Nyheder

Ugens preview

Midt mellem 2 træninger i Hørsholm 79ers fik den nykåret damelandsholdstræner Jesper Krone, lige tid til at kigge på weekendens 3 kampe i DL.

På papiret kunne det godt ligne 3 tætte kampe hvor der ikke umiddelbart er nogen klare favoritter.

Virum Vipers - Lemvig Basket (lørdag kl. 15:00)

Hjemmeholdet skal op på hesten igen efter sidste weekends klare nederlag til 79ers, men samtidig vil Lemvig prøve at forfølge endnu en sejr, efter de i søndags fik sæsonens første sejr i Værløse.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Lemvig har et stærkt hold, som bliver rigtig gode, når de finder deres rytme.

Dog tror jeg, at Virum bruger hjemmebanefordelen til at hive en sejr hjem. Vinder Virum bliverer det bliver ikke med mere end 10 point.

Hørsholm 79ers - Stevnsgade SuperWomen (lørdag kl. 16:00)


Hørsholm vil prøve at tage de gode takter fra weekendens sejr over Virum Vipers med til kampen mod Stevnsgade.

Men ingen tvivl om at Stevnsgade vil komme med alt hvad de har. De tørster efter at komme tilbage på sporet efter det måske for nogen overraskende nederlag til SISU sidste fredag. 

Stevnsgade har meget at byde ind med og har en trup med en hel del erfaring, men jeg tror at de kommer til korte i en velbesøgt Hørsholmhal på lørdag.

Jeg tror dog på en hjemmesejr på ca. 10 point.

Værløse BBK - Sisu (søndag kl. 16:30)

Værløse har vist at de har masser af talent og kvalitet. På en god dag, kan de spille med alle hold i ligaen.

Sisu bliver bedre og bedre, og de vil qua deres kompetencer og rutine sikkert også trække det længste strå i denne kamp. Sisu har specielt Catharina Palm Jensen og Kamma Jo Griffiths som vil volde Værløse problemer.

Værløse skal spille op til deres allerbedste for at have en chance i kampen og gør de det, lurer der måske en overrraskelse. Gør de ikke vinder Sisu kampen med 12 point.