Nyheder

Ugens preview

4 kampe, 1 fredag, 2 lørdag og 1 søndag på menuen i denne DL-runde. Hvem vinder, hvem taber og hvem var lige ved.

Coach for Stevnsgade Basketball, Hrannar Holm kommer her med sit bud på de 4 kampe.

Stevnsgade Basketball - BMS Herlev Wolfpack (fredag kl. 19:00)

BMS har fået en god start i ligaen hvor det unge hold har vundet tre af første seks kampe. 17 årige Emilie Larsen er ikke blot holdets topscorer, men også hele ligaens. Det er imponerende. Det er selvfølgelig rart at se at et ungt hold kan vinde så mange kampe som de gør, men det siger også noget om niveauet i ligaen. BMS spiller frit og kommer sandsynligvis til at vinde flere kampe.

I Stevnsgade leder vi lidt efter formen, vi har kun delvist formået at spille som vi vil. Formålet er at være gode når alvoren starter, i marts måned.

Dagens kamp kan gå begge vegne, såden er jo livet, men jeg tror og håber selvfølgelig på hjemmesejr, måske 75-65, eller noget i den stil.

BK Amager - Sisu (lørdag kl. 14:30)

Begge hold bygger deres spil omkring to stærke nordamerikanske spillere. Bortset fra dem har Amager nogle erfarene spillere, hvor Sisu holdet bygger på spillere omkring og under 20 år. Det er svært at sige hvad der kommer til at ske, men mon ikke Amager er lidt skuffede over et overraskende stort tap sidste weekend mod Åbyhøj? Det giver måske lidt ekstra motivation for dagens kamp, især hvor de nu har fået en ny amerikansk spiller, Geraldynn Malama, der scorede hele 33 pts i sin første kamp, men kun ni i sin anden.

Sisus canadiske point guard, Cassandra Jayne Nofuente, er en interessant spiller og kommer til at gøre sit til at hive sejren med hjem, men jeg tror, at hjemmeholdet har flere gode spillere, og vinder, måske 66-64.

Lemvig Basket - Hørsholm 79ers (lørdag kl. 15:00)

Lemvig leder efter formen, lige som vi (Stevnsgade) gør, det tager altid tid at få et nyt hold til at fungere, og det må Lemvig gøre hvert eller næsten hvert år.

Hørsholm er helt klart favorit, selvom Lemvig burde kunne matche nogenlunde op mod dem. Forskellen er dog, at Hørsholm allerede spiller som et hold, som ved hvad de vil. Lemvig har nogle gode spillere og de kunne godt overraske, men det tror jeg ikke helt på, måske efter jul. Hørsholm tager en sejr på ca. 20 points med hjem, 60-80.

Værløse BBK - Åbyhøj IF (søndag kl. 16:00)

Værløse vandt sin første kamp, men har siden da tabt alle fem, mens Åbyhøj på nuværende tidspunkt ser ud til at være ligaens næst bedste hold.

Åbyhøj har en god blanding af erfarene og unge spillere, mens Værløse kun har unge spillere. Det er måske forskellen. Værløse har haft det svært ved at score de sidste tre kampe og hvis de skal have en chance skal de ramme lidt bedre udefra.

Begge holde spiller på samme måde, ligner hinanden på mange måder, men Åbyhøj har været det mest stabile hold. Værløse kunne godt vinde, især hvis 3pt skytterne bliver varme, men hvis jeg skulle sætte penge på kampen, så ville jeg satse på udeholdet, måske 66-77.