Nyheder

Ugens preview

7 kampe er tilbage i grundserien i DL inden det går løs med semifinalerne.

Med weekendens resultater er det sikkert at Hørsholm 79ers vinder grundserien og SISU ender på 4. pladsen og derved også er slutspilssikker.

De 2 sidste hold der kommer med i slutspillet er Stevnsgade Basketball og Virum Vipers, men hvem der bliver nr. 2 eller nr. 3 og derved starter på hjemmebanen i bedst af 5 serien, afgøres først på søndag hvor holdene mødes i Virumhallen.

Coach for Stevnsgade Basketball Hrannar Holm kommer her med sit bud på weekendens 3 kampe.

Hørsholm 79ers - SISU (lørdag kl. 13:30)

Ingen af holdene har noget at spille om. Kampen er dog alligevel interessant, da Hørsholm bliver nr. 1 og Sisu nr. 4 og dermed mødes holdene snart igen i semifinalerne.

Denne kamp bliver dermed brugt af begge trænere, for at forberede holdene på semifinalerne. Det er selvfølgelig mest Sisu som har brug for at finde på noget nyt, da de ikke har formået at slå Hørsholm i tre ligakampe og pokalfinalerne.

Sisu har svært ved at matche op imod Hørsholm inside spillere, både i angreb og forsvar, og hvis de ikke finder løsning på det, vinder Hørsholm denne kamp lige som de har gjort fire gange før.

Mon ikke Hørsholm vinder med +/- 10, måske 75-65. 

Lemvig Basket - Værløse BBK (lørdag kl. 15:30)

Lemvig har gode spillere og jeg kan slet ikke forstå hvorfor de ikke har vundet flere kampe. Vi (Stevnsgade) spillede imod dem i lørdags og det var rigtig svært at få dem stoppet.

Værløse har et ungt hold der altid kæmper godt, men Lemvig har bedre spillere og hvis de møder op for at spille en godt kamp vinder de sikkert.

Tror Lemvig vinder forholdsvis sikkert, 80-65. 

Virum Vipers - Stevnsgade Basketball (søndag kl. 15:00)

Lige som Hørsholm - Sisu er der i denne kamp tale om et preview af semifinalerne. Eneste forskel er, at her drejer det sig om hjemmebanefordelen. Hvis Stevnsgade vinder ender de som nummer to, men hvis Virum vinder skal man nok vente på sidste kamp inden man ved hvem der bliver nr. to.

Virum vandt sidste kamp meget stort og sikkert, med hele 36 points forskel, dog kan alt ske i denne kamp. Den er i min bog fuldstændig fifty-fifty og resultatet kommer an på hvem der bedst rammer dagen. Tror og håber selvfølgelig på, at det bliver Stevnsgade denne gang. Lad os sige vi vinder med 7, 70-63 🙂