold og deres tanker kan muligvis allerede være i pokalfinalen og så bliver det ikke kønt.

Aabyhøj har hjemmebanefordel og Stevnsgade er blevet forstærket. Så en tæt kamp som ender i OT. Men hvem der trækker det længste strå er svært at spå om.

BMS Herlev Wolfpack - BK Amager (lørdag kl. 14:00)

Ung mod rutine. BMS spiller god basket med masser af tempo og er meget aggressive. De har 2 dygtige center som på skift kan dække Driscoll og gøre dagen svær for hende.

Amagers 2 dygtige kanere krydret med rutine er ikke nemt at spille imod. Hvis de får held til at dæmpe tempoet og får styr på Emilie Gudmand og Thea Mikkelsen får BMS det svært.

Men det er ikke sådan ligetil. BMS er gode hjemme, Amager er et af ligaens bedste hold. Bliver en spændende kamp som BMS vinder med +1.

Værløse BBK - Lemvig Basket (søndag kl. 16:00)

Kampen om sidste pladsen set udfra den aktuelle stilling.

Begge hold har været meget uheldige i år. Værløse har mistet deres bedste spiller Maria Høgh, men spiller stadig med høj moral. De viste i kampen mod Sisu at intet er afgjort og de vil kæmpe til sidste blodsdråbe. Lemvig var fra start ramt af skader. Måtte skifte amerikaner i sidste øjeblik. Da alle så var klar, mister Lindsay Füg lysten til at spille basketball og tager hjem.

Vi får igen en meget lige kamp, men Lemvig ligner et hold der er ved at finde sig selv og de vinder med +3.