Nyheder

Ugens preview

Der er trængsel om pladserne fra 2 til 4 i Dameligaen.

Stevnsgade Basketball, SISU og Virum Vipers har alle 7 sejre og 5 nederlag, og de skal nu kæmpe om de afgørende point for at stå bedst til slutspillet.

Værløse BBK og Lemvig Basket ser ikke ud til at nå med i slutspillet og Hørsholm 79ers ligner en sikker vinder af grundspillet.

René Jakobsen fra Lemvig Basket kommer her med sin vurdering af rundesn 3 kampe.

Stevnsgade Basketball - SISU (fredag kl. 19:00)

To af holdene som kæmper om 2. pladsen er Stevnsgade og SISU. Begge ser ud til at være kommet godt ind i 2018, så kampen kan blive afgørende for, hvem af de to, der skal slutte på den vigtige 2. plads i grundserien.

Når holdene mødes fredag aften vil det formentlig blive en kamp som er mere intens end velspillet. Holdene står godt til hinanden med både profiler, rutine og talent på holdene. Offensivt virker SISU til at være bedst for øjeblikket, mens Stevnsgade har fået rigtig godt styr på defensiven. Så er spørgsmålet, hvad der bliver mest afgørende i kampens slutning.

Det bedste bud er, at Stevnsgade har bedre mulighed for at bruge forsvaret til at matche SISU offensivt, og derfor får en hjemmesejr.

Virum Vipers - Lemvig Basket (lørdag kil. 15:30)

Lemvig har stadig svært ved at få udbytte af hårdt arbejde og holdets potentiale. Nu rettes blikket på en kamp ad gangen og lørdag er det Virum som tager i mod.

Vipers fik et ærgerligt nederlag på skrivebordet i Værløse-kampen. Nu skal det tabte indhentes og Virum er da også favorit i kampen mod Lemvig.

Spiller for spiller kan holdene matche hinanden fint, men det afgørende kan blive, at Virum har mere at spille for. Virum skal formentlig stadig bruge lidt tid til at få ideerne fra den nye træner spillet ind, og det vil formentlig have fokus frem mod slutspillet. Det kan naturligvis give muligheder, som Lemvig kan udnytte.

Hørsholm 79ers - Værløse BBK (lørdag kl. 19:30)

Her bør Hørsholm være i stand til at hente sejren. Topholdet er på vej til pokalfinalen i næste uge, og de har brug for at hente både selvtillid og pudse formen af inden kampen om titlen. Det vil formentlig betyde de går på banen med høj koncentration og masser af tempo.

Det kan Værløse nok ikke modstå gennem en hel kamp, selvom de har vist sig at være en spændende udfordring for alle andre hold i ligaen.