Nyheder

Ugens preview

Årets sidste runde i DL i 2018 byder på 4 interessante kampe, heriblandt topopgør mellem BK Amager og Hørsholm 79ers.

Og det er netop coach fra BK Amager der her kommer med sit bud på de 4 kampe samt har knyttet en kommentat til årets DL.

Her halvvejs inde i grundspillet vil jeg mene, at Dameligaen lever i bedste velgående. Det er en fornøjelse at spille og besøge alle klubberne. Hørsholm, de regerende DM og pokal mestre, er en meget professionel organisation med en ligeså professionel ramme omkring deres dygtige hold. De etablerede klubber SISU, Lemvig, Værløse, Stevnsgade samt oprykkerne BMS, BKA og Åbyhøj alle som gør et kæmpe stykke arbejde for at nå hver sine mål.

Der er nogle af klubber, der kæmper både med holdet samt afvikling, men alle gør en kæmpe indsats for at levere et stærkt produkt og gøre Dameligaen stærkere. Også en stor tak til DBBF samt Dameligaen, som til sammen arbejder for at forbedre vores liga.

SISU - Åbyhøj IF (Fredag kl. 19:30)

Begge hold er nogle som Amager fornygligt har haft fornøjelsen af at spille tætte kampe mod. SISU med deres to stærke amerikanske profiler samt nogle dygtige danske talenter, og Åbyhøj med deres meget talentfulde unge spillere med et mix af rutinerede spillere.

Jeg tror, det vil blive en kamp med to forskellige spillestiler og en kamp om, hvilken der vil blive dominerende. Jeg tror, det bliver en meget lige kamp, der sagtens kan gå begge veje, men et forsigtigt gæt er, at SISU vinder.

BK Amager - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 14:30)

Denne kamp er det oprykkerne mod de forsvarende mestre. I vores første opgør tabte vi med 38 point, så jeg håber, at vi kan gøre det bedre denne gang på hjemmebane i Amagerhallen.

Lørdagens kamp er sponsoreret af Gorms Pizza, så vi håber på en spændende kamp. Resultatet er jeg ikke sikker på, men forhåbentlig viser vi, at vi har forbedret os siden sidste opgør.

Stevnsgade Basketball - Værløse BBK (lørdag kl. 15:00)

To hold der stadig kæmper for at finde rytmen. Jeg håber, at Værløse snart kan komme deres skader kvit. Tror dog, at Stevnsgade er stærkest til lørdagens kamp og derfor går derfra med en sejr. 

Lemvig Basket - BMS Herlev Wolfpack (lørdag kl. 15:00)

Jeg håber, Lemvig snart kommer ud af deres skader, for når de gør det, så har de et stærkt hold med mange profiler.

BMS bliver bare ved med at overraske og har nu bevist, at de er nogle dygtige og seje piger. Det er svært at spå om resultatet for denne kamp, men jeg tror, at BMS tager sejren.