Nyheder

Ugens preview

Efter at weekenden stod i pokalfinalens tegn og endte med en triumf til Hørsholm 79ers der i en velspillet finale slog SISU er det blev hverdag igen i DL.

Og midtugen byder på 3 opgør, hvor vigtige point er på spil i kampen om at få de bedste placeringer i grundserien inden det går løse med slutspillet.

På vej hjem i bussen fra pokalsejren i Horsens, fik 79ers coachen Jesper Krone tid til at se på de 3 kampe:

Onsdag kl. 18:30 (Høraholm 79ers - Virum Vipers)

Hørsholm kommer til kampen med kæmpe selvtillid efter pokaltriumfen i lørdags. Men på den anden side, så var det også en kamp med intensitet og nerver, og en lang og koncentreret forberedelse. Dette kan måske have en smule indflydelse på hjemmeholdet.

Virum kommer med masser af energi og momentum efter deres seneste storsejr over Lemvig. De har også haft rig mulighed til at forberede sig til kampen.

De to første opgør i sæsonen endte begge med sejre til Hørsholm, men kampene var vidt forskellige. Mit bud er at denne kamp bliver meget lige og fuld af energi og intensitet. Mentalt er det en meget svær kamp for Hørsholm efter pokaltriumfen i lørdags, men jeg tror at hjemmebanen kan hjælpe os på vej.

Det bliver tæt med en smal hjemmesejr.

Onsdag kl. 19:00 (Lemvig Basket - Værløse BBK)

De unge gæster fra Værløse har vist virkelig gode takter gennem hele sæsonen. De spiller frisk og modigt, og det har givet pote 2 gange. Dog er det en meget lang tur til Lemvig, og jeg tror at hjemmeholdet har noget at revanchere fra sidste rundes nederlag til Virum. Selvom Lemvig ikke har fundet rytmen i år, så tror jeg de ønsker at vinde denne kamp.

Lemvig vinder med 10 point

Torsdag kl. 19:30 (SISU - Stevnsgade Basketball)

Sisu må være en smule skuffet efter lørdagens kamp i Horsens. Det kan være svært at rejse sig med det samme, og jeg tror, at man vil kunne mærke på SISU, at de ikke er helt oppe i gear. Dog har de en revanche til gode fra sidst de mødtes, hvor Stevnsgade løb med en 2-pointssejr efter dobblet-overtime. Selvom Stevnsgade måske stiller op uden Emilie Hesselsdal, så tror jeg de kommer med masser af energi og intensitet. Dette kan slå hjemmeholdet ud.

Jeg tror på en smal udesejr på 4 point.